Page 57

I dag behandles mange uldgarner, så de kan maskinvaskes og mod møl, men jo mere behandlede uldvarer er, jo mere mister de af deres egne gode kvaliteter. Den bedste beskyttelse mod møl er at opbevare dine beklædningsdele af uld i lukkede papirposer - især når de ikke bruges om sommeren, der jo er møllenes yngletid.

Hvornår er uld bedst? Før i tiden sagde man, at man skulle bruge uldtøj i de måneder, der indeholder ”r” - det vil sige fra september til april. Der er vejret mest omskifteligt, og uld er det eneste materiale, der kan klare alle omskift fra regn, blæst og til sol. Børn med tendens til bronchitis, hoste eller forkølelse burde altid have uldent undertøj på. Det samme gælder kvinder, der ammer eller har brystbetændelse, samt allergikere.

Se alt det skønne tøj fra Papfar til børn fra 0-12 år på www.papfar.com

FAKTA OM PAPFAR KIDS ULD * Papfar Kids uld er lavet i den fineste merino kvalitet (19 micron).

* Papfar Kids uld er økotex 100 certificeret. * Papfar Kids uld kan maskinvaskes. * Dit barn sover bedre i Papfar Kids uld. * Dit barn leger bedre i Papfar Kids uld. * Dit barn bliver mindre syg i Papfar Kids uld. Papfar Kids uld er naturens egen aircondition, der sikrer velvære for dit barn.

*

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #7  

7. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #7  

7. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement