Page 1

Ferie Inspirasjon Bibelseminarer Barneaktiviteter Kveldsarrangementer Festivalkor og hornmusikk

s d n Sørla len 2013 a v i t s fe

Lyngdal d e v t e n tu li på Kvås ju . 4 1 g a juli – sønd . 5 g a d e r F


Velkommen! Ønsker du å tilbringe ferien på Sørlandet omgitt av hyggelige mennesker, oppbyggende forkynnelse og god musikk? Da er Sørlandsfestivalen noe for deg! Vi tilbyr et rikholdig program med noe av det beste Frelsesarmeen kan by på. 5. – 14. juli arrangeres festivalen på Kvåstunet ved Lyngdal. Kvåstunet er omkranset av nydelig natur, med topper fulle av små og store vann både for bading og fisking. Det finnes gode turmuligheter til fots eller på sykkel. Området er spekket med ulike aktiviteter for store og små, med muligheter for fotball, basket og volleyball. Det er heller ikke langt til Kristiansand dyrepark, Sørlandsbadet, golf eller skjærgård med båtutleie – og selvfølgelig Kvavikstranda der vi alle kan avkjøle oss. Kvåstunet ligger vakkert til ca. 15 min. kjøring fra Lyngdal sentrum og har gode og varierte muligheter for overnatting. Vi ønsker alle velkommen til et av sommerens beste ferietilbud!

Grethe og Odd Berg. Ledere for Vestre divisjon


LØYTNANTENE RUTH OG PETER BARONOWSKY har bodd mange år i Norge, mens Peter var lærer ved Jeløy Folkehøgskole. De er nypensjonister og blir med på seks dager av festivalen fra fredag 5.juli – onsdag 10. juli. Deres gode forkynnelse og velsignede sang har vært til hjelp og oppmuntring for tusener opp gjennom årene. Foruten å tale i kveldsmøtene, har de bibeltimer lørdag 6. juli, mandag 8, tirsdag 9. og onsdag 10. juli.

MANNSSAMBANDET er en dyktig vokalgruppe med band bestående av sangere og musikere tilknyttet Frelsesarmeen. Gruppen er tydelig i sin formidling av det kristne budskap. Mannssambandet byr på et bredt spekter av stilarter, gamle og nye sanger med en god porsjon humor og alvor. Mannssambandet synger på konserten i Lyngdal kirke fredag 5. juli. Lørdag 6. juli er de med på friluftsmøtet i Mandal på formiddagen og synger så i møtet på Kvåstunet lørdag kveld og søndag formiddag.

OLA H. GRYTTEN er soldat og medlem av ledergruppen i Solheimsviken korps, som han var med å starte. Til daglig er han professor ved Norges Handelshøyskole. På 10 år har korpset vokst fra 5 voksne og 3 barn til rundt 100 voksne og 300 barn. Mange med fremmedkulturell bakgrunn. Ola H. Grytten er veldig inspirerende og aktuell i sin forkynnelse og han taler torsdag 11.- søndag 14. juli og har bibeltimer fredag 12. og lørdag 13. juli.


Som tidligere år setter vi sammen festivalkor og hornmusikk (ta med instrument) som synger og spiller i møtene. I år er det HILDE BREVIK GRYTTEN fra Solheimsviken korps som hjelper oss med dette. Hilde har sin mastergrad i trombonespill og er en god instruktør. ANN KRISTIN EIKELAND er lærer ved Åseral skole, men bor på Kvås. Hun deltok også i fjor på Sørlandsfestivalen, noe folk satte stor pris på. I år synger og spiller hun på møtet tirsdag 9. juli. Hun har utgitt egen plate “Temporary Home”.

Oberstløytnantene INGER OG EINAR HØYLAND er hver sommer på hytta på Sørlandet. De har vært faste gjester ved teltmøtene i Lyngdal og ved Sørlandsfestivalen. Mandag 8. juli deltar de i basarkvelden med vitnesbyrd og duettsang.

LILLEMANNS TRIO har som formål å underholde med sang og musikk fra 50, 60- og 70 årene. Det har de gjort i en årrekke og spilt blant annet i USA, England, Spania og Skandinavia. Onsdag 10. juli deltar de på kveldsmøtet. Sangrepertoaret er bredt, og de leder an i mange av de kjente og kjære kristne sangene også denne kvelden.


KONSMOKAMERATENE er et mannskor fra nabobygda Konsmo. De er godt kjent over hele Sørlandet for sin gode korsang akkompagnert av trekkspill og piano. De synger på møtet torsdag 11. juli.

MILJØ- & AKTIVITETSTEAMET har et uformelt opplegg med blant annet “klokka tolv”, turer, sport- og friluftsaktiviteter som bading, volleyball, fotball, tursti m.m. for barn og voksne i alle aldre – samt program for barna under møtene. Christian Eilertsen og Hildegunn og Geir Sødahl er ansvarlig for program for barna, Anny og Odd Løvdahl og Kari Hansen er med i miljøteamet og Sverre Petter Alvsåker ser til lyd og bilde.

125 års jubileum! Vi feirer Frelsesarmeens 125 årsjubileum lørdag 13. juli kl 19.00 med stor bursdagskake!


Program FREDAG 5. JULI 19.30 Åpningsmøte. «Sommerkveldsmusikk» i Lyngdal kirke 21.00 ca Fellesskap i kafeen LØRDAG 6. JULI 10.00 Bibeltime. Aktiviteter for barna 12.00 «Klokkatolv». Friluftsmøte i Mandal 19.00 Kveldsmøte. Program for barna 21.00 ca

Middagsbuffé i kafeen Familietime

MANDAG 8.JULI 10.00 Bibeltime. Aktiviteter for barna 12.00 «Klokkatolv» 18.00 Basar 20.00 ca

Ruth og Peter Baronowsky Barne- og ungdomsteamet

Ruth og Peter Baronowsky Ruth og Peter Baronowsky Inger og Einar Høyland

Ruth og Peter Baronowsky Ruth og Peter Baronowsky Ann Kristin Eikeland

Fellesskap i kafeen

ONSDAG 10. JULI 10.00 Bibeltime. Aktiviteter for barna 12.00 «Klokkatolv». Friluftsmøte i Lyngdal 19.00 Kveldsmøte. Program for barna 21.00 ca

Ruth og Peter Baronowsky Mannssambandet

Fellesskap i kafeen

TIRSDAG 9. JULI 10.00 Bibeltime. Aktiviteter for barna 12.00 «Klokkatolv». 19.00 Kveldsmøte. Program for barna. 21.00 ca

Ruth og Peter Baronowsky Mannssambandet Ruth og Peter Baronowsky Mannssambandet

Fellesskap i kafeen

SØNDAG 7. JULI 11.00 Gudstjeneste. Program for barna 13.00 15.00

Ruth og Peter Baronowsky Mannssambandet

Fellesskap i kafeen

Ruth og Peter Baronowsky Ruth og Peter Baronowsky Lillemanns trio fra Lyngdal


TORSDAG 11.JULI 10.00 Bibeltime. Aktiviteter for barna 12.00 «Klokkatolv». 19.00 Kveldsmøte. Program for barna 21.00 ca

Ola Grytten, Konsmokameratene, Festivalkoret, Hornmusikk mm

Fellesskap i kafeen

FREDAG 12.JULI Ola Grytten 10.00 Bibeltime. Aktiviteter for barna 12.00 «Klokkatolv». 19.30 «Sommerkveldsmusikk» i Lyngdal kirke Ola Grytten Signe Marie Veshovda: Flygel Klassisk konsert og Frelsesarmetoner Hilde Brevik Grytten: Trom bone. Festivalkoret, Hornmusikk mm 21.00 ca Fellesskap i kafeen LØRDAG 13.JULI 10.00 Bibeltime. Aktiviteter for barna 12.00 «Klokkatolv». Friluftsmøte i Farsund 19.00 125 års-jubileumsfest m/bursdagskake 21.00 ca

Ola Grytten Ola Grytten, Ordfører Ingunn Foss, Lyngdal (e.a), Festivalkoret, Hornmusikk mm

Fellesskap i kafeen

SØNDAG 14. JULI Ola Grytten, Festivalkoret, 11.00 Gudstjeneste. Program for barna Hornmusikk mm 13.00 Middagsbuffé i kafeen Ola Grytten, Festivalkoret, 15.00 Avslutningsmøte Hornmusikk mm Man kan kjøpe middag hver dag i kafeen og om kvelden kaffe, vafler, brus og pølse. Alle møter er på Kvåstunet, hvis ikke annet er nevnt. Arrangør: Telefon: Nett: E-post:

Vestre divisjon, Kongsgata 50, Boks 553, 4003 Stavanger 51 56 41 60 www.frelsesarmeen.no/sorlandsfestival vestre@frelsesarmeen.no


Den praktiske siden OVERNATTINGSMULIGHETER 10 stk leiligheter Stue m/hems, kjøkken, bad og soverom m/hems, fire personer Pris: 700/døgn – 4200/uke – 550/ekstra dag Vestheim To etasjer med kombinerte nyoppussede rom og stue/kjøkken. Hver etasje har fem enheter som består av to rom med eget bad. Kan leie hele enheten eller bare ett av rommene og har da dusj/toalett alene. For matlaging og TV brukes felles kjøkken/stue. Pris ved bruk av ett rom: 500/døgn – 3200/uke – 400/ekstra dag. Pris for hele enheten: 600/døgn. Leilighet i 1.etg. m/stue, kjøkken, 2 soverom og bad. Egen stor terrasse. Pris: 800/døgn - 4500/uke – 600/ekstra dag Sørheim Fire enheter med 5 soverom i hver, samt felles stue og bad. Felles kjøkken for alle 4 enhetene i bygg ved siden av. Et enklere alternativ, men velegnet for grupper som ønsker å være sammen. Pris: 400/døgn – 2600/uke – 300/ekstra dag. Familie med barn kan få ekstra rom for kr. 200,-. Alle som bor i leiligheter og rom har mulighet til å leie sengetøy til kr. 100,- pr. pers. Utvask av leilighet er kr 350,-, og pr. rom i Vestheim og Sørheim kr 150,-. Dette er obligatorisk. Bobil / campingvogn m/individuell avtale Stedet er ikke tilrettelagt for bobiler og camping, men ledelsen vil så langt de kan lage individuelle avtaler med bruk av strøm, toalett og dusj. Begrensede plasser, og må forhåndsbestilles! Pris: 150/døgn – 900/uke – 100/ekstra dag Tillegg for strøm kr. 50,- pr. dag. Telt Stedet er ikke tilrettelagt for telt, men vil være behjelpelige for å få til avtaler med de som ønsker det. Pris: 100/døgn – 500/uke – 50/ekstra dag NB: Flere opplysninger og bestilling av overnatting fås ved direkte henvendelse til Kvåstunet, telefon 95 33 75 65 eller e-mail: booking@kvastunet.no

srlandsfestivalsiste  

http://www.frelsesarmeen.no/filestore/PDFer/srlandsfestivalsiste.pdf

srlandsfestivalsiste  

http://www.frelsesarmeen.no/filestore/PDFer/srlandsfestivalsiste.pdf