Page 47

BÆREDYGTIGHED OG OMTANKE FOR GÆSTERNE Bæredygtighed og omtanke for lokalmiljøet og naturen er i højsædet på Landals parker. Her benyttes i vid udstrækning lokale råvarer af højeste kvalitet på restauranterne. Det er med til at sikre, at I får den bedste smagsoplevelse, mens I er med til at støtte lokale producenter og leverandører. Prøv for eksempel de lækre retter på den splinternye restaurant på Landal Søhøjlandet, hvor der er alt fra stenovnsbagte pizzaer til havregrød på menuen, og hvor der er en særlig småbørnsbuffet med mad i børnehøjde. GRØNT OG BÆREDYGTIGT Landal GreenParks er Europas største kæde af ferieparker med 86 parker i Europa, og der arbejdes hårdt mod målet om at blive CO2-neutral på samtlige ferieparker. I alt er 95% af Landals ferieparker i dag grønstemplet af den internationale turismebranches førende miljøorganisation, Green Key. Det betyder, at ferieparkerne arbejder hårdt for at gøre dit ophold så grønt og bæredygtigt som muligt, så det er sundere for jeres familie og for miljøet.

Derfor kan I trygt og gladelig nyde en ferie i grønne omgivelser hos Landal, hvor der er taget hånd om det meste, og hvor I med god samvittighed kan nyde dejlige dage sammen. SPAR PENGE VED AT HOLDE FERIE I HVERDAGEN Trænger I til en pause fra hverdagen? En af fordelene ved at have børn uden for skolealderen er, at det er er masser af penge at spare ved at holde ferie i hverdagene, hvor ophold ofte er billigere. Der er også knap så mange gæster på ferieparken, så der er endnu mere plads og ro til hygge og leg med børnene. Lyder det fristende? Så læs prøv en familieferie på Landal GreenParks, hvor voksne og børn i alle aldre kan hygge sig og være aktive - uanset årstid og vejr.

MERE INFORMATION Læs mere om ferie på Landal GreenParks her: WWW.LANDAL.DK Her kan du læse mere om de 5 feriecentre og nemt og sikkert booke dit ophold online.

MIN BABY #23  

23. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

MIN BABY #23  

23. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

Advertisement