Page 28

Jeg ved ikke, hvad de officielle anbefalinger er, men jeg tror, at så længe amningen er godt i gang, kan du sagtens give hende sut.

gerer rigtig fint med masser af mælk og god nedløbsrefleks. Men de siger jo, at den først er ordenlig etableret efter flere uger.

vente, da mine bryster bliver brugt til mere end ernæring. MARIA

MARLENE

Min søn blev introduceret til sut, før han var et døgn gammel. De to andre har fået den tidligt også, og det er gået fint. Jeg ser det som en tryghed for dem i stedet for, at de skal hyggesutte mine bryster i stykker. Specielt om natten bliver den brugt flittigt, men også når min mand har ham. Han kan jo ikke bare stikke en babs ind. Allerede her på 6. dagen tror jeg, vi har fået styr på amningen. Der er 2½-3 timer imellem amningerne. LINE

Hvis du vurderer, at han blot vil sutte uden at være sulten, så giv ham sutten. Vores søn fik sutten, da han var 3 dage gammel. Jeg var netop ved at skrige af smerte, når han blev lagt til, og han ville jo spise hele tiden samt hyggesutte. Det går så fint med amingen, så jeg har ikke fortrudt noget. KAREN

Min datter fik sut, da hun var ca. et døgn gammel. Hun er også meget glad for brystet og har et stort suttebehov. Så af erfaring, fra da jeg ammede hendes søster, fik hun sutten med det samme. Det fortryder jeg på ingen måde, og amningen fungerer rigtigt fint stadig.

Min datter vil sutte hele natten, og jeg har masser af mælk. Men hun vil ikke tage sutten. Min fornemmelse er, at hun har helt styr på at sutte.

Så hvis du vurderer, at din søn (og du) har behov for en sut, så giv ham sutten! Det skal sundhedsplejersken da ikke bestemme, hvornår han skal have.

Der er masser af mælk, og så er jeg ikke bekymret for at “ødelægge” noget. Dog er det kun min yngste søn, der ville bruge sut.

MIA

ANDREA

Lillemanden er nu 5 dage og har en rigtig god suttelyst. Han vil helst lægges til et par gange i timen med undtagelse af nogle gode sovestræk. Sundhedsplejersken ringede den anden dag, hvor vi spurgte til, hvornår man kan begynde at give sut (storesøster fik den på 9. dagen). Hun mente, vi skulle vente til, efter hun har været her, hvor han så vil være 9 dage. Men jeg synes godt nok, at det er lang tid at

MIN BABY #22  

22. udgave af MIN BABY - magasinet med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #22  

22. udgave af MIN BABY - magasinet med alt om det bedste vi har.

Advertisement