Page 12

GULDKORN

DAGENS

smil

te ting. Her har vi es ov sj de r ge si rn bø re kæ De sagt af børn. rn ko ld gu å sm af t ke bu samlet en

Min lille fætter har vel været omkring 2-3 år, da han sad og så fjernsyn. Hans mor sad i et tilstødende lokale, da han kaldte på hende og sagde: “Mor, se! Fisser og bøsser i fjernsynet!”. Moren skyndte sig ind for at se, hvad i alverden det dog var for noget, der kunne få ungen til at udbryde disse for ham formentlig ukendte ord. Det var såmæd en tegnefilm med fisk og spøgelser.

3-4 år, var Da min fætter var kørte ham der det altid hans far, dtil den dag, in i børnehave, lige r en gangs hvor min moster fo rhen, og sad skyld kørte ham de er bilisten og brokkede sig ov tten ud af n su foran. Så hev unge et er sikkert “D munden og sagde: n nok kunne hu en kælling!”. Da han havde den regne ud, hvorfra and forbudt at sætning, blev farm eder igen. køre ham nogen st

Da min datter var ganske ny, sad jeg på et tidspunkt ved et busstoppested og ammede hende. En mor og hendes ca. 3-årige kom forbi, og barnet stoppede og udbrød forarget: “Skal den lille baby virkelig spise sådan en stor bolle HELT alene?”. Så måtte jeg jo fnise lidt, og moderen med. Sødt, ikke?

Da min søster va r omkrin de 3 år, g kom hun in d i stuen, hvor jeg og m in kæres sad. Hun te kiggede p å os, lavede en grimasse og sagde “Shhh, p : røv lige a t være stille, ka n I ikke s e, at her lugter af prut?”. J eg synes bare, det var så sø dt.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #18  

18. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #18  

18. udgave af magasinet MIN BABY med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement