Page 1

Hälsa

naturnära. På Lindas arbetsplats TV4 är Linda känd som ”programledaren i gummistövlar”, vilket inte känns konstigt för Linda. Hon växte upp nära ­ aturen i Vilhelmina och trivs fortfarande bäst utomhus. ”Jag får så mycket mer energi av grönska och frisk luft”, säger hon. Döttrarna Lykke och Wilhelmina n trivs också ute i trädgården med sin mamma.

”Jag hoppas att mina barn också ska känna att det är roligt med sport.”

10

som fotboll, hockey, skidor, ­skoter, fiske och ­lerduveskytte. Linda hörde till det ­sistnämnda lägret. – Jag har alltid varit väldigt sportig och tävlade faktiskt i längdskidåkning tills jag var 16–17 år. Även om det aldrig var på någon hög nivå gav det mig en bra grundfysik.

sin personlige tränare som hon annars ägnar sig åt. – När det inte var inspelning ville jag vara med mina sommarlovslediga barn och inte ha en massa tider att hålla. Löpning är en flexibel träningsform och behöver inte ta så lång tid. En halvtimme räcker för ett bra underhåll.

Tack vare sin sportiga ungdom känner­ Linda att hennes kropp fortfarande­ ­svarar snabbt på konditions- och ­styrketräning. – Även om jag inte har tränat på ett år, som när jag precis hade fött barn, känns det som att jag kommer i gång fort igen. Det tror jag har att göra med att jag tränade som ung. I sommar har hon satsat på löpning utomhus i stället för träning på gym med

Alkohol, party och killar lyste länge med sin frånvaro i Lindas liv. I stället fylldes hennes dagar av sport och många bra vänner. – Jag var otroligt sen med hela party­ biten och drack inte alkohol förrän jag var 22 år. Jag hoppas att mina barn också ska känna att det är roligt med sport. Jaga killar och dricka öl kan man göra senare i livet. Man hinner det också, säger Linda med ett leende.

gi&hälsa

Alltid i handväskan: ❤❤ Lipgloss från Chanel i en ganska naturell färg. ❤❤ Mascara från Yves Saint Laurent. Den är jättebra och ger långa, tjocka fransar. ❤❤ Nagellack i en snygg färg. Bubbelgumsrosa har varit sommarens färg för mig. När man plötsligt vill känna sig lite snygg blir man glad om man hittar ett nagellack i handväskan. ❤❤ Rouge från Chanel. Det går från mörkbrunt till ljusare och är lite skimrande. När man rör om med borsten blir det inte för mycket utan bara en fräsch färg. Man ser solkysst ut.

Linda Lindorff  

Omslagsintervju med Linda Lindorff i GI & Hälsa 2012.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you