Page 1

OPINIE - Ad Broere

Ik vertrouw in verandering van

ONDEROP

Nancy Polet - GESCHIEDENIS

Als SEKHMET tot je spreekt

OPINIE - Max von Kreyfelt

ACHTERGROND - ORBS

Fotografie voorbij de 3de DIMENSIE

Café

Weltschmerz David Icke - ACHTERGROND

Agenda 2030 NATUUR - Richard Hoofs

Helende werking van

DOLFIJNEN

HET BELANG VAN

jaargang 23.02 nummer 137 maart - april 2017 € 5,95 of 5,00 Florijn

aarden


redactioneel

Cover up COLOFON

Frontier 23.02 Hoofdredactie Herman Hegge Eindredactie Orenda Bol Kernredactie Benjamin Adamah, Sylvia Carrilho, Frans Vermeulen Redactiemedewerkers Mariska ten Dam, Manoj Hermans, Richard Hoofs, David Icke, Mirjam Janse, Marjolein Jansen, Vladimir Megre, Nancy Polet, Cindy Quanten, Frans Vermeulen, Ludo Verstraete Druk Balmedia Distributeur Betapress (Nederland & België) Vormgeving Sylvia Carrilho, burokd.nl Coverbeeld (Shutterstock) Captblack76 Abonnementen Nederland: Marnixstraat 82 1015 VX Amsterdam Tel: 020-3309151 e-mail: info@frontierworld.nl Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd, tenzij het schriftelijk wordt opgezegd uiterlijk één maand voor het aflopen van het abonnement.

Iets wat misschien nog wel erger is als het momenteel zo veelbesproken Fake News is het fenomeen No News. Het verzwijgen van belangrijke gebeurtenissen in de wereld. Neem nou bijvoorbeeld Fukushima. Al zes jaar lang stroomt daar dagelijks zo’n 300 á 400 ton zwaar radioactief vervuild water de Stille Oceaan in. De gehele voedselketen, van algen tot vissen tot mensen is reeds aangetast; radioactieve zalm heeft inmiddels de kusten van Amerika bereikt, maar dat wordt allemaal oorverdovend doodgezwegen. In Japan zelf kan een journalist die hierover spreekt tot 10 jaar gevangenisstraf krijgen en artsen die hun patiënten vertellen dat hun kanker Fukushima gerelateerd is, krijgen niet meer uitbetaald. Zowel in Amerika als in Australië wordt geen enkel onderzoek gedaan naar de hoeveelheid radioactiviteit in vis, die overal nog volop gegeten wordt. Taiwan is het enige land dat geen voedsel meer uit Japan importeert, terwijl in heel Japan geen voedsel meer te vinden is dat niet radioactief besmet is. Vooralsnog is er geen enkele oplossing voor de situatie, het wordt zelfs alleen maar erger en erger. Volgens Dr. Helen Caldicott is de kans zeer groot dat Japan binnenkort totaal onbewoonbaar wordt. De situatie is vele malen gevaarlijker dan Tsjernobyl, waar inmiddels al ruim een miljoen mensen als gevolg van deze ramp overleden zijn – iets wat we ook niet in de krant hebben kunnen lezen. Dit alles is natuurlijk nou niet bepaald prettig nieuws. Maar moeten we dan met z’n allen blijven volharden in deze levensgevaarlijke vorm van struisvogelpolitiek? Wij doen er in ieder geval niet aan mee… – De redactie

Advertenties adverteren@frontierworld.nl 020-3309151 Redactie Frontier Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam Tel. 020-3309151 frontierworld.nl e-mail: info@frontierworld.nl

OPGERICHT IN 1995 De standpunten in de artikelen zijn niet altijd die van Frontier en/of Frontier World, zodat die er ook geen verantwoordelijkheid voor kunnen nemen. Het copyright rust bij de auteurs zelf. Het copyright voor de overige inhoud ligt bij Frontier World. © Frontier World De uitgever heeft getracht alle auteursrechthebbenden van de in dit tijdschrift opgenomen illustraties te bereiken. Mochten er toch nog illustraties zonder voorkennis van de rechthebbenden zijn afgedrukt, dan worden zij verzocht contact met de redactie op te nemen.

2     FRONTIER 23.02

akiomatsumura.com

Verantwoordelijke uitgever Frontier Publishing Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam Tel. 020-3309151 e-mail: info@frontierworld.nl ING: NL25 INGB 0007231599 frontierworld.nl ISSN 1569 - 798


inhoud GEZONDHEID 28 SLAPEN IN DE SCHOOT VAN MOEDER AARDE De natuurlijke ontspanning via geaard slapen is een geschenk uit de Aarde. Bij contact met een geaard laken, of een geaarde deken of mat, komt het natuurlijk helend proces van aarding onmiddellijk op gang.

6 NATUUR  Agarhout komt uit Zuid-oost Azië en is één van de duurste natuurlijke grondstoffen die er bestaan. In de Arabische wereld wordt agarhout gebruikt om deals mee te bezegelen.

20 OPINIE  Ad Broere geïnterviewd door Frans Vermeulen. Ad heeft tweemaal de Frontier Award gewonnen, 4 boeken geschreven, is betrokken bij het burgerinitiatief Ons Geld en is initiatiefnemer van de recent opgerichte coöperatie De Vrije Media.

54 DE HELENDE WERKING VAN CONTACT MET DOLFIJNEN Doorstroming van onze energie kan ontstaan door verbinding met dolfijnen. Wie er ooit mee gezwommen heeft, zal het vrolijke en bruisende van deze ontmoeting altijd bijblijven.

OPINIE 44 WAAROM HEEFT DE ELITE ZO’N HEKEL AAN DONALD TRUMP? In het geval van Trump is de haat bijna tastbaar. Waarom haten ze hem eigenlijk zo? Is dat alleen omdat hij geen lid van hun club is?

GESCHIEDENIS 48 ALS SEKHMET TOT JE SPREEKT Nancy Polet had onlangs een zeer indringende en persoonlijke ervaring met de Egyptische godin Sekhmet in het British Museum. Nancy ontdekte dat gevoelige mensen ook in de huidige tijd de frequentie van Sekhmet kunnen waarnemen en haar tijdloze wijsheid tot zich krijgen.

14 ASTROLOGIE  Het Chinese Nieuwe Jaar

van de trotse Donderhaan is begonnen op zaterdag 28 januari 2017. De Haan wordt al eeuwenlang door de Chinezen trots, onderzoekend en ophelderend genoemd, zo zal dus ook dit jaar zijn.

38 OPINIE  Max von Kreyfelt in gesprek met Marjolein Jansen over Café Weltschmerz, een burgerjournalistiek platform waar nagedacht wordt over nieuwe maatschappelijke paradigma’s.

NATUUR 60 FOTOGRAFIE VOORBIJ DE 3e DIMENSIE Behalve één van de pioniers op het gebied van graancirkelonderzoek is auteur en fotograaf Rudi Klijnstra de eerste persoon die in ons land publiceerde over de fotografie van Orbs.

ACHTERGROND 66 AGENDA 2030 - DAVID ICKE Onlangs verscheen het eerste boek van David Icke in het Nederlands: Het Fantoomzelf. Een publicatie uit het boek waarin Icke een blik op de toekomst werpt.

en verder 10 GEZONDHEID  Een gebrek aan aarding

kan leiden tot verwarring, problemen met focussen, onzekerheid en ziekte. Mensen die slecht geaard zijn kunnen last hebben van angsten, depressies, vermoeidheid en lusteloosheid. Aarden maakt je bewust van je zelfhelend vermogen.

74 NATUUR  Op reis door de Siberische taiga

ontmoet de Russische ondernemer Vladimir Megre een heel bijzondere vrouw, Anastasia. Haar droom is een hemel op Aarde brengen; een wereld waar harmonie, vrede en liefde opnieuw de rechtmatige heersers zijn.

5, 47  GEZONDE PRODUCTEN 19, 37, 59  FRONTIER PUBLISHING BOEKEN 34 FRONTIER WORLD WINKEL-CONSULTEN 79 FRONTIER ZONDAG EVENTS 80 FRONTIER AANBIEDING

23.02 FRONTIER     3


In Memoriam

ROGER OOMKENS Half januari 2017 ontvingen we het bericht dat Roger Oomkens onverwacht in Engeland is overleden. Roger was vanaf het begin geïnteresseerd in de onderwerpen die Frontier behandelde en allengs meldde hij zich om artikelen vanuit het Engels te vertalen. Op een gegeven moment kwam hij met een op eigen initiatief vertaald artikel over MMS (Mineral Miracle Suplement). Een drieluik werd uiteindelijk gepubliceerd in Frontier Magazine, dat er direct voor zorgde dat MMS in Nederland doorbrak. Op internet zijn deze artikelen nog steeds terug te vinden. Hij kwam tevens met zijn vriendengroep getrouw op de Frontier Symposia in Krasnapolsky in Amsterdam. Hij zorgde met zijn aanwezigheid altijd voor een vrolijke noot. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte met het onverwachte verlies van Roger.

4     FRONTIER 23.02


Verkrijgbaar bij Frontier World Amsterdam, tel: 020-3309151, info@frontierworld.nl

ZWARTE ZAAD OLIE

Zwarte zaad olie (Nigella Sativa), ook wel zwarte komijn olie genoemd, stond in het oude Egypte bekend als een waardevol medicijn dat tegen allerlei ziektes gebruikt kon worden. We weten dat de farao’s door hun persoonlijke artsen met deze olie van de meest uiteenlopende ziektes werden genezen. Bij de opening van het graf van farao Toetanchamon vonden archeologen een flacon met zwarte zaad olie, die waarschijnlijk bedoeld was om het ‘lijden in het hiernamaals te verzachten’. Bij ons is blackseed olie verkrijgbaar in een miron glazen fles van 100 ml Code: BLSOI  € 17,50

gezonde producten

OZON GEL VOOR HUID EN MOND

Ozon is zeer onstabiel; in lucht heeft ozon een levensduur van enkele minuten; in water slechts enkele dagen. Wanneer ozon opgelost is in een basisolie, zoals 100% zuivere olijfolie of kokosolie, heeft ozon een levensduur van maanden tot jaren. Ozon reageert met plantaardige extracten, en vormt lange complexe moleculenketens, “ozoniden” genaamd. Deze ozoniden zijn effectieve anti-microbiële middelen, en stimuleren de herstellende en regeneratieve paden op cellulair niveau. Ozon O3 gel is een zeer krachtige remedie voor allerlei infecties en snijwonden. Deze gel is een effectief antipathogeen product dat verbazingwekkend goed werkt bij het genezingsproces van de huid, zonder negatieve bijverschijnselen. O3 Gel wordt ook op succesvolle wijze door tandartsen gebruikt bij de behandeling van gingivitis, parodontitis en tandbederf. Ook bij de behandeling van mondherpes en lipinfecties is O3 Gel buitengewoon effectief gebleken. Verkrijgbaar in 15 mg potje Voor de mond, code: OGMO  € 17,00 Voor de huid, code: OGHU  € 17,00

WHOLY OLY KOKOSOLIE

• eerste koude persing • met de hand geperst • van oorsprong biologisch en fairtrade • 1 liter kokosolie = 18 kokosnoten

INDIUM

Indium is het op 7 na meest zeldzame element op Aarde. Indium is tot op heden niet getraceerd in voedsel en drinkwater, wel in het menselijk lichaam, maar alleen tot aan het 25ste – 40ste levensjaar. Opvallend is dat indium aanwezig is in moedermelk. Niet toxisch. Verpakt in potjes van donker violet glas, om de inhoud tegen licht te beschermen. Verkrijgbaar in 5ml druppelflesje, code: IDIU  € 27,50

Kokosolie is van nature antiviraal , antibacterieel en anti schimmel. Gaat mogelijk veroudering tegen, verlaagt oxidatieve stress. Bestrijdt hongergevoel. Bevat 0% transvetten en is ideaal voor bakken op hoge temperatuur, ook frituur. Wholy Oly zit boordevol laurinezuur en is zeer mineraalrijk omdat de kokosplantage aan zee ligt. De Boviswaarde is gemeten op 1.5 miljoen door - Dineke en Karel Jongepier - DJR advies. Verkrijbaar in: 500 ml, code: W500  € 15,95 1000 ml, code: W1000  € 21,00 1700 ml, code: W1700  € 35,00

23.02 FRONTIER     5


boeken

Verkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151  info@frontierworld.nl  frontierworld.nl  Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Het Fantoomzelf

MMS De Doorbraak

David Icke is al meer dan 25 jaar bezig met het ontrafelen van dat ‘wat’ - en tevens door wie, waarom en hoe. In ‘Het Fantoomzelf’ neemt hij de lezer mee naar de schaduwwereld van het ongeziene, om het grote verhaal openbaar te maken achter wat zich in het dagelijks leven van iedereen aan het ontvouwen is. Wie of wat legt de aard van dit ‘dagelijks leven’ aan ons op? Wie of wat is wereldwijd bezig de samenleving een donker pad op te sturen van 24 uur per dag toezicht, controle en onderdrukking? En waarom? David Icke beantwoordt deze vragen op kristalheldere wijze en onthult hoe de werkelijkheid waarvan wij denken dat hij zo ‘echt’ is, in feite een virtuele simulatie is die onder controle staat van een verborgen macht.

MMS – De Doorbraak, is het succesvolle verhaal van Jim Humble en zijn ontdekking van een mineraalpreparaat dat de wereld lijkt te gaan veranderen. Het was toevallig dat Jim Humble achter de werking van het mineraalpreparaat kwam, toen tijdens een verblijf in de jungle twee van zijn dragers ziek werden door Malaria. MMS (Miracle Mineral Supplement) is geen medicijn maar een mineraaloplossing die niet alleen alle ziektekiemen zoals bacteriën, virussen en parasieten in het lichaam doodt, maar ook alle zieke cellen, zware metalen en andere gifstoffen uit het lichaam verwijdert. Dit proces kan zich binnen enkele uren voltrekken. Dit boek is een praktische handleiding en beschrijft met gedetailleerde voorbeelden hoe men MMS bij verschillende ziektes kan toepassen en hoe men zelf thuis met eenvoudige middelen MMS kan maken.

Over manipulatie, controle en de weg naar vrijheid • David Icke 608 pagina’s | paperback ISBN: 9789460151460 | € 29,50 | Code: FANT

Kanker genezen met Indiaanse kruiden

• Melanie Jebauer 154 pagina’s | hardcover ISBN: 9789088791420 | € 21,- | Code: KGIK Ik wil u in het bijzonder attenderen op een kruidengeneesmiddel en de geschiedenis hiervan. Deze, oorspronkelijk door geneeskundigen in Ontario, Canada, gebruikte receptuur werd intussen door heel veel mensen succesvol benut. Wanneer het een of andere Indiaanse genezingsrecept in witte handen geraakt, dan geldt dit oftewel als verraad of het gaat om een spontane actie van goede wil. Door zo’n “goede wil”raakte een als “Essiac”bekend theerecept in handen van Rene M. Caisse, een Canadese verpleegster, die daar bij veel kankerpatiënten het leed mee kon verlichten. Zoals later bleek, was het recept slechts een deel van de oorspronkelijk uit negen kruiden en wortels bestaande genezende drank met de naam “Utinam”, waarover in de Nieuwe Wereld al sinds lang gespeculeerd werd.

• Jim Humble 218 pagina’s | hardcover ISBN: 9789078385042 | € 24,- | Code: MMSB

Orgon Levensenergie

In de schaduw van elektromagnetische straling en milieuvervuiling • Dr. Paul G.J. Ganzevles 104 pagina’s | paperback ISBN 9789079288038 | € 16,00 | Code: ORGON In dit boek staat het thema levensenergie centraal, vanuit de gedachte dat het bij een gezond klimaat niet alleen maar gaat om schone lucht en biologische voeding. De voornaamste doelstelling van dit boek is enerzijds de lezer vertrouwd te maken met de gedachte dat een belangrijk deel van gezondheidsrisico’s het gevolg is van de vermindering van de kwantiteit en de kwaliteit van onze levensenergie en anderzijds een concrete mogelijkheid te bieden de levensenergie in zijn/haar persoonlijke leefomgeving te optimaliseren.

MMS Gold het nieuwe levensmineraal • Leo Koehof 152 pagina’s | paperback ISBN: 9789088791451 | € 22,- | Code: MMSGB

Graancirkels

Kiemen en ziekteverwekkers worden door oxidatie gedood. Door de coagulatie zijn de in het water aanwezige organische en anorganische stoffen niet meer werkzaam en zijn dan niet meer schadelijk voor de omgeving. MMS-Gold renigt het water en breekt microclusters af, herstelt en optimaliseert het. Het elimineert chloor, fluor, farmaceutische en chemische bezinksels, plastic, oplosmiddelen, zware metalen en pathogenen (ziekteverwekkers) in het water. Het voorziet het lichaam van het complete spectrum aan sporenelementen. MMS-Gold doodt d.m.v. oxidatie virussen, schadelijke bacteriën en parasieten en verhindert de verbreiding en groei ervan in het lichaam. Het lost afzettingen (verkalking) uit de cellen, klieren, organen en andere lichaamsweefsels op.

Dit rijkelijk geïllustreerde boek (700 foto’s!) laat de link zien tussen graancirkels en buitenaardsen. Zit er waarheid in de vele overleveringen dat de mens het resultaat is van buitenaardse interventie? Zijn er bewijzen voor de bewering dat ET’s al duizenden jaren de Aarde bezoeken, met de mens communiceren en zelfs met ons samenleven? Ga mee op avontuur langs velden, grotten, piramides en wormholes. Verken de talloze graan-formaties die een duidelijke buitenaardse boodschap bevatten, ervaar hoe het is om voorbij tijd en ruimte te reizen, onderzoek de vreemde lichtverschijnselen in en rondom graancirkels, maak kennis met het fenomeen Robbert van den Broeke en reis mee naar lang vervlogen tijden toen de Aarde bezocht werd door geavanceerde buitenaardse intelligenties met een heel bijzondere missie...

Chemo?! ‘t was niks, ‘t is niks, ‘t wordt niks!!!

Nikola Tesla – Uitvinder

De absurde realiteit in de wachtkamer van de dood! • Dr. Th. H. L. Michiels 73 pagina’s | paperback ISBN: 9789078070856 | € 10,- | Code: CHEM Chemotherapie; het toppunt van kwakzalverij binnen de reguliere ‘behandeling’ van kanker. Schandalig en misdadig tegelijk. Patiënten met kanker worden vergiftigd. Ze krijgen de dood op recept. Een absurde, maar keiharde realiteit! En, nog erger, niemand doet er iets tegen! Tenminste 50 jaar heeft men deze patiënten in feite beduveld met middelen, chemotherapeutica of cytostatica geheten, die niet of slechts minimaal werkzaam zijn. Professor dr. René Bernards van het Antoni van Leeuwenhoek: ‘Driekwart van alle kankergeneesmiddelen werkt niet...! Drie van de vier patiënten heeft dan ook geen baat bij het medicijn dat hen gegeven wordt.’

UFO’s & ET’s (1) • Janet Ossebaard 204 pagina’s | paperback ISBN: 9789078903000 | € 19,95 | Code: GUE1

Een leven vol elekriciteit • David J. Kent 248 pagina’s | hardcover ISBN: 9789089985392 | € 9,95 | Code: NTU Wie was Nikola Tesla? In dit boek vertelt populairwetenschappelijk schrijver David Kent over het leven, drama en mysterie van deze romantische figuur. Tesla (1856-1943) deed zeer veel baanbrekende uitvindingen. Hij imponeerde bezoekers van de wereldtentoonstelling in Chicago in 1893 met een ongekend vertoon van elektrisch licht. Ondanks zijn successen raakte Tesla in de vergetelheid, omdat rivalen met meer zakelijk instinct erkenning kregen voor zijn opmerkelijke doorbraken. In dit fascinerende boek vol zeldzame foto’s leer je de wetenschapper kennen die ook nu nog tot de verbeelding spreekt.

23.02 FRONTIER     9


Hoe aarden je wereld verbetert 10     FRONTIER 23.02


Programma maart 2017 Donderdag 9 maart 2017, Femke Bloem, lezing en harpmeditatie “De zeven chakra’s” (Oud-Beijerland) In dit bijzondere harpconcert neemt Femke de luisteraar met harp en zang mee op een helende reis door de zeven chakra’s. Emotionele blokkades die aan allerlei ziektes ten grondslag liggen worden hiermee doorbroken doordat de harpklanken en de luisterrijke composities een ruimte creëren waarin vrede en zelf-inzicht kan worden ervaren. Mensen worden diep geraakt door deze concerten. De zeven chakra’s voorzien de meridianen in het lichaam van energie, de harp chakra meditatie helpt eventuele blokkades in dit systeem op te ruimen waardoor een betere doorstroming van energie op gang komt. De unieke combinatie van harpmuziek, zuivere zang en de eenvoudige ademtechniek die voorafgaand aan het concert wordt uitgelegd is een beproefde methode om in balans te komen. Zaterdag 18 maart 2017, Randell, “De Beeldtaal van Graancirkels” Lezing (Breda) Randell is beeldend kunstenaar en houdt zich sinds jaren intensief met graancirkels bezig. Hij schreef er o.a. het boek “Beeldtaal Gewasformaties” over. In de lezing gaat Randell in op de raadselachtige boodschappen die in de velden worden neergelegd. Deze behandelen uiteenlopende onderwerpen op een geniale wijze. Sublieme artistieke schoonheid en wetenschappelijk diepgaand inzicht blijken vaak hand in hand te gaan. Het graancirkelfenomeen haakt in op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en voegt er extra informatie aan toe! Tevens legt Randell uit dat het voor iedereen mogelijk is zich persoonlijk te verbinden met het fenomeen.

www.skyhighcreations.nl

Human World Summit: 16 – 25 juni 2017

Droom jij ook van een wereld waar mensen zich verbonden voelen met zichzelf, elkaar en de Aarde? Een wereld in balans, in vrede, harmonie en waarin mensen respect hebben voor elkaar en gelijkwaardig zijn? Centre Lothlorien organiseert in samenwerking met jou en iedereen die aan wil sluiten, een internationale wereldtop. Een samenkomst van vier generaties mensen van alle continenten, van de wijsheid van de oude en de daadkracht van nieuwe wereld. Samen bouwen aan een betere toekomst voor ons en onze kinderen. Samen verantwoordelijkheid nemen voor een wereld in balans, voor nu en de volgende generaties.

www.oneplanet-onepeople.org centrelothlorien@gmail.com

ASTEROÏDEN-GIDS door Benjamin Adamah HET EERSTE GROTE STANDAARDWERK TER WERELD!

Betekenissen van 950 asteroïden en andere nieuwkomers in de astrologie. Met bijlage Arabische astromagie en thema-index. Maakt ongekend veel scherpere horoscoopduidingen mogelijk, dan tot nu toe mogelijk was.

18     FRONTIER 23.02

VERWACHT APRIL 2017 geïllustreerd, paperback, formaat 27 x 20 cm Meer informatie op www.vamzzz.com


Verkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151  info@frontierworld.nl  frontierworld.nl  Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Frontier boeken

DE SOEVEREINE

MENS Hoe een BurgerServiceNummer levend wordt en iedere Staatsburger een Vrij Mens kan zijn...

robert; boerman luca; van dinter

De Soevereine Mens

Hoe een BurgerServiceNummer levend wordt en ieder Staatsburger Vrij Mens kan zijn... • robert; boerman en luca; van dinter 224 pagina’s | paperback ISBN 9789078070788 | € 19.90 | Code: DSM We schrijven 30 juni 2010, bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, waar co-auteur luca; van dinter onrechtmatig gearresteerd wordt na het indienen van de strafaangifte tegen de Staat der Nederlanden voor haar betrokkenheid bij chemtrails. De opsluiting als bevlogen idealist in een politiecel is het beginpunt van een juridische speurtocht naar de weerbaarheid van een burger tegen een soms meedogenloze Staat. Bij het ontwarren van de puzzel wordt duidelijk dat al na de vernietiging van de Bataafsche Republiek met haar Grondwet voor het Vrije Nederlandse Volk (1798) door achtereenvolgens Napoleon en na diens nederlaag bij Waterloo door het Verdrag van Parijs (1815), de mens gegijzeld wordt binnen het Nederlandse wetssysteem.

Het Urantia Boek

2100 pagina’s | hardcover ISBN 9789090111513 | € 29,95 | Code: URBO Het Urantia Boek is opgesteld door hemelse persoonlijkheden als een speciale openbaring aan onze planeet, Urantia. De boodschap van het Boek is dat alle mensen één familie zijn, zonen en dochters van één God, de Universele Vader. Het Boek geeft inzicht in het ontstaan, de geschiedenis en de bestemming van de mensheid en in onze relatie met God. Het geeft eveneens een uniek en fascinerend verslag van het leven en de leringen van Jezus, waarbij nieuwe inzichten in tijd en eeuwigheid worden geboden, en nieuwe concepten worden onthuld van het eeuwige opklimmings-avontuur waarbij de mens de Universele Vader vindt in ons vriendelijke en zorgvuldig bestuurde universum.

Het bedrog van Rome

De Rooms-katholieke Kerk, een uitgedacht instituut gebaseerd op leugens, intriges en malversaties • Maurits Prins 224 pagina’s | hardcover | ISBN 9789078070795 | € 19,90 | Code: BERO Maurits Prins is er in geslaagd een onthullend boek te schrijven over de onwaarheden en malversaties van de Rooms-Katholieke Kerk. Hij laat op een overtuigende manier zien dat de zogenaamde waarheid van de christelijke religie op niets berust. Op een heldere manier legt hij uit hoe het oorspronkelijk is ontstaan vanuit eigenbelang, leugens, fantasie en machtsmisbruik. Hij ontdekte dat de geschriften van het Nieuwe Testament slechts een kleine selectie zijn uit een verzameling van duizenden fragmenten. Deze zorgvuldig geselecteerde teksten werden samengevoegd alsof ze bij elkaar hoorden. Ze werden vervolgens gezuiverd, regelmatig herzien en er werd van alles aan toegevoegd en uit weggelaten.

Jezus Ontsluierd

Terug naar de essentie • Riet Okken 400 Pagina’s | paperback | ISBN 9789078070573 | € 25,- | Code: JEZO In dit boek onderzoekt Riet Okken de oorsprong van het Christendom en ontsluiert zij op overtuigende wijze de persoon van Jezus. Wie was Jezus? En hoe komt het dat er in de eerste 150 jaar na zijn leven en dood alleen over hem geschreven werd in bijbelteksten, maar nergens anders? Hoe komt het dat van het begin af aan getwijfeld werd aan zijn bestaan? Op welke manier speelden politiek en de oorlogen uit die tijd een rol? Wat was de relatie met astronomie en astrologie en de bestaande mythologieën? En met de Dode Zeerollen en de gnostische Nag Hammaditeksten? In dit spannende onderzoek blijkt veel niet overeen te komen met wat ons traditioneel is overgeleverd.

Vader Aarde

Schatzoekers

In 1992 is Olof Smit door een aantal genezers benaderd om als intermediair een brug te slaan tussen de Afrikaanse traditionele geneeswijzen en de Westerse reguliere geneeskunde. In zijn optiek zou deze ontdekkingstocht maandenlang gaan duren maar in werkelijkheid werd het een twaalf jaar lange diep-Afrikaanse cultuurervaring. Met groeiende verbijstering leerde hij de onbegrensde mogelijkheden van de groene dingen in het bos. Wat de westerse mens bomen en planten noemt, is voor de traditionele genezers een diversiteit aan medicinale antwoorden op fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten of ziektebeelden.

Tomas is met zijn ouders en zijn zusje op vakantie in Egypte. Daar leert hij Mahmout kennen die een schatkaart hee. Ze besluiten samen op onderzoek te gaan. Waaruit bestaat de schat en lukt het de jongens deze schat te vinden voor de gevaarlijke safari-man, die hen achtervolgt, dat doet? Schatzoekers is een spannend boek met veel informatie over Egypte, en de Grote Piramide in het bijzonder, voor kinderen vanaf 9 jaar.

Voedsel der Goden

Het Grote Werk

Voedsel der Goden is het verrassende relaas van de ontdekkingen die McKenna deed. Het biedt een overtuigende kijk op een ontbrekende schakel in de verklaring van de ontwikkeling van de menselijke taal, intelligentie en cultuur. De auteur geeft een overzicht van de geschiedenis van drugs in de oosterse en westerse samenlevingen: allereerste echt geestverruimende planten en paddenstoelen tot de latere specerijenhandel en vervolgens marihuana, cocaïne en andere geraffi­neerde moderne middelen, inclusief het ultieme instant-kalmeringsmiddel, de televisie. Voedsel der Goden biedt een inspire­rende kijk op zelfontplooiing en een menswaardig uitgangs­punt voor onze interactie met elkaar en de natuur.

Om het raadsel van het beroemde plaatsje Rennes-le-Château te kunnen oplossen, moeten we een stuk terug gaan in de geschiedenis en ook de nodige kennis van diverse onderwerpen vergaren. Degenen, die denken dat de schat slechts ‘een kruisje op de kaart is’, zullen worden teleurgesteld. Schatten worden goed verborgen. Bovendien zijn ze geheim en liggen niet voor de eerste de beste zoeker voor het oprapen. Voor sommigen zal de uitkomst hun wereldbeeld drastisch veranderen, of ze shockeren. De inhoud van dit boek is dan ook puur de ontsluiering van een geheim, en niet een bepaalde opvatting. Dus wees gewaarschuwd! De schatrover in spe gaat van raadsel naar raadsel naar raadsel, zo gaat dat met die dingen. Maar geef niet op.

En de Aardse taal • Olof Smit 240 pagina’s | paperback | derde druk ISBN 9789078070450 | € 22,- | Code: VAAR

Plantaardige Trip naar de Oorspronkelijke Boom der Kennis • Terence McKenna 368 pagina’s | paperback ISBN 9789078070689 | € 24,90 | Code: VDG2

Het geheim van de Piramide • Annemieke Witteveen 208 pagina’s | hardcover ISBN 9789078070917 | € 15,- | Code: SCHT

Inwijding tot de geheimen en de schat van Rennes-le-Chateau met het leven van Jezus en zijn familie • S.M.F. van de Kamp de Villandry 192 pagina’s | hardcover | €25,00 | Code: WERK

23.02 FRONTIER     19


Marnixtraat 82 | 1015 VX Amsterdam tel: 020-330 91 51 | frontierworld.nl Open: ma t/m za 11.00 - 18.00

consulten Kijk voor meer info en reserveringen op www.orakelworld.nl (data en tijden onder voorbehoud)

Kees Commandeur Tarotconsulten Kees Commandeur biedt je met Tarotconsulten meer zicht op je leven en op de beste koers die je vanaf nu kunt gaan varen. Uniek is het door Kees zelf ontworpen ‘Tempel’systeem met een legging van veertien kaarten. Hij helpt je deze kaarten te interpreteren voor jouw persoonlijke fundamentele eigenschappen en talenten en je situatie. Afspraak maken hoeft niet! Zie ook de site ‘Tarot in de Herstelde Orde’: dromenvanpapier.nl ----------------------------------Maandag, dinsdag en woensdag van 11-17 uur of op afspraak: bel 06-19053931

34     FRONTIER 23.02

In zijn aurareadings en healings in Frontier World geeft Tom Rensen je een overzicht van je aura ofwel totale energetische systeem en haalt hij je karakter, talenten en persoonlijke levensthema’s naar voren. Tom helpt bij het beantwoorden van concrete vragen, kan verbanden zien met vorige levens en soms de toekomst en kan mogelijke energietekorten of energetische blokkades opheffen. ----------------------------------Kijk voor de data op onze website orakelworld.nl

Karin Konijn Egyptisch Waarzeggen Karin Konijn is als enige in Nederland gespecialiseerd in het Egyptisch Waarzeggen. Zij werkt met symbolen die al meer dan 5000 jaar oud zijn. Voor inzicht in bijvoorbeeld werk, gezondheid, talenten, doel in het leven, liefde, kinderen, onze mogelijkheden en blokkades en hoe daar zinvol mee om te gaan. Karin Konijn geeft praktische adviezen om weer met vertrouwen, meer innerlijke rust, energie en plezier het levenspad te vervolgen. ----------------------------------Eke vrijdag van 11 t/m 16 uur.

Brigitte Hanemann Handlezen & Numerologie

Tom Rensen Aurareading & Healing

Woensdag van 13 tot 18 uur en op zaterdag geeft Brigitte Hanemann consulten handlezen en numerologie. Een consult duurt ongeveer dertig minuten. Hierbij krijg je een indruk van wie je bent, hoe je jouw krachten en talenten kunt ontwikkelen en hoe je levensproces zich ontplooit. Afspraak niet nodig! ----------------------------------Elke woensdag en zaterdag van 13 tot 18 uur.


Infrarood mat Ontspannen? Opladen? Bijkomen? De infrarood mat is de perfecte oplossing. Een genot om op te liggen, vanwege de ontspannende warmte die diep je lichaam binnendringt. De mat werkt op meerdere niveaus, door de edelstenen (toermalijn of jade) en het infrarood. Je zult merken dat je binnen korte tijd tot rust komt en kan loslaten. Dat je cellen op diep niveau regenereren en je spieren zacht worden. Infrarood kun je vergelijken met zonlicht, dus het liggen op deze mat voelt een beetje als zonnebaden. De mat is te bestellen bij Frontier World. ----------------------------------Elke dag proefliggen tegen kleine vergoeding.

Thorsten Meiniger Bioscan-consulten Thorsten Meininger geeft met dit bioenergetisch testsysteem – binnen enkele momenten! – via energetische frequenties aan waar in uw systeem problemen of disbalans zitten en bepaalt van daaruit de juiste behandelmethodes en remedies. De methode is niet-invasief en zonder tussenkomst van arts of therapeut. De testgebieden omvatten onder meer: energetische status van veertig belangrijke organen, voedingsbeoordeling, hormoonprofiel, toxiciteit, menstruatie- en menopauzeproblemen, emotionele stressfactoren en vitamines en mineralen. ----------------------------------Dinsdag van 11 - 18 uur. Reserveren is aanbevolen.

De zeer ontspannende Lomilomi-lichaamsmassage (90 min.) werkt o.a. met een vibratietechniek om lichamelijke en emotionele blokkades op te heffen, spieren los te maken en het lymfe-systeem te activeren. Het doel van de Opu Huli-buikmassage (60 min.) is om ruimte in de buik te scheppen, waardoor ook ruimte komt in je emoties, je intuïtie en je spirit. Erg goed voor alle organen in en rondom de buik en heel effectief bij onder meer hoofdpijn, zwakke vertering, lage rugpijn, pijnlijke menstruatie, blaasinfectie, onvruchtbaarheid, impotentie. De resultaten voel je onmiddellijk: je voelt je lichter, gezonder en gelukkiger en je lichaamshouding wordt uitgelijnd. ----------------------------------Woensdag 1, 15 en 29 maart en 12 en 26 april 11.00 tm 18.00 uur.

Monika Zampa Lomilomi of Opu Huli Massage

Met faceliftmassage ontspant Tina Antman je gezicht, versoepelt je nek en schouders en zorgt ze voor een verjongde uitstraling! Een faceliftmassage vermindert de spierverzuring in je gezicht en heeft direct een zichtbaar ‘liftend’ resultaat. Kom tot jezelf en vertrek met een vitale en fabuleuze look! ----------------------------------Zaterdag 4 en 18 maart en 1, 15 en 29 april

Tina Antman Japanse faceliftmassage

wisselende consultanten Human Design Human Design laat zien hoe wij ontworpen zijn; onze ‘blauwdruk’ als het ware. Het is een systeem voor zelfinzicht en zelfkennis. Het is een perfecte synthese tussen oude en moderne wetenschappelijke en esoterische stromingen. Hier komen verschillende systemen samen: de I-Tjing, de Kabbala, het chakra systeem, astrologie, biochemie, DNA-genetica, kwantummechanica en meer dan dat. Een Human Design chart wordt gemaakt aan de hand van jouw geboortedatum, -plaats en -tijd. Het lijkt op een landkaart met connecties en activeringen tussen negen centra in jouw lichaam. Hierop is af te lezen hoe specifieke energiestromen zich bij jou gedragen. Het toont in een oogopslag waar je valkuilen liggen, waar je talenten liggen en hoe je die het beste naar buiten kunt brengen. ----------------------------------Elke maandag vanaf 11 uur.

Femmie Beverwijk Medium & Reiki Femmie Beverwijk is een heldervoelend medium. Ze gaat samen met jou tot de kern van jouw problemen om zo een oplossing te vinden. Ze geeft je zo weer een klare kijk op je leven en je problemen. Met al je vragen kun je bij haar terecht. ----------------------------------Elke donderdag van 13 – 18 uur.

23.02 FRONTIER     35


Een jaar- of 2-jarig abonnement voor uzelf of om cadeau te geven

� Ik neem � ik geef een jaarabonnement op Frontier (6 nrs. voor € 36,- of 33 Florijn) Als welkomstgeschenk kies ik: � gratis boek ‘Schatzoekers’ van Annemieke Witteveen of � gratis boek ‘Eet smakelijk Leef gezond’ van Lucas Slager en Fredy Wamelink of � gratis boek ‘Natuurlijk Tuinieren’ van Lucas Slager of � gratis boek ‘Eet smakelijk Leef gezond - receptenboek’ van Fredy Wamelink of � gratis boek ‘Onzichtbare risico’s in het draadloze tijdperk’ van Karel en Caroline van Huffelen of � gratis 5 oude nummers Frontier Magazine. � Ik neem � ik geef een 2-jarig abonnement op Frontier (12 nrs. voor € 66,- of 60 Florijn) Als welkomstgeschenk kies ik: � gratis boek ‘Nieuwe Geneeskunde’ van Richard Hoofs of � gratis boek ‘Nikola Tesla, De toekomst is van mij’ of � gratis boek ‘Geschenken van Moeder Aarde’ van Jaap van Etten of � gratis 12 oude nummers Frontier Magazine. � EXTRA BOEKENSTAPEL * Kies naast het welkomstgeschenk ook voor de volgende gehele boekenstapel: • ‘Onzichtbare risico’s in het draadloze tijdperk’ • ‘De Da Vinci Code Ontcijferd’ • ‘De Onkwetsbare Profeet’ • ‘Handboek Handlijnkunde’ • ‘Voedsel der Goden - 1e druk’ • ‘Ik Geloof Alles & nog veel meer ...’ • ‘Vaccineren of niet?’ • * Boekenstapel met portokosten NL € 10,- België € 15,- overige landen vraag naar de portokosten. Alleen voor nieuwe abonnees.

HET CADEAU-ABONNEMENT IS BESTEMD VOOR: Voornaam Achternaam Straatnaam + huisnr. Postcode Woonplaats Telefoon E-mail

MIJN GEGEVENS ZIJN: Voornaam Achternaam Straatnaam + huisnr. Postcode Woonplaats Telefoon E-mail

BETALING � Ik maak het bedrag zelf over op de ING: NL25 INGB 000.72.31.599 t.n.v. Frontier World in Amsterdam. � Ik ontvang een factuur. HANDTEKENING Deze aanbieding is geldig tot 1 mei 2017 en alleen als u of degene die u het cadeau-abonnement geeft (cadeauabonnement altijd op een ander adres) de afgelopen twee jaar geen Frontier-abonnee was. Genoemde tarieven en aanbiedingen gelden voor Nederlandse abonnees. Voor andere abonnementen verwijzen we naar onze website frontierworld.nl

36     FRONTIER 23.02

FRONTIER ABONNEMENT INFORMATIE Frontier World, Marnixtraat 82, 1015 VX Amsterdam, Tel: 020-3309151  info@frontierworld.nl frontierworld.nl WELKOMSTGESCHENKEN Voor keuze, zie hierboven (alleen voor Nederland). ABONNEMENTSPRIJS Nederland: 6 nrs (1 jaar) voor € 36,- of 33 Florijn of 12 nrs (2 jaren) voor € 66,- of 60 Florijn. Europa: 6 nrs (1 jaar) € 48,CADEAU-ABONNEMENT Cadeau-abonnementen lopen automatisch af. De gever van een cadeauabonnement ontvangt zelf het welkomstgeschenk. De ontvanger krijgt een brief waarin staat dat het abonnement van u afkomstig is. INGANGSDATUM ABONNEMENT Uw abonnement gaat in met het eerstvolgende nummer, indien wij uw aanmelding en betaling voor 1 mei 2017 hebben ontvangen. ABONNEMENTSVOORWAARDEN • Aanbiedingen in dit nummer zijn geldig tot en met 1 mei 2017. • Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan d.m.v. een automatisch incasso. Betaling via een toegestuurde factuur is ook mogelijk. • Welkomstgeschenken worden verstuurd na ontvangst van het abonnementsgeld. • Uw adreswijziging graag minimaal 3 weken voor verhuizing opgeven. • Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder opzegging automatisch met een jaar verlengd, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. • Het opzeggen van uw abonnement dient, schriftelijk of per e-mail, minimaal 4 weken voor afloop van de abonnementsperiode te geschieden. • De abonnementsaanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees die de afgelopen 2 jaar geen abonnement op Frontier Magazine hadden. • Woont u of de ontvanger niet in Nederland, neem dan telefonisch of per e-mail contact op met Frontier World. • Prijswijzigingen voorbehouden.


Verkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151  info@frontierworld.nl  frontierworld.nl  Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Frontier boeken

Moderne mycotherapie

Voor zover bekend, is er in ons land tot op heden nog geen boek verschenen over geneeskrachtige paddenstoelen. Daarom alleen al is dit boek uniek. Dit boek is te beschouwen als een gids die u in de eerste plaats rondleidt in de wereld van de geneeskrachtige paddenstoelen, en vervolgens ook in het kort wat details over paddo’s verschaft. Het laat u niet alleen kennismaken met een eeuwenoude ‘Volkswetenschap’, maar doet u ook verbazen over het indrukwekkende aantal medische indicaties waarbij deze medicinale paddenstoelen met succes kunnen worden toegepast. Het toepassen in de praktijk van geneeskrachtige paddenstoelen noemt men Mycotherapie. In dit boek leest u alles over de 12 belangrijkste paddenstoelen die in de mycotherapie worden gebruikt en bij welke indicaties ze effectief kunnen worden aangewend. De auteur van dit boek heeft al vele jaren in zijn natuurgeneeskundige praktijk uitstekende, om niet te zeggen verbazingwekkende, positieve resultaten met de hier besproken geneeskrachtige paddenstoelen.

GENEESKRACHTIGE PADDENSTOELEN

In tegenstelling tot het Aziatische werelddeel zijn er in de Westerse wereld, naar verhouding, maar weinig mensen die op de hoogte zijn van het bestaan van medicinale paddenstoelen. Dit zijn paddenstoelen die beschikken over effectieve gezondheidsbevorderende en geneeskrachtige eigenschappen. Ze kunnen zowel ter voorkoming als ter behandeling van vele ziekten en kwalen worden aangewend.

GENEESKRACHTIGE

PADDENSTOELEN De gezondheidsbevorderende effecten van paddenstoelen

Dr. Th. H. L. Michiels Doctor of Naturopathy Master of Naturopathy

Dit boek verandert voor goed uw kijk op de paddenstoel. U zult verbaasd zijn over de bijzondere medicinale werking van paddenstoelen. Dr. Theo Michiels verklaart de werking van medicinale paddenstoelen en neemt u mee in de toepassing ervan voor verschillende ziektes en met name kanker. Zijn uitleg is geïllustreerd met voorbeelden van het gebruik van paddenstoelen al vele eeuwen geleden. Het boek is toegankelijk geschreven voor iedereen en een must voor doktoren die patiënten met kanker echt willen helpen. M. de Vries, publiciste

9 789078 070665

Onderweg naar MEESTERSCHAP

De weg die nergens op lijkt • Henk Janssen, Judith Michels en Frans Vermeulen 296 pagina’s | paperback ISBN 9789078070658 | € 22,50 | Code: ONME Henk Janssen onderkent het Nederlandse DNA en heft geen enkele keer het vingertje naar zijn lezer. Integendeel. Hij neemt ze mee in de levenservaring (levens: meervoud) die hij tot nu toe opdeed. Tot op het bot eerlijk en open levert dat bij lezers ongetwijfeld veel herkenning op. Het is volstrekt onmogelijk andermans weg te gaan en op die manier de weg naar huis te vinden. En niemand kan je daarbij helpen. Wat wel mogelijk is – en dat doet Henk – is anderen op weg helpen. Deuren op een kier zetten zodat de lezer een doorkijkje krijgt.

Ontdek de werkzaamheid van medicinale paddenstoelen bij o.a alzheimer, kanker, hart- en vaataandoeningen, reuma, cholesterol, astma, maag- en darmstoornissen, impotentie, frigiditeit en vele andere ziekten en kwalen

Geneeskrachtige Paddenstoelen

Zet je Burnout uit en je Depressie af

Eigenwijze Gezondheids Gids - deel 1

Geneeskrachtige Paddenstoelen is in de eerste plaats te beschouwen als een gids die de lezers begeleidt en hen vervolgens ook in het kort enkele belanghebbende details verschaft over de zgn. hallucinogene paddo’s. Het laat u kennismaken met een eeuwenoude Volkswetenschap. U zult versteld staan van het indrukwekkende aantal medische indicaties waarbij deze geneeskrachtige paddenstoelen met succes kunnen worden toegepast. In dit boek leest u alles over de twaalf belangrijkste in deze mycotherapie gebruikte paddenstoelen, alsmede over hun traditionele en onlangs herontdekte medische toepassingen.

Wat is de werkelijke oorzaak van Burnout en depressie. Volgens de wetenschap heeft het alles te maken met werkdruk, maar is dat wel zo? Gerard Wouters deed er ruim zestien jaar onderzoek naar en kwam tot de conclusie dat het al in een veel eerder stadium misgaat. Gerard helpt met de Niranam-methode; een Thaise vorm van manuele therapie gecombineerd met Taoïstische filosofie / levenswijsheden waardoor lichaam en geest tegelijk behandeld wordt. Met behulp van 2.600 jaar oude Taoïstische kennis en wijsheid wordt het onderbewustzijn geactiveerd en wordt inzicht geboden in de levensprocessen die verantwoordelijk zijn voor de fysieke, mentale / emotionele problemen. Gerard Wouters volgde 7 jaar lang een opleiding onder begeleiding van een Thaise privé leraar en geeft behandelingen, lezingen en workshops in binnen en buitenland. Hij heeft een internationale klantenkring.

Sinds de start van Frontier Magazine in 1995 zijn er veel artikelen gepubliceerd over voeding en gezondheid. Daar niet alle tijdschriften meer verkrijgbaar zijn en de vraag naar de genoemde teksten aanwezig blijft, is de stap naar een verzamelwerk, waarin deze artikelen opgenomen worden, een logische stap. In deze tijd staan de natuurvoedingsmiddelen, superfoods, vitamines en preparaten etc. flink onder druk. Door lobbywerk van de farmaceutische- en voedingsindustrie heeft de politiek, vooral binnen de Westerse wereld, besloten dat bij de verkoop van deze producten niet meer aangegeven mag worden waar ze voor te gebruiken zijn. De consument moet op andere manieren haar informatie zien te vergaren. Deze gids zal daarin voor u een belangrijke ondersteuning kunnen zijn.

De gezondheidsbevorderende effecten van paddenstoelen • Dr. Th. H. L. Michiels 176 pagina’s | paperback | Full Color ISBN 9789078070665 | € 19,90 | Code: GENP

• Gerard Wouters 112 pagina’s | paperback ISBN 9789088421471 | € 12,50 | Code: ZJBU

Joël en de verloren

Café Noir

GRAALPRINSES

Richard Hoofs

Liefde, passie en één dramatische gebeurtenis verbond hen voor het leven

Herbert van Erkelens

Geschenken van Moeder Aarde

Aarde-energieën, vortexen, lijnen en raster • Jaap van Etten, PhD 328 Pagina’s | Paperback ISBN 9789078070511 | € 25,- | Code: GVMA De schrijver van dit boek heeft de vele verschillende Aarde-energieën twintig jaar lang uitgebreid bestudeerd. Dit stelde hem in staat de eigenschappen van deze energieën, en hoe ze zich over de Aarde bewegen, op een verrassende en inspirerende manier te beschrijven. Onderzoek: • Welke energieën ons kunnen helpen om evenwichtiger te zijn, en hoe we onze meridianen en chakra’s op elkaar kunnen afstemmen. • Energieën die ons behulpzaam zijn bij het verruimen van ons bewustzijn en ons gewaarzijn. • Hoe kristallijne energieën het leven op Aarde vorm geven en ondersteunen. • Morfogenetische velden die ons potentieel bepalen. • Het erfgoed van onze voorouders. • De geschiedenis van de mensheid bekeken vanuit de ontwikkeling van ons bewustzijn.

Joël en de verloren GRAALPRINSES

• Herbert van Erkelens 160 Pagina’s | Paperback ISBN 9789078070726 | € 17,50 | Code: JEVG Een eeuwenoude droom van koning Salomo is ruw verstoord omdat de ring die hij aan de koningin van Sheba heeft gegeven vervloekt is geraakt. Gelukkig is er een tweede ring waarvan de wereld nog niet heeft gehoord. Deze ring komt in handen van Joël die geen idee heeft welke missie daarmee verbonden is. Hij komt terecht in het mythische Avalon waar hij met hulp van de Keltische Gwendolyn op zoek gaat naar Sara, de verloren Graalprinses. Dit alchemistische sprookje voor volwassenen schetst de werkelijkheid die we zouden kunnen ontdekken als we ons door ons Hogere Zelf en door Maria Magdalena zouden laten leiden.

Een selectie Frontier artikelen van diverse auteurs 476 pagina’s | paperback ISBN 9789078070832 | € 33, | Code: EGG1

Nieuwe Geneeskunde

Café Noir

Nieuwe Geneeskunde is een praktisch boek vol verhalen, praktijkvoorbeelden en oefeningen. De oefeningen maken een directe ervaring mogelijk van de beschreven inzichten. Nieuwe Geneeskunde verbindt de reguliere Westerse huisartsgeneeskunde met de Oosterse energetische wijsheid van het chakra- en aurasysteem. Op deze wijze ontstaat een nieuwe, bezielde geneeskunde met een holistische mensvisie. Daarbij wordt extra aandacht besteed aan de veranderde levensenergie van de Aarde en haar invloed op ons welzijn en gezondheid in deze nieuwe tijd. Ook wordt ingegaan op de ontwikkeling van ‘nieuwe Egyptische chakra’s’ en de helende invloed van de Schumannresonantie, de hartslag van onze Aarde.

Naast een verhaal over de liefde en vriendschap tussen Esther, Thomas en Jason is Café Noir een roman over de betekenis van de meest mystieke verbinding die wij kennen; de verbinding met onze levensbestemming. Café Noir gaat over het lot en de vrije keuze, over hoop, liefde en bezieling. Het is een meeslepend verhaal dat ons eraan herinnert wat werkelijk belangrijk is in het leven. Richard Hoofs (1965) werkt als huisarts en coach. Hij schreef eerder diverse, succesvolle medische zelfhulpboeken, zoals ‘Nieuwe Geneeskunde’. In zijn eerste roman heeft hij zich laten inspireren door (auto) biografische gebeurtenissen.

Als Oost en West elkaar versterken Over gezondheid en welzijn • Richard Hoofs 336 pagina’s | Paperback ISBN 9789078070528 | € 19,90 | Code: NEWG

Liefde, passie en één dramatische gebeurtenis verbond hen voor het leven • Richard Hoofs 224 pagina’s | Paperback ISBN 9789078070764 | € 15,- | Code: CAFE

23.02 FRONTIER     37


TEKSTENFEE

AARDING™ (Earthing) “Misschien de belangrijkste gezondheidsdoorbraak ooit” Clint Ober

voor focus, teksten en design tekstenfee.nl info@tekstenfee.nl 06 42800108

46     FRONTIER 23.02

nl.aarding.org

Code “FRONTIER” voor 10% reductie

Aard jezelf eenvoudig naar meer gezondheid en vitaliteit.


Verkrijgbaar bij Frontier World Amsterdam, tel: 020-3309151, info@frontierworld.nl

REISHI

De Reishi (Ling Zhi) paddenstoel is volgens de overleveringen een paddenstoel met een geschiedenis van 4000 jaren van genot en vitaliteit. Hij wordt ook “paddenstoel van de onsterfelijkheid” genoemd, hetgeen duidt op de eigenschap om ouderdomsprocessen aanzienlijk te vertragen. De Reishi paddenstoel bevat waardevolle bestanddelen, waarbij voornamelijk aan de polysachariden en de Triterpenen gezondheidsbevorderende eigenschappen worden toegedicht. Modern onderzoek bevestigt dat de Reishi paddenstoel het immuunsysteem kan versterken en beschermen. Verkrijgbaar in potje met 90 tabletten Code: REIS2  € 24,90

gezonde producten

MAITAKE

Maitake is antiviraal, antibacterieel en onstekingsremmend. Draagt bij aan een gezond immuunsysteem. Ondersteunend bij infecties, verkoudheden, griep en herpes. Maitake bevat polysacchariden, ergosterol, fungisterol, octadecaanzuur, diverse fosfolipiden, vitamine C, bioflavonoide en het enzym prolyl aminopeptidase. Dit is een Maitake extract waarin de inhoudsstoffen geconcentreerd aanwezig zijn. Verkrijgbaar in potje van 60 vcaps Code: MATK  € 23,50

ESTER C

Calciumascorbaat met vitamine C metabolieten en bioflavonoïden • 4 x krachtiger dan gewone vitamine C! • ondersteunt het immuunsysteem • draagt bij aan de vorming van collageen • tegen vrije radicalen • niet zuur • blijft langer in het lichaam dan gewone vitamine C

HOOGGEDOSEERDE VITAMINE B12-ZUIGTABLETTEN

SanaCore Methyl 5000 bevat 60 zuigtabletten met een hoge waarde van 5000 mcg Methylcobalamine (actieve Vitamine B12). Tabletten in de mond laten smelten (onder de tong). Methylcobalamine is een biologisch actieve vorm van B12. Het hoeft niet omgezet te worden door het lichaam – zoals gebruikelijk is bij bijvoorbeeld cyanocobalamine B12 en hydroxocobalamine B12. Het kan direct opgenomen worden door het lichaam en hoeft niet het gehele complexe vitamine B12omzettingstraject te volgen – waarbij veel fout kan gaan. Bevat geen gist, suiker, gluten, lactose, soja, conserveermiddelen of kunstmatige geur-, kleur- en zoetstoffen. • 60 zuigtabletten (5000 mcg Methylcobalamine) Code: M5000  € 15,99 • 60 zuigtabletten (10000 mcg Methylcobalamine) Code: M10000  € 29,99

Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem. Verder draagt het bij aan een normale energiestofwisseling en helpt het vermoeidheid te verminderen. Doordat vitamine C ook bijdraagt aan de vorming van collageen ondersteunt het een goede conditie van de bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden. Bovendien draagt vitamine C bij tot de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E en is het van belang voor de opname van ijzer uit plantaardige bron. Ester C 1000mg verkrijgbaar in potje van 90 tabletten Code: V0043  € 32,95

23.02 FRONTIER     47


Verkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151  info@frontierworld.nl  frontierworld.nl  Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Frontier boeken

Eet smakelijk Leef gezond Receptenboek

Fredy Wamelink

Natuurlijk Tuinieren, Gezond Leven

• Lucas Slager 80 pagina’s | Hardcover ISBN 9789078070368 | € 11,- | Code: NTGL Dit boekje geeft heel beknopt eenvoudige, toepasbare en praktische adviezen en tips om zelf kleinschalig tuinbouwproducten te verbouwen, zonder gif en dierlijke mest. Een paar plantjes in de vensterbank, op het balkon, of op het platte dak, kan bij iedereen. Desnoods een paar tegels van trottoir of terras eruit, en je hebt al een tuin. Door zelf een deel van je voedsel te verbouwen en je energie en liefde erin te stoppen, neem je verantwoordelijkheid voor je fysieke en geestelijke gezondheid. Eet bewust, leef bewust: het geeft veel energie en je bent veel gezonder!

Eet smakelijk, Leef gezond

Creëer je eigen gezondheid • Lucas Slager, Fredy Wamelink 69 pagina’s | Hardcover ISBN 9789078070504 | € 13,- | Code: ESLG In dit boekje wordt op praktische wijze uitgelegd hoe je door middel van voeding veel aan je gezondheid kunt doen. Je vindt naast dagmenu’s vooral praktische informatie over: evenwichtig eten, koolhydraten, eiwitten, vetten, zuren en basen, kruiden, vitamines, mineralen en energieoverdracht. Kortom alle informatie die je nodig hebt om te kunnen bepalen wat voedend voor jou is. De kennis die gedeeld wordt door de auteurs, is het resultaat van veel lezen, experimenteren en zelf toepassen. Deze levenswijze wordt al jaren in praktijk gebracht op Centre Lothlorien, waar gekookt wordt voor grote en kleine groepen en waar gezondheid een belangrijk aandachtspunt is.

Eet smakelijk, Leef gezond

Receptenboek • Fredy Wamelink 118 pagina’s | ringband | Paperback ISBN 9789078070634 | € 15,- | Code: ESLG

Hoe overleef ik een wereldcatastrofe

• Patrick Geryl 276 pagina’s | paperback ISBN 9789078070412 | € 16, | Code: AGV

Eet smakelijk, leef gezond! Dat is wat we je als lezer van dit boekje toewensen! Het is ook de titel van het boek dat Lucas Slager en Fredy Wamelink schreven over voeding. Op basis van dit voedingsboek is er nu een receptenboekje met gerechten die makkelijk te bereiden zijn. Zelf smakelijke en gezonde maaltijden koken, niet door pakjes en zakjes te gebruiken, maar door zelf kruiden en specerijen toe te voegen. Wij willen in de grote wereld van alle kookboeken net iets anders doen. Geen dik kookboek met recepten met allerlei ingrediënten die je toch niet in huis hebt, maar gewoon basisrecepten die gezond en lekker zijn en jou inspireren om zelf te experimenteren. Eet smakelijk, Leef gezond!

In zijn vorige boeken presenteerde Patrick Geryl een huiveringwekkend scenario dat volgens hem gaat plaatsvinden: een volledige en complete destructie welke al vele malen in het verleden van de aarde is voorgekomen en nogmaals zal toeslaan. Een weerkerend patroon van ongekende zonneactiviteit ligt hieraan ten grondslag. In dit boek verschaft Geryl de blauwdruk voor degenen die deze calamiteit wensen te overleven. Hij legt uiterst gedetailleerd de myriaden problemen uit welke de overlevenden zullen tegenkomen en de voorbereidingen die genomen dienen te worden om ze te overkomen. Het is zijn hoop dat met behulp van deze informatie voldoende mensen de uitdaging aangaan om een nieuwe civilisatie te stichten en zo het voortbestaan van de mensheid te verzekeren.

De Schandpaal

Toen er nog geen Maan was

Een dun boekje, meer een soort verhandeling in een reeks korte verhandelingen van de auteur specifiek gericht, dit maal, aan bestuur en leden van de Vereniging tegen de Kwakzalverij, als algemene aanklacht tegen allerlei reguliere vormen van kwakzalverij, daarbij met name genoemd, de maffiapraktijken in de oncologie, de dodelijke bloedverdunners toegestaan door de minister van VWS en de levensgevaarlijke reguliere cholesterol-medicijnen, met als afsluiting een ‘in memoriam’ voor Prof. Dr. Bob Smalhout die wordt aangehaald als voorbeeld van een door de Vereniging der Kwakzalverij niet in goede aarde gevallen ‘out of the box’-denken, waarin de vele dogma’s die liggen aan de basis van de heksenjacht dezer Vereniging jegens alles wat ‘alternatief’ is, worden ontkracht.

In dit onthullende boek neemt de auteur Johan Oldenkamp ons mee naar de tijd waarin er nog geen maan rondging om onze planeet. Deze maan, genaamd Luna, was voorheen namelijk een maan van Tiamat, waarvan tegenwoordig alleen nog de asteroïdengordel over is. In de ware menselijke geschiedenis neemt de vernietiging van Tiamat een centrale plaats in. Voorzien van vele illustraties wordt in ‘Toen er nog geen maan was’ uit de doeken gedaan hoe deze geschiedenis zich in hoofdlijnen heeft voltrokken. Wij mensen hebben er toch recht op om de waarheid over onze geschiedenis te mogen weten?

TERUG NAAR JE OORSPRONKELIJKE SETTING Derde editie

Het

Verzamelpunt Jon Whale THE CATALYST OF POWER

De Zoete Wraak

Het Verzamelpunt

Wist u dat aspartaam een uiterst giftige stof is en zonder problemen op de markt kon verschijnen? Wist u dat aspartaam verboden zou moeten worden, maar dat de internationale regelgevingsautoriteiten al meer dan drie decennia lang een oogje dichtknijpen bij de keuring? Wist u dat dit allemaal goed nieuws is, omdat dit voorbeeld u het ware gezicht van de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie laat zien? Wist u dat er ook eerlijke en zeer effectieve voedingsproducten en geneesmiddelen bestaan? Wist u dit niet? Dan kan de informatie in dit boek letterlijk uw leven redden...

Het Verzamelpunt is een buitengewoon en uniek boek. Het daagt niet alleen conventionele medische praktijken uit, maar geeft ook ieder individu de gelegenheid om de fysieke en psychische gezondheid in eigen hand te nemen. Dit boek betekent een nieuw begin en staat door zijn solide basis in zowel moderne wetenschap als traditionele kennis in schril contrast met alle alternatieve boeken over gezondheid die de afgelopen eeuw zijn geschreven. Ontdek hoe shock, stress, ziekte, trauma, intimidatie en geweld het verzamelpunt naar een ongunstige locatie verschuiven en ziekte veroorzaken en hoe u de locatie van het verzamelpunt kunt corrigeren om de effecten en uw afhankelijkheid van medicijnen, drugs en alcohol tot een minimum terug te brengen.

Aspartaam en het ware gezicht van de farmaceutische- en voedselindustrie • Drs. John Consemulder 400 pagina’s | hardcover ISBN 9789078070535 | € 25,- | Code: DZW

Terug naar je oorspronkelijke setting • Jon Whale 272 pagina’s | hardcover ISBN 9789078070351 | € 22,50 | Code: HVP

• Dr. Th. Michiels 24 pagina’s | paperback | € 2,00 | Code: SCHP

Over de ware menselijke geschiedenis • Johan Oldenkamp 104 pagina’s | paperback ISBN 9789078070801 | € 11, | Code: TGMW

23.02 FRONTIER     59


events

••• zondag events •••

Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, 020-3309151 frontierworld.nl info@frontierworld.nl • zondag 5 maart: LEZING Thorsten Meininger

Tijdelijk wat minder eten om ons lijf de kans te geven de zwaarte van de winter weer los te laten; in het voorjaar kan vasten immense voordelen hebben voor onze gezondheid. aanvang: 14.00 u | toegang: gratis | opgave: info@frontierworld.nl of 020-3309151

• zondag 12 maart: WORKSHOP PEZ - Benjamin Adamah Neem afscheid van chronische vermoeidheid, HSP-klachten, laag libido, entiteitproblemen, burn-out nasleep! Geef jezelf een cadeau voor de rest van je leven en pak je vitaliteit en dynamiek helemaal terug! www.adamah.nl

aanvang: 13.30 u | toegang: € 50,- | opgave: benjamin.adamah@gmail.com of 0613334105

• zondag 9 april: WORKSHOP Olof Smit

Hoe kom je in dialoog met je eigen ziel? Olof Smit, schrijver van VADER AARDE en de aardse taal, kantelaar van spirituele blokkades en kruidengenezer helpt je daarbij in deze workshop. Kijk voor meer info op earthfather.eu. aanvang: 10.00 u | opgave: info@frontierworld.nl of 020-3309151

• zondag 23 april: WORKSHOP Mirjam Janse

Aarden en je openstellen is een korte workshop waarin je op eenvoudige en doeltreffende wijze leert aarden. Je leert je open te stellen voor wat je voedt en heelt en je te beschermen tegen wat schadelijk voor je is. aanvang: 13.00 u | toegang: € 35,- | opgave: info@frontierworld.nl of 020-3309151

DOOOZz

Meditation

DOOOZZ LIVE NATURAL BIONITE ®

de snelle ontstresser

Voor meer informatie http://webshop.dooozz.nl/ Ook verkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, Amsterdam 23.02 FRONTIER     79


Parkeergarages: - Marnixstraat (Q-park) - Prins Hendrikkade - Nieuwezijds Voorburgwal / Kolk - Bijenkorf

Vanaf Centraal Station: - 5 min. fietsen - 15 min. lopen - bus 18 en 21

Mar nixs traa t Lijn baa nsgr ach t

traat Westers Het Marnix (zwembad)

Jordaan

t grach n e z o R

P

Westerkerk

Centraal Station

P gel

world

ordaan worldJ

ersgra cht

No Pr or in de se rm ng ar ra kt ch t Kei zer sg ra ch t Her en gra cht

Marnixstraat 82-84

P

Brouw

Sin

Openbaar vervoer: - tram 3 en 1O - bus 18 en 21

P DAM

Raad

huiss traat

Koninklijk Paleis

Full of energy, ready to embrace the world… Tina en Karin helpen je de komende wintermaanden door. Stralend en opgeruimd het voorjaar tegemoet. Tina’s Japanse facelifmassage ontspant de spieren van je gezicht, nek en schouders. Verwijdert mentale en lichamelijke vermoeidheid, waardoor stresstekens vervagen. Rimpels en kraaienpootjes worden zachter, oftewel: een natuurlijke facelift die je weer doet stralen. Zie ook www.tina-antman.strikingly.com Karin kan door middel van Egyptisch Waarzeggen heel snel zien waar je blokkades en uitdagingen zitten. Stel je eens voor wat een energie dat geeft als je die lekker kunt opruimen. Vrij van belemmerende overtuigingen op naar het voorjaar! Zie ook www.EgyptischWaarzeggen.nl Tot 1 mei biedt Frontier deze fysieke en mentale oppepper SAMEN aan voor slechts € 25,- Elke vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur in de Frontier winkel aan de Marnixstraat 82, Amsterdam. Je kunt ook kiezen voor alleen de faceliftmassage, of alleen Egyptisch Waarzeggen à € 15,- per consult. Zie www.orakelworld.nl

BP

sometimes a gentle push in the right direction is all we need to get there! Marnixtraat 82 | 1015 VX Amsterdam | tel: 020-330 91 51 | frontierworld.nl | Open: ma t/m za 11.00 - 18.00 80     FRONTIER 22.04

Frontier Magazine 23.2 maart-april 2017  

In dit nummer: Agarhout uit zuid-oost Azië; Een I Tjing-vogelvlucht over het Chinese Nieuwe Jaar van de trotse Haan; Hoe aarden je wereld ve...

Frontier Magazine 23.2 maart-april 2017  

In dit nummer: Agarhout uit zuid-oost Azië; Een I Tjing-vogelvlucht over het Chinese Nieuwe Jaar van de trotse Haan; Hoe aarden je wereld ve...

Advertisement