Page 1

Denne

Bul let Journal tilhører:

Navn: Adresse: Postnr. : Tlf. : E-mail:


Sådan bruger du din Bul let Journal

Her har du din helt egen Bullet Journal. En Bullet Journal er både en kalender, en dagbog, en scrapbog og en måde at organisere din hverdag. Hvor en dagbog fokuserer på fortiden og en kalender på fremtiden, så har en Bullet Journal fokus på både din fortid, din nutid og din fremtid. Den hjælper dig med at samle alle dine tanker, ideer, mål, oplevelser og aftaler ét sted. Og ikke mindst dine lister. Selv har jeg lavet lister så langt tilbage, jeg kan huske. Da jeg var lille, tegnede jeg min egen ønskeliste, fordi jeg endnu ikke havde lært at læse og skrive. I dag er det pakkelister til ferier, to do-lister, indkøbslister og selvfølgelig stadig ønskelister (nu er de dog med bogstaver). Hvis du ligesom mig har et utal af post-its og papirlapper med lister og opgaver liggende rundt om i dit hjem eller i din taske, kan denne Bullet Journal hjælpe dig til at få organiseret det hele.


Ved hjælp af ikoner kan du holde styr på, hvor langt du er nået med en opgave eller et mål:

Opgave Opgave pabegyndt Opgave udfort Opgave annulleret Opgave udsat

Du kan også vælge dine egne ikoner. Du kan tage din Bullet Journal med dig i bussen, i toget, på arbejde, på café eller hvor du nu skal hen, eller du kan give den en fast plads derhjemme. Det vigtigste er, at du tager dig tid til at fordybe dig, når du bruger bogen, for vi har alle brug for et afbræk i hverdagen, hvor vi kan samle tankerne.


Det er videnskabeligt bevist, at vi husker informationer i længere tid, når vi visualiserer dem på skrift. Samtidig skaber det plads og ro i dit hoved til at tænke mere frit. Derudover sender du et signal til hjernen om, at den målsætning eller den tanke, du netop har taget dig tid til at skrive ned, er vigtig. Og så har det at få tankerne ned på skrift og at finde tid til nærvær med dig selv en afstressende effekt. Din Bullet Journal er dit frirum, og det skal føles let og meditativt at bruge den. Jeg elsker mine Bullet Journals, men jeg ved også, at ikke alle har overskuddet eller lysten til at kaste sig ud i at designe deres egen Bullet Journal fra bunden i en travl hverdag. Derfor har jeg lavet denne til dig. Jeg håber og ønsker, at du med din nye Bullet Journal får lettere ved at holde styr på alle dine gøremål og tanker. Jeg har også givet plads til, at du kan være kreativ undervejs. Jeg og min dygtige grafiker og tegner Caroline har tilføjet en række tegninger og ikoner, som du kan farvelægge, tilpasse eller videreudvikle efter behov – eller du kan lade dem være, som de er. Det er helt op til dig, for det her er din Bullet Journal.

God fornøjelse! Malou


Malou Dahl Andersen er cand.mag. i litteraturvidenskab. Hun elsker at skrive og udfolde sig kreativt. Hun er et ordensmenneske, der laver mange lister, og synes næsten det er lige så sjovt at lave pakkelisten til ferien, som at tage af sted på den. Hun har derfor også lavet mange Bullet Journals til sig selv. Caroline Asferg Madsen er mediegrafiker­ elev og bliver færdiguddannet i 2021. Hun er super kreativ og har altid elsket at tegne og illustrere. Hun synes, det er sjovt at lave illustrationer, der passer til bestemte lejligheder og stemninger, og kobler af når hun fordyber sig med blyant og papir.


Januar

man

14

tirs

ons

tors


noter

Husk :

fre

lor

son

15


Liste over:

16


Liste over:

17


Uge: man

ons tirs

fre

ons lor

Madplan : M T O T F L S

18

Mine mĂĽl:


ons

ons tors

son

HUSK

To do:

19


Maneden der gik noter

M책nedens ideer

M책nedens opn책ede m책l:

28


Manedens hojdepunkter

glad trist stresset lykkelig vred eftertĂŚnksom

29


Min Bullet Journal 1. udgave, 1. oplag, 2018 © Frydenlund ISBN 978-87-7216-086-3 Tekst og tilrettelæggelse: Malou Dahl Andersen Grafisk tilrettelæggelse: Caroline Asferg Madsen Tegninger: Caroline Asferg Madsen Grafisk produktion: Balto, Litauen

Kopiering fra denne bog eller dele deraf er kun tilladt i overensstemmelse med overenskomst mellem Undervisningsministeriet og Copydan. Enhver anden form for kopiering er uden forlagets skriftlige samtykke forbudt ifølge gældende dansk lov om ophavsret. Undtaget herfra er korte uddrag i anmeldelser.

Frydenlund Alhambravej 6 DK-1826 Frederiksberg C tlf.: 3393 2212 post@frydenlund.dk www.frydenlund.dk Tilmeld dig forlagets nyhedsmail på www.frydenlund.dk/nyhedsservice.

Min Bullet Journal (uddrag)  
Min Bullet Journal (uddrag)  
Advertisement