Page 42

HVOR VIGTIGT ER DET FOR DIG, AT SOLCREME BÆRER KENDTE MÆRKNINGSORDNINGER SOM SVANEN ELLER ASTMAALLERGI DANMARK, OG AT DEN ER HELT FRI FOR PARABENER, PARFUME OG FARVESTOFFER?

62%

AF KVINDERNE SVARER AT DET ER VIGTIGT OG 22% AT DET ER MEGET VIGTIGT

I 64% af de danske familier er det mor, der husker at få solcremen i tasken og smurt på hele familien. Kun i 18% af familierne tager far ansvaret for, at familien bruger solcreme. Det viser en ny analyse af danskernes solvaner og brug af solcreme, som er gennemført af Derma i samarbejde med YouGov. Analysen viser også, at det især for kvinderne er vigtigt, at solcremen bærer kendte mærkningsordninger som Svanen eller Astma-Allergi Danmark, og at den er helt fri for parabener, parfume- og farvestoffer.

DET SAMME GÆLDER BLOT HHV.

56% OG 14% AF MÆNDENE

De små bliver bedst beskyttet ”Vi kan se, at det hovedsageligt er familier med børn i alderen 0-6 år, der prioriterer solcremer med kendte mærkningsordninger. De svarer, at de føler sig mere ansvarlige, når produkterne er kontrolleret af en ansvarlig instans”, siger kvalitets- og miljøchef Connie Mørch fra DermaPharm. 73% af småbørnsfamilierne svarer, at mærkninger på solcremer er vigtige, mens tallet kun er 50% for familier med teenagebørn.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags