Page 1

“Overal weerspiegelden de wolken zich flonkerend in de golven” (Uit: “Strandfoto's Schiermonnikoog 1976”, Hendrik Klaassens)

Hierbij een bericht vanaf de zomerse Wadden. Na een druk voorjaar met schitterend weer maken wij ons weer op voor de volgende piek. Er wachten ons leuke en uitdagende projecten. In deze mail, zoals u van ons gewend bent, weer nieuws en wetenswaardigheden over Frisse Wind. Een fijne zomer gewenst ! EINDEJAARSFEEST Misschien een beetje een vreemd moment om te beginnen over de Kerstperiode, maar wij willen u graag kennis laten maken met een nieuw "fris" idee. Wij ontwikkelden, in samenwerking met Rederij Doeksen, een eindejaarsfeest. Een unieke wijze om uw medewerkers en/of relaties te bedanken voor de fijne samenwerking. Kijk voor meer informatie op onze website: www.frissewind.com/eindejaarsfeest. VERGADEREN OP EEN EILAND Frisse Wind is dé specialist in het organiseren van vergaderen in combinatie met een eilandprogramma. Bijzondere vergaderlocaties, een inspirerende omgeving en de ingetogen sfeer van de Wadden maken onze eilanden een unieke locatie voor grote en kleine groepen. Bel ons voor meer informatie. NAJAAR In een aantal weekenden in het najaar, vooral in september, is het al erg druk. Wilt u nog iets organiseren in deze periode is het zaak om snel contact met ons op te nemen ! SCHEPEN EN SCHEPEN Wij maken voor het vervoer van en naar de Waddeneilanden uiteraard veel gebruik van de reguliere veerboot-rederijen. Maar er is steeds meer vraag naar exclusief voor het gezelschap gecharterde schepen. Wij beschikken over een groot aanbod van schepen voor iedere groepsgrootte. Wij informeren u graag hierover. TOTAALORGANISATIE Frisse Wind organiseert uw project tot in detail: vervoer (ook aan de wal), programma, catering, logies, projectleiding en begeleiding. Ons team is gespecialiseerd in het regelen van alle aspecten van uw eilandverblijf.


WIST U DAT................ * Op de eilanden gemiddeld 15% minder neerslag valt en dat de zon gemiddeld 15% meer schijnt dan in de rest van Nederland? * Frisse Wind desondanks toch altijd een slecht-weer scenario achter de hand heeft. * Frisse Wind, samen met Landal Business Line, het concept www.jeeigenstad.nl heeft ontwikkeld? * Frisse Wind het vervoer naar en van de Waddeneilanden op diverse manieren kan regelen: van veerboot tot zeil-catamaran, van authentiek zeilschip tot rescueboot. * Ons regelmatig wordt gevraagd voor welke bedrijven en organisaties wij zoal hebben gewerkt? Een kleine greep (lang niet compleet) vind u op: www.bit.ly/i1ztzO Tot ziens!

Peter Miedema Karin Stam Frisse Wind Oosterduinstraat 9a 8881 BX - Terschelling West Telefoon: 0562-448380 www.frissewind.com www.jeeigenstad.nl info@frissewind.com

Nieuwsbrief Frisse Wind juni 2011  

De Frisse Wind nieuwsbrief van juni 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you