Page 1

VAPAA matkat

 Sinun ehdoillasi 


TRAVEL FREE – for free traveller

Vapaamatkat on uusi Helsinkiläinen matkatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen todellisia matkaelämyksiä, huolista vapaana. Järjestämme viikon - kuukauden mittaisia lomia sekä kotimaahan että ulkomaille, idealla että “kaikki aina järjestyy”. Kun lähdet meidän mukaamme “vapaamatkustajaksi”, saat taatusti loman, joka on samaan aikaan rentouttava ja vilkas, rauhallinen ja vauhdikas, sekä turvallinen mutta yllätyksiä täynnä! Vapaamatkojen asiakkaana nautit palvelusta, jollaista et saa muilta matkatoimistoilta. Liikeideamme on toteuttaa kaikki matkamme niin, että kaikki asiakkaidemme toiveet otetaan huomioon. Voit toki jättää lomallasi tilaa omatoimiseen seikkailuun – tai antaa meidän huolehtia kaikista järjestelyistä. Niin kotimaassa ennen matkaa kuin matkan aikanakin. Järjestämme matkaohjelmasi juuri sellaiseksi kuin Sinä haluat. Oli sitten kysymys helikopterilennosta öisen suurkaupungin taivaalla, koskenlaskusta kesyttömän luonnon keskellä tai aitiopaikoista maailman metropolien teattereissa, oopperalavoilla tai supertähtien konserteissa. Toimitusjohtaja Svante Fri

“Hyvä loma on seikkailu jossa on kommelluksia mutta ei ongelmia! – Svante Fri – Henkilökohtainen matkaneuvoja Vapaamatkojen asiakkaana käyttöösi osoitetaan aina henkilökohtainen matkaneuvoja. Hän toimii yhteyshenkilönäsi kaikissa matkajärjestelyissä. Tavoitat matkaneuvojasi koska tahansa ennen matkaasi, matkasi aikana ja myös matkasi jälkeen. Hän huolehtii lento- ja hotellivarausten lisäksi myös kaikista erikoisemmista matkakohteessa tapahtuvista järjestelyistä. Maailma uusin silmin Monasti parhaat matkaohjelmaideat syntyvät vasta paikanpäällä kohteessa. Tällöin on usein myöhäistä enää muuttaa etukäteen laadittua matkaohjelmaa. Ainutlaatuisen palvelukonseptimme ansiosta voit jättää halutessasi osan matkajärjestelyistä tehtäväksi matkasi aikana. Näin voit tavoittaa matkallasi todellista seikkailun tuntua ja valita paikanpäällä mielenkiintoisimmat matkaohjelmat – me hoidamme puolestasi kaikki käytännön järjestelyt reaaliaikaisesti.

Vapaamatkat Oy:n tyytyväinen asiakas:

Teitä palvelee kaikkissa tilanteissa

Mona-Lisa puh. 09-12341231 monalisa@vapaamatkat.fi

Essi puh. 09-12341232 essi@vapaamatkat.fi

Turo puh. 09-12341233 turo@vapaamatkat.fi

Pörje Hattara, Kemi Vapaamatkojen puutarhaloma-asiakas. Toukokuu 2010

Avajaistarjouksemme Olemme rakentaneet Sinulle normaalin tarjontamme oheen kolme erilaista, mielenkiintoista lomakokonaisutta. Voit kohteen lisäksi valita jo etukäteen matkasi aikana tapahtuvaa ohjelmaa, tai jättää niiden valitsemisen myöhemmäksi. New York......................................sivut 4-5 Singapore....................................sivut 6-7 Askainen......................................sivut 8-9


New York – The City That Never Sleeps New York on eittämättä yksi maailman mielenkiintoisimmista kaupungeista. Nyt tarjoamme sen Sinulle vielä mielenkiintoisempana. Luonnollisestikin lennät business-luokassa suoraan Helsingistä JFK:n lentokentälle, josta limusiini noutaa sinut 5 tähden hotelli Ritz-Carltoniin. Henkilökohtainen matkaneuvojasi opastaa sinua jo etukäteen täydellisen matkaohjelman luomisessa. Vaihtoehtojasi ovat mm. helikopterilento öisen Manhattanin yllä, VIP-aitopaikat Metropolitanin oppeerassa tai New York Knicks –koripallo-otteluun, huippuillallinen Robert de Niron omistamassa Cipriani-ravintolassa, ringside-paikat yksityisessä huippumuotinäytöksessä... tai jokin muu kymmenistä valmiista vaihtoehdoista. Jos mielessäsi on jotain mitä listaltamme ei löydy, kerro toiveesi matkaneuvojallesi, voimme ehkä toteuttaa sen. Paketti 1 – New York kulttuurimatkailijalle. Liput valitsemiisi teatteriesityksiin, konsertteihin, museoihin ja näyttelyihin kuuluvat hintaan. Paketti 2 – New York shoppailijalle Opastettu kierros 5th Avenuella, yksityismuotinäytös, henkilökohtaisen stylistin palvelut Bergdorf&Goodmann -tavaratalossa.

New York

Paketti 3 – New York luonnonystävälle Opastettu kierros Bronxin eläintarhassa, koko päivän retki ja lintubongaus keskuspuistossa, päiväretki vuoristoon New Jerseyhin.

Hinnasto/hlö: Paketti 1

2800 €

Paketti 2

2400 €

Paketti 3

1900 €

Hinta sisältää lennot, majoituksen viiden tähden hotellissa sekä pakettikuvauksessa mainitut erikoispalvelut.


Singapore - Shop ‘til you drop Lähde unelmiesi ostosmatkalle ainutlaatuiseen Singaporeen. Tarjoamme sinulle unohtumattoman kokemuksen jollaista et ole ennen kokenut. Nauti ylellisestä matkasta ilman huolia. Asiakkaanamme saat parhaan mahdollisen kohtelun matkasi jokaisessa vaiheessa. Majoitut legendaariseen Raffles hotelliin, jonka ajattoman baarin idyllissä voit rauhoittua alkuperäisen Singapore Sling -drinkin äärellä. Hotellilta pääset vaivattomasti autonkuljettajan kyydillä lukuisiin ostoskohteisiin, joista häikäisevin on Orchard Road kymmenine ostoskeskuksineen ja merkkiliikkeineen. Shoppailu on Singaporelaisten kansallisurheilu ja voit olla varma, että puitteet ja tarjonta ovat sen mukaiset. Ostospäivien jälkeen ravitset itsesi Aasian monipuolisimmissa ja laadukkaimmissa ravintoloissa. Singaporessa yhdistyvät useat eri kulttuurit ja keittiöt. Asiakkaanamme sinulle on aina pöytä varattuna parhaimmissa ravintoloissa. Ostospäivien väliin sopivat päivän tai kahden pituiset virkistävät retket lähiympäristön huippukohteisiin, jotka räätälöimme juuri sinulle matkasuunnitelmiesi ja mieltymystesi mukaan.

Singapore

Hinnasto: Paketti 1

2400 €

Paketti 2

2950 €

Paketti 3

3500 €

Paketti 4

4200 €

VAPAA matkat

 Sinun ehdoillasi 


Koko perheen maalaisloma Turun pohjoispuolella Askaisissa piilottelee rauhallinen ja maanläheinen maalaismiljöö, jossa sekä lapset että aikuiset löytävät nopeasti rauhan ja pääsevät irti arjesta. Kohteessa on monenlaista merenrantaa; löytyy hiekkaa, kalliota, allonmurtajaa ja laituria sekä kaksi puulämmitteistä rantasaunaa. Alueella on paljon maatilaeläimiä lasten hellittäviksi ja syötettäviksi, mm. hevosia ja lampaita. Palveluita on kotiruokaravintolan ja kahvilan/terassin muodossa, lähin kauppakaan ei ole kaukana. Kaikkiin Askaisten lomiimme sisältyy vapaa rantasaunan ja veneen sekä kalastusvälineiden käyttö. Lisäksi on majoitukseen sisältyviä pihaleikkipaikkoja ja -leikkivälineitä, muuratut pihagrillit, kodikkaat ulkokalusteet yms. joiden kaikkien vapaa käyttö luonnollisesti sisältyy lomaasi. Askaisten kalavedet ovat anteliaat ja kalastuslupa lähialueille myöskin sisältyy pakettiin. Tarjoamme monenlaista maalaismajoitusta, niin omaa taloa tai mökkiä kuin latoa ja navetan ullakkoakin. Useimpiin majoituksiin sisältyy vain perustason varustus, kuten sähköt, jääkaappi ja hella. Riittävän alhainen “viiden sakaran” varustetaso, ulkovessoineen ja pihakaivoineen tuovat sen tärkeän vanhan ajan tunnelman mikä erottaa lomasi kaupungissa oleilusta. Haluttaessa majoitukseesi sisältyy kuitenkin TV. Lopullinen niitti lomailijoitten viihtyvyyden takaamiseksi on supervieraanvarainen paikallinen isäntä ja emäntä. He varmistavat, että kaikki aina järjestyy.

Askainen

Hinnasto: Paketti 1

1500 €

Paketti 2

1750 €

Paketti 3

1500 €

Paketti 4

1500 €

VAPAA matkat

 Sinun ehdoillasi 


Pdf  

Pdf, essai

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you