Page 54

Kollektionerne tager udgangspunkt i en række basisvarer, sådan som Papfar altid har gjort det. Fundamentet er simple, rene styles - sweatshirts, joggingbukser, bodystockings, leggings og t-shirts - suppleret med brandskabende designserier, hvor der kobles freelance-designere på de enkelte sæsoner, så der hele tiden er grobund for fornyelse.

Papfar har været nødt til at tænke mere målrettet i deciderede pige- og drengekollektioner, fordi deres oprindelige unisex-produkter fik sværere og sværere ved at blive afsat. Mænd og kvinder har ikke længere lyst til at gå i ens hættetrøjer og toppe, og derfor skelner Papfar nu skarpt mellem dreng, pige, baby og barn.

Papfar vil til stadighed levere en højkvalitetsvare, som ikke kan vaskes i stykker. Produktionen foregår i Tyrkiet, fordi man derfra kan få en hurtigere levering. Men nogle sæsonvarer vil hen ad vejen blive produceret i Kina.

Mænd og kvinder har ikke længere lyst til at gå i ens hættetrøjer og toppe, og derfor skelner Papfar nu skarpt mellem dreng, pige, baby og barn.

Uld er det bedste valg til dit barn Dit barn sover bedre i uld, leger bedre i uld og bliver mindre syg i uld. Ved produktion af baby- og børnetøj er valg af materialer vigtigt. Derfor fokuserer Papfar Kids meget på, at det skal være de bedste materialer, der både skal være behagelige og funktionsrigtige for barnets trivsel i både søvn og leg. Alt Papfar Kids uld (100% uld og uld/bomuld) er udviklet fra den fineste og blødeste Merino kvalitet og økotex 100 certificeret, som er en garanti for, at varerne er lavet forsvarligt. Det kan desuden tåle maskinvask.

Man har brugt uld siden tidernes morgen - ikke kun fordi man ikke havde så mange materialer at vælge imellem, men fordi det var en kendt sag, at uld var fantastisk godt til at fremstille tøj af.

Aircondition-effekt Uldens egenskaber er mangfoldige, og vi kender også allesammen i hvert fald nogle af de super gode egenskaber, uldtøj har. Men vidste du f.eks., at uld tempererer mere, end det varmer? Uld holder både varme inde og ude - eller sagt på en anden måde: Uld holder kroppens temperatur. Barnet bliver hverken iskoldt eller overophedet med en ulden undertrøje inderst på kroppen. Uld er også vandafvisende. En god tyk ulden sweater kan fungere som en regnfrakke, fordi vandet preller af, så man forbliver tør indenunder.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #7  

7. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #7  

7. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement