Page 1

V i a l a t i g c e e p s s E i n s M a r t í

n ú m 2 8

F r a n q u è s


Els alumnes de 2n i 3r d’eso, acompanyats per l’Helena Barberà, el Jesús Clemente i el Juli Garola, van realitzar el tradicional intercanvi amb Anglaterra entre el 13 i el 20 de Març. Entre d’altres llocs van visitar, Londres, Oxford i Bath. Sembla que s’ho van passar força bé!


Alguns alumnes de 4t d’ESO van participar en el tradicional intercanvi a Heubach. El viatge va començar el dia 10 de març i va acabar, malauradament, el 20 del mateix mes. Van conèixer a fons la cultura alemanya mitjançant les sortides que van fer amb els professors de l’intercanvi (camps de concentració, museus nazis, Castell del Rei Boig, ciutat de Stuttgart, etc.). Segons l’opinió dels alumnes que han participat, l’experiència ha estat molt bona, ho recomanen!!


El passat 16 de març, un grup de trenta-un alumnes de batxillerat artístic i dos professors varen realitzar un viatge d’una setmana per visitar la ciutat italiana de Florència (Firenze), per realitzar un curs teòric i pràctic a l’”Academia de Arte Leonardo Davinci” sobre tècniques pictòriques: pintura al tremp d’ou, aplicació de pa d’or i pintura al fresc. Els mateixos professors de l’escola esmentada, els feren de “cicerones” per la bellíssima ciutat i els acompanyaren als inoblidables museus per veure en “bestial directe” les obres més incomparables del Renaixement italià. Un no parar de les nou del matí a les nou de la nit. També es va fer una visita a la petita i exquisida ciutat de Siena on el renaixement s’ha aturat en el temps. Des que són per aquí, professors i alumnes no han parat de pintar, dibuixar, modelar... Si els veieu treballar embogits, no els digueu res, el seu esperit encara no ha tornat!


Fullras maig13  
Fullras maig13  

Revista de Institut Antoni de Marti Franquès

Advertisement