Page 1

➺Bästa vänner

…och vi är också kompisar HANNA HEDLUND

NANNE GRÖNVALL

ÅLDER: 36 BOR: Lidingö FAMILJ: Sambon Martin Stenmarck, 39, sonen Love och dottern Ida. GÖR: Sångerska. Aktuell med julturné med Kalle Moreaus och som programledare för ”Spårlöst” i TV4 nästa år. HANNA OM NANNE: Ödmjuk, stort hjärta och galet rolig. BÄST MED NANNE: Hennes empati, och så är jag impad av att hon är grym vid spakarna i studion. SÄMST MED NANNE: Att hon ofta är sen. Inte tio minuter, utan en halvtimme eller timme. Men med tanke på allt hon planerar att hinna är det inte så farligt, och hon är aldrig sen till jobb.

ÅLDER: 49 BOR: Stockholm FAMILJ: Maken Peter, 48, sönerna Robin, 25, Charlie, 21, och Felix, 19. GÖR: Sångerska. Har just nu huvudrollen i teaterkomedin ”Boeing Boeing” på Riksteatern och släpper rockplatta i november. NANNE OM HANNA: Rolig, intelligent och stort medmänskligt hjärta. BÄST MED HANNA: Hela hennes personlighet. SÄMST MED HANNA: Hon är lite vimsig och slarvig, precis som jag. Vi tycker inte att det är en dålig egenskap själva, men en pedant skulle kanske inte uppskatta att dela loge med oss om man säger så.

Vi har båda ett stort behov att få skratta och vår humor förenar oss. Men vi pratar förstås allvar också. Att vara vänner handlar om att finnas där för varandra, säger Nanne. Och Hanna håller med: – Vi skämtar om det mesta, inklusive oss själva. Och vi har alltid så mycket att prata om. Det tror jag att vi kommer fortsätta med tills vi inte orkar prata längre. Både Hanna och Nanne känner att vänskapen bara blir starkare med tiden. Under åren de har känt varandra har de varit i olika livsfaser hela tiden. Hanna med småbarn och Nanne med tonårsbarn. Men det har inte varit något problem, vilket gör dem ännu mer övertygade om att deras vänskap kommer att hålla. 44/2011 ✤ SÖNDAG

✤ Marie Göranzon, skådespelare, och Annika Jankell, journalist.

✤ Bingo Rimér, fotograf, och Magdalena Graaf, tv-profil.

✤ Petra Mede, komiker, och Andreas Lundstedt, artist.

✤ Steffo Thörnquist, programledare, och Niklas Strömstedt, musiker.

✤ Mark Levengood, författare

och programledare, och Henrik Johnsson, programledare.

13

Bästisar  

Tre par kändisar som är bästisar med varandra, Söndag.

Bästisar  

Tre par kändisar som är bästisar med varandra, Söndag.

Advertisement