Page 73

seng, er 100 % oekotex class 1 certificeret, hvilket er helt unikt. Normale Deltag i madrasser indeholder nemlig kun konkurrencen om enkelte oekotex komponenter. den prisvindende babystol på Madrassen består af en blanding af 8 cm koldskum og 2 cm flexaworld.com visco wave memory skum, der tilpasser sig barnets krop, og den er ergonomisk og fuld ventilerbar. Madrassen kan bære op til 50 kg, hvilket også gør den egnet til det større barn. Til madrassen hører desuden et oekotex certificeret formsyet lagen i 100% bomuld, som både er aftageligt og vaskbart.

Designet der vokser med dit barn Det er ingen hemmelighed, at det er en dyr investering at få børn, så det er en god ide at tænke sig om, inden man falder for lette og billige løsninger, som barnet meget hurtigt vokser ud af. Det kan mange gange bedre betale sig at investere i en lidt dyrere løsning, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og materialer, og hvor ikke mindst holdbarheden og genanvendelsen er langt større. Den grundlæggende idé om, at produkterne skal vokse med barnet, gælder for hele den nye FLEXA Baby kollektion. Alle møblerne kan forvandles, så de følger dit barn fra babystadiet til skolealderen. Det er bæredygtigt design. For yderligere information og nærmeste forhandler se

www.flexaworld.com

Hans Sandgren Jakobsen Dansk møbeldesigner. Blev valgt som samarbejdspartner på udviklingen af den nye FLEXA Baby kollektion på grund af hans tilgang til formgivning og funktion - han tror som FLEXA på bæredygtigt design. “Ideen har netop været at skabe et møbel, der optimerer spisesituationen, har fokus på ergonomi og bevægelsesfrihed, og som matcher moderne skandinavisk boligindretning”, forklarer Hans Sandgren Jakobsen, der med FLEXA Baby stolen har designet et møbel med et unikt udtryk.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags