Page 24

Selvfølgelig ville det være rart, hvis man kunne proppe en sut i munden på dem, men man finder andre alternativer.

Forleden aften fik jeg bare for meget af at vugge ham i søvn. Han vejer omkring de 9 kg. Jeg var lige så frustreret som dig. Jeg kunne se, han manglede den forbandede sut, men bare ikke ville tag den. Han var mega træt, lå med lukkede øjne, men hovedet kørte fra side til side, og kroppen lå ikke stille.

de første par uger. Selvfølgelig ville det være rart, hvis man kunne proppe en sut i munden på dem, men man finder andre alternativer. Barnet skal vænne sig til, at sutten ikke er der. Prøv eventuelt at holde hende lidt længere, så hun er mere træt, når hun skal sove.

Nå, men det skulle altså være slut, så jeg lagde ham i hans seng efter aftenflasken. Nu sover han, når jeg ligger ham over, og så er det jo så nemt. Jeg lægger ham altid på siden.

Det skal nok gå. Jeg er sikker på, det bare er en fase, selvom det på nuværende tidspunkt er skide irriterende.

LISA

METTE

TVING HENDE IKKE TIL SUT

TÅLMODIGHED

Hvis hun selv afviser sutten, så har hun ikke behov for den. Så glem alt om sut. Du kan prøve at få hende til at elske en sutteklud eller en bamse. Det er et spørgsmål om tilvænning.

Min søn tog først en sut, da han var 8 måneder. Vi prøvede med jævne mellemrum at tilbyde ham sutter af forskellig art, og da han var 8 måneder bed han altså på.

Min søn har aldrig brugt sut. Han afviste den i løbet af

ANISETTE

MIN BABY #23  

23. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

MIN BABY #23  

23. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

Advertisement