Page 41

TINY LOVE

blev grundlagt i 1991 og er et prisbelønnet og globalt brand inden for legetøj og babyprodukter, der lægger stor vægt på babyens udvikling.

tere nyt og udviklende legetøj, der stimulerer din babys evner og sanser, udvikler barnet og vigtigst af alt, inspirerer til vidunderlige øjeblikke mellem mor og barn.

Som pioner inden for udvikling af legetøj, der fokuserer på forældres og babyers stadigt voksende behov, har Tiny Love introduceret den prisbelønnede Gymini - verdens første legemåtte med aktivitetsbuer.

De kære små er på en rejse, der udforsker en stor verden, fuld af fascination og undren. De er konstant på udkig efter den næste opdagelse og søger overraskelser og spænding.

Tiny Loves produkter fås i mere end 50 lande verden over. Tiny Love introducerer nu en helt ny kollektion, Meadow Days. Tiny Love arbejder konstant på at kunne præsen-

Når barnet lærer noget nyt om verden, åbnes deres nysgerrige små øjne, mens hjernen vokser, og hjertet banker af ren og skær spænding. Det er disse stunder, som Tiny Loves produkter frembringer.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #20  

20. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

MIN BABY #20  

20. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement