Page 42

BABYNAVNE

DET HEDDER

de kendtes børn Ofte er de kendte med til at skabe navnemode, når de får børn. Her kan du se, hvilke navne en række kendte danskere har givet deres børn. Måske bliver Agnes, Cassius og Fleur hotte babynavne i de kommende år?

MORTEN RESEN: sofia TV-vært Morten Resen blev i december 2012 far til en pige, der fik det populære navn Sofia. Hele 552 piger fik navnet i 2012, og det indtog derfor 1. pladsen over de mest populære pigenavne.

IDA CORR: cassius Den smukke sangerinde Ida Corr blev i april 2012 mor til drengen Cassius. 3 drenge fik navnet i 2012, og der er i alt 18 drenge med navnet Cassius i Danmark.

PILOU ASBÆK: agnes Nytårsaften 2012 blev skuespiller Pilou Asbæk far til en lille pige, som kom til at hedde Agnes. Navnet blev givet til 266 andre piger sidste år, og det indtager plads nr. 25 over de mest populære pigenavne.

RENE DIF: Hailey Kamille 45-årige René Dif var med under hele fødslen, da hans kone Rikkemaija fødte hans tredje barn - en velskabt pige. Datteren har fået det smukke navn Hailey, som hun kun deler med 36 andre i Danmark.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #7  

7. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #7  

7. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement