Page 1

PREU 490 €* (o des de 46,01 €/mes**)

Col·laboren:

** Segons finançament a 11 mesos. Condicions subjectes a les fluctuacions del mercat. FINANÇAMENT La Fundació té establertes condicions especials de pagament amb diverses entitats bancàries que permeten fer els pagaments fraccionadament. Per a més informació podeu consultar el nostre web. Si estàs a l’atur, informa’t al nostre web sobre les ajudes a les quals et pots acollir.

ÀMBIT TURISME I HOSTALERIA

2010 2011

<FORMACIÓ BONIFICABLE PER A L’EMPRESA. CONSULTEU-NOS COM GESTIONAR-HO.>

2a EDICIÓ

CURS D’ESPECIALITZACIÓ

DIRECCIÓ I GESTIÓ DEL TURISME DEL VI

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA Cal omplir el full d’inscripció personalment a la seu de la Fundació o a través de la nostra pàgina web. Preinscripció: Opcionalment es pot realitzar una preinscripció de 150 € que es restarà de l’import de la matrícula i que dóna dret a reserva de plaça. Matrícula: Fins al 28 de gener de 2011. Documentació que s’ha de presentar per realitzar la matrícula: – Fotocòpia del DNI.

Semipresencial

* La Fundació es reserva el dret d’anul·lar el curs. L’organització es compromet a comunicar-ho als inscrits amb antelació suficient i a tornar l’import de tots els pagaments realitzats. SERVEIS La Fundació ofereix diversos serveis als seus alumnes: carnet d’estudiant, correu electrònic, accés a les aules informàtiques i a les biblioteques de la UdG, accés a les activitats formatives del Servei de Llengües Modernes, accés a les diferents activitats que organitza el Servei d’Esports de la UdG, borsa de treball per a alumnes i exalumnes i pràctiques en empreses i institucions.

Edifici Mercadal Plaça Jordi de Sant Jordi, 1 17001 Girona T 972 210 299 F 972 223 454 info.fundacioif@udg.edu

Horari: De dilluns a dijous de 9.00 a 19.00 h i divendres de 9.00 a 15.00 h (Excepte del 12 al 30 de juliol, de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00 h)

www.fundacioudg.org

www.fundacioudg.org


CURS D’ESPECIALITZACIÓ EN DIRECCIÓ I GESTIÓ DEL TURISME DEL VI (Codi: 104128) PRESENTACIÓ El sector turístic s’ha globalitzat i s’ha modernitzat amb l’aparició de noves formes de fer turisme, que suposen nous reptes per a les persones, les empreses i les organitzacions. El turisme del vi, o enoturisme, ha aparegut amb força en l’àmbit mundial, i els darrers anys s’ha consolidat com una alternativa al turisme de masses i de sol i platja. A escala mundial, les zones vitivinícoles s’estan beneficiant d’aquesta nova oportunitat d’atracció de visitants que desitgen conèixer el món del vi i el seu entorn natural, cultural, social i econòmic. Per aquest motiu cal disposar d’una formació especialitzada per dirigir i gestionar aquest nou repte que sorgeix de la unió del món del turisme i del món vitivinícola. OBJECTIUS – Identificar els agents implicats en el procés de creació d’una destinació enoturística, i orientar en el desenvolupament de nous productes i serveis relacionats amb el turisme del vi. – Fomentar una formació transversal, unint diverses disciplines per tal de respondre amb propostes innovadores i solucions amb valor afegit. – Facilitar les eines, tècniques i mètodes per enfortir i potenciar les habilitats, el canvi d’actituds i afavorir una cultura de col·laboració i de treball en equip. – Conèixer les característiques diferencials de les principals destinacions mundials del turisme del vi. A QUI S’ADREÇA A professionals del sector turístic o agroalimentari; a llicenciats i diplomats; a organitzacions i entitats públiques i privades que desitgin tenir coneixements actualitzats sobre la direcció i la gestió de l’enoturisme. PROGRAMA Mòdul 1. Sessió inaugural: Catalunya no és Califòrnia (3 hores): – Presentació i recull de diversos articles sobre l’enoturisme – Sessió de debat/col·loqui amb l’autor: Lluís Tolosa Docent: Lluís Tolosa Mòdul 2. Tot el que em cal saber sobre el vi (9 hores): – Enologia – Geografia del vi – Manifestacions artístiques i culturals – Procés d’elaboració del vi i el cava – Tast de vins Docent: Ignasi Martín Nota: Aquest mòdul consta de tres sessions presencials a la seu de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, on hi ha els instruments i els mitjans òptims per a la seva realització. Sessions

previstes els divendres 18 i 25 de febrer i 18 de març de 2011, de 18 a 21 h. Mòdul 3. Enoturisme: turisme del vi (9 hores): – Concepte i motivacions – Característiques de l’oferta – Característiques de la demanda – Configuració del producte turístic – Models d’innovació col·laboratius; la ruta del vi i el cava – Agents implicats en una destinació turística Docent: Jordi Torras Mòdul 4. Enoturisme: màrqueting (6 hores): – Direcció del màrqueting mix – Gestió del producte – Gestió del preu – Gestió de la distribució i intermediació – Gestió de la publicitat i promoció Docent: Emma Casademunt Mòdul 5. Enoturisme: destinacions (6 hores): – Gestió de la destinació – Gestió de les localitzacions – Gestió dels recursos humans Docent: Jordi Torras Mòdul 6. Enoturisme i turisme 2.0 (3 hores): – Eines de màrqueting per al producte, la comunicació i la distribució – Exemple de xarxa social Docent: Manel Colmenero Mòdul 7. Estudi de casos (productes, rutes, etc.) (6 hores) Docents: Jordi Torras, Emma Casademunt Durant el curs es realitzaran 2 treballs pràctics (8 hores) Hi haurà dues sortides programades per a visites enoturístiques a cellers els dissabtes 26 de febrer i 19 de març al matí. El cost d’aquesta activitat no està inclòs en la matrícula. Aquesta activitat és opcional (i condicionat a un mínim d’assistents). METODOLOGIA L’aprenentatge és semipresencial (9 hores presencials i la resta on line). El programa combina l’exposició de conceptes teòrics amb la realització de casos pràctics. Aquest sistema metodològic és aplicable a la totalitat dels mòduls d’aquest curs, tot i que es reserva tot un mòdul per incidir exclusivament en casos pràctics i debats. SISTEMA D’AVALUACIÓ – Realització de casos pràctics sobre el temari. – Caldrà fer el 80% de les activitats per rebre la titulació del curs.

TITULACIÓ Curs d’Especialització en Direcció i Gestió del Turisme del Vi per la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació. DIRECCIÓ I COORDINACIÓ - Jordi Torras. Especialista en innovació i treball en equip. Creador del model de gestió Coinnovació 5x5x5+5©. Llicenciat en ADE per la Universitat Politècnica de Barcelona (UPC) i MBA per ESADE. Postgrau en Direcció i Gestió d’Empreses Vitivinícoles per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Diplomat en Estudis Avançats per la UNED. Doctorand en Innovació Empresarial per la Universitat de Girona (UdG). PROFESSORAT – Emma Casademunt. Maîtrise en Sciences et Techniques du Tourisme per la Universitat de Clermont-Ferrand. Postgrau d’Interpretació del Patrimoni per la UOC. Professora de Màrqueting Turístic a la Diplomatura de Turisme de la Universitat de Girona (UdG). Consultora i tècnica al Centre de Recerca i Innovació de les Indústries Turístiques. – Manel Colmenero. Director d’Oci Vital (receptiu turístic especialitzat en enoturisme). Col·laborador docent a la UOC i altres universitats. Expert en turisme enogastronòmic i fundador de la xarxa social Gastronomicum 2.0. – Ignasi Martín. Diplomat en Turisme, sommelier titulat de l’INCAVI/INCANOP. Professor tècnic de formació professional de Servei de Restaurant. – Lluís Tolosa. Sociòleg, escriptor i editor. Coautor de diversos llibres premiats sobre vins: Millor Llibre de Vins d’Europa (Madrid, 2007) i Millor Llibre del Món sobre Vins Europeus (Beijing, Xina, 2007). Ha publicat més d’un centenar d’articles sobre gastronomia i una dotzena de llibres de divulgació sobre gastronomia i altres temes. – Jordi Torras. Vegeu currículum Direcció. DURADA I CALENDARI 50 hores (42 hores lectives i 8 hores pràctiques) Del 15 de febrer al 15 d’abril de 2011 (semipresencial) HORARI I LLOC DE REALITZACIÓ Dimarts 15 de febrer de 2010: sessió inaugural virtual SESSIONS PRESENCIALS – Divendres 18 i 25 de febrer i 18 de març de 2011: de 18 a 21 h, a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona. – La resta dels continguts s’impartirà a través de formació on line. – El 26 de febrer i el 19 de març al matí es visitaran cellers. Aquesta activitat serà optativa i econòmicament anirà a càrrec dels alumnes. PLACES 30


CURS D’ESPECIALITZACIÓ EN DIRECCIÓ I GESTIÓ DEL TURISME DEL VI (Codi: 104128) PRESENTACIÓ El sector turístic s’ha globalitzat i s’ha modernitzat amb l’aparició de noves formes de fer turisme, que suposen nous reptes per a les persones, les empreses i les organitzacions. El turisme del vi, o enoturisme, ha aparegut amb força en l’àmbit mundial, i els darrers anys s’ha consolidat com una alternativa al turisme de masses i de sol i platja. A escala mundial, les zones vitivinícoles s’estan beneficiant d’aquesta nova oportunitat d’atracció de visitants que desitgen conèixer el món del vi i el seu entorn natural, cultural, social i econòmic. Per aquest motiu cal disposar d’una formació especialitzada per dirigir i gestionar aquest nou repte que sorgeix de la unió del món del turisme i del món vitivinícola. OBJECTIUS – Identificar els agents implicats en el procés de creació d’una destinació enoturística, i orientar en el desenvolupament de nous productes i serveis relacionats amb el turisme del vi. – Fomentar una formació transversal, unint diverses disciplines per tal de respondre amb propostes innovadores i solucions amb valor afegit. – Facilitar les eines, tècniques i mètodes per enfortir i potenciar les habilitats, el canvi d’actituds i afavorir una cultura de col·laboració i de treball en equip. – Conèixer les característiques diferencials de les principals destinacions mundials del turisme del vi. A QUI S’ADREÇA A professionals del sector turístic o agroalimentari; a llicenciats i diplomats; a organitzacions i entitats públiques i privades que desitgin tenir coneixements actualitzats sobre la direcció i la gestió de l’enoturisme. PROGRAMA Mòdul 1. Sessió inaugural: Catalunya no és Califòrnia (3 hores): – Presentació i recull de diversos articles sobre l’enoturisme – Sessió de debat/col·loqui amb l’autor: Lluís Tolosa Docent: Lluís Tolosa Mòdul 2. Tot el que em cal saber sobre el vi (9 hores): – Enologia – Geografia del vi – Manifestacions artístiques i culturals – Procés d’elaboració del vi i el cava – Tast de vins Docent: Ignasi Martín Nota: Aquest mòdul consta de tres sessions presencials a la seu de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, on hi ha els instruments i els mitjans òptims per a la seva realització. Sessions

previstes els divendres 18 i 25 de febrer i 18 de març de 2011, de 18 a 21 h. Mòdul 3. Enoturisme: turisme del vi (9 hores): – Concepte i motivacions – Característiques de l’oferta – Característiques de la demanda – Configuració del producte turístic – Models d’innovació col·laboratius; la ruta del vi i el cava – Agents implicats en una destinació turística Docent: Jordi Torras Mòdul 4. Enoturisme: màrqueting (6 hores): – Direcció del màrqueting mix – Gestió del producte – Gestió del preu – Gestió de la distribució i intermediació – Gestió de la publicitat i promoció Docent: Emma Casademunt Mòdul 5. Enoturisme: destinacions (6 hores): – Gestió de la destinació – Gestió de les localitzacions – Gestió dels recursos humans Docent: Jordi Torras Mòdul 6. Enoturisme i turisme 2.0 (3 hores): – Eines de màrqueting per al producte, la comunicació i la distribució – Exemple de xarxa social Docent: Manel Colmenero Mòdul 7. Estudi de casos (productes, rutes, etc.) (6 hores) Docents: Jordi Torras, Emma Casademunt Durant el curs es realitzaran 2 treballs pràctics (8 hores) Hi haurà dues sortides programades per a visites enoturístiques a cellers els dissabtes 26 de febrer i 19 de març al matí. El cost d’aquesta activitat no està inclòs en la matrícula. Aquesta activitat és opcional (i condicionat a un mínim d’assistents). METODOLOGIA L’aprenentatge és semipresencial (9 hores presencials i la resta on line). El programa combina l’exposició de conceptes teòrics amb la realització de casos pràctics. Aquest sistema metodològic és aplicable a la totalitat dels mòduls d’aquest curs, tot i que es reserva tot un mòdul per incidir exclusivament en casos pràctics i debats. SISTEMA D’AVALUACIÓ – Realització de casos pràctics sobre el temari. – Caldrà fer el 80% de les activitats per rebre la titulació del curs.

TITULACIÓ Curs d’Especialització en Direcció i Gestió del Turisme del Vi per la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació. DIRECCIÓ I COORDINACIÓ - Jordi Torras. Especialista en innovació i treball en equip. Creador del model de gestió Coinnovació 5x5x5+5©. Llicenciat en ADE per la Universitat Politècnica de Barcelona (UPC) i MBA per ESADE. Postgrau en Direcció i Gestió d’Empreses Vitivinícoles per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Diplomat en Estudis Avançats per la UNED. Doctorand en Innovació Empresarial per la Universitat de Girona (UdG). PROFESSORAT – Emma Casademunt. Maîtrise en Sciences et Techniques du Tourisme per la Universitat de Clermont-Ferrand. Postgrau d’Interpretació del Patrimoni per la UOC. Professora de Màrqueting Turístic a la Diplomatura de Turisme de la Universitat de Girona (UdG). Consultora i tècnica al Centre de Recerca i Innovació de les Indústries Turístiques. – Manel Colmenero. Director d’Oci Vital (receptiu turístic especialitzat en enoturisme). Col·laborador docent a la UOC i altres universitats. Expert en turisme enogastronòmic i fundador de la xarxa social Gastronomicum 2.0. – Ignasi Martín. Diplomat en Turisme, sommelier titulat de l’INCAVI/INCANOP. Professor tècnic de formació professional de Servei de Restaurant. – Lluís Tolosa. Sociòleg, escriptor i editor. Coautor de diversos llibres premiats sobre vins: Millor Llibre de Vins d’Europa (Madrid, 2007) i Millor Llibre del Món sobre Vins Europeus (Beijing, Xina, 2007). Ha publicat més d’un centenar d’articles sobre gastronomia i una dotzena de llibres de divulgació sobre gastronomia i altres temes. – Jordi Torras. Vegeu currículum Direcció. DURADA I CALENDARI 50 hores (42 hores lectives i 8 hores pràctiques) Del 15 de febrer al 15 d’abril de 2011 (semipresencial) HORARI I LLOC DE REALITZACIÓ Dimarts 15 de febrer de 2010: sessió inaugural virtual SESSIONS PRESENCIALS – Divendres 18 i 25 de febrer i 18 de març de 2011: de 18 a 21 h, a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona. – La resta dels continguts s’impartirà a través de formació on line. – El 26 de febrer i el 19 de març al matí es visitaran cellers. Aquesta activitat serà optativa i econòmicament anirà a càrrec dels alumnes. PLACES 30


CURS D’ESPECIALITZACIÓ EN DIRECCIÓ I GESTIÓ DEL TURISME DEL VI (Codi: 104128) PRESENTACIÓ El sector turístic s’ha globalitzat i s’ha modernitzat amb l’aparició de noves formes de fer turisme, que suposen nous reptes per a les persones, les empreses i les organitzacions. El turisme del vi, o enoturisme, ha aparegut amb força en l’àmbit mundial, i els darrers anys s’ha consolidat com una alternativa al turisme de masses i de sol i platja. A escala mundial, les zones vitivinícoles s’estan beneficiant d’aquesta nova oportunitat d’atracció de visitants que desitgen conèixer el món del vi i el seu entorn natural, cultural, social i econòmic. Per aquest motiu cal disposar d’una formació especialitzada per dirigir i gestionar aquest nou repte que sorgeix de la unió del món del turisme i del món vitivinícola. OBJECTIUS – Identificar els agents implicats en el procés de creació d’una destinació enoturística, i orientar en el desenvolupament de nous productes i serveis relacionats amb el turisme del vi. – Fomentar una formació transversal, unint diverses disciplines per tal de respondre amb propostes innovadores i solucions amb valor afegit. – Facilitar les eines, tècniques i mètodes per enfortir i potenciar les habilitats, el canvi d’actituds i afavorir una cultura de col·laboració i de treball en equip. – Conèixer les característiques diferencials de les principals destinacions mundials del turisme del vi. A QUI S’ADREÇA A professionals del sector turístic o agroalimentari; a llicenciats i diplomats; a organitzacions i entitats públiques i privades que desitgin tenir coneixements actualitzats sobre la direcció i la gestió de l’enoturisme. PROGRAMA Mòdul 1. Sessió inaugural: Catalunya no és Califòrnia (3 hores): – Presentació i recull de diversos articles sobre l’enoturisme – Sessió de debat/col·loqui amb l’autor: Lluís Tolosa Docent: Lluís Tolosa Mòdul 2. Tot el que em cal saber sobre el vi (9 hores): – Enologia – Geografia del vi – Manifestacions artístiques i culturals – Procés d’elaboració del vi i el cava – Tast de vins Docent: Ignasi Martín Nota: Aquest mòdul consta de tres sessions presencials a la seu de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, on hi ha els instruments i els mitjans òptims per a la seva realització. Sessions

previstes els divendres 18 i 25 de febrer i 18 de març de 2011, de 18 a 21 h. Mòdul 3. Enoturisme: turisme del vi (9 hores): – Concepte i motivacions – Característiques de l’oferta – Característiques de la demanda – Configuració del producte turístic – Models d’innovació col·laboratius; la ruta del vi i el cava – Agents implicats en una destinació turística Docent: Jordi Torras Mòdul 4. Enoturisme: màrqueting (6 hores): – Direcció del màrqueting mix – Gestió del producte – Gestió del preu – Gestió de la distribució i intermediació – Gestió de la publicitat i promoció Docent: Emma Casademunt Mòdul 5. Enoturisme: destinacions (6 hores): – Gestió de la destinació – Gestió de les localitzacions – Gestió dels recursos humans Docent: Jordi Torras Mòdul 6. Enoturisme i turisme 2.0 (3 hores): – Eines de màrqueting per al producte, la comunicació i la distribució – Exemple de xarxa social Docent: Manel Colmenero Mòdul 7. Estudi de casos (productes, rutes, etc.) (6 hores) Docents: Jordi Torras, Emma Casademunt Durant el curs es realitzaran 2 treballs pràctics (8 hores) Hi haurà dues sortides programades per a visites enoturístiques a cellers els dissabtes 26 de febrer i 19 de març al matí. El cost d’aquesta activitat no està inclòs en la matrícula. Aquesta activitat és opcional (i condicionat a un mínim d’assistents). METODOLOGIA L’aprenentatge és semipresencial (9 hores presencials i la resta on line). El programa combina l’exposició de conceptes teòrics amb la realització de casos pràctics. Aquest sistema metodològic és aplicable a la totalitat dels mòduls d’aquest curs, tot i que es reserva tot un mòdul per incidir exclusivament en casos pràctics i debats. SISTEMA D’AVALUACIÓ – Realització de casos pràctics sobre el temari. – Caldrà fer el 80% de les activitats per rebre la titulació del curs.

TITULACIÓ Curs d’Especialització en Direcció i Gestió del Turisme del Vi per la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació. DIRECCIÓ I COORDINACIÓ - Jordi Torras. Especialista en innovació i treball en equip. Creador del model de gestió Coinnovació 5x5x5+5©. Llicenciat en ADE per la Universitat Politècnica de Barcelona (UPC) i MBA per ESADE. Postgrau en Direcció i Gestió d’Empreses Vitivinícoles per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Diplomat en Estudis Avançats per la UNED. Doctorand en Innovació Empresarial per la Universitat de Girona (UdG). PROFESSORAT – Emma Casademunt. Maîtrise en Sciences et Techniques du Tourisme per la Universitat de Clermont-Ferrand. Postgrau d’Interpretació del Patrimoni per la UOC. Professora de Màrqueting Turístic a la Diplomatura de Turisme de la Universitat de Girona (UdG). Consultora i tècnica al Centre de Recerca i Innovació de les Indústries Turístiques. – Manel Colmenero. Director d’Oci Vital (receptiu turístic especialitzat en enoturisme). Col·laborador docent a la UOC i altres universitats. Expert en turisme enogastronòmic i fundador de la xarxa social Gastronomicum 2.0. – Ignasi Martín. Diplomat en Turisme, sommelier titulat de l’INCAVI/INCANOP. Professor tècnic de formació professional de Servei de Restaurant. – Lluís Tolosa. Sociòleg, escriptor i editor. Coautor de diversos llibres premiats sobre vins: Millor Llibre de Vins d’Europa (Madrid, 2007) i Millor Llibre del Món sobre Vins Europeus (Beijing, Xina, 2007). Ha publicat més d’un centenar d’articles sobre gastronomia i una dotzena de llibres de divulgació sobre gastronomia i altres temes. – Jordi Torras. Vegeu currículum Direcció. DURADA I CALENDARI 50 hores (42 hores lectives i 8 hores pràctiques) Del 15 de febrer al 15 d’abril de 2011 (semipresencial) HORARI I LLOC DE REALITZACIÓ Dimarts 15 de febrer de 2010: sessió inaugural virtual SESSIONS PRESENCIALS – Divendres 18 i 25 de febrer i 18 de març de 2011: de 18 a 21 h, a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona. – La resta dels continguts s’impartirà a través de formació on line. – El 26 de febrer i el 19 de març al matí es visitaran cellers. Aquesta activitat serà optativa i econòmicament anirà a càrrec dels alumnes. PLACES 30


PREU 490 €* (o des de 46,01 €/mes**)

Col·laboren:

** Segons finançament a 11 mesos. Condicions subjectes a les fluctuacions del mercat. FINANÇAMENT La Fundació té establertes condicions especials de pagament amb diverses entitats bancàries que permeten fer els pagaments fraccionadament. Per a més informació podeu consultar el nostre web. Si estàs a l’atur, informa’t al nostre web sobre les ajudes a les quals et pots acollir.

ÀMBIT TURISME I HOSTALERIA

2010 2011

<FORMACIÓ BONIFICABLE PER A L’EMPRESA. CONSULTEU-NOS COM GESTIONAR-HO.>

2a EDICIÓ

CURS D’ESPECIALITZACIÓ

DIRECCIÓ I GESTIÓ DEL TURISME DEL VI

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA Cal omplir el full d’inscripció personalment a la seu de la Fundació o a través de la nostra pàgina web. Preinscripció: Opcionalment es pot realitzar una preinscripció de 150 € que es restarà de l’import de la matrícula i que dóna dret a reserva de plaça. Matrícula: Fins al 28 de gener de 2011. Documentació que s’ha de presentar per realitzar la matrícula: – Fotocòpia del DNI.

Semipresencial

* La Fundació es reserva el dret d’anul·lar el curs. L’organització es compromet a comunicar-ho als inscrits amb antelació suficient i a tornar l’import de tots els pagaments realitzats. SERVEIS La Fundació ofereix diversos serveis als seus alumnes: carnet d’estudiant, correu electrònic, accés a les aules informàtiques i a les biblioteques de la UdG, accés a les activitats formatives del Servei de Llengües Modernes, accés a les diferents activitats que organitza el Servei d’Esports de la UdG, borsa de treball per a alumnes i exalumnes i pràctiques en empreses i institucions.

Edifici Mercadal Plaça Jordi de Sant Jordi, 1 17001 Girona T 972 210 299 F 972 223 454 info.fundacioif@udg.edu

Horari: De dilluns a dijous de 9.00 a 19.00 h i divendres de 9.00 a 15.00 h (Excepte del 12 al 30 de juliol, de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00 h)

www.fundacioudg.org

www.fundacioudg.org


PREU 490 €* (o des de 46,01 €/mes**)

Col·laboren:

** Segons finançament a 11 mesos. Condicions subjectes a les fluctuacions del mercat. FINANÇAMENT La Fundació té establertes condicions especials de pagament amb diverses entitats bancàries que permeten fer els pagaments fraccionadament. Per a més informació podeu consultar el nostre web. Si estàs a l’atur, informa’t al nostre web sobre les ajudes a les quals et pots acollir.

ÀMBIT TURISME I HOSTALERIA

2010 2011

<FORMACIÓ BONIFICABLE PER A L’EMPRESA. CONSULTEU-NOS COM GESTIONAR-HO.>

2a EDICIÓ

CURS D’ESPECIALITZACIÓ

DIRECCIÓ I GESTIÓ DEL TURISME DEL VI

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA Cal omplir el full d’inscripció personalment a la seu de la Fundació o a través de la nostra pàgina web. Preinscripció: Opcionalment es pot realitzar una preinscripció de 150 € que es restarà de l’import de la matrícula i que dóna dret a reserva de plaça. Matrícula: Fins al 28 de gener de 2011. Documentació que s’ha de presentar per realitzar la matrícula: – Fotocòpia del DNI.

Semipresencial

* La Fundació es reserva el dret d’anul·lar el curs. L’organització es compromet a comunicar-ho als inscrits amb antelació suficient i a tornar l’import de tots els pagaments realitzats. SERVEIS La Fundació ofereix diversos serveis als seus alumnes: carnet d’estudiant, correu electrònic, accés a les aules informàtiques i a les biblioteques de la UdG, accés a les activitats formatives del Servei de Llengües Modernes, accés a les diferents activitats que organitza el Servei d’Esports de la UdG, borsa de treball per a alumnes i exalumnes i pràctiques en empreses i institucions.

Edifici Mercadal Plaça Jordi de Sant Jordi, 1 17001 Girona T 972 210 299 F 972 223 454 info.fundacioif@udg.edu

Horari: De dilluns a dijous de 9.00 a 19.00 h i divendres de 9.00 a 15.00 h (Excepte del 12 al 30 de juliol, de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00 h)

www.fundacioudg.org

www.fundacioudg.org

Curs d'Especialització en Turisme del Vi  

Segona edició

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you