Page 76

MERE LÆSESTOF

FIK DU LÆST DI De tidligere udgaver af MIN BABY er fyldt med spændende artikler, flotte fotoserier, inspiration og masser af skønne produkter til mor og barn. Her kan du se et lille udpluk af læsestof fra tidligere udgaver, du ikke må gå glip af. HVORFOR GRÆDER DIN BABY? Babyer græder i gennemsnit 2¼ time i døgnet i løbet af de første 7 uger. Men gråd kan sommetider være tegn på et mere påtrængende behov end en tom mave eller en fuld ble.

HVAD KOSTER EN BARNEPIGE? Af og til har man brug for at komme væk og være sammen med sin elskede UDEN børn, og der kan det være nødvendigt at betale sig fra at få afsat ungerne. Men hvor meget skal man betale for en babysitter? 15 mødre - og en enkelt barnepige - giver dig svaret.

KUN FOR SJOV: UNDSKYLD MOR! Lad os bare være ærlige: Vores børn kan være ret så belastende og gøre de mest irriterende ting. Og af og til ville det bare være rart, hvis man fik en undskyldning. Det gør man ikke, men hvis man gjorde, ville disse 15 situationer bestemt være nogle af dem, der krævede en undskyldning.

SPØRGSMÅL OM AMMEPROBLEMER Hvordan får jeg amningen til at fungere? Får jeg ammeproblemer igen næste gang? Er ammeproblemer arveligt? Går amningen lettere anden gang? Sundhedsplejerske Karin Holm besvarer spørgsmål om ammeproblemer.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #19  

19. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

MIN BABY #19  

19. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement