Page 1

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ CONCEPT!!!

ΕΝΑ MINI ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ OUTDOOR ΜΕ MEGA ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ


Τι είναι το MyMy…? Το mymy είναι ένα μοναδικό προϊόν που το σχεδιάζεις τελείως μονός σου, με τις δικές σου εικόνες και τα δικά σου σχέδια. Το mymy skin είναι μια αυτοκόλλητη επικάλυψη που προσαρμόζεται σε σχεδόν οποιοδήποτε κινητό η gadget. Πρόκειται για μια λεπτή ανώτερης ποιότητας ανθεκτική επικάλυψη από βινύλιο που είναι αρκετά λεπτό για να προσαρμοστεί στο σχήμα του gadget σου! Είναι αδιάβροχο και δεν θα σκιστεί, φθαρεί η ανοίξει. Άλλαξε την εμφάνιση του κινητού σου με ένα καινούριο skin! Φτιάξε ένα mymy skin για το κινητό σου, το laptop σου, το Playstation σου, το mp3 player σου, το iPod σου… ή διάλεξε από την πλούσια γκάμα σχεδίων που διαθέτει η mymy!

Εύκολο στην εφαρμογή και στην αφαίρεση, το mymy skin εφαρμόζεται από σένα χωρίς την ανάγκη χρήσης κόλλας η κάποιου εργαλείου. Δεν χρειάζεσαι ειδικές γνώσεις ή δεξιοτεχνία.....μόνο λίγα λεπτά απ’ τον χρόνο σου!

Είμαστε η πρώτη εταιρεία που προσφέρουμε ένα προϊόν που αλλάζει σύμφωνα με το ποίος είσαι και το τι σου αρέσει.


Άλλαξε την παλαιά βαρετή πρόσοψη! To mymy skin μπαίνει παντού! Είναι μόδα....Είναι look….Είναι η νέα τρέλα που εξαπλώνεται γρήγορα παντού!!!

Είναι trend – είναι η νέα τρέλα που εξαπλώνεται γρήγορα παντού!

Είναι fashion – ντύνεις την συσκευή σου και δημιουργείς την δική σου μόδα.

Είναι unique – έχεις αναρίθμητες δυνατότητες να φτιάξεις το μοναδικό σου σχέδιο στη κάθε συσκευή σου.

Είναι πάντα πάνω σου – στο κινητό, στο iPod, στο laptop σου, παντού!

Και.... Είναι μόνο η αρχή!


Τα gadgets είναι το μέλλον!

Η Ελλάδα έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά διείσδυσης στην Ευρώπη (103% = περίπου 11.300.000 συσκευές), όσον αφορά τη χρήση κινητών (πηγή: GFK, 2007)

Περίπου 1,3 εκατομμύρια συσκευές πωλούνται κάθε χρόνο μόνο από συνδέσεις! (πηγή: GFK, 2007)

Τα κινητά εξαπλώνονται και ηλικιακά: το 87% των παιδιών ηλικίας 12-15 ετών έχουν συσκευή (πηγή: Καθημερινή, 2008)

κοντά στο 1 εκατομμύριο υπολογίζονται οι χρήστες i-Pod στην χώρα (πηγή: www.worldpress.com)

130 χιλιάδες laptops πουλήθηκαν στην Ελλάδα ΜΟΝΟ το 1 ο τρίμηνο του 2008! (πηγή: uk.reuters.com)

Γιατί να διαφημιστώ στο My…My…? Το ΜyMy… προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην επιχείρησή μου, καθώς είναι: •

ένα μοναδικό ανταγωνισμό.

διαφημιστικό

concept,

χωρίς

κανένα

παρεμφερή

Ένα trend που θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα του χώρου μου και την σχέση με τους πελάτες μου.


Πως θα εκμεταλλευτεί η επιχείρηση μου τα προνόμια του ΜyMy…? •

Αγοράζεις όσα mymy αυτοκόλλητα θέλεις από την κατηγορία την οποία έχεις επιλέξει: κινητό, laptop, Playstation, mp3 player, iPod…

Με την δική μας (εάν θέλεις) συνδρομή σε βοηθάμε να διοργανώσεις μια βραδιά mymy, μια ημέρα ή ένα διήμερο mymy, ή ένα οποιοδήποτε άλλο mymy event μπορείς να σκεφτείς.

Κατά την διάρκεια των mymy event εσύ παρέχεις δωρεάν τα αυτοκόλλητα mymy στους πελάτες σου, στα οποία τους ενημερώνεις ότι μπορούν να βάλουν το σχέδιο ή την φωτογραφία που επιθυμούν.

Η παραγγελία προχωρεί από την στιγμή που ο πελάτης διαλέξει αυτό που του αρέσει είτε μέσα από τον χώρο σου, είτε ερχόμενος στα γραφεία της mymy.

Η παραγγελία είναι έτοιμη σε δυο μέρες και ο πελάτης σου παραλαμβάνει το mymy αυτοκόλλητο είτε από την επιχείρηση σου, είτε από τα γραφεία της mymy με το σχέδιο ή φωτογραφία που έχει επιλέξει αλλά και με το δικό σου logo στο κινητό του π.χ.

Ο πελάτης σου κυκλοφορεί με το κινητό του παντού, επιδεικνύοντας αυτό που του χάρισες, κάνοντας σου μια διαφήμιση περά από κάθε φαντασία!!!

Πως αλλιώς μπορεί να εκμεταλλευτεί η επιχείρηση μου τα προνόμια του ΜyMy…? •

Μπορείς να μετατρέψεις τον υπάρχοντα χώρο της επιχείρησης σου σε επίσημο mymylook point και να πουλάς τα mymy skin συγχρόνως με τα άλλα σου προϊόντα ή υπηρεσίες.

Επίσης εάν διαθέτεις επιχείρηση η οποία προσφέρει επώνυμα προϊόντα είτε υπηρεσίες, τότε σε συνεννόηση μαζί τους και εφ’ όσον το επιθυμούν τους προτείνεις την από κοινού ή εξ’ ολοκλήρου χορηγία των mymy αυτοκόλλητων που θα αγοράσεις για τους πελάτες σου. Σε αυτήν την περίπτωση, στο mymy αυτοκόλλητο του πελάτη εκτός από το σχέδιο της επιλογής του, θα προβάλλεται και η επιχείρηση σου αλλά και ο χορηγός σου, είτε μόνο ο χορηγός σου, είτε μόνο η επιχείρηση σου.

Τέλος, ανεξαρτήτως είδους επιχείρησης μπορείς να παρέχεις το δωρεάν mymy αυτοκόλλητο με αγορές πάνω από συγκεκριμένο όριο, είτε να το δωρίσεις στους πιστούς πελάτες σου, είτε φωτογραφίζοντας τους πελάτες σου με τους φίλους τους ή όχι κατά την παραμονή τους στη επιχείρηση σου… είτε ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς…!!!

Απλά σκέψου τις πιο πρωτότυπες ιδέες για να αυξήσεις το πελατολόγιο σου αλλά και τις διελεύσεις στην επιχείρηση σου και άσε τα υπόλοιπα στο MyMy!!!


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ & ΚΑΤΣΟΥΛΗ 21 ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ : 2810 332975 – 2810 223520 e-mail : mylookmylook@gmail.com

MYMY PROFILE  

new mega outdoor

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you