Page 1

FORUMI RINOR I PARTISE DEMOKRATIKE SHQIPTARE Dega Durres Nr________

KARTE ANTARESIE

Nr________

Emri:___________________ Atesia:__________________ Mbiemri_________________ Seksi:

1-mashkull

2-femer

Datelindja: Vendlindja

____________________

Arsimi

1-I ulet

Profesioni

_____________________

2-i mesem

3-I larte

Adresa e plote e banimit_________________________________________________________________ Tel__________ Cel__________ Gjuhe te huaja:

Njohuri mbi kompjuterin

Anglisht Italisht Frengjisht Gjermanisht ________________ 1-pak

2-mire

3-sh,mire

Data e pranimit ne forum A merrni apo keni marre pjese ne organizate te tjera

1 - po

2 – jo

Emri i organizates................................................... Deklarojse pranoj programin dhe statutin e Forumit Rinor te Partise Demokratike dhe angazhohem t’i zbatoj ato

Emri

Mbiemri Firma

Seksioni ............................................

Kryeatri i struktures

Sekretari

Si mund te behesh antar i FRPD.  
Si mund te behesh antar i FRPD.  

Ketu do te gjeni formularin e antaresimit per tu bere pjese e FRPD.

Advertisement