Page 73

Begge gange har været en kæmpe succes uden noget som helst at sætte en finger på. Men det er jo et temperamentsspørgsmål, og der er fordele og ulemper ved begge dele. Så følg din mavefornemmelse.

Nr 3 trivedes som en fisk i vandet, da hun kom i vuggestue. Hun fik en masse ud af at være sammen med både jævnaldrende og lidt ældre børn.

MUTTI

Jeg har haft mine børn i en helt fantastisk vuggestue og jeg har på intet tidspunkt overvejet dagpleje.

Hvad, der er bedst, afhænger af barnet, af en selv og af stedet. Nogle dagplejere har et hjerte af guld, når det gælder andres børn, og det giver noget tryghed. Andre - tja, jeg har været på besøg hos en dagplejer, hvor min yngste absolut ikke skulle passes. Jeg har mødt dejlige, engagerede pædagoger og medhjælpere - og det modsatte.

Jeg synes, der er mange fordele ved vuggestue, f.eks uddannet personale, flere voksne, så der altid er en ledig arm, samme sted ved sygdom og ferie (jeg ved ikke, om der er vuggestuer, der holder tvungen sommerferielukning, men det var vi ikke udsat for).

Det har for mig handlet en del om kemi, uanset om det var dagpleje eller institution. Det har betydet og betyder meget for mig, at mine børn er omgivet af voksne, der vil dem, ser dem, som de er, og gør en indsats for at hjælpe og støtte dem efter behov.

VUGGESTUE

PERNILLE

DAGPLEJE

+

Når alt andet en dag er glemt, vil jeg stadig huske en håndfuld voksne, der har haft stor og positiv betydning for mine børns udvikling. VUGGESTUE

men åbningstiderne passede ikke til vores arbejdstider. Vi ønskede vuggestue til de 2 yngste, men min nr. 2 kom i dagpleje på grund af manglende vuggestuepladser. Det var så nok også det bedste for hende. Hun var ikke klar til tumulten i en institution som helt lille (1 år). VI ØNSKEDE DAGPLEJE TIL DEN ÆLDSTE,

Så skriv op til begge dele - tag ud og se nogle steder, tal med andre om dagplejerne. Så finder du forhåbentlig den rette løsning for dit barn - en løsning, du er tryg ved, for det betyder meget for barnet. LENE

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #13  

13. udgave af MIN BABY - magasinet med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #13  

13. udgave af MIN BABY - magasinet med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement