Page 95

FS: Koliko često imate svirke? Da li postoji mesto na kome redovno svirate? VI: Sviramo često, volimo žive svirke i to je ono što nas pokreće. Redovno nastupamo u moto klubu “Anđeli” u Pirotu, bajkeri iz kluba su naši dobri prijatelji, a u planu je, naravno, i cela Srbija, pa i šire. FS: Nedavno ste objavili svoj prvi singl Black Joker. Recite nam kako je sve prošlo MB: Objavili smo pre-edit verziju istoimenog singla “Black Joker”, znatiželjni reakcije javnosti, tako da to nije finalna verzija pesme. U finalnom procesu miksovanja se nalaze još dve pesme, a plan je da obe pesme, zajedno sa singlom “Black Joker”, izdamo u vidu EP-ja. Producent EP-ja je naš prijatelj Predrag Pejčić (Kuriri, Big Bug). Paralelno sa tim radimo i na novim stvarima, polako pripremamo materijal za debi album.

MUSIC LOOP/TALK TALK

FS: Da li ste do sada osvojili neku nagradu, svirali na nekom većem festivalu?

FS: Gde možemo čuti vaš materijal i dobiti dodatne informacije o bendu?

VKD: Nismo učestvovali na muzičkim takmičenjima do sada, a svirali smo na Peace fest-u u Dimitrovgradu prošle godine.

BJ: Sav info o bendu može se naći na sledećim stranicama: Official facebook page, Fan page facebook, Revernation page , zvanični Youtube kanal

FS: Koliko vam je teško da se probijete, ipak živimo u zemlji u kojoj vladaju neke drugačije vrednosti? JS: Svesni smo toga, jeste teško, ali idemo korak po korak. Nije nam cilj nekakav proboj na našoj sceni, ako ona uopšte i postoji, jednostavno uživamo u sviranju i stvaranju, muzika je veoma značajan deo naših života. Imamo šta da kažemo, a verujemo i da imamo kome.

FS: Šta biste za kraj poručili mladim bendovima u Srbiji? BJ: Budite svoji, budite uporni i svirajte što više. Ne dozvolite da se bilo ko meša u vaše stvaralaštvo. Sve je to samo rock and roll, a mi ga volimo!

FS: Da li ima šanse da vas uskoro vidimo u Beogradu ili na nekom većem muzičkom festivalu u Srbiji? MB: Mi bismo to svakako jako voleli i otvoreni smo za svaki vid saradnje. Ko god želi da nas kontaktira povodom neke svirke može to da učini na: blekdzoker@gmail.com. FS: Kakvi su vam dalji planovi? VKD: Najpre želimo da završimo EP, da ga na pravi način promovišemo i uz što više nastupa upoznamo širi auditorijum sa našim radom. U planu je i snimanje spota.

95

Autor: Svetlana Nedeljković

FRENZY SPARK

Frenzy Spark Magazine 7th Issue  

Magazine about pop culture and popular science.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you