Page 53

BØRNETØJ

kvalitetstøj til NYT

MÆRKE I DANMARK

utrolige PRISER

Farmorsoutlet.dk er en webshop, der har specialiseret sig i opkøb af større partier baby- og børnetøj, som de derfor kan udbyde til markedets bedste priser - også til for tidligt fødte børn.

Tøjet er let genkendeligt på de glade farver, ensfarvede eller tværstribede, men uden prints. Det skyldes, at ensfarvet og stribet tøj kan fremstilles naturligt, mens andre mønstre skal printes på tøjet. Denne proces tilfører det færdige produkt et større indhold af stoffer, der skader mennesker og miljø.

Butikken fører mange af de mest kendte mærker såsom BombiBitt, Fixoni, Pippi, Ocean, Abeko, Disney m.fl., men også nye mærker, som endnu ikke har etableret sig på det danske marked.

BooWoo fremstilles indenfor EU efter europæiske standarder, dvs. øko-tex godkendt og økologisk. Der anvendes kun bomuld af fineste kvalitet, hvilket sikrer god komfort og holdbarhed, som børn vil elske at have på.

Et af de nye tøjnavne er fra babytøjsproducenten BooWoo, som er et kvalitetsprodukt, der markedsføres på at være præcis, som en babys liv bør være: Simpelt, farverigt og fuldt af kontraster. Mærket har allerede opnået stor popularitet i USA, Tyskland og Sverige. Nu er det kommet til Danmark, hvor det kun forhandles af Farmorsoutlet.dk, som sælger det til meget favorable introduktionspriser.

I fremstillingsprocessen er økologi i højsædet, og produkterne er med garanti fri for phthalater og allergifremkaldende stoffer.

Se mere på Farmorsoutlet.dk og BooWoo.eu

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags