Page 44

GULDKORN

DAGENS SMIL te ting. Her har vi es ov sj de r ge si rn bø re kæ De sagt af børn. rn ko ld gu å sm af t ke bu samlet en

Min datter på 3 år sidder på skødet af Farmor og får læ historie højt. Hun er megest t optaget og nusser Farmor på armen. Pludselig udbr yd hun: “Farmor, hvorfor harer hundehår på armen?”. Farmdu or tager sig til armen for at børst hårene væk, men opdager, at e det er hendes egen hårvæ t, som vores datter havde tolks t lidt anderleders. Der kunne ke ku komme grin fra Farmor, som n har en del hår på armene - do g ikke hundehår.

på 2½ år, Jeg har en datter næsen som helst skal have r vi går nå med i alting, også da jeg g, på toilettet. En da og ikke lige havde min mens, k ud, kigfik trukket hurtigt no og siger: ttet ger hun ned i toile Jeg måtte “Se Mor, syltetøj!”. e, at det jo så forklare hend tøj :o) sylte altså ikke lige var

Min søn på 2 år er i dagpleje, og den pædagogiske konsulent er på besøg. Hun snakker med ham om hans mor. “Mor er på arbejde!”, siger Laurits. “Og hvor er Far henne?”, spørger konsulenten. “Han støvsuger!”, svarer barnet. Så er kønsrollefordelingen på plads!

I går m orges, d a jeg ha været i vde bad, gik je g ind for at vække vores dr e ng på 4 Søvnigt . spurgte h a n , for jeg ik hvorke havde n o gen trøje på. “Ford i jeg har v æret i ba svarede d”, jeg. “Hmm , d u er altså pænere, når du h ar en trø på”, sagd je e møgun g e n så. Fnis fra moren .

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #26  

26. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

MIN BABY #26  

26. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement