Page 1

FULL RAS

Setembre - Novembre 2020

INSTITUT ANTONI DE MARTÍ I FRANQUÈS

66


COVID-19 ·PLA D’ORGANITZACIÓ DEL CENTRE· Aquest curs 2020 serà un curs excepcional per la situació sanitària causada per la Covid-19. Per aquest motiu, l’institut ha posat en marxa una sèrie de mesures per poder respectar les mesures de seguretat. Ens adaptem a la represa acadèmica amb il·lusió dubtes i pors. Serà un repte complex per tota la comunitat educativa del Martí, però ens en sortirem.


ENTRADES I SORTIDES L’institut ha posat en marxa una nova senyalització que regula els quatre accessos al centre per on haureu d’entrar i sortir en funció de les aules on hagueu d’anar o des de les quaºls sortiu, una mesura inclosa en el marc del Pla d’obertura Covid-19 2020-21. SALUT!

Per evitar aglomeracions, l’institut ha obtat per variar l’hora de sortida depenent en la planta que estiguem.

- A1 (verd) és la porta principal. - A2 (vermell) és la porta del costat. - B1 és la porta de la cantina. - B2 és la dels barracons.


ACTIVITATS AL MARTÍ ·L’ESTUDI DE LES ROQUES· Adaptant-nos a la nova normalitat: els alumnes de Ciències de la Terra i el Medi ambient de 2n de batxillerat realitzen la pràctica d’estudi de les roques al pati de l’institut.

·HOMENATGE A CASPAR DAVID FRIEDRICH·

L’alumna Laura Lorenzo ens ha fet un petit homenatge a Caspar David Friedrich a l’assignatura de Fonaments de les Arts II.

·HOMENATGE A QUINO· Els alumnes de 4t de l’optativa de dibuix fan un homenatge dient-li adéu a Quino, dibuixant la Mafalda, un dels seus dibuixos, a la cantina de l’institut.


ACTIVITATS AL MARTÍ ·CULTURA AUDIOVISUAL 2n BAT·

Els alumnes de 2n de batxillerat de Cultura Audiovisual, van sortir al pati a fer pràctiques de fotografía.

·CRISTALLOGRAPHY 4t ESO· Al vestíbul de l’institut, hi podeu veure l’exposició del projecte de cristal·lització que van dur a terme els alumnes de 4t ESO de l’any passat 2019-20. El departament de Física i Química us mostra alguns detalls dels cristalls creats. IAMF FQ Cristallography.

·CULTURA AUDIOVISUAL 2n BAT· L’alumnat de 2n de batxillerat de Cultura Audiovisual ha fet un exercici de fotografia artística sobre una acció quotidiana. Aquest n’ha estat el resultat.


ACTIVITATS AL MARTÍ ·CONCURS FOTOGRAFIA SANTA TECLA 2020· El dimecres es van lliurar els premis de fotografia Santa Tecla 2020 organitzats pel departament de Llengua Catalana i Literatura. Es va atorgar el primer premi a Júlia Marca i el segon, a Vicenç Prades. Enhorabona a tots dos!

·FOTOGRAFIES GUANYADORES· Júlia Marca, de 1r d’ESO G, s’emporta el primer premi i Vicenç Prades, de 3r d’ESO A, el segon. El jurat format pels membres del Departament de Llengua Catalana i Literatura, reunits el dia 30 de setembre, ha decidit distingir l’alumna de 1r i l’alumne de 3r amb el Premi de Fotografia Santa Tecla 2020. Els premis es lliuraran aquest dimecres, dia 7 d’octubre, a les 11h. a la Sala Miró.

·PREMIS CAC 2020· L’alumnat de segon de batxillerat de Cultura Audiovisual ha obtingut la menció especial al concurs El CAC a l’Escola que organitza el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, pel seu treball d’anàlisi crítica de la publicitat i la creació d’espots. El treball realitzat es pot veure al següent enllaç: http://fervisible.blogspot.com/2019/05/espots-publicitaris.html Moltes felicitats a tots i totes!


ACTIVITATS AL MARTÍ ·FESTIVAL DE CINEMA DE SITGES 2020· L’alumnat de 2n de Batxillerat d’Història de l’Art i Cultura Audiovisual van assistir d’espectadors al festival de cinema fantàstic de Sitges 2020.

·AL·LICIENTS POÈTICS· Al·licients poètics per pujar i baixar escales #MontserratAbelló a l’Ins_IAMF #BonaSetmana i molta poesia per tothom!

·XÈNIA CASTELLTORT· La Covid19 no atura la formació en oratòria dels alumnes de 2n de batxillerat amb Xènia Castelltort. @xeniacast

·PARADES DE BUS·

·BICICLETA A L’INSTITUT·

Gràcies @TGNAjuntament, regidors @JordiFortuny @manelcastano i Guàrdia Urbana per posar en marxa les mesures que us vam demanar per millorar les parades de bus de l’@IAMF.

T’animes a venir en bicicleta a l’institut? És sa i no contamina. Recorda que a l’institut hi tens un aparcament per a bicicletes. Alguns alumnes i professors ja ho han provat.


ACTIVITATS AL MARTÍ ·CONGRÉS DE LITERATURA DE VIC·

JUBILACIONS

La Biblioteca Montserrat Abelló del centre es presenta en un congrés de rutes literàries a Vic. Estem molt satisfets de la nostra participació.

El juny del curs passat ens vam acomiadar de les professores Anna Gispert, María José Freixas i Paloma Pérez.

·EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA· L’alumnat d’Informàtica Audiovisual de 4t d’ESO va visitar l’exposició fotogràfica “Tarragona confinada: la ciutat amagada”. El Pep Escoda, fotògraf coordinador de l’exposició, els va acompanyar.

Full Ras. Revista de l’institut Antoni de Martí i Franquès. C/Enric d’Ossó, 3 (Tarragona).
 Setembre - Octubre de 2020 (núm. 66). 
 Redacció i edició (grup d’informàtica audiovisual de 4t d’ESO) : Joan Aguila, Anna Amato, Ianire Blanco, Pau Caballé, Carla Cruz, Hector López, Aitana Pérez, Lara Pérez, Larisa Polanco, Ana Pradillo, Alfonso Rivera, Juan Rivera, Gerard Sastriques, Norma Tost.
 Professorat: John Enig, Maria Font i Jordi Satorra. Contacte: fullras@gmail.com

Profile for Full Ras

FULL RAS Setembre-Octubre 2020  

FULL RAS Setembre-Octubre 2020  

Profile for fullras
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded