Page 1


Som med alle vores andre produkter, har vi også inden for affugtning ønsket, at finde en leverandør som kan leve op til vores strenge krav mht. kvalitet, funktionalitet samt pris, det kan Tyske TROTEC! FugTek ønsker at hjælpe vores kunder med alternative løsninger inden for skadeservice branchen. Når du handler med os, får du muligheden for at differentierer dig fra de andre på markedet.

At du kan noget de andre ikke kan, er måske din døråbner til nye kunder. Hvorfor brække gulvet op, pille væggen ned eller skille etageadskillelsen ad, hvis du med MultiQuben kan klarer problemet uden? Måske er det slet ikke nødvendig at genhuse folk – herved er besparelsen endnu større. MultiQuben er perfekt til skoler, tandlæger, læger osv. da der kan tilsluttes Hepa filter.

TROTEC – din partner fra A – Z Se behovet og efterspørgslen efter nye løsninger, udvikle disse løsninger og tilbyd dem til markedet: Dette motto – et motto, som TROTEC har levet op til siden grundlæggelsen af virksomheden i 1994 – er selv i dag drivkraften for den dynamiske ekspansion, som virksomheden har alle årene.

TROTEC gruppen er i dag et internationalt handels og service firma med datterselskaber, regionale og partnervirksomheder i over 15 lande. Aktiviteterne spænder fra Heinsberg, som er hovedafdelingen, til Hong Kong, den nyeste gren af TROTEC, som blev åbnet for kontrol, udvikling og distribution af aktiviteterne i det asiatiske marked.


afs pec i alaf f ugt ni ng!

-

Special affugtning trotec multi qube  

Salg og udlejning af affugtere, Special affugtning, Trotec multi qube, Affugtning af hulmurer, Affugtning af bjælkelag, Affugtning med Hepa...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you