Page 53

Efter godt 9 år med fuld skrald på, har danske Papfar besluttet at droppe kollektioner til teenagere og voksne. I stedet vil virksomheden udnytte brandets stærke identitet til at skabe succes på baby- og børnetøjsmarkedet.

Kendetegnet og værdien af Papfar som brand er opstået blandt andet ved kvaliteten i metervaren, det simple eksklusive udtryk kombineret med en casual pasform. Dette er nogle af de kerneværdier, Papfar fortsat sætter i højsædet.

Den succes, Papfar havde i begyndelsen, hvor brandet på kort tid fæstnede sig i de unges bevidsthed, og hvor en simpel hættetrøje solgte i mere end 200.000 eksemplarer på blot 2 år, er i dag historisk.

Derudover skal der krydres med mere designorienterede styles, hvor der peppes op med print, grafik og sæsonafhængige farver, og de enkelte styles kan matches på kryds og tværs.

Papfar er med andre ord ude i en totalt turn aroundproces.

Stilen kalder de selv for American Appeal; den amerikanske, afslappede livsstil, som ikke er tutte-nuttet, men som heller ikke har totalt rå rock attitude - der er mere surferparadis end sweet romance i stilen.

Firmaets nye mål er at komme bredt ud i de nordiske lande med en kollektion, som dækker styles i bomuld, jersey, velour og uld.

Papfar er et casual fashion koncept, som ligger mere op ad sportstøj end jeans. Papfar skal køre videre med sine basiskollektioner, hvor en række styles fås i basisfarverne sort, hvid, grå og navy.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #7  

7. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #7  

7. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement