Page 34

Trænger du som nybagt forælder til et tiltrængt afbræk fra hverdagen og hjemmets 4 vægge, så er en barselsferie med den lille og familien en oplagt mulighed for dette.

HOLD FERIE I HVERDAGENE

Med et lille spædbarn kan en flyvetur eller en lang køretur til sydligere himmelstrøg dog været noget af en prøvelse for mange nybagte forældre. Men hvorfor så ikke bare holde barselsferien herhjemme i Danmark?

I hverdagene er der også knap så mange gæster på feriecentrene, og dermed er der mere ro til at nyde ferien og være sammen med de små.

Feriecenterkæden Dayz by Landal GreenParks’ 5 feriecentre i Jylland er her et helt oplagt valg til en barselsferie tæt på hjemmet. Her kan hele familien skabe fællesoplevelser med den lille og være sammen om at give masser af nærvær og tryghed i rolige, naturskønne omgivelser.

En af de helt store fordele som småbørnsfamilie uden børn i skolealderen er, at du og familien har mulighed for at holde ferie i hverdagene, hvor det oftest er billigere. Sådan er det også hos Dayz by Landal GreenParks. Her er det nemlig billigst at holde ferie i hverdagene uden for højsæsonerne.

Du og familien bestemmer desuden helt selv, hvor længe ferien skal vare. Hos Dayz by Landal GreenParks er der nemlig valgfri ankomst- og afrejsedag, så ferien kan passes ind i lige netop jeres kalender og planer.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #19  

19. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

MIN BABY #19  

19. udgave af MIN BABY - magasinet om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement