Page 10

BABYNAVNE

DET HEDDER

de kendtes børn Ofte er de kendte med til at skabe navnemode, når de får børn. Her kan du se, hvilke navne en række internationale stjerners børn har fået. Måske bliver Herman, Henry, Villy og Winston hotte babynavne i de kommende år?

ROBERT HANSEN: HERMAN Skuespiller Robert Hansen havde allerede navnet til sønnen parat, inden han blev født: “Han skal hedde Herman. Min farfar hed det samme”. I 2011 var der 17 danske drenge, der fik navnet Herman.

LISE RØNNE: EVA “Et smukt og lidt sjældent navn”. Sådan betegner den dejlige Lise Rønne selv navnet Eva, som datteren har fået. Helt sjældent er det nu ikke. Der er over 15.000 danskere med navnet Eva.

ANNE LINNET: NEMO “Jeg ved faktisk ikke helt, hvordan vi kom på Nemo. Det kom bare ud af det blå”, fortæller den glade sangerinde. 21 danskere bærer navnet, og hvert år er der 1-2 babyer, der bliver døbt Nemo.

VICKIE JO RINGGAARD: MALOU jo 31-årige Vickie Jo blev mor til en pige den 17. december 2012. Datteren har fået det smukke navn Malou Jo. Navnet Malou er svagt faldende i popularitet, men der er stadig ca. 200 om året, der får det.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #6  

6. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags