Page 81

en Bjørg på 3 år legede med Spiderman-figur, da hun erer vender sig om og inform r i en mig: “Mor, Spiderman bo spejderhytte”.

Vores ældste dreng Noah på 3 har næsten lige lært at gå på toilet uden ble. En dag, da min mand og ham er derude for at lave stort, udbryder No ah nærmest glad og lækker sulten efter at have opdaget brem sesporene i sine underbukse r: “Se far, der er pålægschokol ade i mine underbukser!”.

r sagde her å ½ 4 å p r e Vores datt Engle kommer fra : n e til aft “ om de ikke rigtigt elv England. S ommer de faktisk findes, så k . Og tidligere i dag d” fra Englan entlig søforklaring rd fik jeg en o llemste om, at hun e af vores m finde rullekagen ikke kunne Det er dejligt med ). (kagerullen å ord/sætninger i sådanne sm en. De åbner ens g løbet af da ers sommetider ell øjne i den hverdag. travle

Jeg havde min bonus-søn på dengang 6 år med ude at hand le. Det var lige i kølvandet på tsu nami-katastrofen, og der sto d en indsamlingsbøsse på disken. Han spurgte, hvad det var for en, og jeg forklarede, så godt jeg ku nne, hvordan det hang sammen, og at vi måtte samle penge ind til de ramte. Dertil svarede han: “Er det så fordi, de tabte deres pung , da bølgen kom?”.

år Dagmar på 3 dt ud siger sådan li h, av af det blå: “Å tror jeg mit ben - jeg ig”. har brækket m

MIN BABY #23  

23. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

MIN BABY #23  

23. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

Advertisement