Page 57

ligt mønster (højre-venstre, højre-venstre), mens den i andre film er tilfældig.

DET DREJER SIG OM UDVIKLING INDEN FOR:

Hver film varer 2 minutter med cirka 20 gentagelser af sekvensen. Kan babyer på to-tre måneder opfange sammenhængen i en kompliceret sekvens, effektivt bedømme hvor på skærmen det næste billede optræder og fokusere deres synsfelter på det sted, inden det kommer? Svaret er: Ja, det kan de.

• Matematik • Musik • Sprog og læsning • Logisk tænkning • Kreativitet

Hvad mere er, eftersom intervallet mellem billederne er meget kort, lærer de hurtigt at flytte deres øjne hurtigt. Og de er ikke begrænset til højre og venstre. For nylig udbyggede forskerne fra Denver deres forsøg til at omfatte venstre, højre, oppe og nede, og babyerne klarede det fint. KICKSTART DIN BABYS HJERNEKAPACITET Hvad kan du bruge dette til? Linda Acredolo og Susan Goodwyn har på baggrund af denne forskning sammensat 36 lege, og 74 forældretips, du kan bruge til at stimulere netop de centre i hjernen der vil tjene dit barn bedst i dets fremtidige liv.

Alt sammen ukomplicerede aktiviteter med gratis remedier, og nogle din baby i forvejen elsker. Bruger du dem, vil du styrke din babys forbløffende hjernekapacitet, og det vil med sikkerhed gavne dit barn resten af livet. Din belønning lige nu? Den bedste og mest smittende lyd, der findes: Dit barns latter. For dit barn vil helt sikker nyde disse lege og bruge timer på dem.

MERE INFORMATION Læs mere om bogen Baby Hjerner og bestil dit eksemplar her: WWW.PROFIC.DK

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #21  

21. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

MIN BABY #21  

21. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement