Page 18

[FF TIPSAR]

DOG & BONE LockSmart Mini är ett hänglås som du låser (och låser upp) med din smartphone. Visst är det frustrerande att hålla rätt på små hänglåsnycklar? Ladda hem appen, parkoppla låset via Bluetooth så kan du låsa upp den när som helst. Stöder flera lås och du kan även skicka ”nyckel” till någon annan permanent eller för en enda upplåsning. PRIS: CA 700 KR

AUTOPARK TIME 4 ersätter de där manuella p-skivorna som finns i vissa städer med begränsad parkeringstid. Monteras på insidan av vindrutan på en minut. Den helautomatiska parkeringsskivan APT4 Magnetic ställer om sig själv varje gång du parkerar bilen och anger närmsta hel- eller halvtimme. Godkänd av Polisen, Q-park, Europark, Carpark mfl. PRIS: CA 600 KR

STÖLDSKYDDAD RYGGSÄCK kan vara bra att ha både om man pendlar eller reser i storstäder. Dragkedjor och fack sitter gömda bakom ryggen så att tjuvar inte kan öppna dem obemärkt. Plats för både en 15,6” laptop och en 10” surfplatta. Dessutom kan man placera en powerbank inne i väskan och ladda telefon via USB-port på utsidan. PRIS: 798 KR (SMARTASAKER.SE)

PORTABEL JACUZZI som förvandlar vilket badkar som helst till en liten bubbelpool. Unna dig och dina anställda lite lyx i omklädningsrummet? Bubbelmotorn kan placeras upp till 2,4 meter från badkaret men styrs med fjärrkontroll. PRIS: 599 KR (TEKNIKMAGASINET)

18

TRACKR BRAVO är en Bluetoothbricka stor som en femkrona. Fäst den på bilnyckeln, väskan, nyckelknippan eller något annat du brukar glömma var du lagt. För att leta upp, sök i appen (Android och iOS) och enheten börjar pipa och du kan se på skärmen om du närmar dig. Tappar du bort prylen så sparas senast kända position i appen. Upp till 10 TrackR-enheter kan kopplas till appen. PRIS: 299 KR.

Profile for Fria Företagare

Fria Företagare nr 2 2017  

Fria Företagare nr 2 2017  

Advertisement