Page 1

FULL RAS Maig - Juny de 2019

62

Institut Antoni de Martí i Franquès

Els alumnes de 4t d’ESO d’Emprenedoria han guanyat el tercer premi “Valors de futur” impulsat pel BBVA. El seu projecte emprenedor recollia diners per a l’ONG “Comissió per a la Recerca de Maltractaments a Dones”. Entre les accions que han dut a terme, destaquen els mercats ambulants, un torneig de futbol, cinema solidari, bingo, etc.

Una lluita per la igualtat


COSES QUE… ESPECTACLE POÈTICOMUSICAL Els alumnes de 1r de batxillerat van gaudir d'un viatge poèticomusical per la literatura catalana que no els va deixar indiferents.

INSTRUMENTS MUSICALS Els alumnes de 2n d’ESO, emmarcats en el Crèdit de Síntesi, van poder gaudir d’un concert didàctic on els van mostrar diferents instruments musicals de l’Edat Mitjana.

ESPAIS DE LA BATALLA DE L’EBRE

TIR AMB ARC WORLD CUP

El passat mes d’abril els alumnes de 4t d’ESO van visitar espais en què es va disputar la Batalla de l’Ebre ja que estan realitzant un projecte de memòria històrica. En el viatge, els alumnes van visitar diversos monuments de la Batalla de l’Ebre i Corbera d’Ebre, un poble bombardejat durant la guerra civil.

L’alumna del centre, Èlia Canales, va quedar quarta en la competició de tir amb arc World Cup. Des d’aquí li donem l’enhorabona!

PREMIS ARNIA Aquest passat mes de maig es va realitzar l’entrega dels premis ARNIA al millor projecte d’estand, en el qual han participat alumnes de batxillerat de Disseny.

RELAT BREU DE COCA-COLA L'alumne Gerard Gómez, de 2n F de l'ESO, és un dels 18 finalistes classificats en primera posició en la 42a edició del Premi Coca-Cola de Relat Breu de Catalunya.


PASSEN… FIRA CAMINS D’FP A REUS

PROVES CANGUR

El passat dia 8 de maig els alumnes de 4t d’ESO i 1r

L’alumne del nostre institut, Fermín Lloret, ha estat premiat amb un dels premis cangurs més importants de la categoria B de les proves cangur de matemàtiques.

de Batxillerat van realitzar una visita a la fira de camins de Formació Professional a Reus.

Des d’aquí li donem l’enhorabona!

CAPOEIRA Durant la setmana del crèdit de síntesi, els alumnes de 3r d’ESO que es van quedar al centre van realitzar una sèrie d’activitats i una d’elles va ser Capoeira a la sala d’actes.

ORATÒRIA El passat 3 de maig els alumnes de 4t d’ESO van realitzar una activitat d’oratòria per millorar les seves habilitats comunicatives.

NEITZSCHE I EL RETORN El passat mes de maig, l’alumna de 2n de Batxillerat Esther González i la professora Elisabeth Pérez van participar en el programa “Parlem d’educació” de Tarragona Ràdio. Van parlar del treball de recerca “Neitszche i el retorn” de l’Esther.

INTERCANVI AMB ANGLATERRA Del 30 de maig fins al 8 de juny hem acollit un grup de 36 alumnes de Caroline Chisholm School de la ciutat de Northampton d’Anglaterra. L'experiència ha estat tan profitosa que els han acomiadat sabent que ara tenen amics i amigues de la seva edat en un altre país.


AL MARTÍ

SERVEI COMUNITARI A CÀRITES

EL RINOCERONT

Durant aquest tercer trimestre, els alumnes de 4t d’ESO han realitzat diverses activitats a Càrites: han fet recapte d’aliments, han organitzat el magatzem, han classificat roba a filigrana…

La companyia de teatre de l’institut va representar l’obra El rinoceront d’Eugène Ionesco al teatre Metropol. Aquesta obra forma part de la Mostra de Teatre Jove de Tarragona.

666 CALAIXOS L’alumnat de 1r d’ESO va assistir a la xerrada amb l’autor de 666 calaixos, Jordi Folk, on van interactuar amb l’autor i conèixer alguns detalls sobre el llibre i el seu procés de creació.

L’INFANTIL, SUBCAMPIÓ L’equip d’infantil de futbol sala de l’institut ha quedat segon a la lliga escolar territorial 2018-19. L’enhorabona! L’equip cadet, en una lliga molt competitiva, només ha pogut ser 3r. Ànims, nois, que l’any que ve serà la vostra!

PREMI DEL CONSELL AUDIOVISUAL Els treballs de Cultura Audiovisual del curs passat rebran un premi del Consell Audiovisual de Catalunya. Moltes felicitats a tots i a totes!


GRADUACIÓ 2n BTX


GRADUACIÓ 2n BTX


GRADUACIÓ 2n BTX


GRADUACIÓ 4t ESO


GRADUACIÓ 4t ESO


TS 1r, Garrotxa / Tarragona


TS 3r, Sort / Tarragona


Final de curs FESTIVAL FINAL L’alumnat de Llenguatge Musical i Anatomia de 1r de Batxillerat, juntament amb l'Orquestra del centre, van fer una mostra del treball realitzat durant tot el curs per a tots els alumnes del centre. Es va veure tot l’esforç que han realitzat durant el curs. Va ser un gran espectacle!

JUNY TEATRAL Els alumnes del grup de teatre Vis de Vanadi han representat diverses obres aquest final de curs. L’alumnat de 4t d’ESO va poder gaudir de l’obra Rinoceront d’Eugène Ionesco. Els més petits del grup van representar “Darrere la pantalla”, una obra escrita i pensada per ells mateixos. Finalment, els alumnes de 4t que fan l’optativa d’Arts Escèniques van representar una petita obra.

Full Ras. Revista de l’institut Antoni de Martí i Franquès. C/Enric d’Ossó, 3 (Tarragona). Març - Abril de 2019 (núm. 61). Grup d’informàtica audiovisual de 4t d’ESO. Redacció i edició: Benjamín Vilalta, Joel Pegueroles, Luis David Osorio, Marc Guerra, Nicole Gabás, Mark Ferrer Villa, Eneko Serrano, David Gomis, Eusebiu Paulovici i Borja Medina Professorat: John Enig, Maria Font i Jordi Satorra. Contacte: fullras@gmail.com

Profile for Full Ras

Full Ras 62, maig i juny 2019  

Full Ras 62, maig i juny 2019  

Profile for fullras
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded