Page 89

SÅDAN BRUGER DU NAVNELAPPERNE Følger du disse 3 enkle råd, kan du forvente, at navnemærket i de allerfleste tilfælde vil holde længere end tøjet.

1 For det første er det vigtigt, at navnemær-

kets bagside ikke klæber til noget andet, før det sættes på tøjet. Du skal altså undgå at sætte en fedtet tommelfinger på bagsiden eller sætte navnemærket på noget andet, før det skal på tøjet.

2 For det andet, så kan intet mærke hæfte SE MERE På NAVNELAPPER.DK kan du designe dine helt egne personlige navnemærkater. Du vælger selv, hvad der skal stå på navnemærkaterne. Der er plads til 5 linjers tekst. Du kan også vælge at få et lille ikon på.

bedre end den overflade, den sidder på. Det betyder, at hvis du sætter navnemærket på en langhåret uldtrøje, så holder navnemærket fast, lige indtil de uldhår, som den sidder på, løsner. I de tilfælde, hvor overfladen på tøjet er løs, så sæt navnemærket på vaskeanvisningen. Der bliver den siddende, til tøjet er slidt op.

3 Det tredje og sidste, du skal huske, er, at

tøjet ikke bør vaskes, lige efter det er blevet mærket. Vent mindst 24 timer og helst et par dage, så mærket når at hæfte ordentlig. Det forlænger levetiden til navnemærket betragteligt.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #18  

18. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #18  

18. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement