a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

Geschiedenis LEUGENS

Het bedrog van ROME BLOKKADE Spiritualiteit

MACHT

mannetjes

Geneeskracht STRALING

Wi-Fi TIJDBOM

Geen wapens meer sturen

Natuur Duurzaamheid Mysterie Geneeskracht Wetenschap Lichaam Geschiedenis Spiritualiteit Voeding Achtergrond

Voeding GEZOND

PAARDEN

melk

MAGIE Natuur

VLIEGENzwam Mysterie WILTSHIRE

Witte

PAARDEN

â‚Ź 5,95 jaargang 21.06 nummer 129 november - december 2015


redactioneel Als wij niets doen ...

COLOFON

Frontier 21.06 Hoofdredactie Herman Hegge Eindredactie Orenda Bol Kernredactie Benjamin Adamah, Sylvia Carrilho, Frans Vermeulen Redactiemedewerkers Annemieke Witteveen, David de Leeuw, Olof Smit Rudi Klijnstra, Wouter Bijdendijk Druk Balmedia Distributeur Betapress (Nederland & België) Vormgeving Sylvia Carrilho, burokd.nl Coverbeeld Arnold Karskens door © Rivelino Sellier – rivelinosellier.com Abonnementen Nederland: Marnixstraat 82 1015 VX Amsterdam Tel: 020-3309151 e-mail: info@frontierworld.nl Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd, tenzij het schriftelijk wordt opgezegd uiterlijk één maand voor het aflopen van het abonnement. Advertenties adverteren@frontierworld.nl 020-3309151 Redactie Frontier Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam Tel. 020-3309151 frontierworld.nl e-mail: info@frontierworld.nl Verantwoordelijke uitgever Frontier Publishing Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam Tel. 020-3309151 e-mail: info@frontierworld.nl ING: NL25 INGB 0007231599 KBC: BE58 4139 2263 7179 (België) frontierworld.nl ISSN 1569 - 798 OPGERICHT IN 1995 De standpunten in de artikelen zijn niet altijd die van Frontier en/of Frontier World, zodat die er ook geen verantwoordelijkheid voor kunnen nemen. Het copyright rust bij de auteurs zelf. Het copyright voor de overige inhoud ligt bij Frontier World. © Frontier World De uitgever heeft getracht alle auteursrechthebbenden van de in dit tijdschrift opgenomen illustraties te bereiken. Mochten er toch nog illustraties zonder voorkennis van de rechthebbenden zijn afgedrukt, dan worden zij verzocht contact met de redactie op te nemen.

2

FRONTIER 21.06

Denk je soms dat dit ons leven niet raakt Of wachten we tot de storm overwaait Onze vrienden kapot worden gemaakt Kijken we toe tot de wind weer draait Niemand van ons heeft hierom gevraagd Maar doen of je neus bloedt is godgeklaagd We zitten te slapen, ons huis staat in brand En je kunt niet weg ‘t is overal, steek je kop niet in het zand (refrein) Als wij niets doen? Wie dan? We zien toch dat dit niet kan ‘t is nu aan jou en mij Onze enige hoop zijn wij Denk maar niet dat dit geruisloos verdwijnt Het gaat niet weg als je je ogen maar sluit Je hoort en je ziet (maar je zwijgt) Volg je je hart of red je je huid We kunnen niet blijven doen of dit niet bestaat We vergeten de regels en we stellen een daad Er zijn veel te veel tranen je voelt toch de pijn ‘t is nu aan jou, nu moet je er zijn (refrein) Als wij niets doen? Wie dan? We zien toch dat dit niet kan (zien dat dit niet kan) ‘t is nu aan jou en mij Onze enige hoop zijn wij Verschuil je niet achter je hoge en veilige muur Je moet jezelf vragen als de wereld in brand staat Wie blust dan het vuur (blus jij het vuur?) ‘t gaat over jou en mij Onze enige hoop zijn wij We zien toch dat dit niet kan Als wij niets doen Wie dan? – Soldaat van Oranje de Musical Deze tekst is 70 jaar later actueler dan ooit (de redactie).


inhoud VOEDING 6 PAARDENMELK, DA’S PAS GOED VOOR ELK Het smaakt zoet en waterig, dus echt voor het lekker drink je het niet, maar wat is paardenmelk gezond! De lijst met potentiële gezondheidsbevorderende effecten klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar wordt bevestigd door wetenschappelijk onderzoek. Frontier World verdiept zich in de materie en neemt een kijkje bij paardenmelkerij Moerbeek in Zwaagdijk.

NATUUR 14 ACHTERGROND Al decennia lang staat Arnold Karskens bekend om zijn indringende en loepzuiver geschreven reportages uit oorlogsgebieden. Regelmatig vlogen de kogels hem om de oren, ook tijdens zijn recente verslagen.

48 GENEESKRACHT 50% van de bevolking is chronisch ziek, wat duidt op een totaal falend gezondheidszorgbeleid. DOOOZz van Benjamin Adamah kan ingezet worden tegen de ernstige schade door het alsmaar groeiende Wi-Fi netwerk.

42 DE MAGISCHE PADDENSTOEL De vliegenzwam (Amanita Muscaria) is één van de meest tot de verbeelding sprekende paddenstoelen. Bijna iedereen kent ‘m wel uit sprookjes of uit het bos: de rode paddenstoel met witte stippen. Overal ter wereld wordt de paddenstoel in verband gebracht met magie, hekserij en sjamanisme. Al sinds de steentijd wordt de vliegenzwam door sjamanen gebruikt als bewustzijnsverruimend middel.

EN VERDER:

22 GESCHIEDENIS Interview met auteur Maurits Prins, auteur van Het Bedrog van Rome. Hij beschrijft het eeuwenlange machtsmisbruik door de R.K. Kerk, een wijdvertakt instituut met ‘antisemitisme en Kruistochten nog vers in het bloed.’

28 SPIRITUALITEIT Lang geleden

zijn de homo sapiens van hun thuishaven in Afrika vertrokken op zoek naar een nieuw thuisgevoel. Olof Smit, auteur van de bestseller Vader Aarde doet uit de doeken wat er sindsdien gebeurd is.

60 MYSTERIE Annemieke Witteveen gaat op reis langs de witte paarden van Wiltshire (UK) en de geoglief van het witte paard van Uffington (Oxfordshire).

72 SPIRITUALITEIT Cannabis Ruderalis is al duizenden jaren bekend bij sjamanen. Deze genezers en zieners kennen een opmerkelijke legende over een verdwenen beschaving waar de cannabiszaden hun oorsprong zouden hebben.

5, 78 GEZONDE PRODUCTEN Bij ons vindt u informatie, superfoods, vitaminen, mineralen en kruiden die zichzelf door de eeuwen heen bewezen hebben, maar ook wat is bedacht, beschreven en ontworpen door briljante moderne geesten die outside the box kunnen en durven denken. 13, 21, 70 FRONTIER PUBLISHING BOEKEN Onder de bedrijfsnaam FRONTIER PUBLISHING geven wij al vele jaren onze eigen boeken uit. Boeken die uiteraard op en over de grens van het algemeen gangbare en geaccepteerde gaan, kortom, boeken die grensverleggend en grensoverschrijdend zijn. 41 FRONTIER WORLD WINKEL-ACTIVITEITEN In de winkel van Frontier World is bijna elke dag wel iemand aanwezig die u van dienst wil zijn met een tarot-, handlees-, numerologie-, aurareading-, massage-, aromatherapie- of bio-resonantieconsult, zodat u voor informatie over uw persoonlijke lichamelijke en emotionele gezondheid voor een klein prijsje op de eerste rang zit. 79 FRONTIER EVENTS Activiteiten in de winkel die passen in onze visie van ‘grensoverschrijdend en bevrijdend’.

21.06 FRONTIER

3


Café Noir Naast een verhaal over de liefde en vriendschap tussen Esther, Thomas en Jason is Café Noir een roman over de betekenis van de meest mystieke verbinding die wij kennen; de verbinding met onze levensbestemming. De levens van Esther Zuidema, Thomas Voortman en Jason de Ridder zijn intens met elkaar vervlochten. Esther en Thomas zijn een verliefd stelletje, Thomas en Jason oude boezemvrienden vanaf de lagere school. Ze ontmoeten elkaar vaak in Café Noir, een leuk ontbijtcafé in Utrecht. Esther en Jason mogen elkaar niet zo. Hun relatie is voornamelijk een gedogen van elkaar vanuit een wederzijds belang: hun liefde en vriendschap voor Thomas. Allemaal leven ze in een eigen wereld. Aan de buitenkant zijn hun levens heel verschillend, met voor ieder eigen idealen en verlangens. In de diepte willen zij echter allen hetzelfde; alles uit het leven halen wat erin zit. Esther strijdt voor gelijkwaardigheid voor alle vrouwen op de wereld en Jason snijdt zich een weg omhoog naar rijkdom en glamour. Thomas gaat helemaal op in zijn spirituele belevenissen. Aanvankelijk zweeft hij hierdoor rond op een roze wolk, maar later valt hij in een diep gat. Vanuit wanhoop besluit hij tot een dramatische oplossing met vergaande gevolgen voor ieder van hen. Hun levenslopen krijgt een wending die niemand ooit had kunnen bedenken…

224 pagina’s | paperback | ISBN 9789078070764 | € 15,Een uitgave van Frontier Publishing e-mail: info@frontierworld.nl

www.frontierpublishing.nl

GRAANCIRKEL KALENDER 2016 met de nieuwste graancirkel foto’s Te bestellen bij: Frontier World Marnixtraat 82 1015XX Amsterdam 020-3309151 info@frontierworld.nl € 22,- (inclusief verzendkosten) 10% korting bij bestelling van 3 of meer exemplaren Eveneens verkrijgbaar in Frontier World, Marnixtraat 82, Amsterdam voor € 18,90 per stuk

4

FRONTIER 21.06


Verkrijgbaar bij Frontier World Amsterdam, tel: 020-3309151, info@frontierworld.nl

ALIGO PLANT CYNARA SCOLYMUS ARTISJOK

Plantaardig voedingssupplement met sporenelementen uit artisjok-extract. De artisjok extract bevat per 1 ml o.a.: Mangaan 0,2 mg Koper 0,2 mg Ingredienten: Gedemineraliseerd water, artisjok extract, stabilisator: glycerol, alcohol ca. 6,6% vol. Gebruik Dagelijks 1-5 ml ca. 30 seconden onder de tong houden en daarna doorslikken. Innemen voor de maaltijd. € 24.95 voor 120 ml Code: CYNA

gezonde producten

MOREPA PLUS

MorEPA Plus is zeer hooggedoseerd en bevat 635 mg EPA en 195 mg DHA per softgel. EPA en DHA zijn goed voor het hart. Dit geldt bij een dagelijkse inname van minimaal 250 mg EPA/DHA. DHA is goed voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen. Dit geldt bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Omega 3-vetzuren in triglyceridenvorm; Goed voor de bloeddruk en het triglyceridengehalte; Goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen; Met 7,5 mcg (300 i.e.) vitamine D3; Goed voor het hart. Door de CO2-extractie hoeft de visolie niet veelvuldig met hoge temperaturen behandeld te worden. Minami De visoliesupplementen van Minami bieden zonder twijfel de hoogste kwaliteit op het gebied van zuiverheid en concentratie. Dat komt omdat Minami in alle opzichten een ‘S.M.A.R.T Choice’ maakt: Supercritical: superkritische CO2-extractie beschermt de omega 3-vetzuren Maximum concentration: maximale doseringen en hoge concentraties voor een optimaal resultaat. Advanced formulations: geavanceerde en bewezen formules dankzij wetenschappelijk onderzoek. Technology with ecocare: milieuvriendelijk productieproces dat voldoet aan strenge Europese norm. € 38,50 voor 60 softgels Code: EPAPL

MORDHA VISION

MorDHA Vision bevat 250 mg DHA per capsule ter ondersteuning van het gezichtsvermogen. Daarnaast is DHA een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en ondersteunt het de normale hersenfunctie. De formule bevat daarnaast de 100% natuurlijke plantextracten luteïne en zeaxanthine en is aangevuld met blauwe bosbes- en wortelextract. Omega 3-vetzuren in triglyceridenvorm; Goed voor de bloeddruk en het triglyceridengehalte; Goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen; Met 7,5 mcg (300 i.e.) vitamine D3; Goed voor het hart. Door de CO2-extractie hoeft de visolie niet veelvuldig met hoge temperaturen behandeld te worden. Minami De visoliesupplementen van Minami zijn een S.M.A.R.T. Choice. Supercritical (superkritische CO2-extractie). Maximum concentration (maximale doseringen). Advanced formulations (geavanceerde formules). Refined purity (optimaal gezuiverd). Technology with Eco Care (milieuvriendelijk productieproces).

MOREPA PLATINUM

MorEPA Platinum is de hoogst gedoseerde, zuivere visolie ter wereld en bevat 764 mg EPA en 236 mg DHA per softgel. Omega 3-vetzuren in triglyceridenvorm; Goed voor de bloeddruk en het triglyceridengehalte; Goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen; Met 7,5 mcg (300 i.e.) vitamine D3; Goed voor het hart. Door de CO2-extractie hoeft de visolie niet veelvuldig met hoge temperaturen behandeld te worden. EPA/DHA dragen bij tot een normale werking van het hart bij een dagelijkse inname van minstens 250 mg EPA/DHA. Daarnaast dragen ze bij tot het behoud van normale triglyceridengehalten in het bloed bij een dagelijkse inname van 2 g EPA/DHA (2 softgels/dag) en het behoud van de normale bloeddruk bij een dagelijkse inname van 3 g EPA/DHA (3 softgels/dag). DHA is ook goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de hersenfunctie bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. MorEPA Platinum is het enige product waarmee deze doseringen gehaald worden met respectievelijk slechts 1, 2 of 3 softgels per dag. € 42.00 voor 60 softgels Code: MOREPA

€ 30,00 voor 60 softgels Code: DHA

21.06 FRONTIER     5


Aqua OPTIMIZER® voor gevitaliseerd kraanwater

Aqua OPTIMIZER® verwijdert de belastende informatie uit het geheugen van kraanwater. De Aqua OPTIMIZER® resoneert met de grondtoon van de Nieuwe Tijd en meet een boviswaarde van meer dan 2 miljoen eenheden. Hierdoor gaan we ook van binnenuit anders om met de invloed van electrosmog, geopathische en electro-chemische belastingen. Het zorgt voor meer harmonie in de leef- en werkomgeving. Compacte vormgeving, eenvoudige montage, onderhoudsvrije werking. 30 dagen niet tevreden - geld terug garantie.

Vitaliteit Service 020-4720397 vitaliteit-service@zonnet.nl

De kracht van water pure gezondheid in een handomdraai In - en op weg naar - onze huizen bevinden zich stoffen en vormen van straling die in de natuur niet voorkomen. Daardoor kan ons drinkwater teveel ‘belastend materiaal’ bevatten. De kwaliteit gaat achteruit en de smaak vermindert. De Magspirit watervitalisator zet onaangename frequenties om in positieve energie. Met de handvitalisator, een elegant model ter grootte van een balpen, krijgt het water zijn oorspronkelijke kracht terug. Even roeren voor een gezonder glas water. Een kleine investering voor een groot resultaat - probeer het maar! De leidingvitalisator plaats je eenvoudig met klittenband om de waterleiding: voor of na de watermeter, dat maakt niet uit. Het verbetert de kwaliteit van het water in huis met sprongen. Tegelijkertijd plaats je een vitalisator om de cv-leiding. Negatief geladen water in de radiatoren wordt weer positief geladen, met een gunstige uitwerking op de omgeving. De cv-ketel functioneert beter en je bespaart energie, tot wel 5% op de stookkosten!

Magspirit - Sjaak Bareman Aanbiedingsprijs: € 29,50 - / € 109,50. Bestel via FrontierWorld.nl

Joël en de verloren GRAALPRINSES

Een eeuwenoude droom van koning Salomo is ruw verstoord omdat de ring die hij aan de koningin van Sheba heeft gegeven vervloekt is geraakt. Gelukkig is er een tweede ring waarvan de wereld nog niet heeft gehoord. Deze ring komt in handen van Joël die geen idee heeft welke missie daarmee verbonden is. Hij komt terecht in het mythische Avalon waar hij met hulp van de Keltische Gwendolyn op zoek gaat naar Sara, de verloren Graalprinses. Dit alchemistische sprookje voor volwassenen schetst de werkelijkheid die we zouden kunnen ontdekken als we ons door ons Hogere Zelf en door Maria Magdalena zouden laten leiden. Er is een ervaring van de wereld vol synchroniciteit en liefde mogelijk dankzij de ring die in de kwantumfysica verzeild is geraakt. Maar de spiegel van Magdala is op cruciale momenten nodig om de wereld te elfde ure te doen kantelen. Herbert van Erkelens is auteur van o.a. De dertien tonen van de schepping en mede-auteur van o.a. Maria Magdalena. Profetes van het Levende Verbond. Hij geeft lezingen en workshops over Jungiaanse psychologie, Maria Magdalena, synchroniciteit en liefde zonder grenzen. Hij is als docent alchemistische symboliek verbonden aan het Jungiaans Instituut in Nijmegen.

160 pagina’s | paperback | ISBN 9789078070726 | € 17,50 Een uitgave van Frontier Publishing e-mail: info@frontierworld.nl

12

FRONTIER 21.06

www.frontierpublishing.nl


Verkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151 info@frontierworld.nl frontierworld.nl Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Frontier boeken

Eet smakelijk Leef gezond Receptenboek

Fredy Wamelink

Natuurlijk Tuinieren, Gezond Leven

• Lucas Slager 80 pagina’s | Hardcover ISBN 9789078070368 | € 11,- | Code: NTGL Dit boekje geeft heel beknopt eenvoudige, toepasbare en praktische adviezen en tips om zelf kleinschalig tuinbouwproducten te verbouwen, zonder gif en dierlijke mest. Een paar plantjes in de vensterbank, op het balkon, of op het platte dak, kan bij iedereen. Desnoods een paar tegels van trottoir of terras eruit, en je hebt al een tuin. Door zelf een deel van je voedsel te verbouwen en je energie en liefde erin te stoppen, neem je verantwoordelijkheid voor je fysieke en geestelijke gezondheid. Eet bewust, leef bewust: het geeft veel energie en je bent veel gezonder!

Eet smakelijk, Leef gezond

Creëer je eigen gezondheid • Lucas Slager, Fredy Wamelink 69 pagina’s | Hardcover ISBN 9789078070504 | € 13,- | Code: ESLG In dit boekje wordt op praktische wijze uitgelegd hoe je door middel van voeding veel aan je gezondheid kunt doen. Je vindt naast dagmenu’s vooral praktische informatie over: evenwichtig eten, koolhydraten, eiwitten, vetten, zuren en basen, kruiden, vitamines, mineralen en energieoverdracht. Kortom alle informatie die je nodig hebt om te kunnen bepalen wat voedend voor jou is. De kennis die gedeeld wordt door de auteurs, is het resultaat van veel lezen, experimenteren en zelf toepassen. Deze levenswijze wordt al jaren in praktijk gebracht op Centre Lothlorien, waar gekookt wordt voor grote en kleine groepen en waar gezondheid een belangrijk aandachtspunt is.

Eet smakelijk, Leef gezond

Receptenboek • Fredy Wamelink 118 pagina’s | ringband | Paperback ISBN 9789078070634 | € 15,- | Code: ESLG Eet smakelijk, leef gezond! Dat is wat we je als lezer van dit boekje toewensen! Het is ook de titel van het boek dat Lucas Slager en Fredy Wamelink schreven over voeding. Op basis van dit voedingsboek is er nu een receptenboekje met gerechten die makkelijk te bereiden zijn. Zelf smakelijke en gezonde maaltijden koken, niet door pakjes en zakjes te gebruiken, maar door zelf kruiden en specerijen toe te voegen. Wij willen in de grote wereld van alle kookboeken net iets anders doen. Geen dik kookboek met recepten met allerlei ingrediënten die je toch niet in huis hebt, maar gewoon basisrecepten die gezond en lekker zijn en jou inspireren om zelf te experimenteren. Eet smakelijk, Leef gezond!

Joël en de verloren

De schrijver van dit boek heeft de vele verschillende Aarde-energieën twintig jaar lang uitgebreid bestudeerd. Dit stelde hem in staat de eigenschappen van deze energieën, en hoe ze zich over de Aarde bewegen, op een verrassende en inspirerende manier te beschrijven. Onderzoek: • Welke energieën ons kunnen helpen om evenwichtiger te zijn, en hoe we onze meridianen en chakra’s op elkaar kunnen afstemmen. • Energieën die ons behulpzaam zijn bij het verruimen van ons bewustzijn en ons gewaarzijn. • Hoe kristallijne energieën het leven op Aarde vorm geven en ondersteunen. • Morfogenetische velden die ons potentieel bepalen. • Het erfgoed van onze voorouders. • De geschiedenis van de mensheid bekeken vanuit de ontwikkeling van ons bewustzijn.

Joël en de verloren GRAALPRINSES

• Herbert van Erkelens 160 Pagina’s | Paperback ISBN 9789078070726 | € 17,50 | Code: JEVG Een eeuwenoude droom van koning Salomo is ruw verstoord omdat de ring die hij aan de koningin van Sheba heeft gegeven vervloekt is geraakt. Gelukkig is er een tweede ring waarvan de wereld nog niet heeft gehoord. Deze ring komt in handen van Joël die geen idee heeft welke missie daarmee verbonden is. Hij komt terecht in het mythische Avalon waar hij met hulp van de Keltische Gwendolyn op zoek gaat naar Sara, de verloren Graalprinses. Dit alchemistische sprookje voor volwassenen schetst de werkelijkheid die we zouden kunnen ontdekken als we ons door ons Hogere Zelf en door Maria Magdalena zouden laten leiden.

In zijn vorige boeken presenteerde Patrick Geryl een huiveringwekkend scenario dat volgens hem gaat plaatsvinden: een volledige en complete destructie welke al vele malen in het verleden van de aarde is voorgekomen en nogmaals zal toeslaan. Een weerkerend patroon van ongekende zonneactiviteit ligt hieraan ten grondslag. In dit boek verschaft Geryl de blauwdruk voor degenen die deze calamiteit wensen te overleven. Hij legt uiterst gedetailleerd de myriaden problemen uit welke de overlevenden zullen tegenkomen en de voorbereidingen die genomen dienen te worden om ze te overkomen. Het is zijn hoop dat met behulp van deze informatie voldoende mensen de uitdaging aangaan om een nieuwe civilisatie te stichten en zo het voortbestaan van de mensheid te verzekeren.

Richard Hoofs

Liefde, passie en één dramatische gebeurtenis verbond hen voor het leven

Herbert van Erkelens

Aarde-energieën, vortexen, lijnen en raster • Jaap van Etten, PhD 328 Pagina’s | Paperback ISBN 9789078070511 | € 25,- | Code: GVMA

• Patrick Geryl 276 pagina’s | paperback ISBN 9789078070412 | € 16, | Code: AGV

Café Noir

GRAALPRINSES

Geschenken van Moeder Aarde

Hoe overleef ik een wereldcatastrofe

Nieuwe Geneeskunde

Café Noir

Nieuwe Geneeskunde is een praktisch boek vol verhalen, praktijkvoorbeelden en oefeningen. De oefeningen maken een directe ervaring mogelijk van de beschreven inzichten. Nieuwe Geneeskunde verbindt de reguliere Westerse huisartsgeneeskunde met de Oosterse energetische wijsheid van het chakra- en aurasysteem. Op deze wijze ontstaat een nieuwe, bezielde geneeskunde met een holistische mensvisie. Daarbij wordt extra aandacht besteed aan de veranderde levensenergie van de Aarde en haar invloed op ons welzijn en gezondheid in deze nieuwe tijd. Ook wordt ingegaan op de ontwikkeling van ‘nieuwe Egyptische chakra’s’ en de helende invloed van de Schumannresonantie, de hartslag van onze Aarde.

Naast een verhaal over de liefde en vriendschap tussen Esther, Thomas en Jason is Café Noir een roman over de betekenis van de meest mystieke verbinding die wij kennen; de verbinding met onze levensbestemming. Café Noir gaat over het lot en de vrije keuze, over hoop, liefde en bezieling. Het is een meeslepend verhaal dat ons eraan herinnert wat werkelijk belangrijk is in het leven. Richard Hoofs (1965) werkt als huisarts en coach. Hij schreef eerder diverse, succesvolle medische zelfhulpboeken, zoals ‘Nieuwe Geneeskunde’. In zijn eerste roman heeft hij zich laten inspireren door (auto) biografische gebeurtenissen.

Als Oost en West elkaar versterken Over gezondheid en welzijn • Richard Hoofs 336 pagina’s | Paperback ISBN 9789078070528 | € 19,90 | Code: NEWG

Liefde, passie en één dramatische gebeurtenis verbond hen voor het leven • Richard Hoofs 224 pagina’s | Paperback ISBN 9789078070764 | € 15,- | Code: CAFE

21.06 FRONTIER

13


Verkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151 info@frontierworld.nl frontierworld.nl Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Frontier boeken NIEUW

Moderne mycotherapie

Voor zover bekend, is er in ons land tot op heden nog geen boek verschenen over geneeskrachtige paddenstoelen. Daarom alleen al is dit boek uniek. Dit boek is te beschouwen als een gids die u in de eerste plaats rondleidt in de wereld van de geneeskrachtige paddenstoelen, en vervolgens ook in het kort wat details over paddo’s verschaft. Het laat u niet alleen kennismaken met een eeuwenoude ‘Volkswetenschap’, maar doet u ook verbazen over het indrukwekkende aantal medische indicaties waarbij deze medicinale paddenstoelen met succes kunnen worden toegepast. Het toepassen in de praktijk van geneeskrachtige paddenstoelen noemt men Mycotherapie. In dit boek leest u alles over de 12 belangrijkste paddenstoelen die in de mycotherapie worden gebruikt en bij welke indicaties ze effectief kunnen worden aangewend. De auteur van dit boek heeft al vele jaren in zijn natuurgeneeskundige praktijk uitstekende, om niet te zeggen verbazingwekkende, positieve resultaten met de hier besproken geneeskrachtige paddenstoelen.

GENEESKRACHTIGE PADDENSTOELEN

In tegenstelling tot het Aziatische werelddeel zijn er in de Westerse wereld, naar verhouding, maar weinig mensen die op de hoogte zijn van het bestaan van medicinale paddenstoelen. Dit zijn paddenstoelen die beschikken over effectieve gezondheidsbevorderende en geneeskrachtige eigenschappen. Ze kunnen zowel ter voorkoming als ter behandeling van vele ziekten en kwalen worden aangewend.

GENEESKRACHTIGE

PADDENSTOELEN De gezondheidsbevorderende effecten van paddenstoelen

Dr. Th. H. L. Michiels Doctor of Naturopathy Master of Naturopathy

Dit boek verandert voor goed uw kijk op de paddenstoel. U zult verbaasd zijn over de bijzondere medicinale werking van paddenstoelen. Dr. Theo Michiels verklaart de werking van medicinale paddenstoelen en neemt u mee in de toepassing ervan voor verschillende ziektes en met name kanker. Zijn uitleg is geïllustreerd met voorbeelden van het gebruik van paddenstoelen al vele eeuwen geleden. Het boek is toegankelijk geschreven voor iedereen en een must voor doktoren die patiënten met kanker echt willen helpen. M. de Vries, publiciste

9 789078 070665

Onderweg naar MEESTERSCHAP

De weg die nergens op lijkt • Henk Janssen, Judith Michels en Frans Vermeulen 296 pagina’s | Paperback ISBN 9789078070658 | € 22,50 | Code: ONME Henk Janssen onderkent het Nederlandse DNA en heft geen enkele keer het vingertje naar zijn lezer. Integendeel. Hij neemt ze mee in de levenservaring (levens: meervoud) die hij tot nu toe opdeed. Tot op het bot eerlijk en open levert dat bij lezers ongetwijfeld veel herkenning op. Het is volstrekt onmogelijk andermans weg te gaan en op die manier de weg naar huis te vinden. En niemand kan je daarbij helpen. Wat wel mogelijk is – en dat doet Henk – is anderen op weg helpen. Deuren op een kier zetten zodat de lezer een doorkijkje krijgt.

Ontdek de werkzaamheid van medicinale paddenstoelen bij o.a alzheimer, kanker, hart- en vaataandoeningen, reuma, cholesterol, astma, maag- en darmstoornissen, impotentie, frigiditeit en vele andere ziekten en kwalen

Geneeskrachtige Paddenstoelen

Vader Aarde

Geneeskrachtige Paddenstoelen is in de eerste plaats te beschouwen als een gids die de lezers begeleidt en hen vervolgens ook in het kort enkele belanghebbende details verschaft over de zgn. hallucinogene paddo’s. Het laat u kennismaken met een eeuwenoude Volkswetenschap. U zult versteld staan van het indrukwekkende aantal medische indicaties waarbij deze geneeskrachtige paddenstoelen met succes kunnen worden toegepast. In dit boek leest u alles over de twaalf belangrijkste in deze mycotherapie gebruikte paddenstoelen, alsmede over hun traditionele en onlangs herontdekte medische toepassingen.

In 1992 is Olof Smit door een aantal genezers benaderd om als intermediair een brug te slaan tussen de Afrikaanse traditionele geneeswijzen en de Westerse reguliere geneeskunde. In zijn optiek zou zo een ontdekkingstocht maandenlang gaan duren maar in werkelijkheid werd het een twaalf jaar lange diep-Afrikaanse cultuurervaring. Met groeiende verbijstering leerde hij de onbegrensde mogelijkheden van de groene dingen in het bos. Wat de westerse mens bomen en planten noemt, is voor de traditionele genezers een diversiteit aan medicinale antwoorden op fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten of ziektebeelden.

De gezondheidsbevorderende effecten van paddenstoelen • Dr. Th. H. L. Michiels 176 pagina’s | Paperback | Full Color ISBN 9789078070665 | € 19,90 | Code: GENP

En de Aardse taal • Olof Smit 240 pagina’s | Paperback | derde druk ISBN 9789078070450 | € 22,- | Code: VAAR

Ayurveda, Tekst en Uitleg

• Kees Commandeur 158 pagina’s | Paperback ISBN 9789078070702 | € 19,90 | Code: ATEU Een boek dat niet zozeer een smaak wil geven van heerlijke ayurvedische voedingsrecepten, maar dat u wil laten proeven van Ayurveda zélf middels letterlijk vertaalde instructies, voedsel-eigenschappen, ‘do’s en don’ts’ en wat u allemaal zelf kunt doen om uw eigen constitutie te leren kennen en ondersteunen. Het boek begint met een diepgaande filosofisch getinte uitleg van waar Ayurveda vandaan komt, ook weer volgens wat de Ayurvedische geschriften zélf over zichzelf beweren. Interessant detail: een hoofdstuk getiteld ‘De Status van de Vrouw in de Veda’s’. Ayurveda is níet geschreven voor alleen de eenzame grotbewoner, maar juist heel slim toepasbaar in een levensritme dat haaks staat op dat vredige kabbelen waar de moderne mens vaak geen tijd voor - of zin in - denkt te hebben.

NIEUW TERUG NAAR JE OORSPRONKELIJKE SETTING Derde editie

Het

Verzamelpunt Jon Whale THE CATALYST OF POWER

De Zoete Wraak

Het Verzamelpunt

Wist u dat aspartaam een uiterst giftige stof is en zonder problemen op de markt kon verschijnen? Wist u dat aspartaam verboden zou moeten worden, maar dat de internationale regelgevingsautoriteiten al meer dan drie decennia lang een oogje dichtknijpen bij de keuring? Wist u dat dit allemaal goed nieuws is, omdat dit voorbeeld u het ware gezicht van de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie laat zien? Wist u dat er ook eerlijke en zeer effectieve voedingsproducten en geneesmiddelen bestaan? Wist u dit niet? Lees dan verder, de informatie in dit boek kan uw leven redden, letterlijk…

Het Verzamelpunt is een buitengewoon en uniek boek. Het daagt niet alleen conventionele medische praktijken uit, maar geeft ook ieder individu de gelegenheid om de fysieke en psychische gezondheid in eigen hand te nemen. Dit boek betekent een nieuw begin en staat door zijn solide basis in zowel moderne wetenschap als traditionele kennis in schril contrast met alle alternatieve boeken over gezondheid die de afgelopen eeuw zijn geschreven. Ontdek hoe shock, stress, ziekte, trauma, intimidatie en geweld het verzamelpunt naar een ongunstige locatie verschuiven en ziekte veroorzaken en hoe u de locatie van het verzamelpunt kunt corrigeren om de effecten en uw afhankelijkheid van medicijnen, drugs en alcohol tot een minimum terug te brengen.

Aspartaam en het ware gezicht van de farmaceutische- en voedselindustrie • Drs. John Consemulder 400 pagina’s | Hardcover ISBN 9789078070535 | € 25,- | Code: DZW

Terug naar je oorspronkelijke setting • Jon Whale 272 pagina’s | Hardcover ISBN 9789078070351 | € 22,50 | Code: HVP

Voedsel der Goden

13 Manen Agenda 2015 - 2016

Voedsel der Goden is het verrassende relaas van de ontdekkingen die McKenna deed. Het biedt een overtuigende kijk op een ontbrekende schakel in de verklaring van de ontwikkeling van de menselijke taal, intelligentie en cultuur. De auteur geeft een overzicht van de geschiedenis van drugs in de oosterse en westerse samenlevingen: allereerste echt geestverruimende planten en paddenstoelen tot de latere specerijenhandel en vervolgens marihuana, cocaïne en andere geraffineerde moderne middelen, inclusief het ultieme instant-kalmeringsmiddel, de televisie. Voedsel der Goden biedt een inspirerende kijk op zelfontplooiing en een menswaardig uitgangspunt voor onze interactie met elkaar en de natuur.

Deze 13 Manen Agenda brengt de 13 Manen terug in je leven. Je zult je daarom weer beter kunnen afstemmen op de natuurlijke cycli van de natuur en van de tijd. Niet alleen de maanden, want ook elke dag heeft een eigen specifieke energie en doelstelling. Volgens de oude Maya-kalender - de Tzolkin - heeft het karakter van de dag invloed op de gebeurtenissen en op bijvoorbeeld je geluk of emoties. Na 9 jaar Engelstalige 13-Moon Diary is deze makkelijk te gebruiken agenda met ringband nu voor het eerst in het Nederlands verkrijgbaar. Je kunt in één oogopslag zien welke dag het is, zowel in de ‘gewone’ Gregoriaanse kalender als in de 13 Manen Kalender. De agenda is prachtig en met zorg vormgegeven met mooie full colour-afbeeldingen en inspirerende teksten. Zie ook mayatzolkin.com

Plantaardige Trip naar de Oorspronkelijke Boom der Kennis • Terence McKenna 368 pagina’s | Paperback ISBN 9789078070689 | € 24,90 | Code: VDG2

• Nicole E. Zonderhuis & Sylvia Carrilho 180 pagina’s | ringband | full colour ISBN 9789078070757 | € 14,95 | Code: 13MA1

21.06 FRONTIER

21


Verlang jij ook naar harmonie? OLIVE GOLD IN NIEUWE GEUREN

Glenn’s Bitter APR-pakket (algemene reinigingspakket) voor lichaam en geest geeft uw lichaam een stimulans waardoor het zijn natuurlijke conditie herkrijgt. U voelt zich weer gezond, sterk en vitaal. Uw partner zal zich verwonderen!

ÉÉN VAN DE BESTE NATUURKRUIDENKENNERS IN NEDERLAND

Ozontherapie met

Olive Gold 03

Olive Gold 03 original staat al ruim twee jaar bij ons op de planken. Deze olie is een topper en Frontier is blij om u te melden dat er nu nieuwe geuren zijn ontwikkeld en bij Frontier verkrijgbaar! De nieuwe geuren zijn Rozen, Lavendel en een verrassende blend van Cacao en Gember. Voordelen voor uw gezondheid: - Neutraliseert toxines, schadelijk pathogeen, bacteriën, virussen, schimmels en chemicaliën - Verrijkt hersenfunctie voor alertheid en mentale helderheid - Verbetert metabolisme voor betere vertering en ontgifting Voor je huid: - maakt lijntjes en rimpels glad - voegt textuur toe aan de huid - assisteert bij de productie van collageen Kijk voor meer voordelen bij het gebruik van Olive Gold voor uw gezondheid en voor uw huid op olivegold.nl

CODES: Rozen: OGR1, OGR2, OGR3, OGR4 Lavendel: OGL1, OGL2, OGL3, OGL4 Cacao-gember: OGC1, OGC2, OGC3, OGC4

U

IN H

ET

PRIJS: met geur vanaf € 9,95 voor 8 ml € 15,90 voor 15ml € 34,95 voor 60ml € 49,95 voor 120ml

NED

Verkrijgbaar bij Frontier World

info@glennsbitterhealthproducts.eu

glennsbitterhealthproducts.eu

DS

De beste kuur vindt u natuurlijk in de natuur op den duur voor een goede gezondheid. Omdat vele mensen zich steeds meer vervreemden van de natuur, vallen ze ten prooi aan ziektes, slapte en lusteloosheid. Uw lichaam heeft dan weer behoefte aan een impuls om zijn natuurlijke reinigende functies te activeren.

SUPER ZUURSTOF VOOR UW GEHELE LICHAAM!

N

AMAZONE HEALTH PRODUCTS

ERLAN

Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam 020-3309151 frontierworld.nl info@frontierworld.nl

De 13 Manen Agenda brengt je weer in overeenstemming met de natuurlijke tijd Deze agenda bevat alles dat je nodig hebt om te leven volgens de natuurlijke ritmes. Het jaar telt 13 volle manen. Logisch dus dat veel oorspronkelijke kalenders 13 maanden telden. Deze agenda brengt de 13 Manen weer terug in je leven. De oude Maya’s waren in staat om aan de hand van hun Tzolkin kalender de energie van de dag te lezen; het karakter van de dag heeft invloed op de gebeurtenissen en op hoe jij je voelt. Met deze 13 Manen Agenda kun je in één oogopslag zien welke dag het is, zowel in de ‘gewone’ Gregoriaanse kalender als in de 13 Manen ‘Maya’ Kalender. Het dagzegel staat elke dag naast de ‘gewone’ datum vermeld als pictogram. • elke nieuwe Maan informatie over het totemdier en de Maanenergie. • een ‘to do’ suggestie bij elke periode (Wavespell). • met maanfases en de tijden van de volle maan. • met dagelijks de tijd van de zonsopkomst en zonsondergang. • inspirerende citaten over spiritueel krijgerschap. • met reguliere en bijzondere feestdagen en Keltische jaarfeesten. • Incl. een cyclus/menstruatie kalender. Een uitgave van Frontier Publishing info@frontierworld.nl frontierpublishing.nl

26

FRONTIER 21.06

En uiteraard alles wat een ‘gewone’ agenda bevat. Agenda loopt van 26 juli 2015 t/m 24 juli 2016.

€ 14,95

kijk op mayatzolkin.com voor info en aanbieding


Een jaar- of 2-jarig abonnement voor uzelf of om cadeau te geven

� Ik neem � ik geef een jaarabonnement op Frontier (6 nrs. voor € 33,-) Als welkomstgeschenk kies ik: � gratis agenda ‘13 Manen Agenda van de natuurlijke tijd’ van MayaTzolkin of � gratis boek ‘Eet smakelijk Leef gezond’ van Lucas Slager en Fredy Wamelink of � gratis boek ‘Natuurlijk Tuinieren’ van Lucas Slager of � gratis boek ‘Eet smakelijk Leef gezond - receptenboek’ van Fredy Wamelink � Ik neem � ik geef een 2-jarig abonnement op Frontier (12 nrs. voor € 60,-) Als welkomstgeschenk kies ik: � gratis boek ‘Nieuwe Geneeskunde’ van Richard Hoofs of � gratis boek ‘Nikola Tesla, De toekomst is van mij’ of � gratis boek ‘Geschenken van Moeder Aarde’ van Jaap van Etten � EXTRA BOEKENSTAPEL * Kies naast het welkomstgeschenk ook voor de volgende gehele boekenstapel: • ‘Onzichtbare risico’s in het draadloze tijdperk’ • ‘De Da Vinci Code Ontcijferd’ • ‘De Onkwetsbare Profeet’ • ‘Handboek Handlijnkunde’ • ‘Voedsel der Goden - 1e druk’ • ‘Ik Geloof Alles & nog veel meer ...’ • ‘Vaccineren of niet?’ • * Boekenstapel met portokosten NL € 10,- België € 15,- overige landen vraag naar de portokosten. Alleen voor nieuwe abonnees.

HET CADEAU-ABONNEMENT IS BESTEMD VOOR: Voornaam Achternaam

WELKOMSTGESCHENKEN Voor keuze, zie hierboven (alleen voor Nederland).

Straatnaam + huisnr. Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mail

MIJN GEGEVENS ZIJN: Voornaam Achternaam

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mail

BETALING � Ik maak het bedrag zelf over op de ING: NL25 INGB 000.72.31.599 t.n.v. Frontier World in Amsterdam. � Ik ontvang een factuur. HANDTEKENING Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2015 en alleen als u of degene die u het cadeau-abonnement geeft (cadeau-abonnement altijd op een ander adres) de afgelopen twee jaar geen Frontier-abonnee was. Genoemde tarieven en aanbiedingen gelden voor Nederlandse abonnees. Voor andere abonnementen verwijzen we naar onze website frontierworld.nl

FRONTIER 21.06

ABONNEMENTSPRIJS Nederland: 6 nrs (1 jaar) voor € 33,- of 12 nrs (2 jaren) voor € 60,Europa: 6 nrs (1 jaar) € 44,- of 12 nrs (2 jaren) voor € 80,CADEAU-ABONNEMENT Cadeau-abonnementen lopen automatisch af. De gever van een cadeauabonnement ontvangt zelf het welkomstgeschenk. De ontvanger krijgt een brief waarin staat dat het abonnement van u afkomstig is. INGANGSDATUM ABONNEMENT Uw abonnement gaat in met het eerstvolgende nummer, indien wij uw aanmelding en betaling voor 31 december 2015 hebben ontvangen.

Straatnaam + huisnr.

40

FRONTIER ABONNEMENT INFORMATIE Frontier World, Marnixtraat 82, 1015 VX Amsterdam, Tel: 020-3309151 info@frontierworld.nl frontierworld.nl

ABONNEMENTSVOORWAARDEN • Aanbiedingen in dit nummer zijn geldig tot en met 31 december 2015. • Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan d.m.v. een automatisch incasso. Betaling via een toegestuurde factuur is ook mogelijk. • Welkomstgeschenken worden verstuurd na ontvangst van het abonnementsgeld. • Uw adreswijziging graag minimaal 3 weken voor verhuizing opgeven. • Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder opzegging automatisch met een jaar verlengd, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. • Het opzeggen van uw abonnement dient, schriftelijk of per e-mail, minimaal 4 weken voor afloop van de abonnementsperiode te geschieden. • De abonnementsaanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees die de afgelopen 2 jaar geen abonnement op Frontier Magazine hadden. • Woont u of de ontvanger niet in Nederland, neem dan telefonisch of per e-mail contact op met Frontier World. • Prijswijzigingen voorbehouden.


Parkeergarages: - Marnixstraat (Q-park) - Prins Hendrikkade - Nieuwezijds Voorburgwal / Kolk - Bijenkorf

Vanaf Centraal Station: - 5 min. fietsen - 15 min. lopen - bus 18 en 21

Openbaar vervoer: - tram 3 en 1O - bus 18 en 21

world

Mar nixs traa t Lijn baa nsgr ach t

traat Westers Het Marnix (zwembad)

Jordaan

P

t grach Rozen

Westerkerk

Centraal Station

P gel

Jordaan

Sin

world

ersgra cht

No Pr or in de se rm ng ar ra kt ch t Kei zer sg ra ch t Her en gra cht

Marnixstraat 82-84

P

Brouw

P DAM

Raad

huiss traat

Koninklijk Paleis

Kijk voor meer info en reserveringen op www.orakelworld.nl (data en tijden onder voorbehoud): TAROTCONSULTEN Kees Commandeur biedt je met Tarotconsulten meer zicht op je leven en op de beste koers die je vanaf nu kunt gaan varen. Uniek is het door Kees zelf ontworpen ‘Tempel’systeem met een legging van veertien kaarten. Hij helpt je deze kaarten te interpreteren voor jouw persoonlijke fundamentele eigenschappen en talenten en je situatie. Afspraak maken hoeft niet! Zie ook de site ‘Tarot in de Herstelde Orde’: dromenvanpapier.nl • Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 11 - 17 uur of op afspraak: bel 06-19053931.

EGYPTISCH WAARZEGGEN Het Egyptisch Waarzeggen werkt met symbolen die al meer dan 5000 jaar oud zijn en worden geraadpleegd om duidelijkheid te scheppen en antwoorden te geven voor inzicht in bijvoorbeeld werk, gezondheid, talenten, liefde, doel in het leven, kinderen, onze mogelijkheden en blokkades en hoe daar zinvol mee om te gaan. Karin Konijn geeft praktische vebeteringsadviezen om met vertrouwen, meer innerlijke rust, energie en levensplezier het levenspad te vervolgen. • Elke woensdag van 13-18 uur.

ASYRA PRO-CONSULTEN Therapeuten Armanda Versluijs & Ivo Kattestaart geven consulten met het Asyra Pro-apparaat. Dit bio-energetische testsysteem geeft – binnen enkele momenten! – via energetische frequenties aan waar in uw systeem problemen of disbalans zitten en bepaalt van daaruit juiste behandelmethodes en remedies. De methode is niet-invasief en zonder tussenkomst van arts of therapeut. De testgebieden omvatten onder meer: energetische status van veertig belangrijke organen, voedingsbeoordeling, hormoonprofiel, toxiciteit, menstruatie- en menopauzeproblemen, emotionele AURAREADING EN HEALING JAPANSE FACELIFTMASSAGE stressfactoren en vitamines en mineralen. Thorsten In zijn aurareadings en healings in de Frontier Bookshop Met haar faceliftmassage ontspant Tina Antman je gezicht, Meininger geeft met de Bioscan gelijksoortige consulten. geeft Tom Rensen je een overzicht van je aura ofwel totale versoepelt je nek en schouders en zorgt ze voor een • Armanda Versluijs: elke woensdag energetische systeem en haalt hij je karakter, talenten en verjongde uitstraling! Een faceliftmassage vermindert de Ivo Kattestaart: kijk op www.orakelworld.nl persoonlijke levensthema’s naar voren. Tom helpt bij het spierverzuring in je gezicht en heeft direct een zichtbaar Thorsten Meininger: elke dinsdag beantwoorden van concrete vragen, kan verbanden zien ‘liftend’ resultaat. Kom tot jezelf en vertrek met een vitale met vorige levens en soms de toekomst en kan mogelijke en fabuleuze look! HANDLEZEN EN NUMEROLOGIE energietekorten of energetische blokkades opheffen. • Zaterdagen 14 en 28 november en 12 en 26 december van Vrijdag van 13 tot 18 uur en op zaterdag om de week geeft • Dinsdagen 10 en 24 november en 8 en 22 december van 13-17 uur. Brigitte Hanemann consulten handlezen en numerologie. 14 tot 18 uur. Een consult duurt ongeveer dertig minuten. Hierbij krijg AURA-READING, HEALING, SPIRITUELE COACHING je een indruk van wie je bent, hoe je jouw krachten en TAROT: EEN GOED GESPREK MET ANNA PHILIPSEN Wil je meer zelfinzicht, antwoord op je vraag, of helderheid talenten kunt ontwikkelen en hoe je levensproces zich Met de kaarten als kompas en een korte reis naar binnen, in een bepaald gebied, situatie of relatie? Kom dan bij ontplooit. Afspraak niet nodig! vindt u eindelijk waarnaar u op zoek bent. Manita Bruinenberg langs voor een aura-reading, healing of • Elke vrijdag van 13 tot 18 uur en 7 en 21 november en 5 • Zaterdagen 14 en 28 november en 12 en 26 december een spirituele coaching. en 19 december (zelfde tijdstippen). van 13-17u of op afspraak: mail annaphilipsen@mac.com • Elke donderdag van 13-16.30 uur. 21.06 FRONTIER     41

Marnixtraat 82 | 1015 VX Amsterdam | tel: 020-330 91 51 | frontierworld.nl | Open: ma t/m za 11.00 - 18.00


Het bedrog van Rome MAURITS PRINS is er in geslaagd een onthullend boek te schrijven over de onwaarheden en malversaties van de Rooms-Katholieke Kerk. Hij laat op een overtuigende manier zien dat de zogenaamde waarheid van de christelijke religie op niets berust. Op een heldere manier legt hij uit hoe het oorspronkelijk is ontstaan vanuit eigenbelang, leugens, fantasie en machtsmisbruik. Hij ontdekte dat de geschriften van het Nieuwe Testament slechts een kleine selectie zijn uit een verzameling van duizenden fragmenten. Deze zorgvuldig geselecteerde teksten werden samengevoegd alsof ze bij elkaar hoorden. Ze werden vervolgens gezuiverd, regelmatig herzien en er werd van alles aan toegevoegd en uit weggelaten. De Bijbelse evangeliën, zoals wij die kennen, zijn vervalst en zitten vol hiaten. Daardoor ontstond er een nieuw soort theologisch christendom, waarbij ze het oorspronkelijke gnosticisme de nek om wilden draaien. Als hoog sensitief kind wist hij al dat er zaken niet klopten, omdat die niet in overeenstemming waren met wat er verkondigd werd en dat maakte hem nieuwsgierig. De inleiding geeft een inkijkje hoe hij dit persoonlijk ervaren heeft. Met dit boek wil hij bereiken dat de spiraal van bedwelming en verlamming doorbroken wordt, zodat ieder mens vanuit zijn innerlijk mag ontwaken. Dit boek is toegankelijk, boeiend en aangrijpend geschreven en voor iedereen leesbaar.

224 pagina’s | paperback | € 17,50 Een uitgave van Frontier Publishing e-mail: info@frontierworld.nl

46

FRONTIER 21.06

www.frontierpublishing.nl


boeken

Verkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151  info@frontierworld.nl  frontierworld.nl  Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Heimwee naar het paradijs

Ken je verleden, creëer je toekomst • Tijn Touber 224 pagina’s | paperback ISBN 9789400506527 | € 21,95 | Code: HNHP Tijn Touber leefde veertien jaar als yogi in hartje Amsterdam en staat erom bekend oude wijsheden te kunnen vertalen naar alledaagse, geleefde verlichting. Na het schrijven van zijn bestseller Spoedcursus Verlichting ging Tijn wederom op reis, naar onder meer Egypte, Amerika en Engeland, vol vragen over wie wij zijn, waar we vandaan komen, waarnaar we op weg zijn en hoe we daar komen. Het resultaat is Heimwee naar het Paradijs, een fascinerende speurtocht naar de oorsprong van het bestaan. Als je het verleden kent, kun je je toekomst creëren. Na de vier stappen die Tijn al eerder beschreef (lichaam, geest, hart en ziel) volgen nu de laatste drie stappen: het genie, de engel en de god-mens.

Vrijheid van meningsuiting voor beginners

Vrijheid voor jezelf, maar ook voor de ander? • Renzo Verwer 96 pagina’s | paperback ISBN 9789065232212 | € 12,50 | Code: VVMB Vrijheid van meningsuiting: we zijn er allemaal tegen. Dat klinkt de Nederlandse burger vast niet prettig in de oren. Maar denk eens aan de volgende veelgehoorde opmerking: ‘Ik ben voor vrijheid van meningsuiting, maar...’ en jawel, daar volgt de beperking, waaruit blijkt dat men niet voor is. De vrijheid van meningsuiting ligt onder vuur - en het is nooit anders geweest. Vrijheid is nu eenmaal eng, voor burger en gezag. Vrijheid van meningsuiting voor beginners wil - op vrije en scherpe wijze - een aantal basisbegrippen uitleggen. Verwer benadrukt dat op het gebied van meningen we allen beginners zijn en laat zien dat we allemaal worstelen op dit gebied.

Anastasia deel 8-1 - Een nieuwe beschaving

Het achtste deel in de reeks De rinkelende dennen van Rusland • Vladimir Megre 215 pagina’s | paperback ISBN 9789077463277 | € 16,90 | Code: ANAS8 ‘Wat de werkelijkheid is, zou slechts door jouw eigen wezen moeten worden vastgesteld.’ (Anastasia) Dat er iets moet veranderen, als we niet verder willen meewerken aan de uitputting van de Aarde en van een groot deel van de mensheid, staat voor steeds meer mensen als een paal boven water. Maar wat moet er dan eigenlijk veranderen en hoe bewerkstellig je dat als individu? Is er een beschaving mogelijk die recht doet aan alle leven en die inherent de mogelijkheid biedt voor een hoge levenskwaliteit, inclusief voedsel, veiligheid, vrijheid en vooruitgang, rijkdom en geluk? Over denkbeelden en beelddenken en een cultuur van het leven.

Germaanse Geneeskunde

Voor patienten en artsen met hart en verstand • Ryke Geerd Hamer 111pagina’s | paperback ISBN: 9788496127500 | € 19,- | Code: GEGH Dr. Hamer heeft vijf natuurwetten ontdekt, die het ontstaan en verloop van alle ziekten, met name van kanker, beschrijven. Men noemt zijn ontdekking en methode: de Germaanse Nieuwe Geneeskunde. Dr. Hamer zet hiermee wel de conventionele geneeskunde op z’n kop, door te stellen dat ziekten geen fouten van de natuur zijn, maar zinvolle biologische noodprogramma’s. Elke ziekte begint volgens Hamer met een syndroom, een schokervaring, waardoor een biologisch conflict ontstaat. Aan kanker gaat ook een zeker conflict vooraf.

Orgon Levensenergie

In de schaduw van elektromagnetische straling en milieuvervuiling • Dr. Paul G.J. Ganzevles 104 pagina’s | paperback ISBN 9789079288038 | € 16,00 | Code: ORGON In dit boek staat het thema levensenergie centraal vanuit de gedachte dat het bij een gezond klimaat niet alleen gaat om schone lucht en biologische voeding. De voornaamste doelstelling van dit boek is enerzijds de lezer vertrouwd te maken met de gedachte dat een belangrijk deel van gezondheidsrisico’s het gevolg is van de vermindering van de kwantiteit en de kwaliteit van onze levensenergie en anderzijds een concrete mogelijkheid te bieden de levensenergie in zijn/haar persoonlijke leefomgeving te optimaliseren.

Chemo?! ‘t was niks ‘t is niks ‘t wordt niks!!!

De absurde realiteit in de wachtkamer van de dood! • Dr. Th. H. L. Michiels 73 pagina’s | Paperback | € 10,- | Code: CHEM Het toppunt van kwakzalverij binnen de reguliere ‘behandeling’ van kanker. Schandalig en misdadig tegelijk. Patiënten met kanker worden vergiftigd. Ze krijgen de dood op recept. Een absurde, maar keiharde realiteit! En, nog erger, niemand doet er iets tegen! Tenminste 50 jaar heeft men deze patiënten in feite beduveld met middelen, chemotherapeutica of cytostatica geheten, die niet of slechts minimaal werkzaam zijn. Professor dr. René Bernards van het Antoni van Leeuwenhoek: ‘Driekwart van alle kankergeneesmiddelen werkt niet...! Drie van de vier patiënten heeft dan ook geen baat bij het medicijn dat hen gegeven wordt.’

Veroudering vertragen

Het Langer Jong-Plan • Kris Verburgh 328 pagina’s | paperback ISBN 9789035143982 | € 19,95 | Code: VERO Waarom zijn we sterfelijk? Waarom worden we ouder? En wat kunnen we hieraan doen? Wat is het verband tussen seks en veroudering, tussen kanker en onsterfelijkheid? Naast antwoord op dergelijke vragen, schetst Verburgh in Veroudering vertragen toekomstige doorbraken die veroudering kunnen afremmen, zodat we zo lang mogelijk gezond kunnen blijven. Volgens vooraanstaande wetenschappers kan veroudering binnenkort zelfs omgekeerd worden. Kortom, mensen weer jonger maken. Tevens kaart Verburgh de vele misverstanden over veroudering aan, zoals dat we ouder worden omdat we verslijten of dat antioxidanten veroudering vertragen. Verburgh bespreekt daarnaast de rol van voeding in het versnellen of vertragen van veroudering.

Maan Agenda 2016

• Marjanne Hess-van Klaveren 160 pagina’s | spiraal gebonden ISBN 9789077677896 | € 12,50 | Code: M2016 In deze Maanagenda staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven. Deze populair astrologische Maanagenda is handig om bij je te hebben en is goed te gebruiken door mensen die niet zoveel van astrologie afweten. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks af te lezen. De Maanagenda geeft aan welke dagen het beste zijn voor relaties, tuinieren en het gebruik van bepaalde voeding en verder op welke dagen persoonlijke huidverzorging het beste effect heeft. Wat het beste tijdstip is om te solliciteren, uitstapjes te maken, gras te maaien, en zelfs de huishoudelijke karweitjes soepeler te laten verlopen. Veel voorkomende activiteiten worden met een symbool aangegeven.

21.06 FRONTIER     47


U zoekt een spreker…? Overzicht van een aantal auteurs en sprekers van boeken en artikelen van Frontier Magazine en Publishing. Voor meer informatie, en de organisatie van lezingen, workshops, seminars, bijeenkomsten of trainingen m.m.v. onderstaande auteurs kunt u contact opnemen met Frontier World. Bel ons gerust, mocht u op zoek zijn naar een auteur/spreker die niet in deze lijst opgenomen is. Voor iedere gelegenheid kunnen wij met ons netwerk voor u cq. uw bijeenkomst iedere gewenste spreker leveren op het gebied van de grensverleggende onderwerpen. Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151 info@frontierworld.nl, frontierworld.nl

13

11

12

8 10

1

7

9

6

3

2

4

5

SPREKER

ONDERWERP

AUTEUR VAN

WEBSITE EN EMAIL

1. Benjamin Adamah

Lezing: Terugdringen elektrohypersensitiviteit met bioniet, Workshop: Magie, Workshop: PEZ

Vamachara, VAMzzz Magazine

adamah.nl dooozz.nl

2. Riet Okken

Jezus, Spark of Light Work, Lichtpuntwerk, Astrologie, Ayahuasca

Jezus Ontsluierd

rietokken.eu & rietokken@wanadoo.fr

3. Robert J. Boerman

Graancirkels, vrije energie, Waterklankbeelden

Graancirkels, Goden en hun Geheimen, Waterklankbeelden

waterklankbeelden.nl dcca.nl

4. John Consemulder

Bewustzijn, gezondheid, healing, nieuwe wetenschap, parapsychologie en spiritualiteit en esoterie

Blauwdruk, De Zoete Wraak

healingsoundmovement.com info@healingsoundmovement.com

5. André Douzet

(Franstalig, ook beschikbaar voor rondleidingen in Zuid Frankrijk), Rennes-le-Château, Perillos, Katharen

Saunière’s model and the Secret of Rennes-le-Château, The Secret Vault, The Wanderings of the Grail

perillos.com societe-perillos.com

6. Hermen Grondijs

Verzamelpunt therapie, Dielectrische Edelsteenlamp therapie, Bodywork, Radionica, Levendbloedanalyse, Bioresonantie

7. Reinout Guépin

Schauberger

8. Richard Hoofs

Acupunctuur, Medische begeleiding Zelfgenezing op doktersrecept, Een en meditatie nieuwe wereld binnen je bereik, Cirkel van Leven, Nieuwe Geneeskunde

9. Bert Janssen

Graancirkels, Heilige Geometrie

58     FRONTIER 21.06

healthybalance.nl verzamelpunt.nl

Eenoog in het land van de blinden

implosie.nl medischepraktijkmondesir.nl medischepraktijkmondesir@live.nl

o.a. The Hypnotic Power of Crop Circles, bertjanssen.nl Sophia’s ei


SPREKER

ONDERWERP

AUTEUR VAN

WEBSITE EN EMAIL

10. Christine Kaspers

Handlijnkunde, Westerse en Vedische astrologie

Handboek Handlijnkunde

christinekaspers.nl

11. Ton van der Kroon

Mannenworkshops, Spirituele reizen, o.a. De Terugkeer van de Koning, Maria Magdalena, Catharen De Zevende Poort, Boek der Liefde

tonvanderkroon.nl

12. Jeroen Kumeling

No Nonsense bewustzijn, radiopresentator, dagvoorzitter

connectitradio.com

13. Yuri Romashev

Kalenders, Aantrekkingskracht tussen getallen

De WonderCode, De Symmetrische bevruchting

14. Lucas Slager

De Maya Kalender, Persoonlijke begeleiding, Tijd, Economie van het genoeg, vrede

De twintig gezichten van de schepping, centrelothlorien.com Voorbij de Tijd, In de Ban van het Leven, de Maya Scheurkalender

15. Olof Smit

Afrikaanse Spirituele & Medicinale Kennis, Spirituele blokkades

Vader Aarde en de aardse taal

earthfather.eu olofsmit0@gmail.com

16. Peter Toonen

Maya kalenders, 2012, bewustzijnsverruiming

Wat wisten de Maya’s, De Natuurlijke Tijd, Ik zie het, De thuiskomende Aarde

natuurlijketijd.nl mayatijd.nl

17. Jan Willem Verkerk en Annemieke Loots

Mystieke Plekken in Nederland, België, Duitsland en Engeland inclusief graancirkels

Mystieke Plekken en Mystieke plekken in Zuid West Engeland

mystiekmoment.nl

18. Willem Witteveen

Grote Piramide van Gizeh en daarmee samenhangende Oud-Egyptische connecties

De Grote Pyramide van Gizeh als monument van de schepping

willemwitteveen.blogspot.nl

19. Nicole E. Zonderhuis

Maya Kalender, sjamanistische workshops, smudgekruiden, krachtplekken, vrouw & spiritualiteit, kunst

13 Manen Werkboek van de Natuurlijke mayatzolkin.com Tijd, 2-in-1 Maya Verjaardagskalender, mooncraft.nl 13-Moon Diary of Natural Time webcraft.nl

20. Herbert van Erkelens

Kwantumfysica, alchemie, Maria Magdalena

o.a. ‘De dertien tonen van de schepping’, ‘Modern Alchemy’ en ‘Maria Magdalena, Profetes van het Levende Verbond’

herbert.vanerkelens.nl

21. Jaap van Etten

metafysische ecologie, menselijke energieën, Aarde energieën, energieën van stenen, kristallen en kristallen schedels

Geschenken van Moeder Aarde & Het Fenomeen Kristallen Schedels

jaapvanetten@earthlink.net lemuratlantis.com

22. Hans Plomp

Glimpen van Gene Zijde, Provo & de culturele doorbraak van de jaren 60, De terugkeer van de Godin: Androgyne evolutie, Een Schizofreen is nooit alleen, De godin Kali, De Psychedelische Revolutie, Ruigoord

Auteur van o.a. Jaya en het Orakel elplompo@gmail.com

23. Maurits Prins

Paragnost Jungiaans Psycholoog en psychosociaal therapeut

mauritsprins@hotmail.com

Bedrog van Rome - De Rooms-katholieke Kerk, een uitgedacht instituut gebaseerd op leugens, intriges en malversaties

18

14 17

19

16

15

21 20

22

23

21.06 FRONTIER     59


Frontier boeken DE SOEVEREINE

Verkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151 info@frontierworld.nl frontierworld.nl Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

NIEUW

NIEUW

NIEUW

MENS Hoe een BurgerServiceNummer levend wordt en iedere Staatsburger een Vrij Mens kan zijn...

robert; boerman luca; van dinter

De Soevereine Mens

Hoe een BurgerServiceNummer levend wordt en ieder Staatsburger Vrij Mens kan zijn... • robert; boerman en luca; van dinter 224 pagina’s | Paperback ISBN 9789078070788 | € 19.90 | Code: DSM We schrijven 30 juni 2010, bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, waar co-auteur luca; van dinter onrechtmatig gearresteerd wordt na het indienen van de strafaangifte tegen de Staat der Nederlanden voor haar betrokkenheid bij chemtrails. De opsluiting als bevlogen idealist in een politiecel is het beginpunt van een juridische speurtocht naar de weerbaarheid van een burger tegen een soms meedogenloze Staat. Bij het ontwarren van de puzzel wordt duidelijk dat al na de vernietiging van de Bataafsche Republiek met haar Grondwet voor het Vrije Nederlandse Volk (1798) door achtereenvolgens Napoleon en na diens nederlaag bij Waterloo door het Verdrag van Parijs (1815), de mens gegijzeld wordt binnen het Nederlandse wetssysteem.

Het bedrog van Rome

De Rooms-katholieke Kerk, een uitgedacht instituut gebaseerd op leugens, intriges en malversaties • Maurits Prins 224 pagina’s | Paperback | € 17,50 | Code: BERO Maurits Prins is er in geslaagd een onthullend boek te schrijven over de onwaarheden en malversaties van de Rooms-Katholieke Kerk. Hij laat op een overtuigende manier zien dat de zogenaamde waarheid van de christelijke religie op niets berust. Op een heldere manier legt hij uit hoe het oorspronkelijk is ontstaan vanuit eigenbelang, leugens, fantasie en machtsmisbruik. Hij ontdekte dat de geschriften van het Nieuwe Testament slechts een kleine selectie zijn uit een verzameling van duizenden fragmenten. Deze zorgvuldig geselecteerde teksten werden samengevoegd alsof ze bij elkaar hoorden. Ze werden vervolgens gezuiverd, regelmatig herzien en er werd van alles aan toegevoegd en uit weggelaten.

Het Urantia Boek

2100 pagina’s | Hardcover ISBN 9789090111513 | € 29,95 | Code: URBO Het Urantia Boek is opgesteld door hemelse persoonlijkheden als een speciale openbaring aan onze planeet, Urantia. De boodschap van het Boek is dat alle mensen één familie zijn, zonen en dochters van één God, de Universele Vader. Het Boek geeft inzicht in het ontstaan, de geschiedenis en de bestemming van de mensheid en in onze relatie met God. Het geeft eveneens een uniek en fascinerend verslag van het leven en de leringen van Jezus, waarbij nieuwe inzichten in tijd en eeuwigheid worden geboden, en nieuwe concepten worden onthuld van het eeuwige opklimmings-avontuur waarbij de mens de Universele Vader vindt in ons vriendelijke en zorgvuldig bestuurde universum.

Toen er nog geen Maan was

Over de ware menselijke geschiedenis • Johan Oldenkamp 104 pagina’s | Paperback ISBN 9789078070801 | € 11, | Code: TGMW In dit onthullende boek neemt de auteur Johan Oldenkamp ons mee naar de tijd waarin er nog geen maan rondging om onze planeet. Deze maan, genaamd Luna, was voorheen namelijk een maan van Tiamat, waarvan tegenwoordig alleen nog de asteroïdengordel over is. In de ware menselijke geschiedenis neemt de vernietiging van Tiamat een centrale plaats in. Voorzien van vele illustraties wordt in ‘Toen er nog geen maan was’ uit de doeken gedaan hoe deze geschiedenis zich in hoofdlijnen heeft voltrokken. Wij mensen hebben er toch recht op om de waarheid over onze geschiedenis te mogen weten? ‘Toen er nog geen maan was’ is het 33-ste boek geschreven door allround onderzoeker Dr. Johan Oldenkamp.

NIEUW Johan Oldenkamp

Wakkere

Weten schap De illusie van materie voorbij

Handboek Zekerheden

• Lucas Slager 300 pagina’s | Hardcover ISBN 9789078070580 | € 22,- | Code: HAZE Dit handboek zal je misschien laten schrikken, maar ook inzicht geven in je eigen mogelijkheden om je eigen waarheid en zekerheid te vinden en met vertrouwen de nieuwe wereld te kunnen omarmen. Want jij, ja jij, hebt een rol te vervullen in dit leven en dat mag en kan je doen door jezelf te ontdekken, wat vast zit los te laten, en je eigen oneindige mogelijkheden te ontdekken en te gebruiken. Door je oude zekerheden, overtuigingen en patronen los te durven laten is de kans dat je er beter en sterker van wordt honderd procent. Dat is in elk geval een zekerheid waar je mee vooruit kunt in het leven. De wereld wacht op jou!

70

FRONTIER 21.06

Jezus Ontsluierd

De Schandpaal

In dit boek onderzoekt Riet Okken de oorsprong van het Christendom en ontsluiert zij op overtuigende wijze de persoon van Jezus. Wie was Jezus? En hoe komt het dat er in de eerste 150 jaar na zijn leven en dood alleen over hem geschreven werd in bijbelteksten, maar nergens anders? Hoe komt het dat van het begin af aan getwijfeld werd aan zijn bestaan? Op welke manier speelden politiek en de oorlogen uit die tijd een rol? Wat was de relatie met astronomie en astrologie en de bestaande mythologieën? En met de Dode Zeerollen en de gnostische Nag Hammaditeksten? In dit spannende onderzoek blijkt veel niet overeen te komen met wat ons traditioneel is overgeleverd.

Een dun boekje, meer een soort verhandeling in een reeks korte verhandelingen van de auteur specifiek gericht, dit maal, aan bestuur en leden van de Vereniging tegen de Kwakzalverij, als algemene aanklacht tegen allerlei reguliere vormen van kwakzalverij, daarbij met name genoemd, de maffiapraktijken in de oncologie, de dodelijke bloedverdunners toegestaan door de minister van VWS en de levensgevaarlijke reguliere cholesterol-medicijnen, met als afsluiting een ‘in memoriam’ voor Prof. Dr. Bob Smalhout die wordt aangehaald als voorbeeld van een door de Vereniging der Kwakzalverij niet in goede aarde gevallen ‘out of the box’-denken, waarin de vele dogma’s die liggen aan de basis van de heksenjacht dezer Vereniging jegens alles wat ‘alternatief’ is, worden ontkracht.

Terug naar de essentie • Riet Okken 400 Pagina’s | Paperback | ISBN 9789078070573 | € 25,- | Code: JEZO

• Dr. Th. Michiels 24 pagina’s | Paperback | € 2,00 | Code: SCHP

Wakkere Wetenschap

De illusie van materie voorbij • Johan Oldenkamp 280 Pagina’s | Paperback ISBN 9789490765095 | € 16,- | Code: WAWET De Grote Piramide van Gizeh is de enige van de zeven oude wereldwonderen die de tand des tijds heeft doorstaan. Samen met de andere piramides en de Sfinx spreekt dit tot ieders verbeelding. Dit boek onthult een geheel nieuwe zienswijze op de reden waarom deze piramides zijn gebouwd, en ook wanneer dat is gebeurd. De bewijzen waarop deze zienswijze is gebaseerd dwingen ons de oude geschiedschrijving te herzien. De Gizeh-onthulling is ontstaan vanuit een ruimer wetenschappelijk paradigma. In dat nieuwe paradigma nemen oeroude inzichten uit de klassieke geschriften een centrale plaats in. Wakkere Wetenschap neemt u mee op reis vanuit dat nieuwe paradigma.


There is no WiFi IN THE FOREST

but I promise you will FIND A BETTER

connection

DOOOZZ LIVE NATURAL BIONITE 速

Voor meer informatie en een productoverzicht: www.dooozz.nl Ook verkrijgbaar bij Frontier World, Marnixstraat 82, Amsterdam

21.06 FRONTIER

71


gezonde producten CACTUSVIJG SERUM KOUDGEPERSTE OLIE VAN CACTUSVIJG (Cosmetica)

Cactusvijg serum is waarschijnlijk het beste schoonheidsproduct van Moeder Natuur: het is absolute wonderolie met een overvloed aan gunstige eigenschappen voor huid, haar en nagels. Het wordt geperst uit de zaden van cactusvijgen, de ovale vruchten van de cactusplant die onder meer groeit in de droge gebieden van Marokko. Deze vijgen worden gewaardeerd om hun smaak en de vele geneeskrachtige eigenschappen. Ze zitten boordevol calcium, ijzer, magnesium, niacine, fosfor, kalium en vitamines. Uit de zaden van de vijg wordt cactusvijg serum geperst. Dit is een enorm intensief bewerkingsproces, omdat voor één liter cactusvijg serum maar liefst duizend kilo cactusvijgen nodig zijn. De vijgen worden met de hand geplukt. Cactusvijg serum is niet alleen één van de duurste oliën ter wereld, maar tegelijkertijd een van de meest begeerde cosmetische producten. De rijke, voedende samenstelling van cactusvijg serum vermindert rimpels, verzacht de huid en maakt het haar, nagels en nagelriemen weer gezond en sterk. In de praktijk zijn slechts een paar druppeltjes al voldoende voor een goed resultaat.

HENNEP PROTEINE

Hennep is één van de oudst bekende geneeskrachtige planten ter wereld. De plant is afkomstig uit Centraal-Azië, waar hij al in de steentijd werd gekweekt. Hennep werd in de loop der eeuwen dan ook in vele culturen gebruikt om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Hennep is glutenvrij en heeft van alle zaden die we kennen het hoogste gehalte aan essentiële vetzuren. En nog belangrijker, in de juiste verhouding, waardoor het makkelijk door het lichaam kan worden opgenomen. Het bevat een grote hoeveelheid antioxidanten en 8 essentiële aminozuren die ons lichaam zelf niet kan maken. Daarnaast bevat hennep proteïnepoeder meer dan 20 soorten mineralen, waaronder magnesium, kalium, calcium, ijzer, zink, en koper, evenals de vitaminen E, C, B1, B2, B3 en B6. Het is één van de rijkste bronnen van plantaardige eiwitten en daarom ook een zeer goede vervanger van andere (dierlijke) eiwitbronnen. Doe een eetlepel door je smoothie, toetje of sap, of sprenkel het over een salade of soep. Het geeft een heerlijk romig notenaroma aan je gerecht. € 19,50 voor 400 gram Code: HEMPP

€ 49,95 voor 30 ml Code: CASE

OLIGOPLANT URTICA DIOICA BRANDNETEL

HOOGGEDOSEERDE VITAMINE B12-ZUIGTABLETTEN

SanaCore Methyl 5000 bevat 60 zuigtabletten met een hoge waarde van 5000 mcg Methylcobalamine (actieve Vitamine B12). Tabletten in de mond laten smelten (onder de tong). Methylcobalamine is een biologisch actieve vorm van B12. Het hoeft niet omgezet te worden door het lichaam – zoals gebruikelijk is bij bijvoorbeeld cyanocobalamine B12 en hydroxocobalamine B12. Het kan direct opgenomen worden door het lichaam en hoeft niet het gehele complexe vitamine B12omzettingstraject te volgen – waarbij veel fout kan gaan. Bevat geen gist, suiker, gluten, lactose, soja, conserveermiddelen of kunstmatige geur-, kleur- en zoetstoffen. € 15,99 voor 60 zuigtabletten (5000 mcg Methylcobalamine) Code: M5000 € 29,99 voor 60 zuigtabletten (10000 mcg Methylcobalamine) Code: M10000

78

FRONTIER 21.06

Plantaardig voedingssupplement met sporenelementen uit brandnetel-extract. Samenstelling per 1 ml: Kalium: 0,18 mg Magnesium: 0,15 mg Ingredienten: Gedemineraliseerd water, brandnetel extract, stabilisator: glycerol, alcohol +/- 6,6% vol. Gebruiksaanwijzing en dosering: Dagelijks 1-5 ml ca. 30 seconden onder de tong houden en daarna doorslikken. Innemen voor de maaltijd. € 24,95 voor 120 ml Code: URTI


events Marnixstraat 82 1015 VX Amsterdam 020-3309151 frontierworld.nl info@frontierworld.nl

• Workshops door Vloekendokter OLOF SMIT, auteur van ‘Vader Aarde’. > 1 november 2015 > 3 april 2016 > 1 mei 2016 • Boekpresentatie RICHARD HOOFS - ‘Café Noir’. Lezing/workshop rondom roman Café Noir en boek signering: Het is niet erg als je uit balans raakt, als je de weg terug maar weet te vinden. > 8 november 2015 • Workshop “Symmetrische partner volgens de natuurwetten” met YURI ROMASHEV. > 15 november 2015 • Mini Gezondheidsdag op > zondag 8 november 2015 > zondag 13 december 2015 Voor dit doel zullen op deze dagen álle ruimten van het pand gebruikt gaan worden: winkel, magazijn, binnentuin, kantoor en het trottoir, uiteraard als de weersomstandigheden het toelaten. Bezoekers hebben op deze dagen, zoals op alle dagen, GRATIS toegang. Wel zullen de aanwezige organisaties, healers en aanbieders hun eigen prijzen berekenen voor hun diensten en producten.

TESLA NIKOLA

160 pagina's | Full colour | Hardcover | € 22,e-book voor iPad: € 7,99 (via BrunaTablisto app)

Tesla (1856 – 1943) is overduidelijk de grootste uitvinder van de moderne tijd. De maatschappij kon in een snel tempo naar een nieuw tijdperk gaan, alleen maar dankzij de uitvindingen van deze van oorsprong Kroatisch-Servische flamboyante uitvinder. Een totaal van 700 patenten hebben we allemaal aan deze ene man te danken, waardoor we onder andere wisselstroom, radio, de tl-buis, draadloze besturingen en robotica kunnen gebruiken. Verder staat hij aan de basis van vele uitvindingen. Aan het begin van de 20e eeuw legde Tesla de basis voor het onbeperkt af kunnen tappen van energie uit de aether en was hij begonnen met draadloze energie voorziening. De politiek nikola en de multinationals zagen daar geen brood in, en werkten Tesla op alle fronten tegen. Aan het begin van de 21ste eeuw begint het gedachtegoed van Tesla weer tot leven te komen, alleen is het werk van Tesla door weinigen te begrijpen, laat staan opnieuw uit te voeren. Tesla De toekomst is van mij voert in dit boek grotendeels zelf het woord.

tesla Autobiografie

De toekomst is van mij

‘MAGICIAN RAMANA’ Winnaar eerste Uri Geller show

GEDACHTEN LEZEN, PSYCHOKINESE, LEVITATIE, VOORSPELLEN, INDIAN MAGIC, MENTALISME Tijdelijk € 275.- voor 5 privé lessen van 45 min. (incl. lesmateriaal, diploma en ca. 15 geheime effecten)

Komt u met 2 personen: € 50 korting totaal. Inschrijven per e-mail: info@ramana.nl of bel +31624751574 Meer info www.ramana.nl

Een uitgave van Frontier Publishing. Verkrijgbaar in de reguliere boekhandel of bij Frontier World, Marnixstraat 82, 1015 VX Amsterdam, tel: 020-3309151 info@frontierworld.nl frontierpublishing.nl

21.06 FRONTIER     79


BP

Zondag 22 november 2015 Symposium “5 jaar Sky High Creations” Het Turfschip te Etten-Leur

dr. Gert Schuitemaker: “Eerst voeding, dan medicijnen” ir. Klaas van Egmond: “Een vorm van beschaving” mr. Nancy Polet: “Synchronicities happen!” Riet Okken: “Jezus ontsluierd” dr. ir. Coen Vermeeren: “9/11” Willem Witteveen: “Sakkara, laboratorium van de goden” www.skyhighcreations.nl Het symposium “5 jaar Sky High Creations” wordt mede mogelijk gemaakt door:

Profile for Frontier World

Frontier Magazine 21.06 november - december 2015  

In dit nummer: • CANNABIS RUDERALIS, de sjamanenplant uit Shambhala • DOOOZz-ontwikkelingen naast een snel tikkende Wi-Fi-tijdbom • Geen wap...

Frontier Magazine 21.06 november - december 2015  

In dit nummer: • CANNABIS RUDERALIS, de sjamanenplant uit Shambhala • DOOOZz-ontwikkelingen naast een snel tikkende Wi-Fi-tijdbom • Geen wap...

Advertisement