Panasonic Aquarea Smart Cloud [NL]

Page 1

Slim regelsysteem voor meerdere locaties Modern en schaalbaar energiebeheer voor uw Heating & Cooling Solutions


SLIM REGELSYSTEEM VOOR MEERDERE LOCATIES

Slim regelsysteem voor meerdere locaties Een scherm, eindeloze mogelijkheden Met het nieuwe, slimme regelsysteem van Panasonic voor meerdere locaties, hebt u met uw smartphone, tablet of computer volledige controle over alle installaties. Met een klik beheert u uw units op verschillende locaties, ontvangt u statusupdates in real time, voorkomt u storingen en beheerst u de kosten.

Panasonic AC Smart Cloud Centraliseer het installatiebeheer voor uw bedrijfspanden 24 uur per dag en 365 dagen per jaar, waar u zich ook bevindt Met het AC Smart Cloud-systeem van Panasonic hebt u met uw tablet of computer de volledige controle over al uw installaties. Met een klik ontvangt u in real time statusupdates van al uw systemen, ongeacht waar deze zich bevinden. Daarmee voorkomt u storingen en bespaart u kosten.

Panasonic AC Service Cloud Nieuwe oplossing voor service- en onderhoudsbedrijven Panasonic AC Service Cloud is een uniek hulpmiddel voor service- en onderhoudsbedrijven. Het biedt geavanceerde servicefuncties op afstand om de responstijd te verkorten, het aantal locatiebezoeken te verminderen en middelen beter toe te wijzen.

2

Installatie Eenvoudige installatie en configuratie

Connectiviteit Een standaard LAN-verbinding met internettoegang (glasvezel of mobiel)

Betrouwbaarheid 24 uur per dag, 365 dagen per jaar verbinding

Gebruik Real-time controle vanaf elke locatie

Rollen en machtigingen Eenvoudig verschillende rollen configureren voor gebruikers

Beveiliging Beveiligde communicatie en naleving van AVG


SLIM REGELSYSTEEM VOOR MEERDERE LOCATIES

Dit biedt Panasonic: X3

60%

3

Energiebesparing 40-60% van uw elektriciteitskosten worden veroorzaakt door AC Ook kleine wijzigingen in de instellingen kunnen al enorme besparingen opleveren. AC Smart Cloud toont een overzicht van het energieverbruik op uw locaties en biedt energiebesparende functies, zoals het beperken van bedieningsfuncties, automatische uitschakeling, programma's en temperatuurbereiken.

Gezond comfort Zorg voor een gezonde omgeving door verkeerd gebruik van AC te voorkomen Een verkeerd ingestelde temperatuur zorgt voor ongemak en creëert een ongezond klimaat voor werknemers, bezoekers en klanten. Analyseer de instellingen en de temperatuurgeschiedenis en stel per ruimte de juiste modus en temperatuur in.

Snelle service Bij een storing of fout in een AC-systeem moet een monteur gemiddeld twee tot drie keer langskomen Voorkom onnodige bezoeken van een monteur op locatie, door het AC-systeem op afstand te analyseren.

Minder uitval Systeemuitval kan van invloed zijn op het koopgedrag van klanten en de productiviteit van werknemers Zorg dat uw bedrijf blijft draaien door het risico van uitval te minimaliseren. Spoor mogelijke storingen tijdig op en herstel deze sneller als ze optreden.

Onderhoud Een goed onderhoudsschema voorkomt toekomstige storingen en vermindert het energieverbruik Bekijk alle geavanceerde parameters van het systeem op afstand en plan onderhoud vooraf in. Wijs voor elke taak de juiste monteur toe.

Lange levensduur Het vervangen van een HVAC-systeem is kostbaar Door het systeem op de juiste manier te gebruiken, sneller te reageren op afwijkende signalen en regelmatig onderhoud uit te voeren, verlengt u de levensduur van het systeem en zorgt u dat het naar behoren blijft werken.


SLIM REGELSYSTEEM VOOR MEERDERE LOCATIES

Volledige controle over meerdere locaties en gebruikers Panasonic Smart Cloud en Service Cloud werken op basis van locatie. Elke locatie omvat meerdere gebruikers, zowel in het gebouw als op afstand. Het systeem is schaalbaar, u kunt dus meerdere locaties toevoegen en de toegang van uw team en servicemonteurs volledig instellen.

Eigenaar Eenvoudig beheer van machtigingen, rollen en toegang

Onderhoud Onderhoudsbedrijven krijgen toegang tot locaties nadat eigenaars met een enkele klik toestemming hebben gegeven

Eigenaar Beheert alle locaties Onderhoud

Land-/regiomanager Beheert alle locaties in een regio

4

Land-/regiomanager Beheert alle locaties in een regio

Locatiemanager Beheert een specifieke locatie

Locatiemanager Beheert een specifieke locatie

Locatiemanager Beheert een specifieke locatie

Andere gebruiker Beperkte toegang

Andere gebruiker Beperkte toegang

Andere gebruiker Beperkte toegang

Andere gebruiker Beperkte toegang

Andere gebruiker Beperkte toegang

Andere gebruiker Beperkte toegang

Locatie

Locatie

Locatie

Eigenaar 1

Eigenaar 2

Eigenaar N


SLIM REGELSYSTEEM VOOR MEERDERE LOCATIES

AC Smart Cloud Houd controle over uw bedrijfsactiviteiten door verwarming en koeling te optimaliseren

1

Comfort Garandeer het comfort van uw werknemers, bezoekers en klanten voor meer tevredenheid en een hogere productiviteit

2

Rendement op investering Optimaliseer de werking van uw verwarmings- en koelsystemen. Monitor deze op afstand voor een langere levensduur

3

Lagere bedrijfskosten Met real-time controle over de instellingen en monitoring van het energieverbruik, verlaagt u de energiekosten

Meer dan alleen centrale regeling Met AC Smart Cloud bent u niet beperkt tot een regelapparaat. Toegang is mogelijk vanuit verschillende zones binnen uw gebouw en zelfs vanaf externe locaties. Meer dan een BMS-interface In tegenstelling tot de gebruikelijke BMS-interfaces hebt u volledige controle over uw verwarmings- en koelsystemen en alle interne parameters. Verlaag de bedrijfskosten met e-CUT*, dat vijf geavanceerde instellingen voor energiebesparing biedt. Dit geeft extra mogelijkheden voor het optimaliseren van het comfort en het in de hand houden van de kosten. *Uitgebreide uitleg op pagina 9

Flexibiliteit die meegroeit Flexibel en groeit met u mee, licenties op basis van locatie (niet gebruikers). Schaalbare oplossing Deze oplossing biedt grote voordelen bij installatie in een gebouw, maar is vooral ideaal bij meerdere locaties De oplossing groeit met u mee, met slechts een beperkte investering per locatie.

Gratis gebruikersbeheer U beslist wie tot wat toegang heeft en welke acties elk profiel mag uitvoeren. Definieer deze profielen en wijs ze toe aan meerdere gebruikers, zonder extra kosten.

Mogelijkheden voor onderhoud U weet wie uw HVAC-installaties op elke locatie het beste kan onderhouden. Geef uw onderhoudsbedrijf meer mogelijkheden door ze toegang te bieden tot AC Service Cloud, de professionele portal voor uw verwarmings- en koelinstallaties. Daarbij bepaalt u welke machtigingen zij hebben.

Belangrijke functies en uniekheid

Monitoring van meerdere locaties · Locaties of ruimten afzonderlijk te beheren, te bedienen en te vergelijken, ongeacht het aantal

5

Krachtige statistiekfunctie voor energiebesparing · Stroomverbruik, capaciteit, efficiëntieniveau vergelijkbaar met verschillende parameters (jaar/maand/week/dag)

Programma instellen · Jaar-/week-/vakantieprogramma naar wens instellen

Onderhoudsmelding · Foutmelding via e-mail inclusief vloerindeling · Onderhoudsmelding van ECOi-/ECO G-buitenunits · Remote Service Checker-functie


SLIM REGELSYSTEEM VOOR MEERDERE LOCATIES

AC Smart Cloud Centrale regeling voor een locatie Met AC Smart Cloud regelt u de instellingen van verwarming en koeling, stelt u een vast jaarprogramma in, activeert u energiebesparende standen, raadpleegt u statistische gegevens en geeft u meerdere gebruikers complete of gedeeltelijke toegang.

Gebruikers en profielen · Aangepaste rollen: definieer verschillende rollen om toe te wijzen aan verschillende gebruikers. Geef elke rol verschillende machtigingen · Onbeperkt aantal gebruikers. Maak zoveel gebruikers aan als u wilt en wijs de juiste rol toe · Zones toewijzen. Wijs gebruikers toe aan een groep of unit die ze mogen beheren. Dit kan een gedeelte van een gebouw zijn of zelfs een afzonderlijke unit

Uw onderhoudspartner · AC Service Cloud is een hoogwaardig onderhoudsportal waarmee uw onderhoudspartner problemen razendsnel kan oplossen · Geef de vertrouwde onderhoudspartner voor uw verwarmingsen koelingssystemen toegang tot AC Service Cloud

"AC Smart Cloud geeft me veel flexibiliteit voor mijn hotel. Ik kan de verwarming en koeling gemakkelijk aanpassen op basis van de bezetting en snel reageren als er een probleem is."

Gebouwenbeheerder

Receptie Eigenaar · Op afstand controle over het gebouw · Alle parameters van verwarming en koeling · Programma instellen · Individuele controlebeperkingen · Definieer profielen en wijs deze toe aan meerdere gebruikers, zonder extra kosten

Verschillende gebruikers hebben vanaf meerdere locaties in het gebouw toegang tot het verwarmings- en koelsysteem. Toegang kan worden beperkt tot bepaalde zones en/of functies

In kaart brengen · Vrij groeperen en benoemen van de verschillende units en zones in het gebouw · Voeg de plattegrond van het gebouw toe voor een intuïtieve weergave

6

Onderhoudsbedrijf Geef, indien gewenst, ook uw onderhoudsbedrijf toegang


SLIM REGELSYSTEEM VOOR MEERDERE LOCATIES

AC Smart Cloud Regeling voor meerdere locaties AC Smart Cloud omvat alle voordelen van de regeling voor een locatie en is, door de schaalbaarheid, een uitstekende tool voor het beheer van meerdere locaties.

Gebruikers en profielen Flexibel profielen definiëren en toewijzen aan gebruikers op verschillende locaties.

Uw onderhoudspartner Mogelijk werkt u met verschillende onderhoudspartners per regio, locatie, enzovoort. Geef vertrouwde onderhoudspartners toegang tot AC Service Cloud voor een optimale service.

Gebruiker A Locatie 1 Gebruiker B

Gebruiker C Locatie 2

Onderhoudsbedrijf A

Gebruiker D

Regiomanager Noord

Gebruiker E Locatie 3

Eigenaar

Gebruiker F

Onderhoudsbedrijf B

Gebruiker Y Locatie X Regiomanager Zuid

Gebruiker Z

Kaart en weergave van locaties Met een klik ziet u op de kaart welke locaties u kunt regelen. Benoem en groepeer locaties per regio.

7

Onderhoudsbedrijf X

"Deze oplossing verschaft me een nieuwe blik op de winkels. Hiermee kan ik de bedrijfskosten verlagen en tegelijkertijd het comfort van onze klanten waarborgen."


SLIM REGELSYSTEEM VOOR MEERDERE LOCATIES

AC Service Cloud Mogelijkheden voor onderhoud Panasonic AC Service Cloud is een uniek hulpmiddel voor uw onderhoudsmonteurs of servicebedrijf. Het biedt geavanceerde functies voor het verkorten van de responstijd, het verminderen van het aantal locatiebezoeken en het beter toewijzen van middelen. Deze geavanceerde en unieke tool is ideaal voor service- en onderhoudsprofessionals. Alles op afstand Bij service en onderhoud komt het aan op snelheid. Dankzij het op afstand monitoren van de status van een installatie en het kunnen analyseren van alle parameters, kunnen problemen sneller worden opgelost en zijn minder locatiebezoeken noodzakelijk. Meer dan een BMS-interface De gegevens voor standaard BMS-interfaces voor HVAC-systemen bieden slechts beperkt informatie. Panasonic AC Service Cloud maakt alle gegevens van Panasonic-systemen beschikbaar in een krachtige tool, hetgeen het onderhoud van het systeem vereenvoudigt. Voldoe aan het service level agreement met uw klant en optimaliseer de inzet van middelen Onderhoudsbedrijven krijgen toegang tot locaties nadat eigenaars met een klik toestemming hebben gegeven.

Voorkom onnodige bezoeken Verlaag de ritkosten door nog maar een keer een bezoek af te hoeven leggen. Bijkomend voordeel is dat u hiermee ook de CO2-uitstoot van uw bedrijf verlaagt.

Onderhoud

Eigenaar 1

Eigenaar 2

Snelle respons en geen uitvaltijd Door op afstand technische informatie over afwijkingen en door controlefuncties* te verstrekken, kunnen AC-installateurs en onderhoudsbedrijven problemen sneller opsporen en oplossen, zelfs voordat ze zich voordoen.

Eigenaar 2

Onderhoudsplanning Mogelijke storingen zijn eenvoudig op te sporen door problemen op belangrijkheid te rangschikken. Met een klik ziet u de details van de locatie en het mogelijke probleem. U kunt zo bezoeken beter plannen en de juiste monteurs toewijzen. Alles in een oogopslag en schaalbaarheid Bekijk op afstand de locaties waar u onderhoud aan Panasonic HVAC-installaties uitvoert. Met deze cloudoplossing kunt u het aantal contracten en installaties verhogen zonder software-updates. Daarnaast kunt u, ook in de toekomst, gebruikmaken van nieuwe functies van Panasonic AC Service Cloud. *Uitgebreide uitleg op pagina 9

Alle locaties in een oogopslag

8

Plattegrondweergave

Topologie

Alarmstatus


SLIM REGELSYSTEEM VOOR MEERDERE LOCATIES

Speciale functies E-CUT: geavanceerde energiebesparing

Servicestatus op afstand uitlezen

In Panasonic AC Smart Cloud zijn nu ook e-CUT-functies beschikbaar. Met vijf energiebesparende standen wordt uw energieverbruik automatisch teruggedrongen.

Met de servicestatusfunctie kunnen service- en onderhoudsbedrijven storingen snel en effectief analyseren. De details van alle parameters van het HVAC-systeem en de koelcircuits zijn beschikbaar in de cloudportal.

1. Automatisch temperatuurherstel Als u de ingestelde temperatuur na een bepaalde tijd automatisch wilt herstellen, nadat die is gewijzigd.

Na 30 minuten

2. Automatisch uitschakelen bij afwezigheid Wanneer u de unit buiten de normale tijden wilt gebruiken en deze automatisch wilt uitschakelen.

Detecteren Detecteren Detecteren 60 min 60 min 60 min 21:00

22 °C Herstel!

Verzamelen Servicestatusgegevens zijn overal beschikbaar

Ingestelde tijd voor automatisch uitschakelen

Na 30 minuten

28 °C

Wijziging

Cloudadapter CZ-CFUSCC1

AUTO UIT

Herstel!

22:08 HANDM. AAN

Wijziging

23:00 AUTO UIT

9:00 HANDM. AAN

Vergeten uit te schakelen

3. Temperatuurbereik instellen Wanneer u de instelbare temperatuur wilt beperken.

AAN

Statistieken en alle parameters van HVAC-systemen in real time op het scherm!

UIT

4. Energiebesparende timer / efficiënte instellingen Geef perioden aan waarbinnen u de capaciteit wilt beperken.

Voorbeeld: koeling 20 °C

Hoog

22 °C

24 °C

26 °C

28 °C

Elektriciteits- of gasverbruik

Minder verbruik van elektriciteit of gas door te veel koeling

30 °C Laag

Instelbaar temperatuurbereik beperkt tot tussen 26 °C en 30 °C.

5. Instellingen piekverbruik en deze terugdringen Geef perioden aan waarbinnen u de capaciteit van buitenunits wilt beperken.

Laag 10:00

12:00 13:00

Tijd 15:00

Voorbeeld van beschikbare meetgegevens Meetmethode Tijdsduur meting

Elektriciteits- of gasverbruik

Hoog

Meetinterval Testfunctie Koelcircuit Laag 10:00

9

Hoog Elektriciteits- of gasverbruik

18 °C

12:00 13:00

Tijd 15:00

Gegevensexport

Gepland aftellen

(inclusief direct starten)

Max. 24 uur 10 - 90 seconden Ja Ja CSV-bestand voor administratie en grondiger analyse


SLIM REGELSYSTEEM VOOR MEERDERE LOCATIES

Functieoverzicht AC Smart Cloud-functies

Beschrijving

Startscherm

Overzicht van bedrijfsstatus, locatiekaart, weerinformatie, meldingen, energieverbruik, efficiëntie, lijst met milieuvriendelijke gebouwen

AC-instellingen

Monitoring en afstandsbediening van binnenunits, gegevens van buitenunits, gegevens cloudadapter, plattegrondweergave, onderhoudsmelding (installateur)

Visualisatie

Statistische gegevens over energieverbruik, capaciteit en efficiëntie per binnenunit, unitgroep of koelcircuit

Meldingen

Waarschuwingen en alarmmeldingen, onderhoudsintervallen

Programma's

Programma-instellingen en -resultaten

Energiebesparing

Beperking temperatuurbereik, automatisch uitschakelen bij afwezigheid, automatisch temperatuurherstel, energiebesparende timer, piekverbruik terugdringen

Vraagsturing

Vraaginstellingen binnen- en buitenunits

Gebeurtenisregeling

Regelinput: alarmmeldingen, digitale inputs, binnenunits regeloutputs: digitale outputs, binnenunits

Systeeminstellingen

CO2-factor, distributiegroepen, zonetoewijzing, uitschakelverzoeken, locatiebeheer, groepsweergave, locatiegegevens, softwareversie

Gebruikersaccount

Registratie nieuwe gebruikers, gebruikers updaten, overzichten en rollen

Plattegrondeditor

Importeren van plattegrond en toewijzen van units

Help

Installateurinformatie, mailinstellingen alarmmeldingen, gebruikersgegevens, accountbeheer, bedrijfs-/klantinformatie, gebruiksvoorwaarden, privacybeleid, cookiebeleid, gebruikshandleiding, veelgestelde vragen Voor installateurs: gebruikshandleiding, technische gegevens, installatie-instructies

Aanvullende functies voor installateurs

Installatieproces cloudadapter, gegevens van extern uitgelezen servicestatus vastleggen en downloaden, externe firmware-update cloudadapter

AC Service Cloud-functies

Beschrijving

Startscherm

Kaart- en locatieweergave met locatienamen, verbindingsstatus en alarmstatus

Status

Alarmstatus, locatietopologie, servicestatus uitlezen, monitoring en afstandsbediening binnenunits, gegevens buitenunits, plattegrondweergave, servicehandleiding downloaden

Statistieken

Weergave koelcircuit (actuele en vastgelegde gegevens), gegevenstabelweergave, 2D-grafiekweergave

Onderhoudsinstellingen

Meldingen en alarmen, instelling onderhoudsintervallen (bedrijfsuren)

Klantenlijst

Lijst met verbonden klanten, verzoeken om toegang tot klantlocaties

Cloudadapter

Installatiewizard cloudadapter, externe firmware-update

Plattegrondeditor

Importeren van plattegrond en toewijzen van units

Help

Mailinstellingen alarmen, gebruikersgegevens, accountbeheer, bedrijfs-/klantinformatie, gebruiksvoorwaarden, privacybeleid, cookiebeleid, gebruikshandleiding, technische gegevens, installatie-instructies, veelgestelde vragen

10

Voorbeeld

Panasonic Cloud Server

Internet (kabel- of 4G-router)

AC Smart Cloud-adapter (CZ-CFUSCC1)

* Alle gegevens worden beschermd in ons beveiligde netwerk.

Technische vereisten · CZ-CFUSCC1 – AC Smart Cloud-adapter · Internetverbinding via: LAN met internettoegang Optionele hardware · CZ-CAPRA1 – integratie van RAC-systemen · Pulsmeters (apart verkrijgbaar): er kunnen maximaal drie pulsmeters (gas- of stroommeters) worden aangesloten op de cloudadapter, uitbreidbaar met aanvullende communicatieadapters (CZ-CFUSCC2)

De AC Smart Cloud-adapter ondersteunt de volgende systemen · ECOi · ECO G · PACi / PACi NX · RAC (met CZ-CAPRA1-interface)


SLIM REGELSYSTEEM VOOR MEERDERE LOCATIES

Panasonic AC Smart Cloud- en Panasonic AC Service Cloud-pakketten Aantal binnenunits Opties

Maximaal 32

Items

Onderdeelnummer Beschrijving

Cloud-basiskit KIT-ACSCBASE32

CZ-CFUSCC1

Cloudadapter voor PACi, ECOi en ECO G 1)

SR-ACSCSTART32

Panasonic AC Smart Cloud-opstartkosten

SR-ACSC1Y32

Toegang voor 1 jaar

SR-ACSC3Y32

Toegang voor 3 jaar

SR-ACSC5Y32

Toegang voor 5 jaar

KIT-ACSC1Y32FULL

Jaarlijkse toegang inclusief basiskit

Standaard AC Smart Cloud-toegang Volledig abonnement 2) 3) Cloud-basiskit KIT-ACSCBASE64

Maximaal 64

Standaard AC Smart Cloud-toegang Volledig abonnement 2) 3) Cloud-basiskit KIT-ACSCBASE128

Maximaal 1284)

Standaard AC Smart Cloud-toegang Volledig abonnement 2) 3) Cloud-basiskit KIT-ACSCBASE512

Maximaal 512

Standaard AC Smart Cloud-toegang Volledig abonnement 2) 3)

CZ-CFUSCC1

Cloudadapter voor PACi, ECOi en ECO G 1)

SR-ACSCSTART64

Panasonic AC Smart Cloud-opstartkosten

SR-ACSC1Y64

Toegang voor 1 jaar

SR-ACSC3Y64

Toegang voor 3 jaar

SR-ACSC5Y64

Toegang voor 5 jaar

KIT-ACSC1Y64FULL

Jaarlijkse toegang inclusief basiskit

CZ-CFUSCC1

Cloudadapter voor PACi, ECOi en ECO G 1)

SR-ACSCSTART128

Panasonic AC Smart Cloud-opstartkosten

SR-ACSC1Y128

Toegang voor 1 jaar

SR-ACSC3Y128

Toegang voor 3 jaar

SR-ACSC5Y128

Toegang voor 5 jaar

Selectiestappen Welke service hebt u nodig? Dit zijn de twee opties. Alleen AC Smart Cloud

Volg stappen:

1

AC Smart Cloud + AC Service Cloud

Volg stappen:

3

Cloudadapter voor PACi, ECOi en ECO G 1)

SR-ACSCSTART512

Panasonic AC Smart Cloud-opstartkosten

SR-ACSC1Y512

Toegang voor 1 jaar

SR-ACSC3Y512

Toegang voor 3 jaar

SR-ACSC5Y512

Toegang voor 5 jaar

A) Standaard

(KIT-ACSC1Y**FULL)

1 of 3 of 5 Jaren

Cloudadapter (CZ-CFUSCC1)

KIT-ACSC1Y512FULL Jaarlijkse toegang inclusief basiskit

Opstartkosten (SR-ACSCSTART**) Afhankelijk van de omvang van de installatie

Jaarlijkse kosten omvatten de kosten van een cloudadapter (CZ-CFUSCC1), opstartkosten (SR-ACSCSTART**) en jaarlijkse toegangskosten (SR-ACSC*Y**). Dit is een goede optie voor het minimaliseren van de initiële investering. Service

AC Smart Cloudtoegangskosten (SR-ACS* Y**) Afhankelijk van serviceperiode

Per locatie is één cloudadapter (CZ-CFUSCC1) vereist.

Accessoires PAW-ACSCRTR4G

AC Smart Cloud 4G Router

PAW-ACSCSIM

AC Smart Cloud SIM-kaart

PAW-ACSCDAT32

AC Smart Cloud data-opslag

KIT-ACSC4GCNT

AC Smart Cloud 4G aansluitkit, inclusief 4G router en SIM-kaart

Jaarlijkse kosten X euro/jaar1)

Klant

fhankelijk van de omvang van de installatie. Minimale looptijd A is vier jaar.

Twee jaar AC Service Cloud gratis!

2 Kies jaarlijkse toegangskosten voor AC Service Cloud (SR-ACSC1Y32M2)) Als u bij stap 1 voor een volledig abonnement kiest, omvat dat twee jaar AC Service Cloud. Na het tweede jaar worden jaarlijkse kosten van toepassing.

Overige optionele services Panasonic AC Service Cloud

SR-ACSC1Y32M

Panasonic AC Service Cloud kosten voor 1 jaar

Plattegrond

4)

SR-ACSC1FLRUP

Een plattegrond of maximaal 32 units uploaden

Plattegrond 4)

SR-ACSC1FLRCR

Een plattegrond of maximaal 32 units maken

Binnenunits toewijzen 4)

SR-ACSC32ASSIGN

Maximaal 32 binnenunits toewijzen

Stroommeter

Neem contact op met de plaatselijke verkoopafdeling voor informatie over stroommeterhardware

4G-verbinding

Neem contact op met de plaatselijke verkoopafdeling voor informatie over de verbinding met uw modem/router

4) Plattegrond en toewijzing binnenunits kan door de klant worden gedaan zonder extra kosten

11

3

B)Volledig abonnement

1)

Check de andere combinaties met Panasonic 1) Alleen in combinatie met opstartkosten 2) Inclusief eerste twee jaar Panasonic AC Service Cloud 3) Minimaal vier jaar service vereist 4) Onderdeelnummers voor maximaal 192/256/320 binnenunits zijn ook beschikbaar. Per 128 binnenunits is een cloudadapter vereist

2

1 Kies een setup (A of B) voor AC Smart Cloud

KIT-ACSC1Y128FULL Jaarlijkse toegang inclusief basiskit 4x CZ-CFUSCC1

1

* Panasonic AC Smart Cloud is altijd vereist voor het gebruik van AC Service Cloud

Houd bij het bestellen voor grotere systemen een meervoud van 32 aan.

2)

·3

Kies optionele servicemogelijkheden naar behoefte · Plattegrond · Plattegrondeditor · Binnenunits toewijzen

· Stroommeter · 4G-verbinding


Meer informatie over Panasonic Heating and Cooling Solutions

aircon.panasonic.nl

Ontdek de producten van Panasonic op onze websites www.aircon.panasonic.nl www.panasonicproclub.com Panasonic Nederland Europalaan 28E, 5232 BC ‘s-Hertogenbosch Telefoon: +31 (0)73 6402 538 Panasonic is een handelsmerk van Panasonic Corporation In verband met de voortschrijdende innovatie van onze producten gelden de specificaties in deze catalogus onder voorbehoud van typografische fouten en het recht van de fabrikant om kleine wijzigingen aan te brengen zonder voorafgaande kennisgeving ter verbetering van het product. Volledige of gedeeltelijke reproductie van deze catalogus is zonder uitdrukkelijke toestemming van Panasonic Nederland niet toegestaan.