Page 1

NAMN: Jessica Almenäs. ÅLDER: 35. BOR: Moss i Norge

och i Stockholm. FAMILJ: Sambon Tony André Hansen, 32, norsk landslagsryttare. Sönerna Dylan, 2, och Jack, 6. GÖR: Programledare för travprogrammet ”Vinnare V75” i TV4. Spelar in en ny säsong av ”Biggest loser” som har premiär efter nyår.

JESSICA OM: En bra matdag: FRUKOST: – En bra dag hinner jag äta frukost. Då blir det nästan alltid mjölk och flingorna Special K – Red Berries. Och så en massa kaffe. En stor latte och några koppar svart. LUNCH: – Jag äter gärna sallad, soppa, fisk eller kyckling. När jag är i Norge gör jag gärna omelett med ost, grönsaker och skinka till lunch. MIDDAG: – Varma grönsaker och kyckling eller lax.

Laster: – Kaffe, smågodis och champagne. Om det bjuds på champagne kan jag aldrig tacka nej. Jag och min kille kan dela på en flaska en helt vanlig tisdagskväll hemma. Jag kommer aldrig leva ett liv där jag inte kan unna mig någonting.

En ledig dag: – Om jag får vara helt ledig prioriterar jag lugn och ro. Jag tränar och läser böcker.

Avslappning: – Just nu stressar jag alldeles för mycket, men jag brukar lösa korsord när jag inte kan sova. Tidigare var det väldigt avkopplande att rida och vara i stallet. Då är man bara fokuserad på det man håller på med och kan släppa allt annat för några timmar.

Så tränar Jessica – VÄND! GI&hälsa

9

Jessica Almenäs  

Omslagsintervju medJessica Almenäs i GI & Hälsa 2012.

Advertisement