Page 1

En bra matdag: FRUKOST:

Havreknäcke med mosad avokado, körsbärstomater och örtsalt. Äppeljuice och kaffe. LUNCH:

Kyckling med bulgur, avokado och oliver. MIDDAG:

Lax med ris och spenatröra. EN LAST:

Jag tackar inte nej till chips och bullar om det ställs framför mig. På det sättet har jag dålig karaktär. Jag skulle aldrig kunna gå på kalas och banta samtidigt.

Så tränar Pernilla! ✱ Tar klasser som zumba, step up och body pump. Helst tre gånger i veckan, men så ofta blir det inte när det är mycket jobb. ✱ Powerwalks ute i friska luften med kompisar. Det är bra när man får in det som en vana. Att man lämnar barnen på förskolan och går en runda sen.

Fem skönhetsknep:

1 2 3 4 5

Mineralpuder och concealer. Det är räddningen när jag vill se fräsch ut. Var noga med att sminka av dig och rengöra huden varje dag. Unna dig ansiktsbehandlingar då och då. Boosta din hy med vitaminer. Återfukta huden. Jag är jättenoga med krämer och smörjer alltid in mig ordentligt.

Så firar Pernilla jul! Vi brukar fira hos mig eller mina föräldrar. Maten är väldigt viktig för mig, den ska vara ordentlig och hemlagad. Men man behöver ju inte göra allting själv, vi delar upp det mellan oss i familjen.

GI&hälsa

Måsten i necessären: ✱ Concealer, flytande från Make Up Store. ✱ Puder från ID Bare Minerals. Läppstiftet ”Baby” från Make Up Store. ✱ Mascaran ”Kanebo 38 grader”. Den ger snygga naturliga fransar och tvättas enkelt bort med varmt vatten.

7

Pernilla Wahlgren  
Pernilla Wahlgren  

Omslagsintervju med Pernilla Wahlgren i GI & Hälsa 2011.

Advertisement