Page 91

Forbrugerrådets guide Tænk Børn til sikre og sunde småbørn fra 0 til 3 år er tænkt som et opslagsværk, du kan bruge, inden du køber udstyr, tøj, plejeprodukter eller visse madvarer til dit barn. Testene er videnskabeligt udført og giver hurtigt overblik over, hvad du får for pengene. De praktiske råd er godkendt af fagfolk og hjælper f.eks. med at vurdere, om du skal købe en let, sammenklappelig barnevogn til hurtigt at få ind i bilen eller en lang, tung model, som barnet kan sove ude i, til det fylder 2-3 år. Tænk Børn er fra 2010. De gode råd holder fortsat, men testene er alle blevet opdateret de sidste par år, og de kan alle findes på tænk.dk. Derfor sælges Tænk Børn ikke længere separat, Tænk Børn kan kun fås sammen med et medlemskab af For-

brugerrådet, hvor man får adgang til alle de opdaterede test på tænk.dk. Målet med guiden er, at du får anskaffet netop de produkter, der passer jeres behov og pengepung, så I undgår unødigt dyre eller overflødige varer og fejlkøb. En del udstyr kan udmærket købes brugt. Barnet kan leve lykkeligt uden mærkevareble. En babyalarm, bæresele eller vugge kan vise sig helt overflødig i jeres tilværelse. Til gengæld bør I aldrig gå på kompromis med barnets sikkerhed, når I f.eks. køber autostol eller cykelstol. Det betaler sig på alle måder at analysere sine behov og prioritere, inden man kører Dankortet gennem automaten. At vælge det rigtige er ikke altid at vælge topmodellen, men at vælge det gode og passende, der tjener situationen. At vælge det rigtige kan være et fravalg. Målet med Tænk Børn er at give dig et redskab til at vælge hurtigt, effektivt og rigtigt, så du og din familie kan bruge tiden og kræfterne på det vigtigste - at leve livet.

ET GODT TILBUD TIL DIG Tænk har lige nu et super godt tilbud til børnefamilier, hvor du får følgende: • 4 numre af Tænk sprængfyldt med tips, gode råd og test. • 3 måneders adgang til tænk.dk med over 100 test lige fra bleer over fladskærme til vaskemaskiner. • Tænks test lige ned i lommen med en app til din mobil. • Hjælp hos Forbrugerrådets telefonrådgivning, når du har problemer med et køb eller en håndværker eller har brug for at kende dine rettigheder. • EKSTRA: Tænk Børn småbørnsguide med en række produkttest og et væld af gode råd til børnefamilier om valg af udstyr. Indeholder mere end 200 gode råd, og er en uundværlig guide til alle med små børn eller baby på vej.

Alt dette får du får kun 99 kroner incl. porto og forsendelse. Bestil nu på tænk.dk/99 eller på telefon 77 41 77 41.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags