Page 70

Spisebordet er familiens samlingspunkt Måltidet er familiens samlingspunkt, og baby vil naturligvis gerne være med, hvor tingene sker. Samtidig er det et stort skridt i babys udvikling at lære at spise selv, og derfor har FLEXAs designere netop fokuseret på optimering af den spisesituation, baby befinder sig i ved spisebordet.

Med ganske få greb er det muligt at justere stolens højde, tilføje bakker, stropper og regulere fodstøtten, og ved tillkøb af kortere ben kan stolen nu forvandles til en almindelig spisebordsstol til det lidt større barn, der gerne vil sidde med til bords på lige fod med de voksne. FLEXA højstolen bliver nu pludselig forvandlet til en cool spisebordsstol, der matcher moderne skandinavisk boligindretning.

International designpris for unikt stoledesign

Til søde drømme og god søvn

Babystolen er netop blevet præmieret med den internationalt anerkendte designpris Red Dot Design Award for sit produktdesign og sin funktion.

God søvn er alfa og omega for baby, og som bekendt avler søvn mere søvn og giver glade børn. Derfor er det vigtigt at vælge en god seng af høj kvalitet til sit barn.

1

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags