Page 1


• Sav materijal u katalogu zaštićen je autorskim pravima. • Materijal je zabranjeno kopirati i objavljivati bez prethodnog odobrenja. • Za sve eventualne sporove nadležan je sud u Travniku. • Rasploživost artikala objavljenih u katalogu je promjenjiva i ovisi o ponudi i potražnji naših dobavljača. • Za sve eventualne tiskarske greške unaprijed se ispričavamo i ne snosimo odgovornost. • Dostava je predmet dogovora. • Garancija na robu vrijedi samo uz priloženi račun. • Plaćanje avansno putem virmana, gotovine ili kreditnih kartica. • Sve cijene u katalogu su u KM (konvertibilnim markama) s uračunatim PDV-omi vrijede na teritoriji BIH. • Cijene vrijede do 1.6.2017. godine. • Zadržavamo pravo izmjene cijena bez prethodne najave.


P

rogram za njegu i ljepotu kože žena i muškaraca prirodnim, učinkovitim rješenjima, praktičnim i sigurnim, s ciljem usporavanja znakova starenja i duljeg zadržavanja ljepote.

SAVRŠENSTVO POSTOJI

IncaRose je brand DI-VA talijanske tvrtke sa sjedištem u Milanu, koja djeluje od 1978. do danas i jedna je od prvih talijanskih vrlo inovativnih tvrtki specijalizirana u proizvodnji kozmetike. Naš cilj je da se uspori vrijeme i unaprijedi ljepota bez estetske kirurgije. Strast za ljepotom je, od početka djelovanja, srce našeg istraživanja. Svi naši proizvodi su rođeni kontinuiranim istraživanjem aktivnih sastojaka, klinički testirani i prirodnog podrijetla, razvijeni naprednom tehnologijom, što jamči visoku učinkovitost. Sve reference su dermatološki / klinički ispitane, nisu testirane na životinjama te u skladu sa sadašnjim europskim propisima koji su na snazi u kozmetičkoj industriji.


EKSPERTI

U HIJALURONSKOJ KISELINI

EKSTRA ČISTA HIJALURONSKA Cross-Linked (Umrežena) hijaluronska kiselina Efikasnija formula, dugotrajniji učinak Hijaluronska kiselina se normalno proizvodi u našem tijelu i može se pronaći u svim vezivnim tkivima. Njena glavna funkcija je da kožu održi hidriranom i gipkom te popravlja štete nastale starenjem. Kako tijelo stari, koncentracija hijaluronske kiseline u tkivima se smanjuje i koža gubi elastičnost i mekoću. Tretmani hijaluronskom kiselinom pomažu usporavanju procesa starenja, peglanju bora... IncaRose umrežena hijaluronska kiselina progresivno se širi i razgrađuje usporeno u dermisu kože. Zbog toga ima trajniji učinak i djeluje na bore i volumen kože.

4


REVOLUTION MASKA I HIDRATIZIRAJUĆI FLUID BORA I ZNAKOVA STARENJA

CL PL ASS US IC

6 rješenja s Cross-linked (umreženom) hijaluronskom kiselinom REVOLUTION MASKA - 17 ml

Revolution je maska za lice koja omekšava i uglađuje kožu. Koža postaje hidratizirana, mekana i bez bora. Jednostavna za primjenu, samo jedno korištenje rezultira jakim hidratizirajućim efektom i kožu lica čini mlađom i svilenkastijom.

Classic Plus 11.80

Elastina 11.80

Collagene 11.80

NOVA EFIKASNIJA FORMULA

CROSS-LINKED (UMREŽENA) HIJALURONSKA KISELINA Garantira još bolje i trajnije rezultate nego klasična hijaluronska kiselina. BETAIN Amino kiselina široko rasprostranjena u prirodi, jakog hidratizurajućeg, regenerativnog i zaštitnog djelovanja. +ELASTIN

CERATONIA SILIQUA (ROGAČ) Sastojak biljnog porijekla koji ima ista svojstva kao hijaluronska kiselina i kolagen. Savršen za hidratizaciju, omekšavanje, regeneraciju i zaštitu kože. UPOTREBA: Nanesite masku na dobro očišćeno lice. Sačekajte 10 minuta, skinite masku i nježno masirajte lice. Ne Bez vazelina, parabena, PEG-a, slikona, umjetnih mirisa. Testirano na nikal (<0,0001%). Dermatološki ispitano. CL PL ASS US IC

+KOLAGEN

Elastin je vlaknasti protein u vezivnom tkivu koji koži daje njenu karakterističnu elastičnost tokom mehaničkih naprezanja. Elastin daje potrebnu gipkost i tonus kože, te ju hidratizira i štiti.

Kolagen je glavni protein u ljudskom tijelu i koži. U kozmetici, koži daje opušten i zdrav izgled, hidratizira je i daje joj snagu. Također, usporava starenje, smanjuje bore i vraća mladalački izgled.

HIDRATIZIRAJUĆI FLUID PROTIV STARENJA - 15 ml

Fluid protiv starenja kože je idealan za vraćanje i zadržavanje svježine kože dugo vremena. Zbog visoke čistoće svoje formule, izuzetno brzo se upija u kožu i vraća joj snagu, glatkost te smanjuje bore. CROSS-LINKED (UMREŽENA) HIJALURONSKA KISELINA Garantira još bolje i trajnije rezultate nego klasična hijaluronska kiselina. HYACARE™, HIJALURONSKA KISELINA SREDNJE MOLEKULARNE TEŽINE Za duboko i dugotrajno djelovanje protiv bora na koži. UPOTREBA: Nanesite ujutro i navečer par kapi na lice i vrat. Bez vazelina, parabena, PEG-a, slikona, umjetnih mirisa. Testirano na nikal (<0,0001%). Dermatološki ispitano.

DI23379 Classic Plus 34.00

Collagene 34.00

Elastina 34.00

5


Višenamjenski poboljšivač kože sa dva tipa Hijaluronske kiseline za kožu lica bez premca i za sjaj!

HYALURONIC

Tri ciljana tretmana kombiniraju njegu kože i make-up, daju zdrav ten tet blistav izgled u samo nekoliko sekundi. Specifična formula protiv starenja učvršćuje kožu i pruža ujednačen ten.

30 ml

Krema 39.20 DI21467 Medium DI21467L Light • HIJALURONSKA KISELINA SA VISOKOM MOLEKULARNOM TEŽINOM • HIJALURONSKA KISELINA SA MALOM MOLEKULARNOM TEŽINOM • KISIK U PRAHU • DIJAMANTNE MIKROKUGLICE • EKSTRAKT SLADIĆA • EKSTRAKT GINSENGA

6

Pomaže u smanjenju mrlja na koži

30 ml

Krema Clear 42.00 DI21771 Medium DI21771L Light • HIJALURONSKA KISELINA SA VISOKOM MOLEKULARNOM TEŽINOM • HIJALURONSKA KISELINA SA MALOM MOLEKULARNOM TEŽINOM • ACTIVWHITETM • EXO T • NEUROLIGHT® • EKSTRAKT SLADIĆA • EKSTRAKT GINSENGA

Smanjuje zadržavanje vode oko kapaka, smanjujući natečenost i podočnjake

1.8 ml

Krema Eyes 21.50 DI21795 Medium DI21795L Light • HIJALURONSKA KISELINA SA VISOKOM MOLEKULARNOM TEŽINOM • HIJALURONSKA KISELINA SA SREDNJOM MOLEKULAR. TEŽINOM • ALDAVINETM 5X + LANACHRYS 2B • EYESERYL® • CELLPULSE • STAKLENE PERLE

Potpunost i učinkovitost ove linije čini je neizostavanom za one koji nisu zadovoljni samo sa kozmetičkim tretmanima, jer žele izgledati još ljepše.


1. Hidratizira korištenjem Hijaluronične kiseline

2. Štiti od vanjskih utjecaja, SPF 15 u više aktivnoj verziji i SPF 25 u izbjeljivačkoj verziji

INCAROSE BB CREAM prva i jedina nudi 11 kombiniranih djelovanja sa zaista nevjerovatnim rezultatima! SA SVIJETLEĆIM MIKROKUGLICAMA

3. Ujednačava ton kože 4. Zaglađuje kožu

5. Osvjetljava za zdraviji, svjetliji izgled kože

6. Ispravlja manje nepravilnosti i mane 7. Smanjuje bore

8. Matira i uklanja neželjeni “sjajni efekt”

9. Nijansira za prirodni make-up koji zadovoljava sve tipove kože 10. Izbjeljuje smanjujući nedostatke zbog dobi, trudnoće, izlaganja suncu i lijekova

11. Podbulost i tamni krugovi učinkovito se smanjuju ispod očiju

CREAM

UPOTREBA: Nanesite BB kremu na čistu kožu i ravnomjerno raširite prstima.

Sa NEUROLIGHT® 64.G i ACTIVWHITETM za vidljive rezultate nakon samo 14 dana

Bez vazelina, parabena, PEG-a, slikona, umjetnih mirisa. Testirano na nikal (<0,0001%).

CLEAR

UPOTREBA: Nanesite BB Clear na čistu kožu i ravnomjerno raširite prstima. Sa CELLPULSE® i EYESERYLTM za vidljive rezultate nakon samo 14 dana

UPOTREBA: Rotirajte dno finišera i nanesite proizvod na područje ispod oka i utrljajte prstima. Zatim nastavite s makeup-om.

BB KREMA Multi-active Hidratacijski Multi aktivni kožni poboljšivač SPF 15 Sadrži Hijaluronsku kiselinu s visokom i niskom molekularnom težinom

BB CLEAR Whitener Hidratacijski izbjeljivač kožni poboljšivač SPF 25 Sadrži Hijaluronsku kiselinu s visokom i niskom molekularnom težinom Bez vazelina, parabena, PEG-a, slikona, umjetnih mirisa. Testirano na nikal (<0,0001%).

EYES

BB EYES Puffiness and dark circles Kožni poboljšivač posebno za oblast oko očiju Sadrži Hijaluronsku kiselinu s visokom, srednjom i niskom molekularnom težinom Bez vazelina, parabena, PEG-a, slikona, umjetnih mirisa. Testirano na nikal (<0,0001%).

Tri poboljšivača dostupna su u dva tona. Svijetli (Light) za srednje svijetlu kožu. Srednji (Medium) za srednje tamnu kožu.

7


DIREKTNO IZ PROFESIONALNE UPOTREBE, ISTI AKTIVNI PRINCIPI U DERMATOLOŠKOJ VERZIJI, NANOSE SE DIREKTNO NA KOŽU

• Čistoća i jednostavnost • Profesionalni rezultati u kućnoj njezi • Maksimalna koncentracija • Ciljano djelovanje • Vrhunski kvalitet standarda

8


4 AKTIVNA FLUIDA ZA POBOLJŠANJE PURE SOLUTIONS imaju u svojoj formuli glavne funkcionalne principe profesionalnih tretmana i duguju svoju učinkovitost jedinstvenosti svakog sastava: pravi koncentrat ciljanih tvari, idealnih za borbu protiv kožnih nepravilnosti. PURE SOLUTIONS® se nanosi prema vašim potrebama, zajedno ili kao alternativa. Moguće ih je koristiti prije običnog tretmana kremom i može pojačati dobivene rezultate. ®

KONCENTRIRANI, BEZULJNI AKTIVNI FLUIDI, LAKO SE NANOSE I BRZO UPIJAJU

DI21849 Hyaluronic Acid 38.00

DI21856 Collagen 38.00

DI21870 A+C+E+F Vitamins 38.00

DI21876 Biljne matične stanice 38.00

HIJALURONSKA KISELINA

KOLAGEN

A+C+E+F* VITAMINI

BILJNE MATIČNE STANICE**

Protiv bora Hidratacija

Protiv starenja Učvršćivanje

Revitalizacija Posvjetljivanje

Podmlađivanje Protiv starenja

Prisustvo različitih molekularnih težina Hijaluronske kiseline garantira vrhunsku hidrataciju na različitim nivoima. Hijaluronska kiselina s visokom molekularnom težinom hidratizira površno kožu sa podižućim efektom, dok Hijaluronska kiselina sa srednjom i niskom molekularnom težinom nudi dugotrajanu i prodornu hidrataciju. U nekoliko dana koža će biti elastična, podignuta i zategnuta.

Prisustvo Morskog Kolagena i Biljnog Kolagena pomaže koži da zadrži svoju prirodnu hidrataciju i kompaktnost, otežavajući stvaranje bora i za prevenciju gubitka elastičnosti i tona. Koža lica bit će čvrsta, kompaktna i tonirana.

Prisustvo A + C + E + F Vitamina doprinosi odgađanju procesa starenja koji uzrokuje smanjenje proizvodnje kolagena i takođe pomaže u borbi protiv slobodnih radikala. Stalna upotreba proizvoda čini kožu elastičnom i hidratiziranom, dajući licu mlađi i svijetliji izgled.

Zajedničko djelovanje grožđa, jabuka i matičnih stanica Gardenije nudi zaštitu koži koja, s godinama, smanjuje obnavljanje stanica. Stalno nanonošenje daje licu, vratu i ramenima pregršt vitalnosti, poboljšavajući generalni izgled kože. Koncetrirani fluid pomaže također u borbi protiv starenja kože, ublažavajući zub vremena.

UPOTREBA: nanesite potrebnu količinu tekućine na čistu kožu i lagano umasirajte na lice i vrat dok se potpuno ne upije. Ponovite nekoliko puta dnevno.

Dermatološki i klinički testirano (Instrumentalni klinički test na 20 subjekata tokom 30 dana upotrebe proizvoda). * In Vitro test: revitalizirajuće djelovanje na na Fibroblasti i Keratinocite. ** Antioksidirajuća aktivnost testirana in vitro. Beza parabena, silikona, parfema, PEG-a, vazelina ili mineralnih ulja. Nikl testirano (manje od 0.0001%).

9


NJEGA RUKU

DI21443 Dnevna krema

17.60

DAILY krema za ruke je novi tretman dvostrukom hijaluronskom kiselinom za dnevnu njegu ruku, kako bi bile mekane i mlade. Sadrži hijaluronsku kiselinu i aloe sok za učinkovito vlaženje i omekšavanje te biljni glicerin i alantoin za izuzetno meke ruke. Nemasna i mekana, brzo se upija. PREDNOSTI funkcionalnih sastojaka: • hidratizirana i podatna koža • meke i mlade ruke • dvostruka Hijaluronska kiselina

DI21740 Regenerativna krema

17.60

REPAIR krema za ruke kao tretman za popravak ispucalih ruku, suhe i grube kože. Mekana i nemasna krema, lako se apsorbira. Sadrži u svojoj formulaciji hijaluronsku kiselinu. Učinkovito vlaži. Sadrži karite maslac i bademovo ulje, kao prirodne hranjive tvari. Ekstrakt konjskog repa i ​​alantoin za restrukturiranje, te glicerin kao sredstvo za meke i glatke ruke. PREDNOSTI funkcionalnih sastojaka: • restrukturiranje • hidratizirane ruke • hrani i zaglađuje kožu

UPOTREBA: Nanesite nekoliko puta dnevno na čiste ruke i masirajte dok se potpuno ne upije. FUNKCIONALNI principi: Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine: stvara nevidljivi film na koži koji jamči hidrataciju i zaštitu od oštećenja uzrokovanih svjetlom i vanjskih utjecaja odgovornih za starenje kože. Hidratizirana, glatka i podatna. Hijaluronska kiselina niske molekularne težine: prodire u dublje slojeve kože, dajući joj vlažnost, poboljšava elastičnost kože s vrlo jakim učinkom protiv bora. Alantoin: razvija akcijski keratoplast i potiče obnavljanje površine oštećene kože ili oslabljene djelovanjem vanjskih utjecaja. Hidratizirana, glatka i ujednačena. Aloe sok titrirani: visoko vlaži, umiruje i obnavlja. Imunostimulacijska svojstva, razvija akcijski film koji čini kožu jačom i otporanijom na oštećenja uzrokovana vanjskim djelovanjem. Pitoekstrakt šipka: bogat vitaminom A i C, niacinom, riboflavinom, karotenoidom i flavonoidom. Ima dosta antioksidativni učinak, protiv kožnih mrlja, izglađiva i tonira kožu. Biljni glicerin: uvijek se koristi u tretmanima za njegu i ljepotu ruku kao prirodni ovlaživač i omekšivač, čini kožu mekom i hidratiziranom. Karite maslac: masne tvari sa visokim sadržajem nezasićenih masnih kiselina (12 -18%), bogat vitaminom A, B, E i F. Vrlo ublažavajući sa osnažujućim djelovanjem. Liječi, učvršćiva i umiruje te štiti i spriječava dehidraciju i piling kože.

10


S ARGANOVIM ULJEM

INTENSE intenzivni tretman ruku Intenzivna hidratacija Duboka prehrana Svilenkasti učinak Dvostruka hijaluronska kiselina* *Hijaluronska kiselina s visokom molekuralnom težinom i biljna hijaluronska kiselina (Ceratonia Siliqua Gum).

DI21757 Rukavice za intenzivni 9.80 tretman ruku

Intenzivno djelujuće rukavice Hidratantne, omekšavajuće rukavice idealne za intenzivno liječenje grube, ispucane, suhe kože ruku. Rukavice su natopljene u aktivnim tvarima poput hijaluronske kiseline, rogača, betaina, alantoina, karite maslaca, maslina, argana, slatkog badema, macadamia ulja i maslaca, te odabranih biljnih ekstrakata. UPOTREBA 1) Dobro operite i osušite ruke. Razdvojite i stavite rukavije čim otvorite paket, da se ne osuše. 2) Dobro ih navucite i ostavite 15-20 minuta. Skinite rukavice i masirajte kožu dok se losion skroz ne upije. 3) Za maksimalne rezultate, koristite 2-3 puta tjedno tokom 4 tjedna.

Vatice za piling lica 5.90 Scrub Viso

Rukavica za piling tijela 9.60 Scrub Corpo

UPOTREBA: Nježno utrljati na lice i isprati toplom vodom. Bez parabena, vazelina, nikal testirani (<0.0001%). Dermatološki testiran.

UPOTREBA: staviti rukavice i masirati na području koje se obrađuje. Nakon upotrebe isperite toplom vodom.

Vatica za piling je proizvod dizajniran za pružanje dubinskog čišćenja za vašu kožu, dajući joj sjaj i glatkoću. Ovaj praktični dvofazni disk dolazi s različitim teksturama na obje strane što osigurava diferencirane abrazije kože lica uklanjajući mrtve stanice na površini. Zahvaljujući prirodnim sastojcima, pogodan je i za osjetljivu kožu. PREDNOSTI: čistoća, hidratacija i zaglađivanje. FUNKCIONALNI principi: HA, hijaluronske kiseline visoke molekularne težine: ostaje na površini stvara barijeru koja spriječava kožu od isušivanja povećanjem hidratacije. Fitohyaluronate®, Hijaluronska kiselina iz povrća: vlaži i usporava starenje kože Bambus u prahu i biser u prahu: antibakterijsko djelovanje i zaglađivanje.

Rukavica za piling tijela za jednokratnu upotrebu. Rukavica uklanja mrtve stanice s površine kože, omogućujući optimalan proces apsorpcije aktivnih sastojaka s učinkom restrukturiranja, glatkoće i svilenkastog osjećaja na koži. PREDNOSTI: hidratacija, zaglađenost, elastičnost, obnavljanje stanica, veća proizvodnja kolagena i hijaluronske kiseline i smanjivanje kožnih pjega. FUNKCIONALNI principi: HA, hijaluronske kiseline visoke molekularne težine: ostaje na površini stvara barijeru koja spriječava kožu od isušivanja povećanjem hidrataciju. Fitohyaluronate®, Hijaluronska kiselina iz povrća: vlaži i usporava starenje kože. UGL Complex: stimulira proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena te izaziva obnovu stanica. Acifructol® i Multifruit®: izglađivanje i piling djelovanje, uz mogućnost da se smanje kožne nepravilnosti.

11


Frizer Land d.o.o. Vitez | Poslovni centar 96-2 | BiH Tel ++387 30 717 166 centrala, 711 957 fax facebook.com/frizerland | info@frizerland.ba www.frizerland.ba | shop.frizerland.ba

Jer ljepota nije prolazna....

Incarose  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you