Page 1

” ” ” ” I garderoben

Emilia om sitt...

...bästa köp

Mina 18 centimeter höga skor från Charlotte Olympia. Dessa inhandlades till en videoinspelning i Tokyo för min singel ”This ain’t a love song”. De är utan tvekan mina favoriter och har använts flitigt på scen, galor och modeveckor. Jag har till och med stolpat in på Ica i dem.

...sämsta köp

Ett par Guccipumps i guld som jag köpte på rea i Milano för många år sedan. De är så obekväma och endast använda vid ett tillfälle. Och för att vara helt ärlig, jag tycker att de är riktigt fula! Jag lärde mig min läxa: Impulsköp fungerar aldrig.

”Charlotte Olympia gör fantastiska skor.”

...dyraste köp

Jag har förträngt prislappen, men jag vet att jag hade lite svårt att sova efter att ha köpt dessa silverskor från Christian Louboutin i New York.

...galnaste köp Jag var besatt i att få tag på dessa plexiglasskor från Chanel och letade överallt. Några år senare fann jag dem på Ebay och gjorde ett riktigt kap dessutom. Jag tycker att de är helt fantastiska.

”Jag hade lite svårt att sova efter det här köpet...”

”Det är viktigt Emilia tipsar! med bra kvalitet”

Att Emilia numera har

inställt på ett par sandaletter en ordentligt organiserad sko- med eldflammor bak på hälen från Pradas vår- och sommargarderob är något som inte kollektion. bara uppskattas av henne – Det vore en dröm att själv. Hennes man få äga ett par sådana. Amaury fick nog när Det är ingenting hennes skor började man springer runt ta över parets förra i på stan kanske, men lägenhet. man kan ha dem på – Han bad mig göra scenen eller i en video. mig av med några, och Eldflammor Då blir det en häftig grej. från Prada. framför allt sluta köpa I Emilias skosamling ryms nya. Vi bodde superlitet och många designerskor av kända det var skor precis överallt: I märken som Chanel och bokhyllan, på soffkanten och Christian Louboutin. på fönsterbrädet! Jag hade till – För mig är det inte själva och med två par i mikron, haha. märket som är det viktiga. Garderoben innehåller både Men det är viktigt att det är pumps, kängor, stövletter bra kvalitet och att de sticker och sneakers. Alltid med snygga detaljer som gör skorna ut lite. Dessutom gör inte de större kedjorna min storlek. speciella, som en häftig sula Om man inte vill köpa väldigt eller klack. Allra roligast tycker Emilia det är att köpa exklusiva foträta bekväma skor, vilket jag faktiskt inte vill göra. pumps. För tillfället är siktet

66

SKOR & accessoarer

”Många tycker att det är opraktiskt med högklackat. Jag har alltid med mig ett par platta skor i väskan att byta till.”

Emilia de Poret  

Sångerskan Emilia de Poret om sitt skointresse, Mina nya skor.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you