Page 1

OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:10

Side 3

En ferie som ingen anden ET SIKKERT KRYDS


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:10

Side 4

TEAM BENNS konceptet ®

VIDEN OG KOMPETENCE Vores rejsekonsulenter har store kompetencer indenfor krydstogter samt de rejsemål der er forbundet med krydstogterne. Den enkelte sælgers viden og kompetence om det enkelte produkt/rejsemål er alfa og omega for at være en god sælger, og dette opnåes kun ved at have været ombord på et krydstogtskib og oplevet den særlige atmosfære, der er på sådan et skib. Og det har vores sælgere! Konstant vidensudvikling hos vores sælgere er af højeste prioritet, hvilket sikres gennem hyppige studieture til vore forskellige rejsemål. KUNDEN I CENTRUM Hos TEAM BENNS® har vi specialiseret os i at lave rejser efter kundens ønsker og behov. Vi har stor erfaring i at arrangere pakkerejser med alt, hvad dette indebærer fra rejsens start til slut. Vi er i stand til at opfylde næsten ethvert behov og ønske, som du måtte have.

Hos os er din bestilling i trygge hænder og du er, under normale forhold, sikker på en planmæssig afvikling af rejsen. REJSEN STARTER PÅ NETTET De fleste kunder vil gerne vide rigtigt meget om det rejsemål, de skal til, så de er godt forberedt til oplevelserne i det fremmede.

TILLID OG TRYGHED TEAM BENNS® er et af Danmarks ældste og mest velkonsoliderede rejsebureauer.

Vi lægger vægt på, at vores kunder kan være så godt forberedte som muligt, når de henvender sig til os.

INDHOLD Side Velkommen ombord 3 En verden af valgmuligheder 4 10 gode grunde til at tage på krydstogt 6 Hvilken type krydstogt skal vi vælge? 7 Hvad er inkluderet på et krydstogt? 8 Sådan bestiller du dit krydstogt? 10

4

KRYDSTOGT

Derfor har vi lagt os i selen at gøre vores hjemmeside, team-benns.com, så informationsrig som muligt. Her kan du læse alt om vores mange forskellige rejsemål, i tekst og billeder, således at du kan få et indtryk af, hvad der venter dig. Check altid hjemmesiden for nye rejsemål og nye informationer på eksisterende rejsemål. Find praktiske råd inden du tager på krydstogt på team-benns.com/krydstogt.

Krydstogt med rejseleder - Det sydlige Caribien - Det østlige Caribien - fra New York - Det østlige Caribien - fra Miami - Det vestlige Caribien Krydstogter i Caribien

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

Side 12 14 18 22 26 30

Kontakt vores rejsekonsulenter med speciale i krydstogter på 65 65 65 61 eller cruise@team-benns.com. Se interview med vores sælgere og læs mere om deres specifikke kompetencer på hjemmesiderne: team-benns.com/krydstogt

Krydstogter i Middelhavet Krydstogter i den øvrige verden Flodkrydstogter Disney Cruise Line Forlæng dit krydstogt Rederier

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

Side 31 32 33 34 35 36


Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

Et krydstogt er verdens hurtigst voksende ferieform og er alligevel omgæret af en række fordomme. Men så mange mennesker kan ikke tage fejl! Vi advarer dog på forhånd...et krydstogt er stærkt vanedannende og rigtig mange vender tilbage til denne ferietype - igen og igen. Fordi ingen ferieform kombinerer så mange behov i ét som krydstogtet. Så glæd jer I bliver ikke skuffede...

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

16:10

Side 5

Med TEAM BENNS® kan du komme verden rundt på mange måder. Nu lancerer vi vort eget krydstogtsprogram i samarbejde med Royal Caribbean Cruise Line og Costa Cruises. Begge rederier er højt estimerede og kan tilbyde krydstogter over hele kloden så enhver krog kan udforskes. Samtidig tilbyder netop disse to rederier noget for alle aldre og for enhver smag og pengepung. Gennem TEAM BENNS® kan man bestille krydstogter såvel med som uden dansk rejseleder. Læs mere om de forskellige ture på team-benns.com.

Caribien og Middelhavet er de områder der traditionelt tiltrækker de fleste, når de skal på krydstogt, men hvorfor ikke prøve et krydstogt i Sydamerika, som er hot lige nu eller det ultimative krydstogt, den transatlantiske rute ofte er der rigtig gode tilbud på dette ifm. at skibene skifter havn. Mulighederne er nærmest uendelige, så ring og få en uforpligtende snak med vores rejsekonsulenter om muligheder eller orienter jer på vores omfangsrige hjemmeside om krydstogter: team-benns.com/krydstogt

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

KRYDSTOGT

5


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:11

Side 6

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Alle står på pinde for at gøre jeres krydstogtsferie så uforglemmelig og dejlig som muligt. Servicen er helt i top, og det er muligt få fat i personale 24H.

6

En dag på stranden, en shoppingtur i en spændende storby, et scuba-dyk i det klare vand, en tur på mountain-bike i bjergene eller en kulturel opdagelse - ja, alle har deres egen idé om, hvad man gerne vil opleve, og det unikke ved et krydstogt er den totale frihed til at nyde det lige netop på din måde. Hvad du gør, og hvordan du gør det, er helt op til DIG! Valget er dit og kun dit!

KRYDSTOGT

Er der noget, der er 100% sikkert, så burde være, at man absolut ikke keder sig på et krydstogt. Hvis man gør, så kan man kun sige, at det er helt éns egen skyld. Forudsætningerne for at få en ordentlig en på ‘opleveren’ på alle områder er i allerhøjeste grad til stede på et krydstogt. Og det gode ved det hele er, at man skal ikke planlægge i stor stil, hvad man vil, og man skal ikke bevæge sig særligt langt for kunne komme til noget nyt og andet. Det meste er lige om hjørnet!

Et krydstogt er så handlingsmættet en oplevelse, at mange bliver rigtigt overrasket over, hvor meget man rent faktisk får oplevet. Og hele skibet står på pinde for en for at gøre opholdet så spændende og varieret som muligt.

Der er tilknyttet en fast person til jeres kahyt. Denne person vil være den, der gør kahytten klar hver dag mv., og som I altid vil kunne rette forespørgsler til om næsten hvad som helst.

Men det er selvfølgelig også tilladt blot at slappe af med en god bog ol. men det er svært ikke at blive revet med af stemningen og de mange aktiviteter der foregår - hele tiden.

Fordom: Det er kun gamle, amerikanske pensionister med blåt hår og store briller, der rejser på krydstogt... Forkert! Dem vil du også møde, men et krydstogt er for alle aldre og enhver pengepung. Det store udvalg af skibe og rejsemål gør at det altid er muligt af finde et krydstogt, der passer netop til en selv. Derudover er skibene så store, at man altid kan finde sit eget ‘stille’ område. Men få en snak med rejsekonsulenten, der kan vejlede jer til det krydstogt, der passer lige netop jer.

Læs mere om krydstogt og vore ture på team-benns.com/krydstogt

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

Væk med fordommene

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:11

Et krydstogt er en ferieform, der passer til alle aldre unge som ældre. Der er så mange aktiviteter og oplevelser ifm. et krydstogt, at der - næsten - altid vil være noget, der passer alle aldre og temperamenter. Derfor bliver et krydstogt også mere og mere populært som ‘generationsferien’, hvor f.eks. bedsteforældre tager afsted med børn og børnebørn.

Side 7

Maden er det, mange taler om i forbindelse med et krydstogt. Og det er der en god grund til. Ikke alene er der meget af den, og man kan spise hele døgnet rundt, men kvaliteten er også helt i top over hele linien. Vil man forkæle sig selv yderligere, skal man unde sig selv et måltid på nogle af specialrestauranterne, som findes på de fleste skibe.

Aromatiske olier og dufte, eksotisk massage, afslappende bade, beroligende musik og ikke mindst en fantastisk udsigt til havet - ja, hvad mere kan man forlange! Selvforkælelsen er i højsædet, når man træder ind i de lækre Spa-afdelinger på skibene. Her kan man lukke verden ude og sjælen og freden ind...

Hver aften er en festaften på et krydstogtsskib. Underholdsningsniveauet er særdeles højt, og samtidig er der et omfattende program, som spænder vidt lige fra musicals/cabarets/teater i den store teatersal over levende musik i de små barer til karaoke, diskotek mv. De spillelystne går heller ikke forgæves, da der er casino på langt de fleste skibe.

Det er også OK slet ikke at lave noget! Der er alle muligheder for at få slappet godt og grundigt af, hvis det er det man ønsker. Selv om mange af skibene har mange passagerer ombord, er det ingen sag at finde områder på skibet, hvor man kan være sig selv - næsten. Har man bestilt en kahyt med balkon, har man der det ultimative spot for sig selv - kun med havet som medspiller. Det er da OK!

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int. & Costa Cruises

tion Ren ac

Aktiviteter er der masser af ombord på et krydstogtsskib. Her kan man få stillet næsten alle sportslige lyster, ligefra en tur i det veludstyrede fitnesscenter, over en tur på den halsbrækkende klatrevæg til en mere rolig gang minigolf. Valget er mere op til dig, hvad du lige netop den dag har lyst til at kaste dig over og udfordre dig selv med. Udover aktiviteterne på selve skibet er der masser af vandaktiviteter ifm. udflugterne.

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

KRYDSTOGT

7


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:11

Side 8

Der er rigtig mange gode grunde til at tage på krydstogt - nogle ligger lige for, andre er ikke så ‘kendte’ - herunder finder du vores 10 gode grunde til at tage på krydstogt...

8

KRYDSTOGT

7. Du ønsker en kulinarisk oplevelse, umiddelbart efter du har fået en gang massage eller ansigtsbehandling, uden at skulle bevæge dig særligt langt. 8. Du er en rigtig power-shopper og behøver ikke spekulere på at skulle transportere varerne særligt langt. 9. Bade i krystalklart vand, opleve kulturelle steder, tage en mountain-bike op i bjergene, shoppe i storbyer. Alle vil gerne opleve mange forskellige ting på deres ferie - uden at skulle pakke og flytte i en uendelighed. Det kan du på et krydstogt! Her flytter ‘det flydende hotel’ med dig og sørger for at du får alle oplevelserne - lige til døren! 10. Du ønsker et sikkert og behageligt miljø, hvor du ikke skal bekymre dig om dine børn, familie eller rejseledsager. Det får du på et krydstogtskib! Her er sikkerheden og servicen helt i top og intet overlades til tilfældigheder.

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

1. Du vil bare slappe af og lave så lidt som muligt, uden at have dårlig samvittighed. 2. Du er til fest og farver døgnet rundt, uden selv at skulle planlægge festen eller rydde op efter den! 3. Du ønsker service/betjening i verdensklasse, fra du står op til du går i seng. 4. Mor vil på sightseeing, far vil slappe af, svigermor vil i Spa og børnene vil til poolen! Ofte en større opgave at få passet sammen på en ferie. Men ikke på et krydstogt! Her kan alle få opfyldt deres behov - og det uden at man er langt fra hinanden. 5. Du kan tage et ekstra glas vin til maden og en avec til kaffen uden at skulle bekymre dig om, hvordan du kommer hjem. 6. Du ønsker noget at spise, når du er sulten, uden at skulle betale for det.

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:11

Side 9

Væk med fordommene

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Fordom: Det er lidt kedeligt for børnene - ikke... Forkert! Børnene vil elske det! Få steder er indrettet på børnenes præmisser som et krydstogtskib. Her er der ofte store, særlige områder for børn og teenagere, hvor voksne ikke har adgang. Der er særligt uddannet personale, der passer på børnene, og der er særlige ‘edutainment’ programmer som lærende for børnene. Der er pool-område for børnene, børnemenuer mv. Jo, børnene er IKKE dem, der vil kede sig på et krydstogt.

Der er mange forhold, der spiller ind, når man skal vælge, hvor man vil på krydstogt. Vejret og oplevelserne på rejsemålet er naturligvis vigtige elementer, men jo flere gange man har været på krydstogt, viser det sig faktisk, at skibet og livet ombord får større og større betydning. Vi har her lavet nogle grove betragtninger om de vigtigste områder. Disse skal betragtes som vejledende.

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

KRYDSTOGT I CARIBIEN Caribien er sol, sommer og strand. Områdets relative korte historie gør at det er småt med kulturelle højborge, hvor Mexico nok skiller sig ud med Inka-ruinerne. I Caribien får du nogle af verdens smukkeste og bedste badestrande. Reklamerne lyver ikke! Dykning og andre vandrelaterede aktiviteter er i højsædet. Det er sågar muligt at komme ud og sejle kapsejlads med America’s Cup både et enkelt sted. Ellers er det den meget tilbagelænede livsførelse der tiltrækker de fleste. Her får man ingen stress! KRYDSTOGT I MIDDELHAVET Et krydstogt i Middelhavet er i kulturens tegn

set i relation til de destinationer man besøger: F.eks. Istanbul, Rom, Dubrovnik, Palermo og Alexandria. Oplagt at forlænge et krydstogt i Middelhavet med et par dages storbyferie. KRYDSTOGT I SCANDINAVIEN De typiske krydstogter her er Østersøen rundt med Skt. Petersborg som hovedattraktionen. Alternativt de norske fjorde, som i en årrække er blevet valgt som det smukkeste sted i verden til en sejltur. KRYDSTOGT I ALASKA Alaska er for mange mennesker en livsdrøm. Denne livs drøm er nu inden for rækkevidde da det ikke er dyrt at tage en uge op, og evt.

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

ned af kysten. En oplevelse for livet! KRYDSTOGT I SYDAMERIKA Sydamerika er ved at udvikle sig som krydstogtsområde, med mulige afstikkere til Galapagos og Sydpolen. KRYDSTOGT I ASIEN Asien er også i sin vorden i relation til krydstogter. Oplagt at kombinere et krydstogt her med afslapning på et lækkert hotel/resort. Læs mere om krydstogt og vore ture på team-benns.com/krydstogt

KRYDSTOGT

9


13-08-2007

16:11

Side 10

Inkluderet i Cruise-prisen INDKVARTERING z Indkvartering i valgt kahyt er inkluderet under hele krydstogtet

z z z

MÅLTIDER / DRIKKEVARER z Alle måltider indtaget i hoved- eller buffétrestaurant er inkluderet. Ønsker man at spise i specialrestauranter betaler men typisk en ‘indgangsfee’. z 24H roomservice z Almindelig kaffe, te, isvand, saftevand z Pizzarestaurant, soft-ice maskiner med is ad libitum

GYM & FITNESS z State-of-the-Art Gym med alle former for maskiner, løbebånd mv. z Sauna, dampbad, jacuzzi

AKTIVITETER De fleste aktiviteter er gratis og omfatter: z Klatrevæg z Pool-område (voksne, børn) z Mini-golf

10

IKKE inkluderet i Cruise-prisen

KRYDSTOGT

MED REJSELEDER

Jogging-track Multi-funktions sportsområde Bibliotek

UNDERHOLDNING Det meste underholdning ombord er gratis og omfatter: z Shows, musicals z Diskotek z Casino z Biograf z Levende musik z Spil, quiz, forelæsninger mv.

FOR BØRNENE ISÆR Der passes særdeles godt på børnene og der er indrettet særlige områder til børnene lige fra de helt små til teenagerne. Særligt skal nævnes: z Børnemenu i restauranterne z Børnepool z Særligt underholdningsprogram for børn og teenagers med vægt på såvel underholdning som uddannelse. Ofte er der særlige områder på skibet hvor børnene og de unge kan færdes uden forældrenes øjne på sig. Særligt uddannet personale tager sig af børnene 24H. Listen er vejledende. Forskelle kan forekomme mellem rederierne. Se mere under de enkelte rederier på team-benns.com/krydstogt

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

z z z z z z z

z z z z

Alkoholiske drikke, vin & øl “Brandede”-mineralvand som Coca Cola, Fanta mv. Specialkaffe som Cappucino, Café Latte, Espresso mv. Spa-behandlinger Særlige Fitnessformer som Pilates, Yoga mv. Udflugter Måltider i specialrestauranter. Her betales en indgangsfee, som kan variere fra restaurant til restaurant Vask ombord Telefonsamtaler fra skibet Medicinsk behandling ombord Internet brug

Drikkepenge Drikkepenge, inkluderet eller ej? Her er der forskelle mellem rederiene, på

RCCLs ture er drikkepenge inkluderet, men ikke på Costas. Forhør dig altid hos din rejsekonsulent om, hvad der er gældende.

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:11

Side 11

VÆLG REJSEMÅL Mange har allerede en idé om, hvor i verden de vil på krydstogt - skal det være Caribien, Middelhavet eller måske noget endnu mere specielt som Sydamerika eller Alaska!? På vores hjemmeside kan du læse mere om mange af rejsemålene suppleret med masser af billeder, der kan få drømmene igang. Bliv yderligere inspireret til dit krydstogt på team-benns.com.

VÆLG SKIB En af de vigtigste faktorer, når man tager på krydstogt, er, at man kommer afsted med ligesindede, samt med det rette skib. Det er hos TEAM BENNS® af yderste vigtighed, at alle parametre overvejes, når vi rådgiver vores kunder. Tal derfor dette aspekt grundigt igennem med vores rejsekonsulenter. Læs mere om de forskellige skibe på team-benns.com.

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

VÆLG KAHYT

Det er godt at planlægge og bestillesit krydstogt i god tid! Der er flere grunde til det: Den væsentligste er, at jo tættere man kommer på afgang, jo dyrere bliver det. Dernæst er flere kahytstyper at vælge imellem, jo tidligere man er ude. Skibene er næsten altid hurtigt udsolgte, så det betaler sig på alle områder at bestille i god tid inden afgang!

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

Rejsen starter på nettet - det ved enhver efterhånden. Internettet er blevet stedet hvor man søger information indledningsvist om de muligheder man har indenfor et hvilket som helst produktområde. Således også med rejser. Internettet er et fremragende medium til at visualisere drømme og er der noget dejligere end sidde ved en god hjemmeside og se lækre billeder og drømme sig væk til fjernere og som oftest varmere egne.

som muligt således at valget bliver lettere for dig. På vores hjemmeside finder du en masse information og billeder om de enkelte krydstogter, information og billeder om de enkelte skibe, masser af gode råd om det at tage på krydstogt og mm. Har du bestemt dig er bestilling kun et klik væk - og vi har skitseret bestillingsmuligheder her på siderne. Men du kan også bare ringe til en af vore konsulenter og få en snak om muligheder. Det er helt op til dig.

Vores mission er at gøre vores hjemmeside så indholdsrig og oplevelsesrig

Læs mere om krydstogt og vore ture på team-benns.com/krydstogt

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

Man kan som udgangspunkt sige, at der er tre grundtyper af kahytter at vælge imellem, når man skal på krydstogt: - Indvendig kahyt - Udvendig kahyt med vindue - Balkonkahyt med egen balkon på siden af skibet. - Suiter Tal jeres behov igennem med vores rejsekonsulent. Læs mere om de enkelte kahytstyper og fordele ved disse på team-benns.com. VÆLG UDFLUGTER Udflugter er en vigtig del af krydstogtet. Man kan enten selv vælge at tage på opdagelse, eller man kan booke en af rederiet planlagt udflugt. Der kan være fordele og ulemper ved begge dele afhængig af stedet, hvor man lægger til. MEN vil man på en planlagt udflugt er det en god idé at bestille i god tid af hensyn til plads. Passagerer på de planlagte udflugter kommer typisk også først fra borde og har dermed også mere tid i land. Læs mere om de mange udflugtsmuligheder på team-benns.com. KRYDSTOGT

11


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:11

Side 12

Bestil rejsen tidligt - det betaler sig

Det kan ikke siges tit nok - det er vigtigt at være ude i god tid for at bestille et krydstogt. Dels for at få plads dels for at få den billigste pris. Det bliver kun dyrere, jo længere du venter! Du kan bestille dit krydstogt når som helst. Herunder er 3 måder, hvorpå du kan bestille krydstogtet alt efter dit temperament: BESTIL REJSEN

Bestil on-line Du kan altid komme i kontakt med os og få afsendt en bestilling. Gå blot ind på team-benns.com/krydstogt og send en bestilling på dit krydstogt.

screen dump hjemmeside

Du kan også blot sende os en forespørgsel, så ringer vi dig op snarest muligt. Sender du forespørgselen på en hverdag bliver du ringet op snarest muligt den næste dag.

Bestil off-line Ring os op - 65 65 65 61 Du kan altid give os et kald og høre om dine muligheder for at få lige netop det krydstogt, som du har behov for. Der er så mange muligheder med et krydstogt, enten det kun er et krydstogt du vil på eller du udvide krydstogtet med et par dage ekstra, at det er en god idé at tale mulighederne igennem med vores rejsekonsulenter.

12

KRYDSTOGT

MED REJSELEDER

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


13-08-2007

16:11

Side 13

Billeder er venligst udl책nt af Royal Caribbean Int.

OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

Ring til vore rejsekonsulenter p책 65 65 65 65

MED REJSELEDER

KRYDSTOGT

13


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:11

Side 14

Væk med fordommene

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Fordom: Man har ikke tid nok, når man er i havn... Forkert! De fleste krydstogtsskibe ankommer meget tidligt om morgenen og sejler igen senere på aftenen. Derfor har man som oftest tid fra 08-18 på selve rejsemålet. Dette skulle være rigtig god tid til at opleve det vigtigste på stedet.

På et krydstogt med rejseleder kan du trygt læne dig tilbage og slappe af og nyde det i fulde drag. Rejselederen er din forlængede arm på turen. Rejselederen tager sig af mange de praktiske ting, som opstår på turen og sørger ligeledes for at afholde informationsmøder løbende således at alle er velinformerede.

TEAM BENNS har sammensat et sortiment af en række af de mest populære krydstogter i Caribien.

RCCLs største og bedste skibe, så der er garanteret masser af oplevelser og aktiviteter.

De 4 krydtstogter med rejseleder giver dig mulighed for at opleve enten det østlige, det vestlige eller det sydlige Caribien.

Og oplevelserne i Caribien taler jo nærmest for sig selv. Man behøver bare at sige St. Thomas, Antigua, St. Maarten, Mexico og feriefeberen kryber allerede ind under huden på en.

Vi har allerede reserveret en række kahytter på disse meget populære ruter, men da der ikke er tale om ubegrænsede antal pladser gælder det om at være tidligt ude for at få pladserne.

Ring til os og tal mulighederne igennem med en af vore rejsekonsulenter. Læs mere om krydstogter med rejseleder på team-benns.com/krydstogt

Krydstogterne foregår med nogle af 14

KRYDSTOGT

MED REJSELEDER

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


13-08-2007

16:11

Side 15

Billeder er venligst udl책nt af Royal Caribbean Int.

OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

Ring til vore rejsekonsulenter p책 65 65 65 65

MED REJSELEDER

KRYDSTOGT

15


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:11

Side 16

8 dage/7 nætter

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Med rejseleder

16

På denne tur oplever du det ægte Caribien. Farverigt, eksotisk og autentisk ligger de mange øer foran jer. Englænderne især har en fortid i dette område, hvilket tydeligt har sat sit præg på arkitektur, stil og stemning. St. Lucia er en af perlerne af øer med sin bjergrige, frodige natur og sine farvestrålende mennesker og den generelle laid-back stemning der hersker i Caribien, er noget alle holder af. KRYDSTOGT

MED REJSELEDER

10 ting du bør opleve: z Se

Baño Grande, en naturlig swimming pool. Tag herefter en vandretur i Camitillo Trail (Puerto Rico). z Udforsk Det Gamle San Juan (Puerto Rico). z Tag en tur på Skyline Drive og nyd et bjergtagende syn af St. Thomas Harbour. Tag til Mountain Top, det højeste punkt på øen (St. Thomas). z Nyd en halvdags sejltur til Buck Island. Snorkle ved Turtle Cove. (St. Thomas). z Nyd Orient Bay, Den franske riviera i Caribien med de skønneste, lange sandstrande (St. Maarten).

z z z z

z

Tag en Antigua Island Tour (Antigua) Opdag Antiguas mange, små ubeboede øer med kajak (Antigua). Hike the Pitons og bad i de varme kilder ved bjergene (St. Lucia). Sightseeing i en Land Rover og kom steder man ikke kan komme med bus (Barbados). Oplev tusinde af smukke orkidéer i Orchid World and Fisherpond House (Barbados).

Læs mere om krydstogter med rejseleder på team-benns.com/krydstogt

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:11

Side 17

Serenade of the Seas Radiance Class

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

11 dage/7 nætters krydstogt: Lørdag 26. januar - lørdag 02. februar 2008 Dag SKIB: SERENADE OF THE SEAS 24. jan Afrejse København - Madrid. Overnatning i Madrid 25. jan Afrejse Madrid - Miami. Overnatning i Miami. Hotel Marseilles eller hotel Dorchester. 26. jan Afrejse Miami - San Juan, Puerto Rico. Dag Anløbshavn Ankomst Afrejse Aktivitet 26. jan San Juan, Puerto Rico 22:00 27. jan Charlotte Amalie, St. Thomas 07:00 17:30 I havn 28. jan Philipsburg, St. Maarten 07:00 17:30 I havn 29. jan St. Johns, Antigua 07:00 17:30 I havn 30. jan Castries, St. Lucia 07:00 17:00 I havn 31. jan Bridgetown, Barbados 07:00 17:30 I havn 01. feb Cruising 02. feb San Juan, Puerto Rico 08:00

Cruise-o-meter... Børnevenlighed Aktiviteter K R Y D S T O G T

Party Mad Service Stil/klasse

02. feb Fly til Miami og videre mod Madrid. 03. feb Direkte videre fra Madrid og ankomst til København

BESTIL JERES KRYDSTOGT DIREKTE PÅ TEAM-BENNS.COM

Pris fra kr. 10.948,- pr. person

LÆS MERE OM KRYDSTOGTER OG DE FORSKELLIGE TURE OG SKIBE PÅ TEAM-BENNS.COM

Prisen inkluderer: Fly t/r København-San Juan via Madrid og Miami, overnatning i Madrid og Miami, alle transfers, 7 nætters krydstogt, alle afgifter, alle måltider, al underholdning, drikkepenge, dansk rejseleder TEAM BENNS - Et sikkert kryds

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

MED REJSELEDER

KRYDSTOGT

17


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:11

Side 18

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Off-board oplevelser

18

Bridgetown, Barbados

Castries, St. Lucia

Selv om Barbados fik selvstændighed fra England i 1966, er man på ingen måde i tvivl om fortiden her. Det oser af engelsk charme og stil overalt. Engelsk te, chokolade og porcelæn for blot at nævne noget, ser man overalt og tiden fordrives med det mest engelske af engelsk: Cricket. En smuk caribisk ø med et umiskendeligt engelsk fingeraftryk.

St. Lucia er ganskel enkelt hvad man kan kalde den ægte caribiske ø: Smuk, grøn, frodig, levende og charmerende. Øen har været med i Commonwealth siden 1803 og før den tid var det franskmændene, der prægede øen. Især franskmændenes indflydelse på øens kultur er åbenlys. Mange smukke strande omkranser øen og den bjergrige ø byder på mange naturscenrier, bl.a. vandfald.

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: CRUISE PÅ MV HARBOUR TIL EN SPEKTAKULÆR STRAND

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: EN SEJLTUR LANGS KYSTEN I EN KATAMARAN

Charlotte Amalie, St.Thomas

St. Johns, Antigua

St. Thomas er kendt som et fredeligt og idyllisk feriested med smukke, gamle danske minder fra vores tid på øerne. Sådan har det ikke altid været for går man tilbage til 1800-tallet, var øen hjemsted for særdeles frygtede pirater. Sådan er det jo heldigvis ikke længere og idag tiltrækker øen mange turister pga. sine smukke strande, lune vand og de utroligt billige indkøbsmuligheder.

Englænderne var de første der kom til Antigua helt tilbage til 1600-tallet. Indtil selvstændigheden i 1981 var Antigua medlem af Commonwealth. Idag er Antigua et meget populært rejsemål pga. øens herlige klima, smukke strande, betagende landskab og ikke mindst den herlige laid-back stemning, der præger livet på øen.

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: POWER SHOPPING I ET DUTY FREE OMRÅDE

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: OPLEV ANTIGUA'S FORHISTORIE VED NELSON'S DOCKYARD

Philipsburg, St. Maarten

Hotel Marseilles/Dorchester, Miami

Da spanierne forlod St. Maarten i 1648 blev et par franske og hollandske soldater tilbage på øen og besluttede at dele øen imellem sig. Kort tid efter underskrev Holland og Frankrig en officiel aftale herom, og øen er den dag idag delt mellem de to lande. Philipsburg oser af hollandsk arv i sin arkitektur og sit landskab. En charmerende ø med smukke strande og formidabel shopping.

Hotellet ligger midt på stranden, 150 m. fra Lincoln Road Mall og 800 m til Ocean Drive. Alle værelser er nyrenoverede med bad og toilet, TV, telefon og A/C. Mod gaden ligger en lille morgenmadsrestaurant. Swimming pool mod stranden. Værelserne er til 1-4 personer. Marseilles er et godt hotel i en fin standard og deco art design med en rigtig god beliggenhed midt på South Beach. Alternativt indkvartering på søsterhotellet Dorchester, som ligger lige overfor.

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: EN SEJLTUR I EN AMERICAS CUP BÅD

KRYDSTOGT

MED REJSELEDER

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


Billeder er venligst udl책nt af Royal Caribbean Int.

OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:12

Side 19

Puerto Rico

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

Ring til vore rejsekonsulenter p책 65 65 65 65

MED REJSELEDER

KRYDSTOGT

19


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:12

Side 20

10 dage/9 nætter Med rejseleder

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Spørgsmål & Svar

20

Denne tur kombinerer muligheden for storbyoplevelser i en af verdens mest berømte byer, New York, med tropisk stemning i paradisiske omgivelser. For mange danskere er dette en oplagt tur med opholdet i St. Thomas på de tidligere dansk vestindiske øer. Action og vandsport er i højsædet på en stor del af turen men et besøg i Altos de Chavon giver en herlig kulturel indsprøjtning. KRYDSTOGT

MED REJSELEDER

Fordom: Det er lidt kedeligt for børnene - ikke... Forkert! Børnene vil elske det! Få steder er indrettet på børnenes præmisser som et krydstogtskib. Her er der ofte store, særlige områder for børn og teenagere, hvor voksne ikke har adgang. Der er særligt uddannet personale, der passer på børnene, og der er særlige ‘edutainment’ programmer som lærende for børnene. Der er poolområde for børnene, børnemenuer mv. Jo, børnene er IKKE dem, der vil kede sig på et krydstogt.

10 ting du bør opleve: z Udforsk

Det Gamle San Juan, den næstældste europæiske koloni i den ny verden (Puerto Rico). z Check out Coral World Marine Park (St. Thomas). z Tag et bird’s-eye view af St. Thomas fra en helicopter.(St. Thomas). z Vær pirat for en dag i Labadee Luc’s Splash Bash (Labadee). z Nyd den flydende Aqua Park med alle dens aktiviteter (Labadee). z Tag en kajaktur langs Labadees smukke kystlinie (Labadee).

z Tag z z z

et spil golf - 3 super golfbaner er til rådighed (Casa de Campo). Nyd en afslappende Spa-behandling (Casa de Campo). Tag en tur til Ellis Island og se ImmigrationMuseum (New York). Se Bayonne Bridge i New Jersey, en af de længste stålbue broer i verden (New York).

Læs mere om krydstogter med rejseleder på team-benns.com/krydstogt

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:12

Side 21

Explorer of the Seas Voyager Class

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

12 dage/9 nætters krydstogt: Fredag 15. februar - søndag 24. februar 2008 Dag 14. feb Dag 15. feb 16. feb 17. feb 18. feb 19. feb 20. feb 21. feb 22. feb 23. feb 24. feb 24. feb 25. feb

SKIB: EXPLORER OF THE SEAS Afrejse København - New York. Overnatning på hotel Pennsylvania. Anløbshavn Ankomst Afrejse Aktivitet Cape Liberty Cruise Port, N. Jersey 17:00 Cruising Cruising Labadee, Haiti 08:00 16:00 På red Casa De Campo, Dominican Rep 11:00 18:00 I havn Charlotte Amalie, St. Thomas 09:00 18:00 I havn San Juan, Puerto Rico 07:00 14:00 I havn Cruising Cruising Cape Liberty Cruise Port, N. Jersey 08:00 Afrejse New York - København Ankomst København

Cruise-o-meter... Børnevenlighed K R Y D S T O G T

Pris fra kr. 13.348,- pr. person Prisen inkluderer: Fly t/r København-New York, overnatning i New York, alle transfers, 9 nætters krydstogt, alle afgifter, alle måltider, al underholdning, drikkepenge, dansk rejseleder. TEAM BENNS - Et sikkert kryds

Aktiviteter Party Mad Service Stil/klasse

BESTIL JERES KRYDSTOGT DIREKTE PÅ TEAM-BENNS.COM LÆS MERE OM KRYDSTOGTER OG DE FORSKELLIGE TURE OG SKIBE PÅ TEAM-BENNS.COM

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

MED REJSELEDER

KRYDSTOGT

21


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:12

Side 22

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Off-board oplevelser

22

Labadee, Haiti

San Juan, Puerto Rico

Labadee er RCCL’s eget tropiske paradis. Beliggende på nordsiden af Hispaniola, omgivet af smukke bjerge og frodig vegetation finder man her smukke strande og betagende natur koblet med et væld af vandsportsaktiviteter. Der er en Aqua-park til børnene. Men det er også OK blot at slikke sol og slappe af... Et ugenert stykke tropeland, som kun RCCL bringer jer til.

Puerto Rico er en af de største øer i det østlige Caribien og tilbyder fantastiske naturoplevelser med sine majestætiske bjerge, koralrev, kridhvide sandstrande og en ret massiv regnskov. Øens hovedstad, San Juan, som samtidig er hovedstad i Commenwealth, er en livlig og moderne by med en meget velbevaret, gammel bydel med smukke bygninger mv. fra kolonitiden.

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: LABADEE I SIG SELV ER EN OPLEVELSE

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: ET BESØG I PUERTO RICO'S EL YUNQUE REGNSKOV

Casa de Campo, Dom. Rep.

New York

I Casa de Campo får du det bedste af 2 verdener: Casa de Campo er et fantastisk caribisk paradis med 7000 ha. aktiviteter lige fra vandsport, Spa-behandlinger til flere golfbaner. Her keder man sig ikke et øjeblik. Og lige rundt om hjørnet ligger Altos de Chavon, en enestående kopi af en Middelhavslandsby, bygget af lokale håndværkere, med butikker, gallerier, et museum og mm.

New York er en af de byer, som man SKAL se mindst een gang i sit liv. En storby, der altid fascinerer og overvælder - en levende by, der aldrig sover, og hvor alt det bedste fra Amerika er samlet. Byen besidder en uimodståelig tiltræk-ningskraft, og har en vidunderlig kulturel mangfoldighed, og for newyorkeren findes der ikke noget skønnere sted i denne verden.

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: ET BESØG I ALTOS DE CHAVON

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: EN TUR I EMPIRE STATE BUILDING

Charlotte Amalie, St. Thomas

Hotel Pennsylvania, NewYork

St. Thomas er kendt som et fredeligt og idyllisk feriested med smukke, gamle danske minder fra vores tid på øerne. Sådan har det ikke altid været for går man tilbage til 1800-tallet, var øen hjemsted for særdeles frygtede pirater. Sådan er det jo heldigvis ikke længere og idag tiltrækker øen mange turister pga. sine smukke strande, lune vand og de utroligt billige indkøbsmuligheder.

Hotellet ligger i gåafstand til Empire State Building og Broadway. Stormagasinet Macy's ligger lige om hjørnet. Ligger lige ved Penn Station og Madison Square Garden. Store, komfortable og lyse værelser. Alle værelser har eget bad/toilet, hårtørrer, køleskab, TV, radio samt A/C.

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: POWER SHOPPING I ET DUTY FREE OMRÅDE

KRYDSTOGT

MED REJSELEDER

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


13-08-2007

16:12

Side 23

Billeder er venligst udl책nt af Royal Caribbean Int.

OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

Labadee

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

Ring til vore rejsekonsulenter p책 65 65 65 65

MED REJSELEDER

KRYDSTOGT

23


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:12

Side 24

8 dage/7 nætter Med rejseleder

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Væk med fordommene

24

Denne tur kombinerer muligheden for storbyoplevelser i en af verdens mest livlige byer, Miami, med tropisk oplevelser i lækre, eksotiske omgivelser. For mange danskere er dette ligeledes en oplagt tur med opholdet i St. Thomas på de tidligere dansk-vestindiske øer. San Juan i Puerto Rico byder også på mange kulturelle perler i den meget velbevarede, gamle bydel. KRYDSTOGT

MED REJSELEDER

Fordom: Et krydstogt er kedeligt - der sker ikke noget... Forkert! Der er gang i den fra morgen til aften - et krydstogtskib har velsagtens et af de største underholdningsprogrammer, der kan opdrives - og vel og mærke indrettet således, at det passer til de mange alderskategorier, der er ombord. Ombord bliver der informeret særdeles grundigt om dagens aktiviteter. Dels via TV i kahytten dels via flyers, der lægges i kahytten. Alt er timet og tilrettelagt men du vælger selv, hvad du deltager i.

10 ting du bør opleve: z Udforsk

Det Gamle San Juan, den næstældste europæiske koloni i den ny verden (Puerto Rico). z Check out Coral World Marine Park (St. Thomas). z Tag et bird’s-eye view af St. Thomas fra en helicopter.(St. Thomas). z Tag til Paradise Point og nyd den spektakulære udsigt over øen (St. Thomas). z Nyd Orient Bay, Den franske riviera i Caribien med de skønneste, lange sandstrande (St. Maarten). z Besøg den populære Butterfly Farm (St. Maarten)

Prøv en af de smarte og trendy restauranter i franske St. Maarten (St. Maarten). z Se de rige og de kendtes store flotte villaer ved Key Biscayne (Miami). z Oplev The Everglades, det eneste subtropiske naturreservat i Nordamerika (Miami). z Gå en tur ad Lincoln Road på South Beach. Måske møder du en kendis... (Miami). z

Læs mere om krydstogter med rejseleder på team-benns.com/krydstogt

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:12

Side 25

Freedom of the Seas Freedom Class

10 dage/7 nætters krydstogt: Søndag 24. februar - søndag 02. marts 2008

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Dag 23. feb Dag 24. feb 25. feb 26. feb 27. feb 28. feb 29. feb 01. mar 02. mar

SKIB: FREEDOM OF THE SEAS Afrejse København - Miami. Overnatning på hotel Holiday Inn Port of Miami Anløbshavn Ankomst Afrejse Aktivitet K Miami, Florida 17:00 R Cruising Y San Juan, Puerto Rico 15:00 23:00 I havn D Charlotte Amalie, St. Thomas 08:00 18:00 I havn S Philipsburg, St. Maarten 08:00 18:00 I havn T O Cruising G Cruising T Miami, Florida 07:00

Cruise-o-meter... Børnevenlighed Aktiviteter Party Mad Service Stil/klasse

02. mar Afrejse Miami - København 03. mar Ankomst København BESTIL JERES KRYDSTOGT DIREKTE PÅ TEAM-BENNS.COM

Pris fra kr. 11.948,- pr. person Prisen inkluderer: Fly t/r København-Miami, overnatning i Miami, alle transfers, 7 nætters krydstogt, alle afgifter, alle måltider, al underholdning, drikkepenge, dansk rejseleder.

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

LÆS MERE OM VORE KRYDSTOGTER PÅ TEAM-BENNS.COM/KRYDSTOGT

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

MED REJSELEDER

KRYDSTOGT

25


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:12

Side 26

Off-board oplevelser Miami

Philipsburg, St. Maarten

Det sydlige Floridas sydende, hektiske og meget internationale by er mere end blot porten til Latinamerika. Det er samtidig et af verdens mest populære rejsemål. Med sine verdenskendte strande, enestående natteliv, unikke kulinariske oplevelser og latinske stemning er det et af de steder man MÅ besøge og opleve.

Da spanierne forlod St. Maarten i 1648 blev et par franske og hollandske soldater tilbage på øen og besluttede at dele øen imellem sig. Kort tid efter underskrev Holland og Frankrig en officiel aftale herom, og øen er den dag idag delt mellem de to lande. Philipsburg oser af hollandsk arv i sin arkitektur og sit landskab. En charmerende ø med smukke strande og formidabel shopping.

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: MIAMI BEACH

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: EN SEJLTUR I EN AMERICAS CUP BÅD

San Juan, Puerto Rico

Charlotte Amalie, St. Thomas

Puerto Rico er en af de største øer i det østlige Caribien og tilbyder fantastiske naturoplevelser med sine majestætiske bjerge, koralrev, kridhvide sandstrande og en ret massiv regnskov. Øens hovedstad, San Juan, som samtidig er hovedstad i Commenwealth, er en livlig og moderne by med en meget velbevaret, gammel bydel med smukke bygninger mv. fra kolonitiden.

St. Thomas er kendt som et fredeligt og idyllisk feriested med smukke, gamle danske minder fra vores tid på øerne. Sådan har det ikke altid været for går man tilbage til 1800-tallet, var øen hjemsted for særdeles frygtede pirater. Sådan er det jo heldigvis ikke længere og idag tiltrækker øen mange turister pga. sine smukke strande, lune vand og de utroligt billige indkøbsmuligheder.

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: ET BESØG I PUERTO RICO'S EL YUNQUE REGNSKOV

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: POWER SHOPPING I DUTY FREE OMRÅDE

Holiday Inn Port of Miami

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Holiday Inn Port of Miami er beliggende i Downtown Miami med udsigt til havnen og med shopping og restauranter lige overfor hotellet.

26

Værelserne er med bad/toilet, TV, A/C, strygejern/ bræt, kaffemaskine og hårtørrer. Bar og restaurant. Hotellet har udendørs pool, gratis fitnesscenter samt business-center med gratis Internet-adgang.

KRYDSTOGT

MED REJSELEDER

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:12

Side 27

Miami Beach

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

Ring til vore rejsekonsulenter p책 65 65 65 65

MED REJSELEDER

KRYDSTOGT

27


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:12

Side 28

8 dage/7 nætter

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Med rejseleder

28

Denne tur kombinerer muligheden for storbyoplevelser i en af verdens mest livlige byer, Miami, med tropisk oplevelser i lækre, eksotiske omgivelser i det vestlige Caribien. Vandsportsaktiviteter er i højsædet med muligheden for at svømme med bl.a. søløver og pilerokker - helt unikt. Mayaruinerne ved Tulum giver turen sit mere kulturelle indspark.

KRYDSTOGT

MED REJSELEDER

10 ting du bør opleve: z Vær

pirat for en dag i Labadee Luc’s Splash Bash (Labadee). z Nyd den flydende Aqua Park med alle dens aktiviteter (Labadee). z Tag en kajaktur langs Labadees smukke kystlinie (Labadee). z Tag på river rafting i frodige omgivelser (Ochos Rios). z Tag på en Jeep-Adventure op i 2000 fods højde til Murray Hill til en herlig panoramaudsigt (Ochos Rios). z Oplev Ochos Rios kysten fra en 90-fods yacht (Ochos Rios).

Besøg i charmerende George Town, hovedstaden i Cayman Islands (Cayman Islands). z Nyd en hel dag på Rum Point Club beliggende på den idylliske nordside af øen (Cayman Island). z Svøm med delfiner ved Chankanaab National Marine Park (Cozumel). z Slap af og nyd stranden og vandet ved Playa Mia Beach (Cozumel) z

Læs mere om krydstogter med rejseleder på team-benns.com/krydstogt

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:13

Side 29

Freedom of the Seas Freedom Class

10 dage/7 nætters krydstogt: Søndag 02. marts - søndag 09. marts 2008

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Dag 01. mar Dag 02. mar 03. mar 04. mar 05. mar 06. mar 07. mar 08. mar 09. mar

SKIB: FREEDOM OF THE SEAS Afrejse København - Miami. Overnatning på hotel Holiday Inn Port of Miami Anløbshavn Ankomst Afrejse Aktivitet K Miami, Florida 17:00 R Cruising Y Labadee, Haiti 08:00 17:00 På red D Ocho Rios, Jamaica 09:00 17:00 I havn S George Town, Grand Cayman 08:00 16:00 På red T Cozumel, Mexico 10:00 19:00 I havn O G Cruising T Miami, Florida 07:00

09. mar Afrejse Miami - København 10. mar Ankomst København

Børnevenlighed Aktiviteter Party Mad Service Stil/klasse

BESTIL JERES KRYDSTOGT DIREKTE PÅ TEAM-BENNS.COM

Pris fra kr. 11.648,- pr. person Prisen inkluderer: Prisen inkluderer: Fly t/r København-Miami, overnatning i Miami, alle transfers, 7 nætters krydstogt, alle afgifter, alle måltider, al underholdning, drikkepenge, dansk rejseleder.

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

Cruise-o-meter...

LÆS MERE OM VORE KRYDSTOGTER PÅ TEAM-BENNS.COM/KRYDSTOGT

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

MED REJSELEDER

KRYDSTOGT

29


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:13

Side 30

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Off-board oplevelser

30

Labadee, Haiti

Cozumel, Mexico

Labadee er RCCL’s eget tropiske paradis. Beliggende på nordsiden af Hispaniola, omgivet af smukke bjerge og frodig vegetation finder man her smukke strande og betagende natur koblet med et væld af vandsportsaktiviteter. Der er en Aqua-park til børnene. Men det er også OK blot at slikke sol og slappe af... Et ugenert stykke tropeland, som kun RCCL bringer jer til.

De spanske Conquistadores så første gang Mexico fra Cozumels kyster mens de ledte efter guld. Idag leder andre efter guld - nemlig turisterne, som gør fordelagtige indkøb af guld og sølv i San Miguels butikker. De smukke rev omkring Cozumel gør øen til et af de bedste steder at snorkle.

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: LABADEE I SIG SELV ER EN OPLEVELSE

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: MAYA RUINERNE VED TULUM

Ochos Rios, Jamaica

Miami

Ochos Rios ligger idyllisk på Jamaicas nord-side, omkranset af smukke, hvide sandstrande og et helt fantastisk landskab. Modsat hvad mange mener, så betyder navnet IKKE de 8 floder, som mange oversættelser siger. Navnet henfører faktisk til ‘vandfald’, hvoraf der er rigtig mange i området, bl.a. det berømte Dunn’s River Falls.

Det sydlige Floridas sydende, hektiske og meget internationale by er mere end blot porten til Latinamerika. Det er samtidig et af verdens mest populære rejsemål. Med sine verdenskendte strande, enestående natteliv, unikke kulinariske oplevelser og latinske stemning er det et af de steder man MÅ besøge og opleve.

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: ET AF JAMAICAS MEST BERØMTE VANDFALD - DUNNS RIVER FALLS

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: MIAMI BEACH

George Town, Grand Cayman

Holiday Inn Port of Miami

Grand Cayman er en af de 3 øer som Columbus kaldte ‘Las Tortugas’ (skildpadderne) pga. fundet af disse på øerne. Betegnelsen har dog ikke hængt ved øerne. Blandt de mange attraktioner på øen er et besøg i Town of Hell, en tur på SevenMile Beach og lære lidt mere om skildpadderne.

Holiday Inn Port of Miami er beliggende i Downtown Miami med udsigt til havnen og med shopping og restauranter lige overfor hotellet. Værelserne er med bad/toilet, TV, A/C, strygejern/ bræt, kaffemaskine og hårtørrer. Bar og restaurant.

EN TING DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF: SNORKLE MED KÆMPE PILEROKKER VED STINGRAY CITY SANDBAR

KRYDSTOGT

MED REJSELEDER

Hotellet har udendørs pool, gratis fitnesscenter samt business-center med gratis Internet-adgang.

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:13

Side 31

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Svøm med pilerokker ved Cayman Islands

TEAM BENNS - Et sikkert kryds

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

MED REJSELEDER

KRYDSTOGT

31


Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

32

13-08-2007

16:13

Side 32

Det klassiske krydstogt er et krydstogt i Caribien ofte blevet kaldt, og det er da også det togt, som de fleste starter med, når de skal på krydstogt første gang.

Caribien er sol, sommer og strand. Områdets relative korte historie gør at det er småt med kulturelle højborge, hvor Mexico nok skiller sig ud med Inka-ruinerne. I Caribien får du nogle af verdens smukkeste og bedste badestrande. Reklamerne lyver ikke!

Et krydstogt i Caribien indeholder alle de elementer, der gør en god ferie: Samvær, oplevelser, sjov, aktiviteter, god mad og ikke mindst fantastisk vejr.

Dykning og andre vandrelaterede aktiviteter er i højsædet. Det er sågar muligt at komme ud og sejle kapsejlads med America’s Cup både et enkelt sted. Ellers er det den meget tilbagelænede livsførelse der tiltrækker de fleste. Her får man ingen stress!

KRYDSTOGT

CARIBIEN

Krydstogter i Caribien deles typisk op i - det vestlige Caribien - det østlige Caribien - det sydlige Carien Det østlige Caribien er oftest der danskere tager hen da man her besøger det tidl. Dansk Vestindien. Det vestlige Caribien er fokuseret på besøg i Mexico og Jamaica mens det sydlige Caribien omfatter øer som Martinique, Gaudeloupe, St. Lucia og Barbados. Læs mere om krydstogt til Caribien på team-benns.com/krydstogt. Se de vejledende priser på team-benns.com/krydstogt.

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:13

Side 33

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int. & Costa Cruises

Væk med fordommene

Et krydstogt i Middelhavet indeholder det bedste af alle verdener: Kulturelle oplevelser i særklasse, fascinerende storbyer, smukke øer med enestående natur og charmerende, pittoreske byer, som alt i alt gør at et krydstogt her er noget der går helt ind under huden på én med alle de oplevelser. Krydret med alle herlighederne ombord er der få ferier, der kan hamle op med et krydstogt i denne del af verden. TEAM BENNS - Et sikkert Kryds

Et krydstogt i Middelhavet er i kulturens tegn set i relation til de destinationer man besøger: F.eks. Istanbul, Rom, Dubrovnik, Palermo og Alexandria. Det er oplagt at forlænge et krydstogt i Middelhavet med et par dages storbyferie. Krydstogter i Middelhavet deles oftest op i - det østlige Middelhav - det vestlige Middelhav - hele Middelhavet Krydstogter i det vestlige Middelhav går som oftest ud af Barcelona eller Savona og besøger Frankrig, Italien og

øer som Mallorca og Ibiza. Enkelte større togter i det vestlige Middelhav sejler ud af Southampton i England. Krydstogter i det østlige Middelhav går oftest ud af Venedig og besøger Kroatien, Grækenland og Tyrkiet og enkelte går helt ned til Egypten. Krydstogter i hele Middelhavet går som regel ud af enten Barcelona eller Civitavecchia (Rom). Krydstogt til De Kanariske Øer ud af Southampton bliver stadigt mere populært. Læs mere om krydstogt til Caribien på team-benns.com/krydstogt. Se de vejledende priser på team-benns.com/krydstogt.

