UN HÀMSTER EXPLORADOR

Page 1


Per fi, la meua família humana se’n va anar de vacances! Oso, el hàmster, volia explorar tota la casa i per això es va fer un plànol per a saber on havia d’anar primer. Va decidir anar primerament al Mont Everest, que era el sofà, la muntanya més alta que coneixia. Després aniria a la Gran Muralla Xinesa, el llit d’un dels seus amos; i, per últim, aniria a la Torre Eiffel, que era un puzle en 3D. Agafà provisions i se’n va anar a explorar-ho tot. Per arribar a l’Everest havia de passar el sòl esvarós de parquet. Quan va arribar s’estava fent de nit. Va descobrir una cova que semblava còmoda i decidí passar allí la nit. A l’endemà, escalà el Mont Everest. Quan arribà al cim, va vore un passadís ocult que el portaria a la Gran Muralla Xinesa: —Que bé, ja estic!!! —va dir molt content.


Escalà la muralla rajola per rajola. Quan arribà dalt del tot va vore un senyor i Oso li preguntà: —Per favor, sap vosté per on es va a la Torre Eiffel? —Clar que sí, amic hàmster, tot recte cap a l’esquerra —li va dir l’home. Oso li donà les gràcies, baixà de la Gran Muralla Xinesa poquet a poquet però, tenia un problema: hi havia arenes movedisses. Havia de passar-les molt, molt lentament... Quan les va passar, es va dirigir cap a l’esquerra, com li havia dit el senyor, i la va trobar molt ràpidament. Pujà al pis de dalt. Hi havia unes vistes precioses... Quan va baixar, se sentia un poquet sol i, de sobte, escoltà un soroll... Era la porta de la casa!!!! Els amos acabaven d’arribar de les vacances.


Oso, el hàmster, va córrer tot el que les seues potetes xicotetes li deixaven, cap a la seua gàbia. Tancà la porta d’un colp i va vore una cara gegant. Era la cara de la seua ama, que li deia: —Hola xicotet!!! Com està la meua coseta? T’has avorrit molt? Oso, mirant-la amb careta de no haver trencat mai un plat, pensà: “Ai, mare de déu! Si la meua ama sabera...”.

https://www.pinterest.es/pin/746542075705861045/?autologin=true


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.