a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

NR 1

17 FEB/15 MARS 2020 Kampanjtidning

Rörmokarservice:

När det är kallt är det skönt om det är varmt sid. 4-5

Installerat-och-Klart:

Fast pris på produkt och installation sid. 6-7

Komplett Badröm:

Få rätt hjälp så blir livet en gnutta enklare sid. 8-9

DR1_2020.indd 1

2020-01-24 15:02


Livet är så mycket mer än VVS Det är middagar, bio, kalas, fiske och fotbollsmatcher. Så när väl den där kranen i badrummet börjar läcka. Då vill du att det ska lösa sig så snabbt, enkelt och smidigt som möjligt. Därför finns vi. Vi hjälper dig med allt som rör VVS. Allt från droppande kranar till kalla element eller stopp i avloppet. Men inte bara de oförutsägbara problemen. Även när du vill fräscha upp ditt hem och kanske byta toalettstol, köksblandare eller installera golvvärme. Då finns vi, så du slipper offra det där som du faktiskt tycker om i livet. Du vet alltid att det blir rätt gjort. För hos oss är det endast certifierade VVS-montörer som gör jobbet. Därför kan du alltid känna dig 100% trygg när du anlitar oss. Dessutom kan du få mängder av tjänster till ett fast pris. Så du behöver inte känna någon ångest över jobbet när du själv njuter av livet. Så vad du än behöver laga, ersätta eller bara undrar om VVS. Vänd dig till oss. När det är enkelt att få rätt hjälp så blir också livet en gnutta enklare.

2

DR1_2020.indd 2

2020-01-24 15:02


SPARA 500:-

3 495:-

SPARA 269:-

199:-

Ifö Spira 6260 Rimfree®

Smedbo Sideline

Med Ifö Clean, rengöringsvänlig glasyr. Fresh WC – håller din WC-stol fräsch länge. Mjukstängande hårdsits. 42 cm sitthöjd.. Svensktillverkad.

I polerat krom inkl. självhäftande hållare. 24 cm långt blad. Höjd på skrapa 21 cm. Extra löst blad medföljer i förpackningen.

WC-stol

Erbjudandet gäller till 15/3 2020

Duschskrapa

Erbjudandet gäller till 15/3 2020

Putssvamp ingår!

HANDDUSCHSET

695:-

ORD. PRIS 895:Bad & Värme/Oras Apollo Style 536 Handduschset bestående av handdusch med 3 strållägen inkl. eco-flöde, väggfäste och duschslang 150 cm.

DUSCHSET

HANDDUSCH

HANDDUKSTORK PRIS FRÅN:

ORD. PRIS 1 295:-

ORD. PRIS 695:-

ORD. PRIS 199:-

1 095:Bad & Värme/Oras Apollo Style 554 Duschset bestående av handdusch med 3 strållägen inkl. eco-flöde, duschsalang 175 cm och tvålkopp. Flexibla väggfästen - max 72 cm..

159:-

595:-

Bad & Värme/Oras Apollo Style 253022 Handdusch med 3 strållägen inkl. eco-flöde.

Bad & Värme Allputsmedel Perfekt till rostfritt, porslin, koppar, mässing, kakel, kakelfogar, klinkers och spisplattor.

Erbjudandet gäller till 15/3 2020. *Pris gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23 Omslagsbild: Badkar Aspholmen från Nordhem.

3

DR1_2020.indd 3

2020-01-24 15:02


RÖRMOKARSERVICE

Rörmokartjänster Med vår rörmokartjänst hjälper vi dig med stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element, vattenskador, krånglande värmepannor, lågt vattentryck, trasiga WC-stolar, rördragning, ventilbyten, blandar- och duschbyten, läckande och sönderfrusna rör, tvättmaskins- och diskmaskinsmontering. Och lite till. Våra 1000 certifierade VVS-montörer finns till hands när du verkligen behöver hjälp. De kan alltså mer än att bara installera nya badrum, kranar, golvvärme och värmesystem. Vi lämnar gärna en offert med fast pris innan vi börjar så du slipper oroa dig för kostnaden.

• Bokning på bad-varme.se • Fastpris på mängder av tjänster • Certifierade VVS-montörer

Läs mer på bad-varme.se eller kontakta din lokala Bad & Värme.

4

DR1_2020.indd 4

2020-01-24 15:02


Vattenläckage och stopp i avlopp Det händer att vattenledningar börjar läcka och att avlopp sätts igen. Vi hjälper till att lokalisera och åtgärda läckaget och vid behov reparera vattenskador som kan ha uppstått. Om ditt avlopp satts igen hjälper vi till med rensning eller spolning.

Service eller byte av blandare och WC-stol Äldre vattenkranar och toaletter kan börja droppa eller läcka. Vi har reservdelar till de flesta märken på marknaden och hjälper till att byta ut slitna delar, packningar eller hela blandare.

Installation av tvätt- och diskmaskin Vi installerar din tvätt- eller diskmaskin på ett fackmannamässigt sätt så att inga läckage eller oönskade problem uppstår.

Nybyggnation och renovering Ta hjälp av din lokala VVS-installatör till ditt renoverings- eller byggprojekt. Vi kan hjälpa till med rådgivning av hur VVS-installationen ska göras eller bara hjälpa till med att dra om befintliga rör.

Kalla element och service av värmesystem Vi hjälper till att serva värmesystemet så att temperaturen blir jämn och behaglig i alla rum. Ofta räcker det med en luftning men ibland kan någon del, t.ex. en cirkulationspump, behöva bytas. Vi kan hjälpa till med nästan alla märken som finns på marknaden!

Installation av värmepump/varmvattenberedare Våra värmeexperter hjälper till med rådgivning för att hitta den mest kostnadseffektiva värmelösningen för ditt hus. Vi jobbar med de största tillverkarna av värmeväxlare, värmepumpar och varmvattenberedare och har erfarenhet för att genomföra alla steg i installationsarbetet.

5

DR1_2020.indd 5

2020-01-24 15:02


RÖRMOKARSERVICE

Sex enkla saker som får ditt hem att kännas nytt! Nytt år och nytt decennium! Ett perfekt tillfälle att uppgradera ditt hem. Det kan faktiskt vara enklare än du tror. Speciellt om du låter Bad & Värme göra jobbet. Då blir det också snabbt och säkert gjort. Här har vi listat sex saker som får ditt hem att kännas nytt, lyxigare och mer komfortabelt. Byt blandare Många har blandare som droppar eller läcker. Det är både irriterande och dumt för ekonomin. Med en helt ny blandare till ditt badrum eller kök får du en ny och lyxig känsla på något du antagligen använder flera gånger varje dag. Nya blandare förbrukar också betydligt lägre än äldre vilket gör att du sparar pengar.

Uppgradera dina element Vi har en lång vinter här i Sverige, det är ingen nyhet. Men inte lika många vet att det är enkelt att förbättra komforten och värmen i ditt hem. Med en ny termostat blir det enkelt att trivas oavsett tid på året. Varför inte en termostat du enkelt kan styra via din smartphone från sängen eller soffan? Det är lyx! En annan enkel åtgärd för att förbättra komforten är att lufta dina element. Då slipper du de där kalla elementen som hör hemma på 1800-talet. En bonus är att du får lägre energiförbrukning och jämnare inomhusklimat. Har du riktigt gamla element eller saknar värme i vissa rum har vi moderna och stilrena modeller som vi dessutom kan installera till ett fast pris.

6

DR1_2020.indd 6

2020-01-24 15:02


Byt ut dina badrumsmöbler

Service av vattenfilter Om du har egen brunn är detta en stark rekommendation. Ditt vattenfilter renar vattnet för dig och din familj dag ut och dag in, året runt. Det är byggt för att hålla länge men det är smart att se över och serva det. Vi brukar rekommendera en gång om året. Annars kan ditt vatten bli sämre, missfärgas eller få en bismak eller lukt. Och friskt och fräscht vatten ur kranarna är något av det bästa som finns. Vi servar ditt vattenfilter enkelt och snabbt, och till fast pris.

Uppgradera dina badrumsmöbler Ditt badrum kan verkligen få en ny och fräsch känsla med nya möbler. Till exempel en ny kommod med smarta förvaringsutrymmen. Det gör att ditt badrum känns mycket lyxigare och som nytt. Även badrumsmöbler kan du faktiskt enkelt byta ut med vår Installerat-och-klart-tjänst. Då vi även forslar bort dina tidigare möbler behöver du inte tänka på någonting förutom att börja njuta av ditt nya badrum. Byt ut din WC-stol En av våra mest efterfrågade tjänster. Dels för att många har läckande eller trasiga WC-stolar hemma. Men också för att det är en lyxig känsla att för en gång skull få en helt ny. Dessutom med förbättrade funktioner som anpassad spolkapacitet, mindre vattenförbrukning eller bättre hygien om du väljer en modell utan spolkant. Det kostar sällan mer och går oftast fortare att byta till en helt ny WC-stol. Speciellt om du jämför med vår Installerat-och-klart-tjänst där du får både produkten och installationen till ett fast pris.

Element fnns i många former och färger

Fixa en krånglande värmepump En halvdan ventilation eller värme kan få alla hem att kännas gamla. Fixa, serva eller byt ut din krånglande värmepump en gång för alla så får du en riktigt bra komfort. Dessutom kommer en ny värmepump i nästan alla fall sänka din energiförbrukning. Har du ett annat typ av värmesystem kan vi serva och justera det för bästa möjliga prestanda. Det kan göra enorm skillnad för din trivsel och helhetsuppfattning av ditt hem.

Alla dessa saker kan göra otroligt stor skillnad på hur du trivs i ditt hem. Och med Bad & Värmes hjälp blir det enkelt och snabbt gjort. Behöver du en produkt erbjuder vi Installerat-och-klart där du får allt till ett fast pris, både produkt och installation. Dessutom monterar vi ner och forslar bort dina tidigare produkter. Vill du bara serva något kan våra certifierade VVS-montörer också hjälpa dig med det. Enkelt, proffsigt och snabbt. Lägg inte onödig tid på saker du inte tycker är roligt utan låt oss sköta det. Då blir också livet en gnutta enklare. Kontakta din närmaste Bad & Värme idag och börja decenniet med ett nytt hem.

7

DR1_2020.indd 7

2020-01-24 15:02


KOMPLETT BADRÖM

Hur ser din badröm ut? Att byta badrum är ett stort projekt. Vad ska du ha för produkter, vem ska installera, hur lång tid tar det och vad kommer det kosta? Det är helt enkelt mycket att tänka på. Därför introducerar vi “Komplett badröm”. Hitta din stil med Bad & Värmes nya 3D-verktyg. Vi hjälper dig. Sen får du ett färdigt badrum till fast pris. Allt utfört av certifierade VVS-montörer. Dessutom ingår 6 års Trygghetsförsäkring (läs mer på www.bad-varme.se). Om det är lätt att skaffa nytt badrum så blir också livet en gnutta enklare. ALLT DETTA INGÅR •

• •

Priserna är räknade på: Stora badrum 7m2. Längd 280 cm, bredd 250 cm och höjd 240 cm. Små badrum 5m2. Längd 250 cm, bredd 200 cm och höjd 240 cm. Gästtoalett 3m2. Längd 200 cm, bredd 150 cm och höjd 240 cm.

Rivning och bortforsling av den gamla badrumsinredningen (dusch, WC-stol, tvättställ/ badrumsmöbel). Rivning kakel, klinker eller våtrumsmatta på vägg och golv.

• • • •

Uppsättning av väggskivor enligt gällande branschregler.

Byte av golvbrunn standardmodell i plast. Brunnen monteras på samma position som den som ersätts. Gäller badrum, ej gästtoa.

• Fast pris • Fast tidplan

• 6 års Trygghetsförsäkring*** • VVS-montörer • Kostnadsfri 3D ritning • Beprövad arbetsprocess

Målning tak.

Montering och inkoppling av nya badrumsmöbler, duschvägg, WC-stol, tvättställsblandare och duschblandare med duschstångset. Inredningen monteras på samma position som den som ersätts.

Flytspackling av golv med godkänt fall till golvbrunnen.

Uppsättning av nytt kakel, klinker eller våtrumsmatta med godkänt fuktspärrsystem enligt gällande branschregler.

Inklusi v installa e tion

Montering av nya utanpåliggande kromade kopparrör.

6 års trygghetsförsäkring med självriskeliminering vid eventuell skada.

Läs mer på www.bad-varme.se ***För att Trygghetsförsäkringen ska gälla måste totalkostnaden vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos medlemsföretag som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår trygghetsförsäkring.

8

DR1_2020.indd 8

2020-01-24 15:02


kt för Perfe ndre i det m met! m badru

3 477:-/mån

Delbetala 36 mån**

KOMPLETT BADRÖM 5 KVM

123 900:-*INKL. ROT INREDNING OCH PRODUKTER: Svedbergs Skoga Vik hörndusch 90 x 90 cm klarglas/blank. Oras Apollo 544 duschset 160 cc. Svedbergs Skapa underskåp 55x35 cm vit med en låda, handtag 11 och tvättställ. Purus 52194 kommodvattenlås G32 x 40. Oras Optima 2710F tvättställsblandare. Svedbergs Svea spegel vit. Svedbergs Skapa väggskåp 70 x 40 cm vit med handtag 11, 128 cc krom. Ifö Spira 6240 Rimfree® WC-stol med Spira Art sits. Tarkett Aquarelle Oak Black våtrumsmatta golv. Tarkett Aquarelle Raw Concrete dark Grey våtrumsmatta vägg.

med Coolt åpsrsk unde ning! belys 3 700:-/mån

Delbetala 60 mån**

KOMPLETT BADRÖM 7 KVM

219 900:-*INKL. ROT INREDNING OCH PRODUKTER: Macro Design Empire duschhörna 90 x 90 cm klarglas/vit. Oras Cubista 2893 takduschpaket 160 cc. Macro Design Crown Open box tvättställ light 8 i porslin 100 x 45 cm vit. MD9 handtag vit 192cc samt underskåpsbelysning. Oras Cubista 2814FZ tvättställsblandare. Macro Design Spegel 100 x 70 cm. Infälld belysning 100 cm + ambilight. Macro Design Crown högskåp 172 x 40 x 35 cm vit lucka Plain. Ifö Spira Art 6245 Rimfree® vägghängd WC-stol med inbyggd cistern och spolknapp Geberit Sigma 50 spolknapp vit. Bricmate J66 Limestone Anthracite klinker. TILLVAL: Vattenburen golvvärme stora badrum 7 m2 13 995:-, små badrum 5 m2 8 995:-, gästtoa 3 m2 7 995:-. Spotlights 6 st, 18 495:-. Handdukstork från 5 495:FÖRUTSÄTTNING: Inkommande vatten ska uppfylla dagens branschregler. Erbjudandet gäller till 31/12 2020. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23

9

DR1_2020.indd 9

2020-01-24 15:03


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

Nu kan du installera WC-stolar och kökskranar med din telefon! Gör inte livet komplicerat i onödan. När du vill ha något till ditt badrum, kök eller tvättstuga så vill du ha det på plats så enkelt och snabbt som möjligt. Därför har vi skapat installerat-och-klart. Vi garanterar leverans med rätt kompetens, rätt prylar och i rätt tid. Allt till ett förmånligt paketerat pris. (Se de orangea prislapparna). Självklart ingår demontering och bortforsling av det som vi byter ut. När det är enkelt att få grejerna på plats så blir också livet en gnutta enklare

• Fast pris

Inklusi v installa e tion

• Fast tidplan • 6 års Trygghetsförsäkring*** • Boka på bad-varme.se • Stort utbud av produkter

***För att Trygghetsförsäkringen ska gälla måste totalkostnaden vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos medlemsföretag som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår trygghetsförsäkring.

10

DR1_2020.indd 10

2020-01-24 15:03


Nyhet! eco-knapp

eco-knapp

INSTALLERAT-OCH-KLART*

4 395:ORD. PRIS 5 595:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

2 795:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 3 295:-

Oras Vega 1839FGG köksblandare Med keramisk diskmaskinsventil. Utrustad med en eco-knapp för begränsning av temperatur och flöde. Skållningsskydd, perfekt för t.ex. barnfamiljer. Energiklass B.

4 295:ORD. PRIS 4 995:-

Oras Vega 1810FGG tvättställsblandare Är utrustad med en eco-knapp för begränsning av temperatur och flöde. Skållningsskydd, perfekt för t.ex. barnfamiljer. Energiklass B.

Rekommenderas av Bad & Värme

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

INKL. ROT

Oras Electra 6155FZ tvättställsblandare Beröringsfri med användarvänligt vred för kallt och varmt vatten. Batteridriven 6V. Bluetooth® funktion, enkelt att göra inställningar m.m. via Oras App.

Rekommenderas av Bad & Värme

Nyhet!

DocNum 949051-07-17 949193-07-17 949192-07-17 949191-07-17 949190-07-17 949189-07-17

A D B C D E F G

1003636

≤ 1,6 > 1,6 ≤ 2,2 > 2,2 ≤ 2,8 > 2,8 ≤ 3,4 > 3,4 ≤ 4,0 > 4,0 ≤ 4,6 > 4,6

3 bar

4L 32 s

949078-05-14

C

2,5 kWh

Köksblandare Oras 1533F , 1534F Strålsamlare: Neoperl Z Certifikatnummer: 1412

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INSTALLERAT-OCH-KLART* Energiprestanda Energy Performance

Partner for progress

2 995:ORD. PRIS 3595:-

2 395:-

INKL. ROT

Oras Swea 1534F köksblandare Med keramisk diskmaskinsavstängning, hög svängbar utloppspip. Eco-top kallstartskassett och eco-flöde. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Energiklass C.

335:-/mån

ORD. PRIS 2 795:-

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

3 595:-

INKL. ROT

Oras Swea 1510F tvättställsblandare Användarvänlig spak, Eco-top kallstartskassett och Eco-flöde. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Har godkänd energimärkning. Energiklass B.

ORD. PRIS 4 995:-

Oras Electra 6151FZ tvättställsblandare Beröringsfri med användarvänligt vred för kallt och varmt vatten. Batteridriven 6V. Bluetooth® funktion, enkelt att göra inställningar m.m. via Oras App.

Spara 3 000:-

577:-/mån

Delbetala 12 mån**

Delbetala 12 mån**

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 595:-

ORD. PRIS 4295:-

INKL. ROT

Oras Nova 7427 duschpaket Innehåller Oras Nova termostatblandare för dusch, samt Oras Apollo duschset med handdusch, duschstång 65 cm, tvålkopp och duschslang 150 cm. Silen är enkel att rengöra tack vare sina antikalk-munstycken. Finns även i 40 cc.

KÖKSBLANDARE

KÖKSBLANDARE

ORD. PRIS 9 495:-

ORD. PRIS 9 995:-

6 495:Oras Optima 2739F köksblandare Med användarvänlig sidospak, flexibel hög svängbar utloppspip, två strållägen och Smart diskmaskinsventil. Batteridriven 6V.

6 995:Oras Optima 2729F köksblandare Med flexibel, hög svängbar utloppspip, vred för kallt och varmt vatten, beröringsfri funktion, temperaturdisplay, två strållägen och Smart diskmaskinsventil.

Erbjudandet gäller till 15/3 2020. *Pris gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23

11

DR1_2020.indd 11

2020-01-24 15:03


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

668:-/mån

Både med spak och sensor. Nytt, enkelt och hygieniskt!

Delbetala 12 mån**

INSTALLERAT-OCH-KLART*

7 595:-

ORD. PRIS 8 595:-

INKL. ROT

FM Mattsson Siljan Duo köksblandare Med elektronisk diskmaskinsavstängning. Förutom en traditionell spak har FM Mattsson Siljan Duo även en sensorfunktion. Den startar blandaren beröringsfritt.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 595:-

ORD. PRIS 4 095:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

7 595:-

INKL. ROT

FM Mattsson Siljan köksblandare Med diskmaskinsavstängning, kallstart och mjukstängning. Ställbar flödesbegränsning och temperaturspärr. J-pip. Krom.

ORD. PRIS 9 595:-

INKL. ROT

FM Mattsson Siljan takduschpaket Med ekoflöde. Båda takdusch och handdusch har kalkavvisande sil. Tvålhylla. Duschstången kan kapas vid behov. Tryckbalanserad säkerhetsblandare för dusch. 160 c/c, krom.

710:-/mån

Delbetala 12 mån** INSTALLERAT-OCH-KLART*

INSTALLERAT-OCH-KLART*

2 795:-

ORD. PRIS 3 195:-

4 095:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 5 086:-

FM Mattsson Siljan tvättställsblandare Miljöanpassad enligt Eco Safe™. Mjukstängning tar bort tryckstötar & smällar i rör & blandare, vilket förlänger livstiden. Med Eco Flow 6 l/min. Kallstartsfunktion.

INKL. ROT

Mora Rexx B5 tvättställsblandare Minimalistisk med enkelheten i fokus. Keramisk tätning och energisparsystem. Krom.

Nu även i svart!

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 095:-

ORD. PRIS 6 095:-

INKL. ROT

Mora Rexx K5 köksblandare Med diskmaskinsavstängning. Svängbar pip med energioch vattenbesparande strålsamlare. Krom.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

8 095:-

ORD. PRIS 10 995:-

INKL. ROT

Mora Rexx Shower system kit Innehåller takduschset, energi- och vattenbesparande handdusch, samt duschblandare 160 cc. Krom.

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE MATTSVART

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE KROM

4 595:-

ORD. PRIS 3 195:-

2 595:-

Mora MMIX Tronic tvättställsblandare Beröringsfri med temperaturvred. Energi- och vattenbesparande. Finns i krom och mattsvart.

Erbjudandet gäller till 15/3 2020. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23

12

DR1_2020.indd 12

2020-01-24 15:03


556:-/mån

Tvättställsblandare, blandarbricka och pop-up bottenventil på köpet!

Delbetala 12 mån**

PAKET MATTSVART

PAKET KROM

PAKET MÄSSING

ORD. PRIS 17 290:-

ORD. PRIS 10 160:-

ORD. PRIS 17 290:-

12 495:Damixa Silhouet paket i mattsvart Köp takduschpaket 160 cc och få blandarbricka, tvättställsblandare och pop-up bottenventil på köpet.

6 995:Damixa Silhouet paket i krom Köp takduschpaket 160 cc och få blandarbricka, tvättställsblandare och pop-up bottenventil på köpet.

12 495:Damixa Silhouet paket i mässing Köp takduschpaket 160 cc och få blandarbricka, tvättställsblandare och pop-up bottenventil på köpet.

Nu även i svart!

TILLBEHÖR PRIS FRÅN:

89:-

ORD. PRIS FRÅN 109:Sealskin / Demerx Convex tillbehör I serien finns WC-borste, tvålpump och tandborstmugg. Välj mellan färgerna blå, rosa eller vit.

DUSCHHYLLA

GOLVSTÄLL

DUSCHDRAPERI

ORD. PRIS 829:-

ORD. PRIS 469:-

ORD. PRIS 181:-

659:-

Demerx Kabina duschhylla Hängs över duschvägg/kabin med upphängningskrok och skyddshölje. Låses mot vägg med sugkopparna. Finns modell för både svängd/rak dörr. Finns i högblank/kromad finish och nu även i svart. Rostfritt stål 18/8. 5 års rostskyddsgaranti.

369:-

Demerx Ready golvställ Snyggt och praktiskt toapappersstativ med plats för 3 extra rullar. Finns i krom och svart.

129:-

Demerx Pisla duschdraperi 100% polyester. Finns i vitt, grått, beige, blått och svart. Med tyngd i fålla. Vattenavvisande. Mått: 180 x 200 cm.

13

DR1_2020.indd 13

2020-01-24 15:03


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

SPEGEL

6 940:ORD. PRIS 8 675:-

UNDERDEL

16 152:ORD. PRIS 20 190:-

BADKAR

BADKAR

20%

15 170:Svedbergs Scarlett gjutmarmorbadkar Fristående, vit. Praktiskt och bekvämt med klassisk design. Den höga kortsidan är inte bara estetiskt tilltalande, den ger skönt stöd för ryggen. Höjd: 81/57 cm.

HANDDUKSTORK

8 200:-

Svedbergs Stil underdel Underdel Ram 80 x 45 cm blond ek med 2 lådor, BOX ONE och Easy Clean. Handtag nr 5 mässing. Fross fristående tvättställ Ø40 vit matt.Exkl. blandare. Bänkskiva Aura 80. Spegel 80 cm blond ek med LED-belysning och dold belysning.

Svedbergs Lule lucitebadkar 170 x 83 x 60,5 cm. Fristående, mattvit.

SPEGELSKÅP

7 832:ORD. PRIS 9 790:-

UNDERDEL

INSTALLERAT-OCH-KLART*

ORD. PRIS 15 165:-

ORD. PRIS 10 540:-

12 132:Svedbergs Thor handdukstork 50 x 140 cm med Erica elpatron 300W. Dold eller synlig anslutning, allpolig strömbryare. Med timer och boost. Priset avser krom. Finns även i färgerna Svart Matt, och Vit Matt.

13 592:-

ORD. PRIS 16 990:-

Svedbergs Stil underdel Underdel Ram 100 x 45 cm vit med 2 lådor, BOX ONE och Easy Clean. Deep tvättställ 100 x 45 cm vit. Exkl. blandare. Hamra spegelskåp 100 vit med LED-belysning. Knopp stål.

8 895:-

INKL. ROT

Svedbergs Skoga rak duschhörna 90 x 90 x 198 cm alu matt profil och klarglas. Priset avser komplett duschhörna med två dörrar inkl installation. Exkl. duschset.

Erbjudandet gäller till 15/3 2020. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23

14

DR1_2020.indd 14

2020-01-24 15:03


SPEGEL

7 748:-

20%

ORD. PRIS 9 685:-

20%

20%

SPEGELSKÅP

7 268:ORD. PRIS 9 085:-

UNDERDEL

13 348:-

UNDERDEL

20%

ORD. PRIS 16 685:-

Macro Design Crown underdel Med lådfront Frame i antracitgrå, 80 cm. Handtag MD5. Ovanpåliggande tvättställ i porslin. Bänkskiva Keon exkl. blandare. Spegelskåp 80 cm med rampbelysning. Underskåpsbelysning finns som tillval.

20%

20% ser a pri r

SPEGEL

5 516:-

t.om.

15/3 2

20%

ORD. PRIS 6 895:-

SPEGELSKÅP

6 236:-

ORD. PRIS 7 795:-

UNDERDEL

20%

UNDERDEL

10 228:-

20%

ORD. PRIS 12 785:-

Macro Design Crown underdel Nyhet! Crown Open box. Möbelserie vitlackad 80 cm med tvättställ Light 8 mm i porslin. Exkl. blandare. Avlång spegel 45 x 120 cm med ram i krom och ambilight.

ORD. PRIS 11 785:-

Macro Design Crown underdel Med lådfront Shape i vitt, 80 cm. Tvättställ Light 14 porslin exkl. blandare. Spegelskåp 80 cm med rampbelysning. Underskåpsbelysning finns som tillval.

rbr pegla SupereCrown och0s20 Gäll

9 428:-

12 068:-

ORD. PRIS 15 085:-

Macro Design Crown underdel Nyhet! Möbelserie med front Grip, svart massiv ek 100 cm med tvättställ Light 8 i porslin. Exkl. blandare. Spegel 100 cm med infälld LED belysning och ambilight.

SPEGEL

3 668:-

ORD. PRIS 4 585:-

20%

20%

UNDERDEL

6 868:-

ORD. PRIS 8 585:-

Macro Design Crown underdel Med lådfront Plain i vitt, 60 cm. Handtag MD5. Tvättställ Light 14 i porslin exkl. blandare. Spegelskåp 60 cm vit med LED T-belysning.

20%

HÖGSKÅP

5 508:-

ORD. PRIS 6 885:-

Macro Design Crown högskåp Med front Frame i antracitgrå, 40 cm. Handtag MD5.

20%

SIDOSKÅP

1 584:ORD. PRIS 1 980:-

Macro Design Crown sidoskåp Med front Plain i vitt, 40 cm. Handtag MD5.

15

DR1_2020.indd 15

2020-01-24 15:04


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

Samma pris oavsett bredd!

Samma pris oavsett bredd!

SPEGELSKÅP

27%

SPEGELSKÅP

1 895:-

30%

ORD. PRIS 2 595:-

Ifö Option Bas spegelskåp Med två mjukstängande dubbelsidiga spegeldörrar och två flyttbara glashyllor. Vit. Finns i måtten 50, 55 och 60 cm.

Spara 1 000:-

2 995:-

ORD. PRIS 4 295:-

Ifö Option Bas spegelskåp med belysning Med LED-belysning och två mjukstängande dubbelsidiga spegeldörrar. Två flyttbara glashyllor. Vit. Finns i måtten 50, 55 och 60 cm.

Spara 1 000:-

MÖBELPAKET

MÖBELPAKET

ORD. PRIS 3 695:-

ORD. PRIS 3 495:-

2 695:Ifö Cera möbelpaket komplett med underskåp och tvättställ Med två dörrar och en flyttbar hylla. Handtag i krom. 50 cm, vit. Tvättstället har en bakre avställningsyta och upphöjd bakkant. Upphängningsbeslag ingår. Exkl. blandare.

2 495:Ifö Cera möbelpaket komplett med underskåp och tvättställ Med två dörrar och en flyttbar hylla. Handtag i krom. 57 cm, vit. Tvättstället har en bakre avställningsyta och upphöjd bakkant. Upphängningsbeslag ingår. Exkl. blandare

Erbjudandet gäller till 15/3 2020. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.s **Villkor för att delbetala se sid 23

16

DR1_2020.indd 16

2020-01-24 15:04


Ifö Space sparar utrymme De bockade duschdörrarna kan fällas in helt till väggen när de inte används vilket sparar utrymme. Dörrarna lyft 7 mm vid öppning och stängning vilket gör att de inte skrapar i golvet.

33%

DUSCHDÖRR

DUSCHHÖRNA

3 995:-/st

27%

ORD. PRIS 5 995:-/st

Ifö Space vikbar duschdörr I klarglas. Finns som 70, 80 och 90 cm, höger alt. vänster, och med dessa kan man skapa en nisch- eller hörndusch, med komplettering av en magnetlist. Priset avser 1 styck vikbardörr.

5 495:ORD. PRIS 7 495:-

Ifö Space duschhörna Med bockade duschdörrar. Klarglas och aluminiumprofiler.. Finns i måtten 80 x 80 och 90 x 90 cm. Priset avser komplett hörna med två bockade dörrar.

BrittaniaBad Premiär hos Bad & Värme!

Välj beslag i guld eller svart – samma pris

DUSCHHÖRNA

9 995:ORD. PRIS 14 500:-

Duschbyggarna Twin Design duschhörna Duschhörna med två raka dörrar. Välj mellan guld/klarglas och svart matt/klarglas. Välj mellan mått 80 x 80 och 90 x 90 cm. Höjd 191,3 cm.

Premiär för Brittania Bad hos Bad & Värme - Badrumsinredning i klassisk engelsk stil. Ditt självklara val när du ska skapa ett elegant gammeldags badrum.

17

DR1_2020.indd 17

2020-01-24 15:04


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

Duschhörna + t Takduschpake + Installation till fast pris!

20%

INSTALLERAT-OCH-KLART*

12 995:-

ORD. PRIS 17 746:-

665:-

ORD. PRIS 831:-

20%

INKL. ROT

Gustavsberg duschhörna + takduschpaket Round/Estetic Runda duschdörrar 90x90 cm i härdat säkerhetsglas 6 mm, med blankpolerade profiler och dörrgrepp. Öppningsbar 180 grader, vilket gör att det går att fälla in dörrarna för att spara plats i badrummet. Takduschpaket Round med Estetic termostatblandare. Stort duschhuvud om 25 cm. 3-funktions handdusch. Easy clean.

Gustavsberg spegel Rund spegel 60 cm. Kan kombineras med Graphic belysning.

Bättre

Bäst

Bra

SPEGEL EXKL BELYSNING

UNDERDEL

6 795:-

ORD. PRIS 8 857:-

Gustavsberg Graphic Underdel med 2 mjukstängande lådor, knopp K5 i koppar. 1 lönnfack. Grå, 60 cm. Tvättställ i porslin exkl. blandare.

Lönnfack

Rekommenderas av Bad & Värme

INSTALLERAT-OCH-KLART*

4 995:-

ORD. PRIS 6 095:-

INKL. ROT

Gustavsberg Nautic 1500 WC-stol med Hygienic Flush och öppen spolkant för enklare rengöring. Dubbelspolning. Standardsits, för limning. Vit.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 395:-

ORD. PRIS 6 595:-

INKL. ROT

Gustavsberg Nautic 1500 WC-stol med Hygienic Flush och öppen spolkant för enklare rengöring. Dubbelspolning. Sits med mjukstängning och snabbfästen, för limning. Vit.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 595:-

ORD. PRIS 6 695:-

INKL. ROT

Gustavsberg Nautic 1500 WC-stol med Hygienic Flush och öppen spolkant för enklare rengöring. Ytbehandlad med ceramicplus som gör att kalk och smuts inte får fäste. Sits med mjukstängning och snabbfästen, för limning. Vit.

19%

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

995:-

ORD. PRIS 1 228:-

Gustavsberg Atlantic Tvättställsblandare finns i två utföranden, en blyfri blandare som är energiklassad och utrustad med smarta vatten- och energisparfunktioner. Denna är utan enrgiklass.

Erbjudandet gäller till 15/3 2020. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23

18

DR1_2020.indd 18

2020-01-24 15:04


Enkla och smarta system för golvvärme

Golvvärme i alla miljöer LK GOLVVÄRME Passar perfekt både vid nybygge och renovering. Tryggt, miljövänligt med överlägsen säkerhet. Att välja LK Golvvärme blir din bästa investering – den syns inte, men du kommer att längta hem till den. LK har färdiga lösningar för: • Uterum • Enstaka rum • Nyproduktion • Renovering med krav på låg bygghöjd • Varma badrumsgolv på sommaren och vintern Vill du installera golvvärme? Se LKs instruktionsfilmer på lksystems.se

19

DR1_2020.indd 19

2020-01-24 15:04


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

SPEGELSKÅP

7 940:-

Varmvattenberedare inkl. installation

METRO THERM MODUL 200 E INSTALLERAT-OCH-KLART*

16 442:ORD. PRIS 20 028:UNDERDEL

300 E INSTALLERAT-OCH-KLART* 16 742:- INKL. ROT ORD. PRIS 20 309:200 R INSTALLERAT-OCH-KLART* 17 342:- INKL. ROT ORD. PRIS 21 466:300 R INSTALLERAT-OCH-KLART* 18 042:- INKL. ROT ORD. PRIS 22 497:-

9 980:Temal Stella underdel Med två lådor, tvättställ 62,5 x 40 x 64 cm. Vit. Exkl. blandare. Spegelskåp Temal highligt med LED-belysning, eluttag 60 x 25 x 68 cm. Högskåp med lucka och handtag. 40 x 40 x 182 cm.

INKL. ROT

Metro Therm Modul 200/300 liter varmvattenberedare Beredare i modulformat lämplig för åretruntbostaden. Korrosionsskydd: välj mellan emaljerat eller rostfritt. 200 eller 300 liter.

418:-/mån

Delbetala 6 mån**

20%

HANDDUKSVÄRMARE

TILLBEHÖR PRIS FRÅN:

RENGÖRINGSMEDEL

RENGÖRINGSMEDEL

ORD. PRIS 2 795:-

ORD. PRIS FRÅN 151:-

ORD. PRIS 216:-

ORD. PRIS 129:-

2 295:-

Smedbo Dry handduksvärmare Vertikal, med krokar. Polerat rostfritt stål. 30 x 150 cm. Djup 8 cm, djup inkl krok 11,5 cm. Eluppvärmd med på- och avstängningsknapp.

119:-

Beslagsboden tillbehör 20% rabatt gäller hela Beslagsbodens självhäftande sortiment. T.o.m. 15 mars 2020. I serien finns allt från WC-borste, pappershållare, krokar till handduksringar.

169:-

Norenco Fog rent Rengöring för kakel och klinkerfog. Den är trögflytande och mycket enkel att använda. Avlägsnar all typ av smuts även ingrodd, fogarna blir som nya.

99:-

Norenco Effektiv Löser kalk, smuts och svartmögel. Regöring för duschväggar, kakel, porslin och andra ytor. Rent med skinande resultat.

Erbjudandet gäller till 15/3 2020. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23

20

DR1_2020.indd 20

2020-01-24 15:04


EN SMART VÄRMEPUMP HÅLLER ÅR EFTER ÅR När det är dags att byta värmepump, tänk smart. S-serien från NIBE ger ett perfekt inomhusklimat året runt och är alltid uppdaterad för optimal drift och energiförbrukning. Den anpassar sig till husets förutsättningar och dina behov, var du än befinner dig i livet. Utforska S-serien på NIBE.se – med NIBE är det enkelt att vara smart. IT’S IN OUR NATURE

NIBE.SE 21

DR1_2020.indd 21

2020-01-24 15:04


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

Spara både energi och pengar med snygg design!

Styr golvvärmen smartare, snyggare och enklare Uponor Smatrix Style Rumsgivare

Kan monteras i enkel eller dubbel strömbrytarram för en mer diskret installation.

Uponor Smatrix Style Termostat

Trådlösa rumstermostater.

Optimerar inomhusklimatet, med lägre energikostnader och högre komfort som känns varje dag. Uponor Smatrix är ett intelligent reglersystem som ger dig ett behagligt inomhusklimat, samtidigt som du kan sänka uppvärmningskostnaderna. Du styr enkelt alla rumsinställningar via pekskärm, smartphone eller surfplatta. • Tunna och eleganta termostater. • Enkel styrning via pekskärm, smartphone eller surfplatta. • Termostaten passar befintliga Uponor Smatrix reglersystem för golvvärme och kyla. • Uppgradera ditt befintliga golvvärmesystem och få tillgång till alla smarta funktioner i Uponor Smatrix.

GOLVBRUNN PRIS FRÅN:

GOLVBRUNN PRIS FRÅN:

4 695 :-

Purus Line Premium Elegant designbrunn för en nästan osynlig installation vilket ger ett exklusivt helhetsintryck i badrummet. Med Purus Line designbrunnar finns det inga begränsningar i ditt val av golv- och väggplattor.

5 295:-

Purus Line Purus Line ger dig möjligheten att designa din dusch och ditt badrum med en snygg och golvbrunn. Valmöjligheterna är många. Välj mellan sex vackra silmönster, nio olika utlopp och längder mellan 600-1200 mm. Allt för att det ska passa dina behov så bra som möjligt. Bilden visar silmönster Rib.

Erbjudandet gäller till 15/3 2020. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23

22

DR1_2020.indd 22

2020-01-24 15:05


Varma handdukar - Vardagslyx!

590:-/mån

Delbetala 12 mån**

INSTALLERAT-OCH-KLART FRÅN:*

INSTALLERAT-OCH-KLART FRÅN:*

INKL. ROT ORD. PRIS FRÅN: 8 715:-

INKL. ROT ORD. PRIS FRÅN: 8 715:-

6 650:-

Bad & Värme Visby handdukstork Klassisk modell för dina handdukar. Finns i två storlekar: 80 x 50 och 121 x 50 cm. Krom. Inkl. ventil. Finns för centralvärme, el och kombidrift.

6 650:-

Bad & Värme Slite handdukstork Stilren modell med glest satta rör som ger gott om utrymme för handdukarna att torka. finns i två storlekar: 80 x 50 och 121 x 50 cm. Krom. Inkl. ventil. Finns för centralvärme, el och kombidrift.

När du vill betala lite i taget Projektkonto

Bad & Värmekort

Representativt ex för delbetalning 36 månader* Bad & Värme projektkonto Kreditbelopp/Köp 100 000 kr Effektiv ränta 9,61 %

Rörlig årsränta 8,49 % Kreditkostnad 15 303 kr

Adm.avg./mån 35 kr Ord. delbet./mån** 3 204 kr

Uppläggn.avg. 0 kr Totalt belopp att betala 115 303 kr

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2019-01-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer ev. uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Ev. uppläggningavgift är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

Representativt ex för delbetalning 12 mån* Bad & Värme-kort Kreditbelopp/Köp 10 000 kr Effektiv ränta 12,86 %

Rörlig årsränta 0% Kreditkostnad 715 kr

Adm.avg./mån 35 kr Ord.delbet./mån** 869 kr

Uppläggn.avg. 295 kr Totalt belopp att betala 10 715 kr

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2020-01-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer ev. uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Ev. uppläggningavgift är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala. Månad 12 861 kr

Månad 1 869 kr Månad 2 1 164 kr

Delbetala

10 000 kr på 12 månader

Månad 3–11 869 kr/mån

Exemplet ovan: totalt betalar du 10 715 kr

Inkluderar en administrationsavgift på 35 kr per månad + 295 kr i uppläggningsavgift som debiteras månad 2.

30–60 dagars fri kredit. Betalningsalternativ väljer du när du får din avi.

Betala hela beloppet utan extra kostnad eller välj ett av delbetalningsalternativen.

Räntefritt upp till 24 månader.

Ansök om kortet i butiken, det kostar inget.

Fullständig information: resursbank.se eller ring deras kundservice på 0771-11 22 33

23

DR1_2020.indd 23

2020-01-27 13:21


1 000 VVS-INSTALLATÖRER ÖVER HELA SVERIGE BUTIK, SHOWROOM, SERVICE OCH INSTALLATION Bollnäs Borlänge Enköping Filipstad Färjestaden Gnosjö/Reftele Gävle Halmstad Helsingborg Hova Hudiksvall Kalmar Karlskoga Karlstad Katrineholm Kisa Kristinehamn Kungens Kurva Köping Laholm Linköping Ljusdal Ludvika Luleå Lund Lysekil/Brastad Malung Mariehamn Mariestad Mora Motala Norrtälje Osby Piteå Rimbo Rottne Rävlanda Sala Sandviken Skara Skellefteå/Kåge Slite Sollefteå Strömstad Sälen Söderhamn Söderköping Tingsryd Täby Valbo Vedum Vetlanda

Bad & Värme Blomquist Rör Kakelgruvan Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värme/ Pe Be´s VVS Bad & Värme/Kalmar VVS & El-montage Gnosjö Rör Bovärme i Gävle Bad & Värme Skånska Bad Bad & Värme/Hova Rörledningsaffär Frihemservice VVS VVS Butiken Lindsdals Rör Bad & Värme/Pe Be´s VVS Karlstad Rörmontage Kamin & Kakel i Katrineholm Bad & Värme Bad & Värme/ Pe Be´s VVS B Nilsson & Co Badrum, Kök och Golv Bad & Värme/K & E Rör Bad & Värme Bad & Värme HP Rör & Värme Radiator VVS Bad & Värme/Rörcentrum Bad & Värme Bad & Värme Rönnings Rör Installationsgruppen Bad & Värme/ Klingbergs Elektriska Bad & Värme Bad & Värme/Eklunds VVS Bad & Värme NM Rörservice Bad & Värme/Sahlins Rör Bad & Värme/Rörcentrum Aqua VVS i Rimbo Söders Olja & Rör Johansson & Gunverth VVS & El Silverstadens Rör Hedlunds Rör Bad & Värme Holmboms Värme Bad & Värme Rörmokarn i Sollefteå Bad & Värme Installationsgruppen Bad & Värme/Vågbro Rör PL VVS & Fastigheter Bad & Värme/Rör & Smide Täby Bad & Värme Nybloms Rör i Valbo Lundgrens Rör i Vedum Vetlanda Rör

Renslyckan 6 Skäggargatan 7 Romgatan 10, bredvid Jysk Bagaregatan 6 Storgatan 70 Järnvägsgatan 35 Stålbogatan 3 Söndrumsvägen 29 Kanongatan 157 Björnemossegatan 3 Granebovägen 3 Dagövägen 5 Örebrovägen 27 Kolvgatan 10 Videvägen 2 Västra vägen 29 Första Industrigatan 7A Jägerhorns Väg 15 Hantverkaregatan 21 Kullsgårdsvägen 43 Industrigatan 15 Södra Järnvägsgatan 50 Målarvägen 5 Spantgatan 8 Stora Gråbrödersgatan 15 Hallindenvägen 25 Källvägen 15 Godbyvägen 11 Förrådsgatan 45 Skolvägen 6 Medevivägen 71 Abborrvägen 12 Tegvägen 5 Batterigatan 6 Finstavägen 1 Kopparvägen 6 Västergårdsvägen 9 Gruvvägen 44 Mossvägen 41 Mejerigatan 2 Storgatan 46 Boge Mojner 828 Bangatan 4 Solrosgatan 3 Sälenvägen 15 Växelgatan 7 Vintervadsgatan 5A Lokgatan 3 Måttbandsvägen 6–10 Valbovägen 303 Larvsvägen 40 Östra Nygatan 10

0278-272 62 0243-22 70 55 0171-511 01 0590-130 14 0485-316 70 0370-33 22 90 026-12 06 00 035-241 08 50 042-400 94 40 0506-307 95 070-381 37 99 0480-696 00 0586-350 50 054-22 14 40 0150-517 40 0494-125 50 0550-69 29 96 08-740 80 30 0221-140 70 0430-100 00 013-31 25 50 0651-138 38 010-458 66 55 0920-108 80 046-272 72 99 0523-470 71 0280-130 75 +358 18-221 11 0501-716 60 0250-58 50 00 0141-21 00 32 0176-22 47 00 0479-146 04 0911-927 70 070-835 79 77 0470-925 50 0301-23 40 50 0224-181 90 026-27 30 75 0511-101 59 0910-72 04 05 0498-22 07 00 0620-150 15 0526-667 10 0280-207 75 0270-100 90 0121-101 00 0477-130 50 08-630 07 00 026-455 30 30 0512-405 36 0383-158 49

Visby Vårgårda Vänersborg Västerås Åkersberga Årjäng Örebro Östersund

Rör & Bad Vårgårda VVS Rör Anders VVS & Energi Bad & Värme/Nya Rörbolaget Kakelshopen i Åkersberga Bad & Värme/Färg & Kakelbutiken Bad & Värme Bad & Värme/Norderåsens VVS

Hyvelgatan 11, infart Willys P Korsgatan 40 Vassbottengatan 8 Retortgatan 5 Stationsvägen 24 Snickargatan 19 Elementvägen 13 Hemvägen 28

0498-500 76 0322-62 00 60 0521-657 00 021-38 04 30 08-540 229 80 0573-100 03 019-10 63 60 063-14 01 50

SERVICE OCH INSTALLATION Alingsås Askersund Bengtsfors Bromma Bålsta Dingle Enköping Ekerö Eskilstuna Falkenberg Flen Gävle Hanaskog Hedemora Helsingborg Hjo Hässleholm Järfälla Jönköping Karlskrona Kristianstad Kungshamn Laholm Lidingö Saltsjö-Boo Skövde Strängnäs Sundsvall Sölvesborg Tranemo Tumba Umeå Uppsala Vedum Vellinge Vendelsö Ystad Åstorp Ängelholm Ödsmål Örebro

Elterm i Alingsås Smålandsgatan 4 Askersunds Brunnsborrning Läggesta 111 Bad & Värme JGS Rör & Värme Mariehällsvägen 6 Bad & Värme/Lindboms Rör Dragrännan 2 Bad & Värme Dingle/Munkedal Järnvägsgatan 1 Lindevalls Rör Kvartsgatan 12 Wikmans VVS Stenhamra Vallviksvägen 116 VVS-Vattentec i Eskilstuna Ekbacken 7 Calle Nilssons VVS i Falkenberg Stafsinge Krämaregård 202 Lundberg & Jonsson Rör Åsegatan 8 VVS-Installatören i Gävle Strömsbrovägen 35 VVS-Service i Knislinge Fabriksgatan 5 Bad & Värme Hamre 68 Pipeline i Helsingborg Lilla Garnisonsgatan 31 Rörfixarna i Hjo Filvägen 6 VVS-teamet Väpnargatan 7 Järfälla BadrumsRenovering Skarprättarvägen 11 Mantor Kämpevägen 17 Redmos Rör Silvervägen 20 Rörmontage Kristianstad Industrigatan 22 Jonas Rör Rosengårdsgatan 14 Jons VSS AB Sven Hanssons Gata 12 Din lokala hjälpreda i Lidingö Klarabärsvägen 3 Turex Rör Telegramvägen 46C A. Lennartsson VVS-Service Gesällgatan 5 Buneco Finningevägen 75 LBM Rör & Värmeteknik Axvägen 6 B. Göranssons Rör Löparevägen 6 Tranemo Rör Åkerivägen 1 Termorör Skyttbrinksvägen 23 Umeås Raka Rörinstallationer Förrådsvägen 21J J-G Rör Spikgatan 6 Lundgrens Värme & Sanitet Kyrkogatan 16 Wickmans Rör Spikgatan 8 Forsmans VVS Vendelsömalmsvägen 94 Ystads Rörtjänst Västra Kustvägen 52 Åstorp Rör JIi-Te Gatan 6 Pipeline i Ängelholm Gamla Vägen 15 Ödsmåls Rörläggeri Ödsmål Industriväg 3 Närkes Rörlednings AB Hagagatan 7

0322-123 24 0583-71 10 77 0531-103 02 08-409 200 30 0171-511 01 0524-715 11 0171-212 03 08-560 449 00 016-541 70 60 0705-90 01 28 0157-100 61 026-12 69 10 044-614 11 070-560 97 67 070-377 16 66 0503-122 22 0451-38 18 70 08-583 550 50 010-330 05 60 0455-168 00 044-10 00 15 0523-376 77 070-576 51 33 0768-79 97 50 08-715 56 16 076-949 64 01 070-270 04 04 060-64 15 90 0456-128 33 0325-700 49 08-518 190 10 070-666 77 03 018-69 28 48 0708-60 77 13 040-42 26 00 076- 897 82 07 0411-120 70 042-541 85 070-397 22 31 070-577 34 97 019-12 26 02

Gilla oss på Facebook!

www.bad-varme.se Lokala prisavvikelser kan förkomma. En del produkter är beställningsvaror. Leveranstid kan vara upp till 3 veckor. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

DR1_2020.indd 24

2020-01-24 15:05

Profile for Fridholm & Partners

Bad & Värme DR utskick 1.2020 Februari / Mars  

Bad & Värme DR utskick 1.2020 Februari / Mars

Bad & Värme DR utskick 1.2020 Februari / Mars  

Bad & Värme DR utskick 1.2020 Februari / Mars