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

Fordom: Et krydstogt er dyrt - kun for velhavende... Forkert! Ser man umiddelbart på prisen isoleret, kan et 10 dages krydstogt forekomme dyrere end 10 dage på et alm. hotel/resort. Men ofte er det æbler og pærer, man sammenligner, idet krydstogtet inkluderer alle måltider samt en række aktiviteter mv. Sammenligner man på ensartet grundlag, er et krydstogt ikke dyrere end andre ferieformer, oftest lidt billigere. Fordelen ved et krydstogt er, at man her kender langt de fleste udgifter på forhånd!

MIDDELHAVET

KRYDSTOGT

33


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:13

Side 34

Alaska Rio de Janeiro, den transatlantiske rute

Væk med fordommene

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int. & Costa Cruises

De norske fjorde

34

Mange starter som nævnt med et krydstogt i enten Middelhavet og Caribien for ligesom at prøve ferieformen af, - det kan ligesom ikke gå helt galt på de rejsemål. Begejstringen for et krydstogt her afføder ofte, at man ønsker at prøve mere ‘avancerede’ togter ...og mulighederne er der : Alaska, Sydamerika, de norske fjorde, Hawaii, Asien og ikke mindst det ultimative togt: Den transatlantiske rute. KRYDSTOGT

ØVRIGE VERDEN

ffgfg fsdfsld dfdf dd sd rddlg d dgdlg d dlkkgdflg dlkgd dgldlgdj rkldldgjdtjdrl drt ldkrjg ffgfg fsdfsld dfdf dd sd rddlg d dgdlg d dlkkgdflg dlkgd dgldlgdj rkldldgjdtjdrl drt ldkrjg ffgfg fsdfsld dfdf dd sd rddlg d dgdlg d dlkkgdflg dlkgd dgldlgdj rkldldgjdtjdrl drt ldkrjg ffgfg fsdfsld dfdf dd sd rddlg d dgdlg d dlkkgdflg dlkgd dgldlgdj rkldldgjdtjdrl drt ldkrjg ffgfg fsdfsld dfdf dd sd rddlg d dgdlg d dlkkgdflg dlkgd dgldlgdj rkldldgjdtjdrl drt ldkrjg ffgfg fsdfsld dfdf dd sd rddlg d dgdlg d dlkkgdflg dlkgd dgldlgdj rkldldgjdtjdrl drt ldkrjg ffgfg fsdfsld dfdf dd sd rddlg d dgdlg d dlkkgdflg dlkgd dgldlgdj rkldldgjdtjdrl

drt ldkrjg ffgfg fsdfsld dfdf dd sd rddlg d dgdlg d dlkkgdflg dlkgd dgldlgdj rkldldgjdtjdrl drt ldkrjg ffgfg fsdfsld dfdf dd sd rddlg d dgdlg d dlkkgdflg dlkgd dgldlgdj rkldldgjdtjdrl drt ldkrjg ffgfg fsdfsld dfdf dd sd rddlg d dgdlg d dlkkgdflg dlkgd dgldlgdj rkldldgjdtjdrl drt ldkrjg ffgfg fsdfsld dfdf dd sd rddlg d dgdlg d dlkkgdflg dlkgd dgldlgdj rkldldgjdtjdrl drt ldkrjg ffgfg fsdfsld dfdf dd sd rddlg d dgdlg d dlkkgdflg dlkgd Læs mere om krydstogt til Caribien på team-benns.com/krydstogt. Se de vejledende priser på team-benns.com/krydstogt.

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

Fordom: Der er for lidt plads med alle de mennesker... Forkert! På trods af de mange passagerer, som nogle skibe har ombord, er det faktisk ikke et problem. De største skibe har reelt et areal på størrelse med 40 fodboldbaner, hvilket gør, at man sagtens kan finde et område, som er ‘mindre befolket’. For såvel voksne som børn er der særligt dedikerede områder. I løbet af dagen er passagererne ofte spredt ud over hele skibet, og dermed er følelsen af mange mennesker ikke så udbredt.

Panama-kanalen

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

På et flodkrydstogt passerer historien revy foran øjnene på dig. Mens skibet adstadigt sejler ned ad floden, kan du blot sidde mageligt tilbagelænet og nyde det panorama af natur, borge og historiske byer, der passeres. På et flodkrydstogt får du rigtigt sjælen med og kulturen ind under huden...En ferieform, hvor du aldrig bliver stresset, og hvor oplevelser, service og kvalitet går op i en højere enhed. TEAM BENNS - Et sikkert Kryds

16:13

Side 35

Flodkrydstogter i Europa vinder også frem i disse år. Flodkrydstogterne er en særdeles spændende måde at opleve de enkelte landes kultur på samtidig med, at man har en fast base på skibet under hele rejsen. Krydstogtet på Donau er det klassiske flodkrydstogt, som tager dig med gennem Europa's historie, og giver dig en helt unik og fantastisk oplevelse. Ofte starter krydstogtet i den smukke gamle tyske by Regenburg hvorefter du bliver guidet gennem tiden til Wien, Slovakiets hovedstad Bratislava samt Budapest, alle gamle byer med facinerende og spændende historier.

Du kan sidde i skibets panoramasaloner og nyde udsigten, mens skibet flyder forbi de smukke byer og de flotte landskaber, alt imens du nyder skibets gode forplejning. Et andet klassisk flodkrydstogt er Rhinkrydstogtet. Krydstogtet giver dig en anderledes oplevelse, og ikke mindst en oplevelse for livet. Læs mere om flodkrydstogter på team-benns.com/krydstogt. Se de vejledende priser på team-benns.com/krydstogt.

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

MED REJSELEDER

KRYDSTOGT

35


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

Disney Cruise Line er Disneys eget rederi med krydstogter for hele familien i Bahamas og Caribien. Alle turene starter fra Port Canaveral i Florida. Disney Cruise Line ejer to store krydstogtskibe selv, og der hvor Disney Cruise Line skiller sig ud fra andre er, at det kun henvender sig til børnefamilier. Ægte Disney-stemning overalt med skibene er malet i Mickey Mousefarverne rød, gul og mørkeblå. 36

KRYDSTOGT

FORLÆNG KRYDSTOGTET

16:13

Side 36

Aktiviteter Disney Magic og Disney Wonder har hver en lang række aktiviteter. Disney's Oceaner Club er for børn i alderen 3-7 år, hvor de tages med til en verden med sjov og fantasi. I Disney's Oceaner Lab kan børn i alderen 812 udforske et univers af eksperimenter. I Ocean Quest (kun Disney Magic) kan man styre et stort krydstogtskib i en computeranimation. Aloft (Disney Wonder) og The Stack (Disney Magic) er for de unge i alderen 13-17 år hvor de i hjemlige omgivelser kan nyde musik, film video games m.m. Studio Sea tager hele familien med bag scenen i en filmverden med tv-shows. Spa og

Fitness er for de voksne, hvor man kan nyde den optimale afslapning med massage og behandlinger eller styrke kroppen i fitness centeret. Begge skibe har hver 3 pools. Mickey's Pool med aktiviteter og vandrutchebane, Goofy's Pool for hele familien og Quiet Cove Pool der kun er for de voksne, hvor man kan slappe af og nyde cruiset. Rundt på dækkene finder man også masser af aktiviteter for hele familien.

festerne eller måske på dækket. Om aftenen kan de voksne muntre sig i en af natklubberne. Oplev en Disney film i Buena Vista Theatre eller i poolen på Disney Magic i Poolside Movies Restauranter I alt 6 lækre restauranter Læs mere om de mange muligheder for et krydstogt med Disney på team-benns.com

Underholdning I Walt Disney Theatre kan man opleve live shows i bedste Broadway stil. Disneyfigurerne er med overalt. Mød dem til morgenmaden,

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


Billeder er venligst udlånt af Costa Cruises

OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

Hvorfor ikke forlænge krydstogtet med et par ekstra dage med storbyoplevelser? Uanset om man tager et par ekstra dage før eller efter krydstogtet er der altid masser af gode grunde til at opleve hektiske metropoler som Barcelona, Miami eller New York...power-shopping, kulturelle oplevelser, lade op til eller fordøje krydstogtet, god mad og drikke mv. Et par dage ekstra er en god investering! TEAM BENNS - Et sikkert Kryds

16:13

Side 37

Der er uendeligt mange muligheder for at kunne forlænge krydstogtet med storbyoplevelser. På togter der går ud af USA er der desuden mange muligheder for at kombinere krydstogtet med f.eks. storby- og badeferie i Miami eller en rundrejse i Florida. Ring og hør om de mange muligheder at forlænge krydstogtet med lidt flere dage. Læs mere om de mange muligheder for at forlænge krydstogtet på team-benns.com/krydstogt

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

MED REJSELEDER

KRYDSTOGT

37


Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

38

13-08-2007

RCCL er en af verdens største rederivirksomheder med et imponerende sortiment af skibe og ruter. RCCL har nogle af verdens absolut største krydstogtsskibe, men råder ligeledes over mindre og mere intime skibe. Rederiets 3 produktlinier giver en mulighed for at finde lige netop det krydstogt, der passer til lige netop dit behov og pengepung. KRYDSTOGT

RCCL

16:13

Side 38

Royal Caribbean Cruises Ltd. blev etableret i 1969, og er i dag en af verdens førende krydstogtsvirksomheder.

Rederiet har i dag i alt 29 skibe, der sejler til 160 rejsemål over næsten hele verden.

Selskabet ejer og driver 3 krydstogtsrederier: Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Cruises samt tour-arrangørvirksomheden Royal Caribbean Tours.

Med udgangen af 2006 havde RCCL en samlet passagerkapacitet på over 70 000. Mere end 2,8 mio. personer holder hvert år deres ferie ombord på et af RCCLs skibe.

Royal Caribbean Cruise Line A/S er international repræsentant for Royal Caribbean Cruises i Norden og Balticum.

Læs mere om de mange muligheder for et krydstogt med RCCL på team-benns.com/krydstogt

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:13

Side 39

Royal Caribbean Cruise Line [RCCL] er det yngre, friskere og aktive krydstogtsrederi. RCCL har den mest moderne flåde af skibe, og ligger altid i front på områder som indretning og aktiviteter. RCCL's flåde er delt op i 5 skibstyper: z Freedom Class z Voyager Class z Sovereign Class

z Voyager Class z Radiance Class

RCCL sejler på mere end 160 destinationer rundt omkring i verden, så det skulle være muligt at finde noget for enhver smag. Der sejles 365 dage om året, og der er altid et Celebrity Cruises er ikke uden grund blevet kåret til verdens bedste krydstogt for større skibe (Condé Nast 2007). På top 10 indtager Celebrity de 4 første pladser, hvilket i sig selv er en bedrift, når man ser det selskab, de er sammenlignet med. Af sammenligninger er det bl.a Holland America Line, Queen Elizabeth 2 og Queen Mary, samt Disneys skibe. Med andre ord er Celebrity toppen når det gælder større krydstogtsskibe (1500+ passagerer) Celebrity står får den klassiske og stilfulde Cruise oplevelse, hvor mad og service når nye dimensioner, som man ellers kun finder i absolutte toprestauranter i Danmark. Forskellen er blot at på Celebrity er det 24

Billeder er venligst udlånt af Royal Caribbean Int.

Azamara Cruises er seneste skud på stammen af rederier ejet af Royal Caribbean. Azamara er et luksusprodukt i den bedste ende af skalaen. Der er tilknyttet Butler service til alle kahytter, så man får hjælp til udog nedpakning af bagage ved ankomst og afgang. Der er ligeledes en række andre funktioner butleren kan hjælpe med. Skibene er minde skibe, og kan derfor gå til nogle af de mindre, men mere eksotiske steder, hvor de store skibe ikke har mulighed for at komme. Bl.a. står Antarktisk på programmet. Udover dette er der bl.a. mulighed for at komme til karneval i Rio. Skibet bliver liggende i de 4 nætter, hvor karnevallet foregår!

TEAM BENNS - Et sikkert Kryds

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

spændende sted, hvor sæsonen topper lige netop nu…! RCCL er især kendt for sine mange aktiviteter, og er et særdeles velafprøvet koncept, der aldrig går galt. Service er i højsædet på et krydstogt med RCCL. Alle er på pinde for at betjene dig og det 24 timer i døgnet! Stort set alt er inkluderet, hvis man ser bort fra sodavand, øl og andre alkoholiske drikke. Læs mere om RCCL og de forskellige skibe og ruter på team-benns.com. timer i døgnet man har fornøjelsen af den absolutte service! Maden ombord på Celebrity er et kapitel for sig. Kreeret af en fransk mesterkok er maden et virkeligt højdepunkt. Celebrity's skibe er en fornøjelse for såvel øjet som sjælen. Man tager med Celebrity hvis man skal have den ultimative afslappende oplevelse det er at glide forbi gletscherne i Alaska, såvel som skildpadderne på Galapagos. Celebrity sejler på de 7 verdenshave, og har turen der kan tilfredsstille alle der trænger til luksus, ro og forkælelse. Læs mere om Celebrity-skibene på team-benns.com/krydstogt Maden er i en klasse for sig selv. Menuer og anvisninger er tilrettelagt af nogle af denne verdens mesterkokke, hvilket byder på nogle madoplevelser ud over det normale luksusniveau. Skibene er casual i den forstand, at der ikke er behov for “smoking” ombord. Hver aften er casual. I øvrigt er Azamara et typisk produkt for den erfarne krydstogtsrejsende, som har prøvet lidt af hvert, og nu skal finde sit "favorit" rederi… Læs mere om Azamara-skibene på team-benns.com/krydstogt.

RCCL

KRYDSTOGT

39


Billeder er venligst udlånt af Costa Cruises

OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

40

13-08-2007

16:14

Side 40

Børn og italienere hører meget nært sammen, hvilket også mærkes, når man oplever den velkomst børn og unge får ombord på Costa’s skibe. Her tages der hånd om hele familien, som italienerne er så kendte for.

Costa har nogle spændende destinationer til og i Østen. Tillige sejler de fast på Dubai, som de eneste, hvilket giver en mulighed for at udforske dette spændende område fra et luksuriøst krydstogtsskib.

På deres nyeste skibe har Costa introduceret Samsara-konceptet, som er et velgennemCosta repræsentere den europætænkt wellness-koncept, hvor kahyt, behandiske måde at tage på krydstogt på, linger og mad går op i en højere enhed.

Indretningen ombord er meget italiensk inspireret, lidt Versace kan ses i næsten alle kroge og hjørner af skibene. Dette betyder en righoldig udsmykning, man aldrig bliver træt af at beundre.

Stort set alt er inkluderet, hvis man ser bort fra sodavand, øl og andre alkoholiske drikke, samt drikkepenge.

med en kølig og sikker stil, og et altid bugnende og veldækket italiensk bord.

Costa har 24 timers service, enten i restauranterne eller på roomservice, så det skal aldrig blive nødvendigt at gå sulten i seng.

Costa Cruises er det bedste Italien har at byde på, når det kommer til krydstogter. Costa har en relativ ny flåde, og udbygger den hvert år med nye skibe, senest med Costa Concordia & Serena.

KRYDSTOGT

Costa’s 12 skibe sejler fortrinsvis i Middelhavet og Nordeuropa, bl.a. København, om sommeren. Om vinteren er Costa meget stærk på Middelhavet og Sydamerika. Ellers nyder Costa den ære at være bedst repræsenteret på det europæiske kontinent.

Bl.a. er det muligt at få en kahyt med direkte forbindelse til wellness-området, samt specialrestaurant for Samsara-kunder.

Ring til vore rejsekonsulenter på 65 65 65 65

Læs mere om de mange muligheder for et krydstogt med Costa Cruises på team-benns.com/krydstogt

TEAM BENNS - Et sikkert kryds


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:14

Side 41

Billeder er venligst udl책nt af Costa Cruises

Costa Atlantica

TEAM BENNS - Et sikkert Kryds

Ring til vore rejsekonsulenter p책 65 65 65 65

COSTA

KRYDSTOGT

41


OnLine_Cruises_TB07_brochure.qxd

13-08-2007

16:14

Side 42

Vi sælger også...

Læs mere om alle vore produkter på team-benns.com

Nørregade 50 7500 Holstebro Tlf.: 65 65 65 65 cruise@team-benns.com

ET SIKKERT KRYDS

TEAM BENNS krydstogtskatalog  

En introduktion til hvad et krydstogt er og hvad man kan opleve på et krydstogt

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you