Page 74

BØGER

2 NYE BØGER

TIL FORÆLDRE 2 nye bøger tager fat i de mest almindelige babygener og viser, hvordan forældre selv kan afhjælpe og forebygge problemerne og dermed give barnet mere ro, større velvære og bedre søvn. Problemer med søvn og ondt i maven er to af de største udfordringer forældre og småbørn står overfor. Derfor har Katrine Birk, forfatteren til bestselleren Tryk og glad, skrevet to lettilgængelige bøger, der guider til zoneterapi- og akupressurpunkter til lindring af alle former for mave- og søvngener hos babyer.

Begge bøger tager fat i de mest almindelige babygener og viser, hvordan forældre selv kan afhjælpe og forebygge problemerne og dermed give barnet mere ro, større velvære og bedre søvn.

OM KATRINE BIRK Katrine Birk (født 1989) har uddannelser i akupunktur og zoneterapi og har specialiseret sig i at behandle babyer. Hun underviser forældre i babyzoneterapi og uddanner alternative behandlere. Hun har tidligere udgivet bogen Tryk og glad (2016). Katrine er mor til to piger på hhv. 3 og ½ år.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #20  

20. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

MIN BABY #20  

20. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement