Page 54

54

CLAROR CLUB teatre

llibres

Promentrada, nou servei a internet NADA Janne Teller Editorial Seix Barral

LA MARE PORTA... Montse Banquells Ed.

GOUNDI, UNAS VACACIONES... Isabel Rodríguez Ed. Plataforma

Pierre Antón deixa l’escola el dia que descobreix que la vida no té sentit. Puja a una prunera i demana a crits les raons per les quals res no importa a la vida. Els seus companys decideixen apilar objectes essencials per a ells amb la finalitat de demostrar-li que hi ha coses que donen sentit a qui som.

La mare porta perruca és un conte basat en fets reals relacionats amb el càncer de mama que va patir la seva autora, que apropa la malaltia als nens i pares que es puguin trobar en una situació semblant en un futur. Els protagonistes són els germans Harsh i Angels, i la seva mare, la Montse.

Goudi, unas vacaciones diferentes, és un viatge a l’Àfrica subsahariana a través de l’emoció, el dolor, l’alegria i la compassió de l’autora, que relata en primera persona les experiències de la cooperació sanitària que va dur a terme durant dinou anys a l’hospital Goundi, en una missió al sud del Txad.

discos

El nou servei de Promentrada, destinat a empreses, té com a objectiu oferir als membres del Claror Club la possibilitat d’accedir en qualsevol moment i des del nou web a descomptes per a espectacles teatrals, de música, dansa, etc. Aquesta nova eina facilita informació actualitzada dels espectacles amb oferta, de la mateixa manera que permet comprar entrades per Internet. Els membres del Claror Club en poden consultar les promocions a l’adreça http://empreses.promentrada. com/, amb el nom d’usuari CLAROR i com a contrasenya CLAROR01.

A banda d’aquest nou servei per Internet, també es poden fer les reserves per telèfon al número 933 097 004, com s’ha fet fins ara. PROMENTENTRADA empreses.promentrada.com Tel. 933 097 004

20% 40%

viatges

Fou por Viajar, passió per viatjar THE FINAL... Iron Maiden Emi

UN VIAJE... Pastora U.V.E.N.

FINS QUE LA... Mazoni BankRobber

Més de tres dècades a l’esquena i un total de quinze discos d’estudi són l’aportació dels veterans i majestuosos Iron Maiden. La banda britànica de heavy metal per excel· lència torna amb el seu nou treball The Final Frontier, un disc notable on demostren una vegada més que són un clàssic infal·lible i que els anys si que perdonen a alguns.

«Un viaje en Noria és un compendi de tot el que és Pastora, un punt de pausa, una reafirmació del tercer disc amb un concepte diferent», diu Caïm Riba, que forma el grup juntament amb Dolo Beltrán i Pauet Riba. Una proposta variada, on trobem dance, pop electrònic i electroacústica, amb energia i un esperit propi.

Fins que la mort ens separi representa un pas endavant en la carrera musical de Mazoni, el nom artístic de Jaume Pla. Les melodies de l’àlbum prenen el protagonisme i l’herència dels Beach Boys i es confon amb la de Kraftwerk, en un disc en què les cançons juguen constantment amb la voluntat d’experimentar.

50-58_ClarorClub.indd 54

L’agència de viatges Fou por Viajar pretén fer possibles els desitjos dels viatgers i oferir un tracte personalitzat per a cada cas, i també proporcionar un assessorament acurat. És una agència especialitzada en creuers i tenen una marca pròpia: Mascruceros. En els viatges de grups organitzats per Mascruceros es pot gaudir tant del creuer com de les excursions organitzades per l’agència, les assegurances i els trasllats i, a més, també s’ofereix un acompanyant de l’agència durant tot el viatge. Els membres del Claror Club es podran beneficiar del 8% de descompte en tots els viatges

i en altres ofertes exclusives. L’agència té la seu a Granollers però es pot realitzar la contractació de qualsevol viatge a través de la seva pàgina web. FOU POR VIAJAR www.fouporviajar.com Tel. 938 603 025

10%

24/02/2011 12:07:09

Profile for Fundació Claror

Revista Claror Sports nº72  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Revista Claror Sports nº72  

Publicació trimestral editada per la Fundació Claror sobre esport, salut, cutlura i lleure.

Advertisement