Skogn folkehøgskole katalog 2022-2023

Page 1

2022 | 2023 SKOGN Folkehøgskole Magiske opplevelser Venner for livet

Bue - jakt og fiske Fiske og friluftsliv Foto din stil Håndball Kickboxing og fitness Levende produksjon - musikal Livslinja - kreativitet, helse, livsstil USA film og friluftsliv


2022-2023

Velkommen til Skogn folkehøgskole! Vi på Skogn folkehøgskole ønsker sammen med deg å skape magiske øyeblikk, minner og stunder.

Hos oss finner du også «verdens største tv-sofa», auditorium, bordtennis, dart, airhockey, biljardrom og spillrom. Vi har utendørs og innendørs skytebane for luftgevær og bue. Fotostudio, mørkerom og yogasal. Egne busser, turløyper, kanoer, kajakker, bruksbåter og helt sikkert flere ting som vi har glemt å nevne. Det er fiberbasert WiFi på hele skolen.

Vårt fremste mål er at du som enkeltmenneske utvikler deg i samspill med skole og medelever. Vi ønsker at du skal utvikle deg i en tolerant retning, at du skal se at du egentlig er en verdensborger – og at mennesker er mennesker selv om kulturene er forskjellige.

En folkehøgskole er ikke et reiseselskap, eller en plass hvor man bare chiller. Det er en plass hvor det er lov til å være seg selv, hvor man tenker seg om, sorterer ting og lar nye ideer ta boplass i hodet, jager ut noen gamle ideer – og på den måten utvikler seg både i fag og som menneske, medmenneske og verdensborger.

Vi vil i løpet av året sammen komme inn på mer universelle spørsmål, som betyr noe for alle mennesker – uansett kultur. Denne kombinasjonen av det sosiale sammen med opplevelser som utfordrer deg som individ, er det vi hos oss kaller magiske opplevelser.

Vi er empatiske, vi hører på deg og vi tror på deg – men vi er også i stand til å gi deg et rævspark hvis du trenger det. Vi kaller det EMR – Empati Med Rævspark. Du må gjerne gi oss EMR også, ved behov!

På Skogn FHS har vi ett nytt internatbygg, og vi har nettopp pusset opp de andre. Skolen har badstue, gymsal, treningsrom, spinningsal og idrettshall 100 meter fra skolen. Trondheimsfjorden med badestrand, naust og båter ligger et par kilometer fra skolen.

Velkommen til oss, midt i Trønderriket. Lars Waade, rektor

1


2022-2023

Innhold Innledning Bue - jakt og fiske Livslinja - kreativitet, helse, livsstil USA film og friluftsliv Kickboxing og fitness Levende produksjon - musikal Fiske og friluftsliv Håndball Foto din stil

Praktisk info 1 3 5 7 9 11 13 15 17

Skolen ligger: • • • •

30 minutter fra Værnes lufthavn 50 minutter fra Trondheim 8 km fra Levanger 700 m fra Skogn togstasjon

Finnes i gangavstand: • • • • • •

Idrettshall Kunstgressbane Sentrum med butikker/post Togstasjon Pizzarestaurant Trondheimsfjorden

Opptak: Opptaket starter 1. februar og du kan søke allerede nå. Et godkjent år på folkehøgskole gir 2 tilleggspoeng ved opptak til høyere utdanning. Skogn folkehøgskole er pensum- og eksamensfri. For å få godkjent vitnemål må du ha oppmøte på over 90% med mindre det foreligger medisinsk bekreftelse på fravær. Skolen har faste priser som dekker alle utgifter og inkluderer studieturene. Prisene for neste skoleår blir fastsatt før jul og legges ut på nettsidene våre. Du søker lån og stipend fra Lånekassen. Ønsker du å slutte før du er ferdig med skoleåret, betaler du for 6 uker etter avbrudd.

Søk her: www.folkehogskole.no/skogn Send e-post: kontor@skognfhs.no Ring oss: 74 08 57 20

Søk her:

Besøk nettsidene våre: www.skognfhs.no Besøk oss på skolen: Lysaker 15, 7620 Skogn Sosiale medier: Facebook: Skogn folkehøgskole Youtube: Skogn folkehøgskole Instagram: #skognfhs 2

Mer info:


2022-2023

BUE

JAKT OG FISKE Dette er linja for deg som vil tilbringe mye tid utendørs. Vi konsentrerer oss om den gode jakta, etisk jaktutøvelse, våpensikkerhet og godt kameratskap.

I USA vil vi drive jakt med bue, hovedsaklig på hjort, men også på andre dyr. Etter studieturen er det mulighet for rådyr-, skogsfuglog harejakt.

Vi er omgitt av et eldorado når det gjelder gåsejakt om høsten. Over skoletaket passerer det årlig opptil 80 000 gjess. Det er svært gode fiskemuligheter få kilometer fra skolen, både for ferskvannsfisk og sjøfisk.

Den som vil, kan ta noen turer på fjorden og forsyne skolen med fersk sjøfisk. Etter jul kan vi gjøre rekordforsøk på Håkjerring (ishai). Den gamle rekorden fra 2013 er på 1099 kg. Det blir mulighet for revejakt med bås og fra glugge, isfiske, rypejakt og seljakt.

Trondheimsfjorden er en av verdens mest artsrike fjorder, og ørretvannene ligger som perler på en snor fra Skogn til svenskegrensa.

Det du vil lære hos oss er buejakt på storvilt, jakt/fangst av rådyr, fugl, mink, mår, hare og sel. 3

Du lærer å bruke kano, kajakk og båt. Vi skal drive dypvannsfiske i Trondheimsfjorden. Vi har bueskytebane både inne og ute, miniatyrbane, utendørs 3D-løype og flere skyteanlegg. Vi har mye fokus på å lage mat av viltet vi skyter, har eget varm- og kaldrøykeri. Hvis du er heldig og skyter en rådyrbukk har vi en dag med gevirbedømmelse. I skolepengene er det inkludert blant annet Goretexjakke og oppsatt jaktbue.


2022-2023

Studieturer Studieturen for Bue - jakt og fiske går til en liten by i delstaten Minnesota i USA. Der samarbeider vi med en meget kjent bueskytter. • • • • • • •

Jakt med bue, hovedsaklig på hjort, men også på andre dyr Vi jakter i noen av USAs tetteste bestander av hvithalehjort Vi besøker USAs største militærbase Camp Ripley Vi lager mat av all hjorten vi skyter Skytedag med revolver, pistoler og rifler i tyngre kaliber Vi drar innom Cabelas og Mall of America Varighet ca 2-3 uker

Linjelærer Åge Morten Veimo Epost: jaktogfiske@skognfhs.no Instagram: @Skognfhsjaktogfiske Facebook: Skogn FHS Jakt og fiske Norge og USA

4


2022-2023

LIVSLINJA

KREATIVITET, HELSE, LIVSSTIL Bli med på et aktivt skoleår med yoga, trening og friluftsliv. Krydre dagen med maling, redesign og tekstildesign. Lær, lag og nyt mat som er godt for kroppen. Fokuset er på din helse og ditt velvære og hva du selv tar med deg inn i dagen din for å bli en livsnyter. Lær grunnleggende yoga som du kan ta inn som en naturlig del av hverdagen din. Fokus på pust, konsentrasjon, balanse, økt bevegelighet, styrke og velvære. Finn motivasjon til å legge inn din trening som en naturlig del av dagen din. Variasjon i treningsopplegg og aktivitet der din trening kan bli gladtrening.

Få god kunnskap i anatomi og fysiologi for å bli en god massør. Få opplæring i flere typer massasje. Bli kjent med alle de gode fordelene massasje har på kroppen, for velvære og som friskvern. Lær, lag og nyt mat som er god for kroppen. Lag god, variert og næringsrik mat fra bunnen av med rene råvarer, spennende krydder og urter som kroppen din trenger. Nye matretter, tradisjonskost og internasjonal mat står på menyen. Produser egne naturprodukter av baseoljer og rene råvarer uten skadelige tilsetningsstoffer. Lag dine egne hud - og hårprodukter som du til daglig bruker. Produser din egen sminke, såper og velværeprodukter. 5

Kos deg med kreative uttrykk innen maling, redesign og tekstildesign. Eksperimenter med ulike teknikker, materialer og farger. Bli inspirert og lag spennende produkter og klær i redesign. Lær deg å sy klær ut fra egne ideer og ønsker. Stort fokus på kreativitet og gleden med å lære et håndverk og skape noe selv. Bli med på mange fine turer ut i trøndersk natur. Vi har kort avstand til fjell, skog og sjø med mange fine turmuligheter. Ingen krevende turer, men turer ut i naturen der fokus er å få en positiv opplevelse av det å være ute. Prøv også kajakkpadling, rapellering i fjell, spennende grottevandring og klatring ute og i klatrevegg inne der du får testet dine grenser og får allsidige opplevelser.


2022-2023

Studieturer Du får oppleve kultur, historie, tradisjonell mat, religion, levemåte og et møte med mennesker i en helt annen kultur. I Thailand har vi base nær verdens største fitnesscamp Tiger Muay Thai camp. Her får du prøve ut yoga med thailandske instruktører og teste ut varierte treningsopplegg. Det blir også matkurs i Thaimat, sertifisering i egenvalgt massasjetype ved Traditional Massage School, malekurs og introduksjon i tradisjonelle håndverk. Vi drar også på mange fine utflukter for å oppleve en del av alt det flotte Thailand har av severdigheter og naturperler.

Linjelærer Marit Nordholmen Epost: livslinja@skognfhs.no Instagram: @skognfhslivslinja Facebook: Skogn FHS Livslinja Thailand

6


2022-2023

USA

FILM OG FRILUFTSLIV USA har utrolig stor innvirkning på alt som skjer i resten av verden, på godt og vondt. Derfor er det både interessant og viktig å forstå mer om dette mangfoldige og fascinerende landet. Det får du mulighet til på USA-linja. Du vil få sjansen til å fordype deg i flere ulike sider av dette spennende landet; den amerikanske mentaliteten, kontrasten mellom fattige og rike, geografi, historie, shopping, film, bil, mat og mye annet.

Vi tar for oss ulike sider av det amerikanske samfunnet, som politikk, historie, religion, skole og helse, for å nevne noe. Det legges opp til interessante, morsomme og varierte linjetimer med både praktisk og teoretisk tilnærming. Her skal den enkelte kunne øke sitt kunnskapsnivå om USA og verdenskultur ellers. Vi benytter blant annet film som læringsmetode. Vi kan diskutere forskjeller og likheter mellom norsk og amerikansk kultur og vi ser samtidig på andre innflytelsesrike kulturer rundt om i verden. 7

Vi legger også opp til at du skal få økt kompetanse for å kunne bedrive enkelt friluftsliv sommer som vinter. Vi gjennomgår temaer som pakking av sekk, bekledning, bruk av kajakk og kano, ski, klatring, matlaging, toppturer og andre turer med overnatting. Mye av det vi opplever skal vi også filme. Skolen er utstyrt med videokameraer og redigeringsutstyr, slik at vi kan redigere og legge til lyd. På denne måten vil minnene og opplevelsene følge deg i mange år fremover.


2022-2023

Studieturer På våren får du bli med på en opplevelsesrik og variert roadtrip med vestkysten av USA som utgangspunkt. Her får du blant annet se og oppleve storbyer som San Francisco, Los Angeles, Las Vegas og deler av Route 66. Du får oppleve den mangfoldige naturen, fra strandlivet på vestkysten til frodig skog med 100 meter høye trær, og kjenne ørkenvarmen i Grand Canyon tett på kroppen. Dette er bare litt av det du kan oppleve mens vi er på tur. I tillegg får du nok fritid til å utforske på egen hånd. Linjelærere Gene Edgerton og Jørgen Botero Mardal Epost: usa@skognfhs.no Instagram: @Skognfhsusa Facebook: Skogn FHS USA film og friluftsliv

8


2022-2023

KICKBOXING OG FITNESS

På denne linja vil kickboxing stå i fokus, men treningen vil være både fleksibel og variert med en rekke ulike og spennende treningsformer. Kickboxing er en allsidig treningsform hvor du får trent både styrke, utholdenhet, koordinasjon, kroppsbeherskelse, bevegelighet og ikke minst mental trening.

Linja passer både for de med kampsportbakgrunn og de som ønsker å lære seg kickboxing og komme i god fysisk form. Det er mest vekt på fysisk trening, men også teori slik at du lærer deg å planlegge, gjennomføre og ikke minst forstå din egen treningshverdag. Du vil få individuell oppfølging gjennom skoleåret, slik at du kan utvikle deg til en dyktig kampsportutøver.

Denne type trening kombinert med de andre treningsformene vi tilbyr, vil gjøre at du har mulighet til å komme i din livs form i løpet av skoleåret.

Vi tilbyr også beltegradering i kickboxing i løpet av skoleåret for de som vil. Du vil også få muligheten til å prøve andre kampsporter i løpet av skoleåret, blant annet 9

mma, krav maga, selvforsvar mot kniv, brazilian jiu jitsu og muay thai.Det blir innslag av mange varierte treningsformer av både crossfit, body fit, kettle bells, trening med dekk, bakkeløp, trappeløp, kickboxingtrening i basseng, core trening og mye mer. Denne linja har også en spesialavtale med treningssenteret Care. Det kan også bli besøk av store navn som for eksempel Thea Næss og Coach Whilloch. Hvis du søker etter et spennende skoleår med trening og kampsport er denne linja din beste mulighet for å oppnå drømmen!


2022-2023

Studieturer Studieturen vår går til Phuket i Thailand, et land med spennende kultur, historie og kampsporttradisjoner. Du får trene i verdenskjente Tiger Muay Thai and MMA camp. Her får du spesialtilpasset treningsprogram hvor du kan trene ulike kampsporter eller fitnesstreninger. Tiger Muay Thai er kjent for sine profesjonelle instruktører som er alt fra UFCstjerner til kjendiser innen fitness. Hvert år er det en rekke kjente UFC fightere som er nettopp i Tiger Muay Thai på treningsleir. Du vil på denne studieturen også få oppleve andre spennende og morsomme aktiviteter og utflukter.

Linjelærer Vidar Moe Epost: kickboxing@skognfhs.no Instagram: @Skofokickboxing Facebook: Skogn FHS kickboxing og fitness

10


2022-2023

LEVENDE PRODUKSJON

MUSIKAL

Drømmer du om å utfolde deg selv og dine kreative sider? Her får du en gylden kombinasjon av å dyrke din lidenskap innen sang, dans, musikk og teater. Linja byr på masse kreativt arbeid, glede og en allsidighet med lave skuldre. Vi reiser på turne, samt ut i den store verden for å hente inspirasjon. Som elev ved Levende produksjon - musikal, vil du ukentlig få allsidig undervisning der grunnteknikk i forskjellige dansestiler, stemmeutvikling, storytelling og formidling står i fokus.

Å ha et fag som storytelling, vil gi deg en unik mulighet til å få innstudering i hvordan det er å skape ditt eget verk, da linjas hovedmusikalproduksjon skal skrives av elevene selv. Vi henter også inspirasjon fra musikalfilmer, samt musikalshow og workshops i USA. Som elev skal du også skrive små monologer/dialoger, der hovedfokuset blir på stemmebruk og formidling under fremførelsen. Her vil det også bli rom for masse lek og improvisasjon.

11

Musikal består av mange elementer, derfor får du også mulighet til å lære mye om teatersminke, hår, lage kostymer og kulisser. Linja vil ha seminarer med profesjonelle gjestelærere i noen av de forskjellige fagene. På denne linja vil vi at du skal utvikle deg til å bli den beste versjonen av deg selv og kjenne på magien ved å mestre noe i prosessen. Her skal det være et trygt og godt miljø der alle får være seg selv, samt ha medelever som oppmuntrer hverandre.


2022-2023

Linjelærer Anita er utdannet musikkpedagog/faglærer ved Nord Universitet med hovedfag i sang. Hun har skrevet og regissert teaterstykker for barnehager og barneskoler. Hun har også flere års bakgrunn som frisør, der hun blant annet har vært sminkør for operaen Flaggermusene. Anita har også erfaring innen forskjellige danse stiler, samt koreografert et oppvarmingsnummer for en dansegruppe i forkant av det velkjente programmet Dansefeber. Hun har også årsstudium i både joik og musikkproduksjon og har jobbet både på Madagaskar og Kypros.

Linjelærer Anita Juberg Epost: musikal@skognfhs.no

12


2022-2023

FISKE

OG FRILUFTSLIV Kunne du tenkt deg å fiske etter kruttsterke kveite, svær ørret, feit torsk, vakre røyer eller tropiske torpedoer? Fisk, lev og opplev naturen i trøndersk villmark.

Skogn FHS ligger midt i smørøyet for et rikt friluftsliv uansett årstid, og nærmarka er et eldorado når det kommer til sport og hobbyfiske.

Du bor ved Trondheimsfjorden som er en av verdens mest Fiske og friluftsliv er linja for deg artsrike fjorder og har gode som allerede er interessert i, eller fiskevann like i nærheten av skolen. kunne tenkt deg å bli kjent med det fantastiske fiske- og friluftsFiske og friluftsliv er en praktisk livet. Her får du muligheten til å linje hvor du lærer av det vi gjør. utvikle deg som fisker, friluftsFiske og sløye, sove ute i telt, menneske og jeger. hengekøye, under åpen himmel, nordlys og bål er andre stikkord for året som venter. 13

Du får muligheten til å ta båtførerprøven og bruke skolens båter, også på fritiden. I tillegg kan du få lære fluekasting som kan praktiseres i ferskvann, saltvann og på studietur. Året byr på kveitefiske, garnfiske, ørret og røyefiske, tropisk fiske, isfiske og en haug av andre unike opplevelser du aldri vil glemme. Du får også muligheten til å ta jegerprøven for å dra på jakt etter blant annet rådyr, fugl og hare.


2022-2023

Studieturer Vi har studietur til Florida i USA, her fisker vi etter eksotiske arter og bor i et paradis for tropisk fiske. Utenfor kysten av Florida fisker vi etter tropiske saltvannsarter, blant annet bonefish, tarpon, spanish mackerell, jacks og mye mye mer. Vi benytter oss av en lokal skipper som er i verdenstoppen når det kommer til fluefiske i saltvann. I tillegg har vi ei uke i året hvor vi drar på tur for å fiske etter kveite, og har en drøss med andre turer i både telt, hengekøye og under åpen himmel i nærområdet.

Linjelærere Philip Musum Aas og John Olav Oldren Epost: fiske@skognfhs.no Instagram: @skognfhsfiske Facebook: Skogn FHS fiske og friluftsliv

14


2022-2023

HÅNDBALL Håndballinja er for deg som vil spille håndballkamper, få spektakulære opplevelser, oppleve brasiliansk kultur og samtidig få tid til et sosialt folkehøgskoleliv.

Vi har i gjennomsnitt 14 timer håndball i uka, omtrent 1/3 av dette er teori og resten er praktisk trening. Av disse timene har vi tre økter i hall hver uke i løpet av en normaluke.

Jentene deltar med eget lag i 4. divisjon for damer i region Midt-Norge. Mye samspilltrening i tillegg til individuell oppfølging er fokuset for å være mest mulig rustet for seriespillet.

Her blir det mye variert trening sammen med vennene dine, der vilje og tæl, samhold og glede står i sentrum.

Skolen har et nært samarbeid med Skogn IL’s herrelag. Dette gjør at guttene har mulighet til å trene og spille kamper sammen med dem i både 3. og 4. divisjon.

Skolen har egen gymsal og nytt, stort styrkerom. Idrettshall ligger 100 meter fra skolen. tillegg samarbeider vi med Levanger håndballklubb. Det gir muligheter for samtrening, hospitering og spill i 1. divisjon.

Du får engasjerte lærere med bakgrunn i blant annet eliteserien som både trenere og spillere, og de har evnen til å sette deg i fokus.

Det er muligheter for å få trene lag og å dømme kamper hvis noen ønsker det i løpet av skoleåret. 15


2022-2023

Studieturer Vi reiser på studietur til Brasil, der vi blant annet besøker og bor på barnehjemmet AbraC, som vi har et nært samarbeid med. Innsamling av klær, leker og penger jobber vi mye med i løpet av hele skoleåreet. Vi gjør en stor forskjell for noen, og det er en utrolig følelse. Lokale skoler og klubber i Rio og Santos gir oss brasiliansk motstand på treningskamper og treninger. Vi trener selvfølgelig beachhåndball på verdenskjente Copacabana. Studieturen gir magiske opplevelser i et eksotisk land der både kulturen og håndballen er i stor kontrast til det vi er vant til. Et magisk år du aldri vil glemme!

Linjelærer Hege Hov Lomsdal Epost: handball@skognfhs.no Instagram: @Skognfhshandball Facebook: Skogn FHS Håndballinja Brasil

16


| | | | | | | | || ||

| | | | | | | | | || |

2022-2023

FOTO

DIN STIL Vi ønsker å videreutvikle din unike måte å se verden på og gi deg verktøyene til å uttrykke hvem du er! Bli kjent med fotografiet og deg selv gjennom et skoleår fullt med fotoopplevelser, nye vennskap og en fantastisk studietur.

I studio og mørkerom kan du eksperimentere og i biblioteket finner du en rekke fotobøker. Photoshop og Lightroom følger naturligvis med og alle rom er åpne kveldstid slik at du kan bruke utstyret når inspirasjonen slår til.

Vi tilbyr de riktige omgivelsene for å utvikle ditt uttrykk og din bildeforståelse. Fotografering handler i størst grad om det å se, og det er kun du som ser verden på din måte. Med en lærer som jobber med foto og kunst er du garantert god veiledning.

Gjennom utstillinger og design av egne fotobøker får vi dele bildene med et publikum. Eksperimentering og leking er viktig for oss. Her kan dere teste ulike uttrykksformer i trygge omgivelser. Har du noen gang bygget et Camera Obscura? Eller et pinholekamera? 17

I elevstyrt uke kan dere gjennomføre deres eget prosjekt. Kanskje lager dere bok fra en road-trip? Dere bestemmer, og vi veileder! Vårt mål er å utvikle den klart beste linja i landet for den fotointeresserte. Dette er stedet for nye ideer og utforsking av hvem man er og hvordan man kan uttrykke jeget. Etter ett år sitter du igjen med en god portfolio om du skulle studere videre, mye ny kunnskap og magiske minner. Kom og opplev selv hvorfor tidligere elever beskriver skoleåret som et av de beste årene i deres liv.


2022-2023

Studieturer Om våren drar vi på en utrolig studietur til USA. Her får vi mulighet til å praktisere det vi har lært gjennom året og bli kjent med den amerikanske storbyen. Ved å besøke begge kystene av landet får du oppleve noen av de mange kontrastene USA har å by på. Fra laidback stemning i San Francisco hvor hippiebevegelsen hadde sitt utspring, til travle New York som aldri sover. For en fotograf er det et fantastisk og fascinerende landskap å jobbe i. Noe av det vi besøker i de to byene: • Alcatraz • The Golden Gate Bridge • Times Square • Rockefeller Center med fantastisk utsikt • Central Park • Fotomessen Paris Photo i New York • 9/11 museum • Wall Street • Coney Island • Museum of Modern Art i New York … og mye, mye mer! Med en god dose fritid, en fin kombinasjon av fag og turisme, og omringet av potensielle motiver vil alle kunne finne noe av interesse. Bildene vi tar vil være betydningsfulle av flere grunner. Dette er virkelig en fantastisk reise og et minne for livet.

Linjelærer Dan Skjæveland Epost: foto@skognfhs.no Instagram: @skognfhsfoto Facebook: Skogn FHS Foto din stil

18


Skogn folkehøgskole Lysaker 15 7620 SKOGN

Internat Kjøkken Internatene består av flere avdelinger med dobbeltrom. Rommene har senger, skap, hyller og vask/speil. Hver avdeling har flere dusjer, egen stue og kjøkken, og tilgang til vaskerom.

Skolen har en koselig matsal og peisestue ved kjøkkenet. Her serveres alle måltider: frokost, lunsj, middag og kveldsmat.

I et av internatbyggene har dobbeltrommene egne bad, det koster litt ekstra hver måned.

Personalet disker alltid opp lekre måltider med god og variert mat.

Livet på folkehøgskolen

Kaffe, te, frukt og råkost er tilgjengelig i matsalen fra kl 08:30 til 23:00.

Alle elever har en uke i løpet av skoleåret der de får bidra på kjøkkenet.

Det finnes også noen få enerom for de som har spesielt behov for det. Enerommene har ikke egne bad.

Eksempler på valgfag • • • • • • • • • • • • •

10 på topp Ballspill Bookmaking Båtførerprøven Drama/Revy Fluebinding Foto Gitar Grunntrening Handyman Kickboxing Klatring Knivmaking

• • • • • • • • • • • • • •

Knivmaking Kunstneren Livsendring Matlaging Miljøtiltak Selvforsvar damer Skyting Spillklubben Spinning Stretching Strikking Tegning/maling Uteaktivitet Ølbrygging

Fellesrom • • • • • • • • • • •

Auditorium Gymsal med scene Spinningsykler Treningsrom Fotostudio Lydstudio Peisestue TV/filmrom Laser-X og discgolf Biljardrom Badstue

Aktiviteter • • • • • • • • • •

Bli-kjent-tur Elevkvelder Skofo-games Gjørmedag Juleuke Brasilløp Familiehelg Isbading Tur til Åre Avslutningstur